Αλληθώρισμα ματιών

panosvolvo

Νεοφερμένο μέλος

Ο panosvolvo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
καλημερα σε ολους.ελπιζω να μην εβαλα την ερωτηση σε λαθος μερος.θα μπω στο θεμα μου γρηγορα.εχω 2 γατακια περιπου 7 μηνων,μια γατουλα και εναν γατο.με την γατα μου δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.ο γατος μου ομως ειχε προβλημα απο μικρος με τα ματια του.την μια ηταν πρισμενα την αλλη κλειστα αλλες φορες δακρυζαν.τωρα και εδω και καμια εβδομαδα τα ματια του αλληθωριζουν κατα πολυ.εχει κανενας σας καμια ιδεα τι συμβαινει και τι θα μπορουσα να κανω.πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε να του βαλω σταγονες σαν αυτε που βαζουν οι ανθρωποι και πηγα σε φαρμακειο και πηρα χωρις ομως να δω αποτελεσμα.ευχαριστω εκ των πρωτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχην καλησπερα.Μπορεις να γραψεις στο θεμα του γιατρου εδω...απο εκει και περα..εφοσον δεν εχεις δει βελτιωση..πιστευω οτι πρεπει να πας και σε 2ο γιατρο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρεπει οπωσδηποτε να πας και σε αλλο γιατρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back