Αμόκ;

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

popi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα.
Παιδιά βοήθεια!!!Καταρχνή ο Όμορφος από το πρωί μου λέρωνε μέσα στο σπίτι,το αντιμετόπισα καθαρίζοντας,αλλά πριν από κάνα δύωρο άνοιξα το δωμάτιο που είναι τα μικρά για να παίξουν και ούτε που κατάλαβα πότε πώς έγινε βούτηξε τον αλητάκο μου και μέχρι να τον πάρω από το στόμα του γιατί τον βούτηξε και εξαφανίστηκε πάει το μωράκι μου:cry: :cry: :cry: Με τις φωνές που έβαλα ο Όμορφος πήδηξε από το μπαλκόνι και είναι κάτω στο σπιτάκι που έχουμε στην πολυκατοικία για τα αδεσποτάκια.Δεν με αφήνει να τον πλησιάσω κι εγώ από το σοκ δεν θέλω να τον ανεβάσω:( :( :( :( .
Έχω πάρει τον Πριγκιπάκο αγκαλιά ,το Αλητάκο τον έβαλα σε ένα κουτάκι και όλο κλαίω.Γιατί το έκανε αυτό;Τι να κάνω;:cry: :cry: :cry: :cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατσε ηρεμισε κ ξανα εξηγησε τι εγινε γιατι δεν καταλαβα λεξη απο οσα ειπες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε πόπη μου, καταρχάς ηρέμησε. Η αληθεια είναι ότι δεν πολυκαταλαβα τι έγινε. Τα μικρά είναι ΟΚ? Τελικα ο Ομορφος έχει στειρωθεί? Αν όχι θα πρέπει σύντομα γιατί έχετε μαζευτεί πολλα αρσενικά εκεί και έχουν αρχισει και αναστατώνονται μάλλον...καλό θα είναι να πας να καλοπιασεις τον Ομορφο, ειδικα αν δεν είναι στειρωμενος μη σου φύγει αγριεμενος απο το σπιτάκι...παρε κονσερβουλα και κατέβα...με ψυχραιμια και γλυκια φωνη
Ενημερωσε οποτε μπορεις για εξελιξεις..

Ωχ βρε Πόπη, μάλλον ήρθε η ώρα να τον στειρώσεις τον Όμορφο.:/:
Πάντως μην πανικοβάλεσαι γιατί το νιώθουν οι γάτες. Πήγαινε κάτω ή στείλε κάποιο από τα παιδιά σου. Μιλήστε του ήρεμα και γλυκά και προσπαθείστε να τον καλοπιάσετε με κάποια λιχουδιά ή με κάποιο παιχνίδι. Πλησιάστε τον σιγά σιγά και χαϊδέψτε τον μέχρι να ηρεμήσει. Σίγουρα θα έχει τρομοκρατηθεί και ο ίδιος. Μετά αφού τον δείτε να νιώθει πιο άνετα, πάρτε τον αγκαλιά και ανεβάστε τον πάνω.
Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Υπομονή θέλει και πολύ καλόπιασμα!

πρωτον μπορει να νιωθει οτι απειλειτε ο προσωπικος του χωρος
δευτερον ο μικρος ζει? ετσι επιτιθονται τα γατια κ μαλωνουν αστον θα του περασει μην αγχωνεσαι χαλαρωσε μπορει να ζηλευει κοιτα εδω στον αιλουρο

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ο Όμορφος βούτηξε και μου έπνιξε τον μαυρούλη μου,τα παιδιά έχουν φύγει για σ/κ,και όχι δεν τον έχω ακόμα στειρώσει περίμενα από Τρίτη που τελειώνουν τα παιδιά της εξετάσεις και έχουμε κααι λεφτά να πήγαινε για στείρωση,γιατί μόνη μου δεν μπορούσα να τον πάω χώρια που τώρα έχει ο Άλκης το αυτοκίνητο.Φαγάκι και νερό έχει κάτω το μεσημέρι εγώ τα έφτιαξα,αλλά φοβάμαι για τον Πριγκιπάκο.

δηλαδη το μικρο δεν ζει καλε ??????? περιεργο το επνιξε ετσι γρηγορα??????

Τι εννοείς; Ο Αλητάκος πέθανε;;;;

αχ οχι...!

σίγουρα βρε πόπη μου δεν ζει? το ελεγξες για ζωτικες λειτουργιες? μήπως απλα εχασε τις αισθήσεις του?? κρίμα βρε κορίτσι μου. Στεναχωρήθηκα πολύ. Μίλα με τον κ. Πάνο για να δεις τι θα κανεις με τα αλλα δυο πάντως. Μην φερθεις ασχημα στον Ομορφο ότι και να έγινε. Οταν μιλαει το ενστικτο δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις τι θα γινει. Πάντως πρωτη φορα το ακουω τετοια περιπτωση...Κρατα τα χωριστα, σε χωριστα δωματια. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μην αφησεις τον ομορφο την νυχτα κατω. Θα εξαφανιστεί..

O αλητάκος πέθανε; Δεν κατάλαβα. Ελπίζω πως όχι. Καταρχήν Πόπη ηρέμησε. Αν ο Όμορφος είναι αστείρωτος ένιωσε να απειλείται από τον αλητάκο και γι'αυτό του επιτέθηκε. Είναι κάτι που το συνηθίζουν τα αρσενικά. Βάλε τον Πρίγκηπα σε κάποιο μέρος μόνο του και προσπάθησε να κάνεις τον Όμορφο να γυρίσει. Και στείρωση το συντομότερο. Πες μας τι έγινε.

:blink: :cry: :bye: Καταρχήν ηρέμησε και μάζεψε τον όμορφο. Στην ανάγκη κάτσε δίπλα στο σπιτάκι και λέγε γλυκόλογα Με τίποτα μην τον αφήσεις μόνο με το πρίγκιπα

Ο μαυρούλης μου είναι στο κουτάκι και το κεφάλι του σαν να έχει .......ξέρω εγώ πως να σας το πω σαν να έχει φύγει,κουνίετε,δεν μπορώ να το περιγράψω σίγουρα έφυγε:( :( :( :( .Ιον βούτηξε από το λαιμό και έφυγς προς το μπαλκόνι κουνώντας τον............
Τώρα ήμουν κάτω δεν με άφηνει να πλησιάσω κρύβετε και όταν του έβαλα τις λιχουδίτσες του μου χύμιξε και με γρατζούνισε,θα προσπαθήσω πάλι αργότερα.

τα λυπάμαι και τα δύο...το ένα να φύγει έτσι αδικα και το άλλο τώρα θα είναι πολύ πολύ αναστατωμένο...πόπη να εισαι ψυχραιμη (οσο μπορεις) γιατι καταλαβαινουν την αναστατωση σου

πωπω θελει πολυ προσοχη τωρα ο μεγαλος γιατι αμα την κανει δεν βλεπω να ξαναγυρναει με το μαλάκο κ σιγα σιγα ολη την νυχτα εαν χρειαστει

Αχ βρε Πόπη τι έπαθες κι είσαι και μόνη σου!!! Δεν έπρεπε να είναι τόσα αρσενικά μέσα στο ίδιο σπίτι και μάλιστα ο μεγάλος αστείρωτος! Αν ο Όμορφος είναι σε οίστρο, που μάλλον είναι για να λες ότι σου λέρωσε κι όλας είναι λογικό να είναι επιθετικός απέναντι σε άλλα αρσενικά. Προσπάθησε πάσει θυσία να τον μαζέψεις μέσα γιατί θα χάσεις και αυτόν....:(
Κρίμα μόνο για το μαυρούλι...:bye: :bye: :bye:

Πω πω συμφορά... :(

Δυστυχως κατι τον επιασε αν θυμασαι τα αρσενικα μεγαλα πολλες φορες σκοτωνουν τα μικρα... οντως το θεμα ειναι πολλων αρσενικων και μαλιστα αστειρωτου μεγαλου... τι να κανουμε ξερω πως πονας και ποσο περιεργα αισθανεσαι αλλα ετσι ειναι οι γατες... οταν εχετε αρσενικα περεπει να ειναι στειρωμενα η το μικρο κι οχι το μεγαλο αστειρωτο.. τοτε απλα το μεγαλο δειχνει ενοχλημενο.. ο ομορφος εδειξε εν πραξει την ενοχληση του και τωρα δεν καταλαβαινει γιατι του φερεσαι ετσι προφανως τρομαξε γιατι ακολουθησε το ενστικτο του. Εχεις εν μερει ευθυνη που δε τον στειρωσες αλλα παλι δεν ηξερες και δεν μπορουσες να φανταστεις..

Σε αυτη τη περιπτωση δεν εχεις πολυ χρονο αυτη τη στιγμη να αφεθεις στον πονο για το χαμο του αλητη χρειαζεται να βαλεις στην ακρη τ6ο σοκ σου και να σκεφτεις με βαση λογικη γατας κι οχι ανθρωπου.. ο ομορφος δεν ειναι κακος γατος και δεν θα επιτεθει στον πριγκηπα παρ αυτα προσπαθησε να δεις που ειναι και να τον πιασεις εσυ η ιδια κατσε πολυ ωρα μεχρι να σε πλησιασει και να καταλαβει οτι δεν κρατας κακια γιατι αλιως θα τον χασεις κι αυτον και ο καημενος δεν φταει απλα ακολουθησε το ενστικτο του γατος ειναι τι να εκανε? συμβαινουν και στιος καλυτερες οικογενειες... τι να κανουμε πολλες φορες πεφτουμε θυματα τηα αγνοιας μας η κακων χειρισμων κι εμενα μου εφυγε ο ζυμωνουλης αν θυμασαι.. συνχωρεσε τον εαυτο σου και τον ομορφο και κανε οτι χρειαζεται για να ζειτε αρμονικα απο δω και περα και του αλητακου θα αναπαυτει η ψυχουλα του, τουλαχιστον ενιωσε αγαπη και φροντιδα, δεν πηγε κακοποιημενος, ατυχημα ητανε.

Ε, ναι οπως ειπε η Υasmin ειναι καθαρα θεμα ενστικτου και δεν λεει κατι να θυμωσει κανεις μαζι του οσο κι αν με ανθρωπινη λογικη μας φαινεται αθλιο. Μακαρι να ηρεμησει αμεσα και να ερθει σπιτι. μην τον μαλωσεις.... ΘΑ του μεταδοσεις κι αλλη επιθετικοτητα και δεν θα ειναι καλο τωρα. Ουτε θα καταλαβει πολλα Αν ηρεμησει, κρατα απαραιτητα τα γατακια σε χωριστο δωματιο.
Βρε καημενο τι σου ετυχε κι εσενα!!!!
Οπως σου ειπανε, αμεσα στειρωση......
και ηρεμησε οσο μπορεις. Δεν μπορουσες να κανεις κατι......

:) Καλημέρα σας δεν σας απαντούσα χθες γιατί πήρα καρεκλίτσα και την άραξα κάτω στην αυλή κοιτώντας τον Όμορφο και περιμένωντας.Τελικά στις 5 που γύρισε το παλικάρι στον πρώτο βγήκε συνάμενος κουνάμενος και του έκανε χαρούλες.Τον πήρε και τον έφερε πάνω.
Δεν του θύμωσα απλά σοκαρίστικά με το όλο περιστατικό.Πως να του κρατήσω κακία αφού με το που ανεβήκαμε πάνω άρχισε να μου μιλάει να μιλάω εγώ να νιαουρίζει εκείνος.Άλλωστε ξέρω τώρα πως φταίω εγώ που τον άφησα αστείρωτο και έγινα η αιτία να χαθεί ο μικρούλης μου.
Τώρα είναι έξω στο μπαλκόνι και κοιμάται,ο Πριγκιπάκος όμως κλαίει γιατί ψάχνει το μαυρούλι:( :(
Στα παιδιά πως θα το πω,θα πέσουν να με φάνε και δεν θα έχουν και άδικο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back