Αλλοι βρίσκουν γατιά κι άλλοι... παπαγαλάκια!

menia

Δραστήριο μέλος

Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
Σήμερα συνέβη το απίστευτο! Η ώρα ήταν 14.00 και μόλις είχα σχολάσει από τη δουλειά. Ερχόταν ο άντρας μου λοιπόν με την μηχανή να με πάρει να πάμε σπίτι. Βλέπει ξαφνικά κάτι μπλε να πετάει και να σταματά στην οροφή ενός αμαξιού. Περίεργος, του ήρθαν συνειρμοί από το πολύ πρόσφατο ταξίδι μας στον Μαυρίκιο με τα πολύχρωμα πουλάκια που τσιμπολογούσανε δίπλα μας, κατεβαίνει από την μηχανή και το πλησιάζει. Ηταν ένα μικρό γαλάζιο παπαγαλάκι! Κάνει μια με το χέρι του και ΩΩΩΩΠΠ, το πιάνει! Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι έχει στο χέρι του ένα γαλάζιο παπαγαλάκι! Φανταστείτε έκπληξη εγώ! Μεσημεριάτικα στον Πειραιά, κάποιο παπαγαλάκι που προφανώς είχε φύγει από κλουβί βρισκόταν στην χούφτα του άντρα μου! Τι να κάνουμε λοιπόν, να το αφήσουμε, φαινόταν κουρασμένο και σίγουρα δεν ήταν το ιδανικό περιβάλλον γι' αυτό το λιμάνι του Πειραιά. Οπότε και υιοθετήθηκε! Αγοράσαμε κλουβί, όλα τα απαραίτητα, βιβλίο για παπαγαλάκια, το βάλαμε στο νέο του σπιτάκι και αυτό επί 15 λεπτά έτρωγε, και έτρωγε, και έτρωγε... Μετά άρχισε να κελαηδά (ενώ όταν το είχαμε στην αρχή σε μια χαρτόκουτα τσίριζε). Τώρα έχει χώσει το μουτράκι του στην φτερούγα του και κοιμάται. Αρα εκτός από μία γάτα και μία νεροχελώνα, η οικογένεια αυξήθηκε κατά ένα ακόμα μέλος! Την μικρή μας Πόλυ:inlove:!!!! Που, άμα τα καταφέρει, θα της πάρουμε και παρεούλα διότι τα παπαγαλάκια είναι κοινωνικά ζώα! Αντε να δούμε τώρα τι άλλο θα βρούμε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχού, να σας ζήσει!!!
Τα λατρεύω τα παπαγαλάκια:inlove:
Είχα κάποτε ένα, που μέχρι και το όνομά του έμαθε να λέει....και όποτε με έβλεπε να μπαίνω στο σπίτι μου σφύριζε!!!:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσει το νέο σας μέλος λοιπόν!:)

Συνέβη ΚΑΙ αυτό λοιπόν! :)
αντε, να σας ζήσει η Πόλυ!

:up: να σας ζησει η Πολυ:up: Θέλουμε foto

Να τη χαίρεστε την Πόλυ! :)
Η γατούλα, πώς την πήρε τη νέα άφιξη; :hmm:

Τυχερή της μέρα χτες της μικρής Πόλυ!:) Θέλουμε να τη δούμε κι εδώ,έτσι;

! Την μικρή μας Πόλυ:inlove:!!!! Που, άμα τα καταφέρει, θα της πάρουμε και παρεούλα διότι τα παπαγαλάκια είναι κοινωνικά ζώα! Αντε να δούμε τώρα τι άλλο θα βρούμε!:lol:

αμα τα καταφερει αν γλυτωσει από την γατα??? :P :lol::lol::lol:
όλα καλα θα πανε... στο κλουβι της η Πόλυ!!!

Έχω και εγω παπαγαλάκια. Όποια πληροφορία χρειαστείς εδώ. Άν οι γατούλες τα συνηθίσουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμένα ποτέ δεν μου τα πείραξαν. Αν ξέρουν ότι είναι του σπιτιού τα μυρίζουν και τα συνηθίζουν:)

Η Μένια μας ευτυχώς είναι μουρόχαβλο, την κοίταξε απαθέστατα και τίποτα παραπάνω!
ΟΥΡΑΝΙΑ σου στέλνω ΠΜ, θέλω βοήθεια γιατί από πουλιά δεν έχουμε ιδέα!:P
Να και οι φώτος της Πόλυ στο κλουβί της πλέον... Αντε τώρα να βρούμε και κανά αδέσποτο χαμαιλέοντα!:D

Συνημμένα

• POLY3.jpg
    POLY3.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 74
  • POLY_2.jpg
    POLY_2.jpg
    71,4 KB · Εμφανίσεις: 79
Η Μένια μας ευτυχώς είναι μουρόχαβλο, την κοίταξε απαθέστατα και τίποτα παραπάνω!
ΟΥΡΑΝΙΑ σου στέλνω ΠΜ, θέλω βοήθεια γιατί από πουλιά δεν έχουμε ιδέα!:P
Να και οι φώτος της Πόλυ στο κλουβί της πλέον... Αντε τώρα να βρούμε και κανά αδέσποτο χαμαιλέοντα!:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Να σας ζήσει το νέο μέλος!!!!Απο παπαγαλάκια δεν έχω ιδέα αλλά έχω 2 που μπορώ άνετα να τους ρωτάω και ξέρουν..οπότε ότι θες..και αυτοί εδώ είναι...:D:D

αχ-αχ-αχ, το ίδιο μας είχε συμβεί και μας το καλοκαίρι του 2003!!!
Και το μαζέψαμε και πρέπει να ήταν πολύ πιτσιρίκι γιατί φερόταν ολίγον άτσαλα! Έκανε διαρκώς προσπάθειες να πετάξει.:blink:
Το κρατήσαμε μόνο 3 μέρες γιατί ήρθε η απελπισμένη γειτόνισα και μας το πήρε...:(
Όσο για το όνομα που του δώσατε "μπράβο"! Νόμιζα οτι όλοι μου λέγανε "να σας ζήσω" όταν διάβασα τα posts!!! :rolleyes:

Τι καλά πράγματα συμβαίνουν - ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΑΚΙ ΣΑΣ!:D

Αχου ειναι γλυκυτατο παχουλο παχουλο.. δυστυχως τα ζωα που μεγαλωνουν σε αιχμαλωσια αισθανονται πολύ καλυτερα σε μεγαλο κλουβι παρα εξω.. ωστε κουρασμενο και ετρωγε κι ετρωγε ε??? Αχ με τα πετ σοπ που γεμισαμε σε λιγο θα μας πλησιαζουν και εγκαταλελειμενοι βοες... χαθηκε πια εκεινο με τα σπουργιτακια και τα ελληνικα χελιδονακια...

Να σας ζηση το νεο μελος της οικογενειας.Ειναι απ'αυτα που μιλανε?:)

Καλά ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up::up:

Χαίρομαι που μέσα από γατοφόρουμ βρήκα και άτομα που μπορούν να με βοηθήσουν με παπαγαλάκι! :up:
Ουρανία και Κατερίνα10 φαντάζομαι ότι στο κοντινότατο μέλλον θα σας χρειαστώ εεεεε??:P

Poly το όνομα του παπαγαλακίου το έδωσε ο άντρας μου, πολύ πιθανό να έφυγε και από πετ-σοπ αντί από σπίτι τώρα που το σκέφτομαι.:hmm:

να σας ζησει το πετουμενο...:D

Χαίρομαι που μέσα από γατοφόρουμ βρήκα και άτομα που μπορούν να με βοηθήσουν με παπαγαλάκι! :up:
Ουρανία και Κατερίνα10 φαντάζομαι ότι στο κοντινότατο μέλλον θα σας χρειαστώ εεεεε??:P

Poly το όνομα του παπαγαλακίου το έδωσε ο άντρας μου, πολύ πιθανό να έφυγε και από πετ-σοπ αντί από σπίτι τώρα που το σκέφτομαι.:hmm:

Όπως και να χει αγαπητή μου το παπαγαλάκι μάλλον ήξερε προς τα που πετούσε.Ότι θες θα ρωτάω τον φίλο μου και τον απο πάνω μου...Οπότε κανένα πρόβλημα!!!!:lol::lol:Ωραιότατο το ονοματάκι σας!!!:up::up:Ότι πρέπει για παπαγαλάκι!!!

Γειά σας!!!
Αυτός είναι ο Μάρκος που σας έλεγα!!!:up:
Εδώ είναι μαζί με την Ποπίτσα....Μάρκος ο ατρόμητος:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• μαρκος.jpg
    μαρκος.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • μάρκος1.jpg
    μάρκος1.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 53
Μένια κι εγώ μπορώ να βοηθήσω με συμβουλές,εδώ και τρία χρόνια έχουμε ένα πουλί της αγάπης,το Λαυρεντη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back