Αμάν! Το αυτί της γάτας μου θα γίνει δαμασκηνί!

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Πήρα σήμερα μια βαφή μαλλιών για το σπίτι, για να βάψω τα μαλλιά μου δαμασκηνί. Ενώ μέχρι πρότινος πήγαινα κομμωτήριο, δεν ήθελα καμιά μεγάλη αλλαγή, απλά λάμψη οπότε πήρα το Casting της L'Oreal.
Μέχρις εδώ ακούγεται σαν δημοσίευση σε γυναικείο φόρουμ, σωστά;
Όμως, όταν την έβαζα, πως τα κατάφερε ο Vector και μπήκε μέσα! Στην αρχή τον άφησα γιατί είδα οτι δεν πετάγονταν και πολλά, οπότε τι να πάθει! Έλα όμως που τώρα που κάθομαι με τη βαφή στο κεφάλι πήδηξε στην αγκαλιά μου και είδα οτι το ένα αυτάκι του έχει γίνει μωβ απο τη βαφή!! Το ξέπλυνα λίγο (όσο κατάφερα) αλλά δεν φεύγει όλο... Ευτυχώς είναι σε σημείο που δεν μπορεί να το γλύψει άμεσα... Τι να κάνω βρε παιδιά; Έχει κανείς καμιά ιδέα; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχως που η δικια μου γατα δεν εχει αυτι δηλαδη....
Φανταζομαι οτι δεν μπορεις να κανεις κατι, ισως φυγει σιγα σιγα.
Δειχνει να την ενοχλει, να την τσουζει η κατι παρομοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δεν δείχνει κάποια ενόχληση... Ευτυχώς είναι ημιμόνιμη βαφή, πιο ελαφριά απο τις κανονικές, και όχι μόνιμη με αμμωνία κλπ.
Α ρε Βέκτορ, μου θέλεις και νέο λουκ :P

Υπάρχουν πολλά είδη αντιμετώπισης:
1/ Η ψύχραιμη: Θα μπορούσε να είχε γίνει κομοδινί!
2/ Η υστερική: Κόβεις το βαμμένο αυτί και κρατάς το γάτο!
3/ Του καλού στυλίστα: Του φοράς σκουλαρίκι με φτερά στο χρώμα του πράσινου μήλου (το έχω δεί σε καναπέ και έλεγε πολύ).
4/ Η ψαγμένη: Γραφεις βιβλίο με θέμα: Η αβάσταχτη ελαφρότητα του δαμασκηνού αυτιού!
5/ Η ιστρική: Κόβεις και τα δύο αυτιά του γάτου και του του δίνεις αντιβίωση.
6/ Του καλού καταναλωτή: Επικοινωνείς με το ΙΝΚΑ και κάνεις μήνυση στο μαγαζί που αγόρασες τη βαφή, γιατί πουθενά στις οδηγίες δεν λέει απαγορεύεται η χρήση σε ζώα.
7/ Του μοιρολάτρη: Ενα αυτί που ήταν να βαφτεί βάφτηκε!
8/ Του οργισμένου έφηβου: Ουάου γουστάρω!
9/ Της μάνας: Απότυχα τελείως
και τέλος
10/ Του γάτου: Απο την πρώτη στιγμή που την είδα κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σκούρα με αυτήν, αλλά δαμασκηνί;;;;;;
Αυτές ήταν κάποιες συμβουλές, στα σοβαρά: Μην του πολυτρίβεις το αυτί και κοκκινήσει και τα παίξεις.
όλα καλά να πάνε. Α και πάρε του λουράκι σε χρώμα "πράσινο μήλο" θα δείξει η ομορφιά του.:redface: :redface: :redface: :redface: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :(

Αφού δεν έχει καμία ενόχληση τότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Απλά για ένα διάστημα θα έχεις γάτο με ανταύγες. Μην νοιωθεις άσχημα, εγώ τι να πω που έχω κάνει αποτρίχωση σε ένα γάτο; Πάνε χρόνια. Είχα βάλει κρέμα αποτριχωτική και ήρθε και τρίφτηκε στα πόδια μου......:blink:

LOOOOL Nerina και Ελένη έχω λιώσει!! Νερίνα respect!!! Φοβερό κείμενο!! :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Υπομονή με τον καιρό θα φύγει! Δεν πιστεύω να πάθει κάτι από το Casting. Αυτό με την αποτριχωτική το έχω πάθει κι εγώ αλλά ευτυχώς πρόλαβα και τον ξέπλυνα εγκαίρως! Άλλη φορά Michelle έξω ο Vector από το δωμάτιο κομμωτικής :P

Τον καημενο Βεκτορ! :( Παντως δε νομιζω να παθει τπτ αφου δεν δειχνει να ενοχλειται. Ασε που μπορει το νεο λουκ του να του χαρισει νεες γατογκομενιτσες! :P Που θα εχουν ξαναδει γατο με ανταυγιες? :)

nerina..:up::up::up:

Michelle ανεβασε καμια φωτο του αυτιου να το δουμε και εμεις....

Michelle, ρώτα σε κομμωτήριο αν υπάρχει "διαλυτικό" βαφής (και μετά ρώτα τον κτηνίατρο αν μπορείς να του περάσεις το αυτάκι μ'αυτό).

Ο Vector δεν είναι μαύρος; Πώς φαίνεται τόσο το δαμασκηνί;

Περαστικά σας! :)

Michelle ανεβασε καμια φωτο του αυτιου να το δουμε και εμεις....
Ναι, ανέβασε φωτό. Να δούμε αν του πάει να το κάνουμε και στα δικά μας!!! :P
Σοβαρά πάντως δεν νομίζω να πάθει κάτι, αλλά ρώτα και κανα γιατρό. (κρίμα που δεν το έγραψες νωρίτερα, θα ρώταγα την δικιά μου που πήγα σήμερα τον Πέπε)

Σε φωτό δεν νομίζω να φαίνεται κορίτσια γιατί είναι γκρίζος και πρέπει να το προσέξεις...

Με γεια το νεο λουκ! Ευτυχως που δεν ηταν ξανθο! να χεις ενα αυτι ξανθο και το αλλο γκριζο θα λαλουσε το ζωντανο Τωρα τουλαχιστον ειναι πιο κοντα στο χρωμα του!Νερινα εγραψες!!!:up::up::up:

μεγεια το χρωμα στο αυτι μπας να βαψω το πισσα κοκκινο?:hmm: λετε να του παει? χμμμμ

Michelle κανε υπομονη να ξεβαψει!
Ο Siva εχει εδω και 3 μηνες λιγο ξανθο λουκ στο ενα ποδι ....
Καπως ετσι την επαθε: ηρθε και τριβοταν στα ποδια μου οταν εβαζα decoloration στο μουστακι (;) ). Επεσε λιγο κατω κτλ κτλ.....

**
Ο Siva εχει εδω και 3 μηνες λιγο ξανθο λουκ στο ενα ποδι ....
Καπως ετσι την επαθε: ηρθε και τριβοταν στα ποδια μου οταν εβαζα decoloration στο μουστακι (;) ). Επεσε λιγο κατω κτλ κτλ.....

:lol::lol::lol:
Θα του πάει του Σίβα το ξανθό!!!

:lol::lol::lol:
Θα του πάει του Σίβα το ξανθό!!!
Του παει πολυ! Αλλα χρειαζεται νεο ντεκαπαζ τωρα εχει πια σκουρηνει δεν πολυφαινεται!!!:lol:

Λέτε να βάψω την ουρά του Σάκη κόκκινη :hmm:; Θα είναι φαντασμαγορικός!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λέτε να βάψω την ουρά του Σάκη κόκκινη :hmm:; Θα είναι φαντασμαγορικός!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μαυρη με μπλε ανταυγειες καλυτερα!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back