Αμόκ;

Πωπω βρε Πόπη μου. Πολύ στενοχωρηθηκα. Δεν του ήταν γραφτό τελικα του αλητάκου! :(
Οσο για τον όμορφο...ότι είπαν τα κορίτσι. Γρήγορα στείρωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( :( :( Κατερίνα μου αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο ότι λόγο αμέλειας δικής μας χάθηκε μια ψυχούλα και ήταν τόσο μικροκαμωμένος ο καημενούλης,με τον Πρίγκιπά που είχαν την ίδια ηλικιά και βλέπεις διαφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πο πο απιστευτο μου φενεται ολο αυτο οτι δεν υπαρχει ποια ο αλιτακος :( :( Να πας για στηρωση τον ομορφο.

:( :( :( Κατερίνα μου αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο ότι λόγο αμέλειας δικής μας χάθηκε μια ψυχούλα και ήταν τόσο μικροκαμωμένος ο καημενούλης,με τον Πρίγκιπά που είχαν την ίδια ηλικιά και βλέπεις διαφορά.
Πόπη το θέμα είναι "τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα". Ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει αυτό που έγινε. Ναι, είναι τραγικό, αλλά με το να κατηγορείς τον εαυτό σου δεν βγαίνει τίποτα. Δυστυχως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα λάθη κάποιες φορές δεν διορθώνονται, αλλά είναι λάθη, δεν ήταν σκόπιμο. Κουράγιο. Φαντάζομαι πως νιώθεις.

Παιδία φταίω και τώρα μόλις διάβαζα το θέμα για την στείρωση στις γάτες που έλεγα στη κοπέλα να πάει το γάτο της για στείρωση κι εγώ έχω τον δικό μου αστείρωτο.Δάσκαλε που δίδασκες...............Ντροπή μου:down: :down: :down: :down:

Πόπι το χειρότερο που μπορείς να κανείς είναι να κατηγορείς τον εαυτό σου. Από ότι έχω καταλάβει έχεις τα άπειρα πάνω σου –υγεία παιδιά γατιά δουλεία κτλ δέξου κάποια ένστικτα που έχουν τα ζωάκια μας. Και να σου πω κάτι για να ηρεμήσεις. Και στείρωση να είχες κάνει δεν ηρεμούν οι ορμόνες και η συμπεριφορά αμέσως .Άμα ο Όμορφος είχε έντονο το ένστικτο του αρσενικού πάλι το ίδιο θα γινότανε, Προσοχή στον πρίγκιπα τώρα

Κοριτσι μου σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κατηγορεις τον εαυτο σου. Κανεις δεν μπορουσε να φανταστει μια τετοια εξελιξη,ακομη και με αστειρωτο γατο!!!!
Και αλλοι ειχαν αστειρωτα γατια αλλα δεν εγινε κατι τετοιο. Μην βασσανιζεσαι!!! Θα μπορουσε το ιδιο να εχει συμβει σε ολες μας. Να εισαι καλα και να χαιρεσαι και να εισαι περηφανη για οσα κανεις!!! Οπως αναφερθηκε δεν ειναι και λιγα!!!!
:) :) :)

Πόπη το θέμα είναι "τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα". Ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει αυτό που έγινε. Ναι, είναι τραγικό, αλλά με το να κατηγορείς τον εαυτό σου δεν βγαίνει τίποτα. Δυστυχως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα λάθη κάποιες φορές δεν διορθώνονται, αλλά είναι λάθη, δεν ήταν σκόπιμο. Κουράγιο. Φαντάζομαι πως νιώθεις.
Συμφωνώ! Ατυχήματα συμβαίνουν άλλοτε μεγαλύτερα, άλλοτε μικρότερα. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί. Με το να κατηγορείς τον εαυτό σου δεν καταφέρνεις τίποτα. Ευτυχώς που γύρισε ο Όμορφος και δεν έγινε τίποτα χειρότερο.

Βρε Ποπι, μην στεναχωρισεσια...Γινονται αυτα!
Εγω στον κηπο εχω 8 αρσενικα μωρακια και ολα εζησαν απο τους τοσους αρσενικους που περιφερονται στην γειτονια.
Μαλλον ηταν γραφτο να "πανε" ολα τα γατακια απο πνιγμο...:(

Αν θελεις, το σαββατο που θα παω τον μπεμπη για εμβολια(στον αιλουρο), ελα μαζι μου(θα παρω το αυτοκινητο) για να στειρωσεις και τον ομορφο.:)

Πόπη όταν πήγα το γατάκι που βρήκα στον κ.Πάνο του είπα για την περίπτωσή σου. Μου είπε ότι είναι φυσικό αυτο το κάνουν τα αρσενικά αστείρωτα από ένστικτό. Όπως και τα αρσενικά λιοντάρια τα μωρά αρσενικά για να μείνει ένα κυρίαρχο αρσενικό. Το ότι πήδηξε από το μπαλκόνι κι έφυγε έγινε μάλλον επειδή συνηδητοποίησε τι έκανε και αισθάνθηκε άσχημα. Μου είπε να του τον πάς για στείρωση και δεν υπάρχει πρόβλημα για την πληρωμή. Όποτε μπορείς. Αλλά μην στεναχωριέσαι νομίζω ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε κι εμείς. Έτσι δεν είναι κορίτσια? Ας συνεννοηθείτε και πηγαίνεται με την Ελενίτσα όταν παει τον μικρό της για εμβόλια, ή σε καμιά 10αρια μέρες που θα παώ εγώ τον δικό μου για εμβόλιο.;)

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

Πόπι μου λυπάμαι πολύ για ότι έγινε. Δεν φταις εσύ. Κι εγώ είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο μπέμπης (αυτός που θέλω να στειρώσω) έφυγε από χθές στις 9 το βράδυ και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Μ' αρέσει που χθες έγραφα ότι δεν είναι και τόσο γυριστρούλης... Ίσως την έκανε γιατί χθές ήταν όλη μέρα μέσα στο σπίτι και κοιμόταν. Την πρώτη φορά που είχε φύγει πάλι το ίδιο είχε συμβεί. Ελπίζω να γυρίσει και αυτή τη φορά γιατί αν τον χάσω κια αυτόν δεν θα το αντέξω.

Ελενίτσα και Ασπασία σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θα δεχθώ την προσφορά σας μόνο αν δεν με πάει ο Αλκης μέσα στη βδομάδα γιατί τελειώνουν τις εξετάσεις την Τρίτη και τα μεσαία μου και νομίζω πως έχουν κανονίσει να πάνε στον παππού και στη γιαγία τους για λίγες μέρες.
Ο Όμορφος είναι τώρα μέσα, φυσικά ο Πριγκιπάκος είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του Παναγιώτη και τα έχει πιάσει ένα παράπονο άλλο πράγμα,ο καημένος ο ΄Ομορφος πως μου τρίβετε για να του ανοίξω την πόρτα δεν λέγετε αλλά εγώ προτιμώ να τους έχω χώρια μέχρι να γυρίσουν τα παιδιά............και πως τους το λέω:( :( :(

Τελικα το μικρο δεν τα καταφερε, ε?:(

Βρε ποπι δεν φταις εσυ, τα παιδια θα σε καταλαβουν.
Μην ξεχνας οτι οι γατες ειναι απο την φυση τους αγριες και κτητικες.
Ο ομορφος ενοιωσε οτι απειλειτε, γι'αυτο το επνιξε.
Κανεις δεν θα μπορουσε να φανταστει τι θα γινοταν.

Ελενάκι μου από την πρώτη στιγμή που τον πήρα από το στόμα του ο μικρούλης ήταν σαν κουκλίτσα που της είχες σπάσει το κεφαλάκι αυτό δεν μπορώ να ξεχάσω.Τον έχω φυλάξει σε ένα κουτί από παπούτσια και τους περιμένω να το θάψουν.Με πείραν και πριν λίγο τηλέφωνο ότι έρχοντε.

κρίμα πόπι μου , πολύ στεναχωρήθηκα με το γεγονός....:(
εμένα μια φορά αδέσποτοι γάτοι μου έπνιξαν στειρωμένο γατούλι αρσενικό ...

Ποπι να σε βοηθησω κι εγω με τη στειρωση. Ηδη κανεις πολλα. Μπορεις να μου στειλεις τηλ με πμ να συννενοηθουμε; Θα σε παρω αυριο

Πωπω, τι έπαθες καλή μου Πόπι πάλι;:cry: Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου δεν βοηθάει. Το ένστικτο της διατήρησης της περιοχής είναι ζωτικό για τις γάτες, στειρωμένες και αστείρωτες, αρσενικές και θηλυκές. Ίσως κι ο Όμορφος να μην είχε σκοπό να το σκοτώσει αλλά μόνο να το απομακρύνει και επειδή ήταν μικρούλι ατύχησε. Τον είχε καταβάλλει το στρες κι αυτόν τον κακομοίρη. Άμα τον βλέπεις να αγχώνεται και να κατουράει από δω κι από κει άφηνε τον μόνο του να ησυχάζει. Αν πας στον Αίλουρο ζήτα και τη συμβουλή του, αυτός θα ξέρει σίγουρα να σου πει τι να κάνεις.
Θα προσέχω και γω διπλά από δω και μπρος την μπέμπα από τη Λουκρητία. Δεν θα τη ξαναζορίσω.

Κι εγώ να βοηθήσω με την στείρωση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back