Αλλοι βρίσκουν γατιά κι άλλοι... παπαγαλάκια!

Γειά σας!!!
Αυτός είναι ο Μάρκος που σας έλεγα!!!:up:
Εδώ είναι μαζί με την Ποπίτσα....Μάρκος ο ατρόμητος:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!Έχει και το αγαπημένο μου χρώμα, ΓΑΛΑΖΑΚΙ!!!!Τέλειος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμάς η Μελίσσα μας έφερε μόλις μέσα στην κουζίνα - καμαρώνοντας! -ένα μωρό σπουργίτι... δεν του έχει σπάσει τίποτα, αλλά το καημένο είναι σε κατάσταση σοκ.

Μίλησα με το ΕΚΠΑΖ και ευτυχώς πολύ κοντά μας έχει μια κοπέλα - σαν εκπρόσωπο. Τσακίζομαι να της το πάω αμέσως και εύχομαι να μην το τραυμάτισε η (παλιο)γάτα μου...:(

Με προσοχή τα γατιά σας στα μπαλκόνια... κι ευτυχώς που μου το έφερε η βρώμα μέσα να της το μαγειρέψω και δεν το ξεκοκκάλισε έξω στη λιακάδα:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε με το σπουργιτάκι Στέλλα??

Κυνηγιάρα η Μέλη!! Είδες μωρέ; Σου το έφερε για δωράκι...:inlove:
Τυχερό μες στην ατυχία του το σπουργίτι. :happy:

Το σώσαμε το σπουργιτάκι, κορίτσια. Μιλώντας με το ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα μας ενημέρωσαν ότι ετοιμάζεται να ανοίξει παράρτημά του στα Πατήσια, και έτυχε να είναι μόλις 5 λεπτά από το σπίτι μου. Το τσουβάλιασα το μωρό και το πήγα... Μου είπαν τα παιδιά που το παρέλαβαν ότι με αντιβίωση θα τα καταφέρει. Δεν του είχε σπάσει φτερό η Μέλη αλλά το είχε τραυματίσει με τα δόντια, ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτα (ουφ!):redface:
Ήταν μωρό το καημενάκι μου αλλά και το Μελόνι μου τι φταίει, μπήκε εχθρός στη βεράντα, είπε να του δώσει να καταλάβει ότι εδώ αρχηγοί είναι οι γάτες!:P:D

Βρε τι πάθατε με το σπουργιτάκι! Εμένα μόλις αρχίζει η Πόλυ και τσιρίζει η γάτα μου το βάζει στα πόδια τρέχοντας!!:lol: Μα τι θέαμα κι αυτό!

Παντως πολλές πληροφορίες για πτηνά οικόσιτα και άγρια μπορείτε να βρείτε και στο εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου site: www.malinoiscanary.gr.:up::up:
Είναι το αντίστοιχο του "mycat "για παπαγαλάκια,καναρίνια,κοτσύφια,κλπ.!!!

Το είδα, είναι όντως αρκετά κατατοπιστικό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back