Subject to change
e-steki.gr Founder
Μέχρις εδώ ακούγεται σαν δημοσίευση σε γυναικείο φόρουμ, σωστά;
Όμως, όταν την έβαζα, πως τα κατάφερε ο Vector και μπήκε μέσα! Στην αρχή τον άφησα γιατί είδα οτι δεν πετάγονταν και πολλά, οπότε τι να πάθει! Έλα όμως που τώρα που κάθομαι με τη βαφή στο κεφάλι πήδηξε στην αγκαλιά μου και είδα οτι το ένα αυτάκι του έχει γίνει μωβ απο τη βαφή!! Το ξέπλυνα λίγο (όσο κατάφερα) αλλά δεν φεύγει όλο... Ευτυχώς είναι σε σημείο που δεν μπορεί να το γλύψει άμεσα... Τι να κάνω βρε παιδιά; Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φανταζομαι οτι δεν μπορεις να κανεις κατι, ισως φυγει σιγα σιγα.
Δειχνει να την ενοχλει, να την τσουζει η κατι παρομοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Α ρε Βέκτορ, μου θέλεις και νέο λουκ

1/ Η ψύχραιμη: Θα μπορούσε να είχε γίνει κομοδινί!
2/ Η υστερική: Κόβεις το βαμμένο αυτί και κρατάς το γάτο!
3/ Του καλού στυλίστα: Του φοράς σκουλαρίκι με φτερά στο χρώμα του πράσινου μήλου (το έχω δεί σε καναπέ και έλεγε πολύ).
4/ Η ψαγμένη: Γραφεις βιβλίο με θέμα: Η αβάσταχτη ελαφρότητα του δαμασκηνού αυτιού!
5/ Η ιστρική: Κόβεις και τα δύο αυτιά του γάτου και του του δίνεις αντιβίωση.
6/ Του καλού καταναλωτή: Επικοινωνείς με το ΙΝΚΑ και κάνεις μήνυση στο μαγαζί που αγόρασες τη βαφή, γιατί πουθενά στις οδηγίες δεν λέει απαγορεύεται η χρήση σε ζώα.
7/ Του μοιρολάτρη: Ενα αυτί που ήταν να βαφτεί βάφτηκε!
8/ Του οργισμένου έφηβου: Ουάου γουστάρω!
9/ Της μάνας: Απότυχα τελείως
και τέλος
10/ Του γάτου: Απο την πρώτη στιγμή που την είδα κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σκούρα με αυτήν, αλλά δαμασκηνί;;;;;;
Αυτές ήταν κάποιες συμβουλές, στα σοβαρά: Μην του πολυτρίβεις το αυτί και κοκκινήσει και τα παίξεις.
όλα καλά να πάνε. Α και πάρε του λουράκι σε χρώμα "πράσινο μήλο" θα δείξει η ομορφιά του.

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

anabou
Διάσημο μέλος

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Υπομονή με τον καιρό θα φύγει! Δεν πιστεύω να πάθει κάτι από το Casting. Αυτό με την αποτριχωτική το έχω πάθει κι εγώ αλλά ευτυχώς πρόλαβα και τον ξέπλυνα εγκαίρως! Άλλη φορά Michelle έξω ο Vector από το δωμάτιο κομμωτικής

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως δε νομιζω να παθει τπτ αφου δεν δειχνει να ενοχλειται. Ασε που μπορει το νεο λουκ του να του χαρισει νεες γατογκομενιτσες!
Που θα εχουν ξαναδει γατο με ανταυγιες? 
Γωγω
Δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Vector δεν είναι μαύρος; Πώς φαίνεται τόσο το δαμασκηνί;
Περαστικά σας!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, ανέβασε φωτό. Να δούμε αν του πάει να το κάνουμε και στα δικά μας!!!Michelle ανεβασε καμια φωτο του αυτιου να το δουμε και εμεις....
Σοβαρά πάντως δεν νομίζω να πάθει κάτι, αλλά ρώτα και κανα γιατρό. (κρίμα που δεν το έγραψες νωρίτερα, θα ρώταγα την δικιά μου που πήγα σήμερα τον Πέπε)
Subject to change
e-steki.gr Founder
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
λετε να του παει? χμμμμΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Siva εχει εδω και 3 μηνες λιγο ξανθο λουκ στο ενα ποδι ....
Καπως ετσι την επαθε: ηρθε και τριβοταν στα ποδια μου οταν εβαζα decoloration στο μουστακι (
). Επεσε λιγο κατω κτλ κτλ.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Ο Siva εχει εδω και 3 μηνες λιγο ξανθο λουκ στο ενα ποδι ....
Καπως ετσι την επαθε: ηρθε και τριβοταν στα ποδια μου οταν εβαζα decoloration στο μουστακι (). Επεσε λιγο κατω κτλ κτλ.....

Θα του πάει του Σίβα το ξανθό!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Του παει πολυ! Αλλα χρειαζεται νεο ντεκαπαζ τωρα εχει πια σκουρηνει δεν πολυφαινεται!!!
Θα του πάει του Σίβα το ξανθό!!!

anabou
Διάσημο μέλος
; Θα είναι φαντασμαγορικός!

Ismini
Διάσημο μέλος
Μαυρη με μπλε ανταυγειες καλυτερα!Λέτε να βάψω την ουρά του Σάκη κόκκινη; Θα είναι φαντασμαγορικός!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool