rina1
Νεοφερμένο μέλος
Εχω προβλημα με την ροδούλα μου...ειναι 20 μηνων,στειρωμενη,ζουμε σε μικρο διαμερισμα(δεν βγαινει εξω) και μεχρι πριν απο 3 μηνες ολα ηταν καλα...κοιμομασταν αγκαλια,στρογγυλοκαθοταν πανω μου οσες ωρες δουλευα στον υπολογιστη,ηταν δεκτικη σε χαδια...και ξαφνικα,χωρις να αλλαξει τιποτα απο μεριας μου-ουτε εφυγα ταξιδι,ουτε την μαλωσα,γενικα καμμία αλλαγη στην ζωη μας-έκοψε αυτες τις συνηθειες μαχαίρι..εχω γινει ράκος ψυχολογικά!με αφήνει να την χαιδευω μονο το βραδυ που κοιμαται-μονη της πια...-τις αλλες ωρες δεν μου καθεται με τιποτα!εχω κανει απειρες και ποικιλες προσπαθειες να την "κερδισω"ξανα αλλα ματαια...υπαρχει κανεις ομοιοπαθων,ή που να εχει καμια ιδεα γιατι μου τα κανει αυτα?περαν του οτι ειναι λιγο φοβιτσιαρα την πρωτη στιγμη που βλεπει καποιον για πρωτη φορά,γενικα δεν ηταν δυσκολη ή αντικοινωνικη!
ευχαριστω,αναμένω συμβουλές!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Περιμένουμε νέα κι εύχομαι όλα καλά να πάνε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rina1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σιγουρα θα πρεπει να τη δει γιατρος,να αποκλειστουν τα φυσικα φαινομενα,γιατι δεν δικαιολογειται αλλιως η αλλαγη τοσο αποτομα.Μηπως εγινε κατι που προκαλεσε την αλλαγη,κατι μικρο που δεν το σκεφτηκες;Καποια αλλαγη στην καθημερινότητά σας;
rina1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι καλά νέα!

drusilia
Διάσημο μέλος
Οταν λες οτι δεν κοιμάται μαζί σου πλέον, που πηγαίνει και κοιμάται; Μήπως όντως σε κάποιο δροσερό σημείο;
Ας πουμε ο δικός μου γατούλης καλοκαίρι δεν ήθελε με τίποτα να κοιμάται στο δωμάτιο μαζί μας. Προτιμούσε να βγαίνει και να αράζει στο μπαλκόνι.
Γενικά παίζει; Ειναι είναι συνολικά πεσμένη και κακόκεφη;
rina1
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool