Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο θα πάρω και τη γιατρό μας, αλλά έχει κανείς καμια ιδέα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariag
Νεοφερμένο μέλος
έχω ακούσει για ανάλογα συμπτώματα σε γάτο φίλης ,που ήταν αλλεργικής φύσεως.Ο γατούλης της το πάθαινε πιθανότατα απο τη γύρη των φυτών του κήπου,του άρεσε να πηγαίνει σε συγκεκριμένα φυτά, και με λιγο κολλύριο Tobrex και περιορισμό στο σπίτι ,του πέρναγε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν, ο μικρός μας, ο Πέπε, έχει ένα ψιλοπροβληματάκι από χτες. Το ένα του ματάκι βγάζει πολλές τσίμπλες και είναι λίγο κλειστό. Φαίνεται να το μισοκλείνει από μόνος του, γιατί κάτι τον ενοχλεί. Επίσης πιστεύουμε ότι είναι αλλεργικός σε κάτι γιατί πολλές φορές φταρνίζεται, όχι συχνά, 1-2 φορές το πολύ τη μέρα. Αυτό το έκανε σχεδόν από την αρχή, αλλά η γιατρός τον βρήκε υγιέστατο και έτσι καταλήξαμε ότι μάλλον είναι κάποια αλλεργία. Αυτό που σκεφτόμαστε έιναι μήπως και στο μάτι έχει κάποια αλλεργική επιεφικίτιδα ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς αν μπορέι να είναι όντως κάτι τέτοιο?
Αύριο θα πάρω και τη γιατρό μας, αλλά έχει κανείς καμια ιδέα?
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει. Τα προβλήματα των ματιών είναι από τα λίγα που δεν έχω αντιμετωπίσει με τα αιλουροειδή μου. Ό,τι πει η γιατρός του...
Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως είναι αλλεργικός στα ραβδωτά αρσενικά αιλουροειδή που είναι κατά ένα μήνα μεγαλύτερά του...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίλυ μου το έχουμε σκεφτεί και αυτό σαν πιθανότητα, μιας και φταρνίζεται συχνότερα όταν είναι ο Ποκίτο κοντά του!!!Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως είναι αλλεργικός στα ραβδωτά αρσενικά αιλουροειδή που είναι κατά ένα μήνα μεγαλύτερά του...![]()

rotonda
Δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ζώο είμαι. Κατσε να πάρω...edit: Έχει φύγει από το ιατρείο
. Θα πάρω το απόγευμα. Είμαι ασυγχώρητη. Ούτε που κατάλαβα πότε πήγε 3!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
ιιιιιιιι Παδιά έπηξα με τη δουλειά και το ξέχασα τελείως.Τι ζώο είμαι. Κατσε να πάρω...
edit: Έχει φύγει από το ιατρείο. Θα πάρω το απόγευμα. Είμαι ασυγχώρητη. Ούτε που κατάλαβα πότε πήγε 3!
Δεν πειράζει, ο Πέπε είναι μεγαλόκαρδος... (ανάμεσα στα άλλα του χαρίσματα!!!!)
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ σε μενα εμοιασε το γατάκι. 2 αλεργικοί σε ένα σπίτι...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
).υπαρχει περιπτωση να της προκαλει αλεργια η τροφη?αυριο θα την παω στον κτηνιατρο ετσι κι αλλιως οποτε θα ρωτησω και γι'αυτο αλλα αν γνωριζει καποιος εδω ακομα καλυτερα....
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουροι δεν είμαστε για τίποτα. Δεν νομίζω όμως να είναι κάτι αλλο από αλλεργία, διότι το γατι δεν βγαινει από το σπίτι, επομένως δυσκολα να κολλήσει κάτι. Από που αλλωστε? Εκτός αυτού πάντα φταρνιζόταν και μιας και εξετάστηκε από το γιατρό και βρέθηκε υγιές συμπεραναμε ότι είναι αλλεργία. Αν δεν δείξει βελτίωση με τις σταγόνες θα το πάμε να το εξετάσει.ειστε σιγουροι οτι δεν εχει ερπητοιο και ρινοτραχιιτιδα??? περιεργο να ειναι αλλεργικο τοσο μικρο...το λεω γιατι τσιμπλιτσες και φτερνισματα γενικα υπαρχουν κι εκει ελπιζω να χετε καλο γιατρο και να το εχει ελενξει
anabou
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά… κι εμβόλια κάνετε και καλές τροφές τα ταΐζεται αλλά ένα σωρό αρρώστιες τα βρίσκουν. Τόσα χρόνια είχαμε γάτες χωρίς εμβόλια και δεν αρρώσταιναν. Αλλά: δεν είχε καυσαέριο, δεν τις τάιζα ειδικές τροφές… μόνο μια φορά μια είχε ακεφιές την πήγα στο γιατρό της έκανε ένεση της έδωσε και χαπάκια και ξαναβρήκε τα κέφια της. Όλα ήταν ζωηρά και στραμπουλά. Ούτε μην της δίνεις αυτό και δως της εκείνο…ότι γούσταραν τρώγανε κι ότι δεν γούσταραν δεν το τρώγανε.
Και σύμπτωση αυτή που αρρώστησε την είχα ταΐσει για ένα διάστημα ειδικές τροφές ως εύκολη λύση.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
προφανώς αυτό εννοούμε Θανάση. Αλλά δεν κάνει!Όταν λέμε πλύσιμο με χαμομήλι δεν εννοούμε μέσα στο μάτι αλλά στα βλέφαρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool