.Έχω πάρει τον Πριγκιπάκο αγκαλιά ,το Αλητάκο τον έβαλα σε ένα κουτάκι και όλο κλαίω.Γιατί το έκανε αυτό;Τι να κάνω;:cry: :cry: :cry: :cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ενημερωσε οποτε μπορεις για εξελιξεις..
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Πάντως μην πανικοβάλεσαι γιατί το νιώθουν οι γάτες. Πήγαινε κάτω ή στείλε κάποιο από τα παιδιά σου. Μιλήστε του ήρεμα και γλυκά και προσπαθείστε να τον καλοπιάσετε με κάποια λιχουδιά ή με κάποιο παιχνίδι. Πλησιάστε τον σιγά σιγά και χαϊδέψτε τον μέχρι να ηρεμήσει. Σίγουρα θα έχει τρομοκρατηθεί και ο ίδιος. Μετά αφού τον δείτε να νιώθει πιο άνετα, πάρτε τον αγκαλιά και ανεβάστε τον πάνω.
Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Υπομονή θέλει και πολύ καλόπιασμα!
ladycat
Διάσημο μέλος
δευτερον ο μικρος ζει? ετσι επιτιθονται τα γατια κ μαλωνουν αστον θα του περασει μην αγχωνεσαι χαλαρωσε μπορει να ζηλευει κοιτα εδω στον αιλουρο
ladycat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
:cry:
Καταρχήν ηρέμησε και μάζεψε τον όμορφο. Στην ανάγκη κάτσε δίπλα στο σπιτάκι και λέγε γλυκόλογα Με τίποτα μην τον αφήσεις μόνο με το πρίγκιπαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.Ιον βούτηξε από το λαιμό και έφυγς προς το μπαλκόνι κουνώντας τον............Τώρα ήμουν κάτω δεν με άφηνει να πλησιάσω κρύβετε και όταν του έβαλα τις λιχουδίτσες του μου χύμιξε και με γρατζούνισε,θα προσπαθήσω πάλι αργότερα.
RedCat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κρίμα μόνο για το μαυρούλι...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε αυτη τη περιπτωση δεν εχεις πολυ χρονο αυτη τη στιγμη να αφεθεις στον πονο για το χαμο του αλητη χρειαζεται να βαλεις στην ακρη τ6ο σοκ σου και να σκεφτεις με βαση λογικη γατας κι οχι ανθρωπου.. ο ομορφος δεν ειναι κακος γατος και δεν θα επιτεθει στον πριγκηπα παρ αυτα προσπαθησε να δεις που ειναι και να τον πιασεις εσυ η ιδια κατσε πολυ ωρα μεχρι να σε πλησιασει και να καταλαβει οτι δεν κρατας κακια γιατι αλιως θα τον χασεις κι αυτον και ο καημενος δεν φταει απλα ακολουθησε το ενστικτο του γατος ειναι τι να εκανε? συμβαινουν και στιος καλυτερες οικογενειες... τι να κανουμε πολλες φορες πεφτουμε θυματα τηα αγνοιας μας η κακων χειρισμων κι εμενα μου εφυγε ο ζυμωνουλης αν θυμασαι.. συνχωρεσε τον εαυτο σου και τον ομορφο και κανε οτι χρειαζεται για να ζειτε αρμονικα απο δω και περα και του αλητακου θα αναπαυτει η ψυχουλα του, τουλαχιστον ενιωσε αγαπη και φροντιδα, δεν πηγε κακοποιημενος, ατυχημα ητανε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Βρε καημενο τι σου ετυχε κι εσενα!!!!
Οπως σου ειπανε, αμεσα στειρωση......
και ηρεμησε οσο μπορεις. Δεν μπορουσες να κανεις κατι......
Καλημέρα σας δεν σας απαντούσα χθες γιατί πήρα καρεκλίτσα και την άραξα κάτω στην αυλή κοιτώντας τον Όμορφο και περιμένωντας.Τελικά στις 5 που γύρισε το παλικάρι στον πρώτο βγήκε συνάμενος κουνάμενος και του έκανε χαρούλες.Τον πήρε και τον έφερε πάνω.Δεν του θύμωσα απλά σοκαρίστικά με το όλο περιστατικό.Πως να του κρατήσω κακία αφού με το που ανεβήκαμε πάνω άρχισε να μου μιλάει να μιλάω εγώ να νιαουρίζει εκείνος.Άλλωστε ξέρω τώρα πως φταίω εγώ που τον άφησα αστείρωτο και έγινα η αιτία να χαθεί ο μικρούλης μου.
Τώρα είναι έξω στο μπαλκόνι και κοιμάται,ο Πριγκιπάκος όμως κλαίει γιατί ψάχνει το μαυρούλι
Στα παιδιά πως θα το πω,θα πέσουν να με φάνε και δεν θα έχουν και άδικο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool