Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τον όμορφο...ότι είπαν τα κορίτσι. Γρήγορα στείρωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα μου αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο ότι λόγο αμέλειας δικής μας χάθηκε μια ψυχούλα και ήταν τόσο μικροκαμωμένος ο καημενούλης,με τον Πρίγκιπά που είχαν την ίδια ηλικιά και βλέπεις διαφορά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πας για στηρωση τον ομορφο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόπη το θέμα είναι "τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα". Ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει αυτό που έγινε. Ναι, είναι τραγικό, αλλά με το να κατηγορείς τον εαυτό σου δεν βγαίνει τίποτα. Δυστυχως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα λάθη κάποιες φορές δεν διορθώνονται, αλλά είναι λάθη, δεν ήταν σκόπιμο. Κουράγιο. Φαντάζομαι πως νιώθεις.![]()
![]()
Κατερίνα μου αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο ότι λόγο αμέλειας δικής μας χάθηκε μια ψυχούλα και ήταν τόσο μικροκαμωμένος ο καημενούλης,με τον Πρίγκιπά που είχαν την ίδια ηλικιά και βλέπεις διαφορά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Και αλλοι ειχαν αστειρωτα γατια αλλα δεν εγινε κατι τετοιο. Μην βασσανιζεσαι!!! Θα μπορουσε το ιδιο να εχει συμβει σε ολες μας. Να εισαι καλα και να χαιρεσαι και να εισαι περηφανη για οσα κανεις!!! Οπως αναφερθηκε δεν ειναι και λιγα!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ! Ατυχήματα συμβαίνουν άλλοτε μεγαλύτερα, άλλοτε μικρότερα. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί. Με το να κατηγορείς τον εαυτό σου δεν καταφέρνεις τίποτα. Ευτυχώς που γύρισε ο Όμορφος και δεν έγινε τίποτα χειρότερο.Πόπη το θέμα είναι "τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα". Ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει αυτό που έγινε. Ναι, είναι τραγικό, αλλά με το να κατηγορείς τον εαυτό σου δεν βγαίνει τίποτα. Δυστυχως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα λάθη κάποιες φορές δεν διορθώνονται, αλλά είναι λάθη, δεν ήταν σκόπιμο. Κουράγιο. Φαντάζομαι πως νιώθεις.
Εγω στον κηπο εχω 8 αρσενικα μωρακια και ολα εζησαν απο τους τοσους αρσενικους που περιφερονται στην γειτονια.
Μαλλον ηταν γραφτο να "πανε" ολα τα γατακια απο πνιγμο...
Αν θελεις, το σαββατο που θα παω τον μπεμπη για εμβολια(στον αιλουρο), ελα μαζι μου(θα παρω το αυτοκινητο) για να στειρωσεις και τον ομορφο.

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Πόπι μου λυπάμαι πολύ για ότι έγινε. Δεν φταις εσύ. Κι εγώ είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο μπέμπης (αυτός που θέλω να στειρώσω) έφυγε από χθές στις 9 το βράδυ και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Μ' αρέσει που χθες έγραφα ότι δεν είναι και τόσο γυριστρούλης... Ίσως την έκανε γιατί χθές ήταν όλη μέρα μέσα στο σπίτι και κοιμόταν. Την πρώτη φορά που είχε φύγει πάλι το ίδιο είχε συμβεί. Ελπίζω να γυρίσει και αυτή τη φορά γιατί αν τον χάσω κια αυτόν δεν θα το αντέξω.
Ο Όμορφος είναι τώρα μέσα, φυσικά ο Πριγκιπάκος είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του Παναγιώτη και τα έχει πιάσει ένα παράπονο άλλο πράγμα,ο καημένος ο ΄Ομορφος πως μου τρίβετε για να του ανοίξω την πόρτα δεν λέγετε αλλά εγώ προτιμώ να τους έχω χώρια μέχρι να γυρίσουν τα παιδιά............και πως τους το λέω

Βρε ποπι δεν φταις εσυ, τα παιδια θα σε καταλαβουν.
Μην ξεχνας οτι οι γατες ειναι απο την φυση τους αγριες και κτητικες.
Ο ομορφος ενοιωσε οτι απειλειτε, γι'αυτο το επνιξε.
Κανεις δεν θα μπορουσε να φανταστει τι θα γινοταν.
mimikaki
Διάσημο μέλος
εμένα μια φορά αδέσποτοι γάτοι μου έπνιξαν στειρωμένο γατούλι αρσενικό ...
χριστινα
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Θα προσέχω και γω διπλά από δω και μπρος την μπέμπα από τη Λουκρητία. Δεν θα τη ξαναζορίσω.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool