Ανάγκες για το Θριάσιο

meredoula

Νεοφερμένο μέλος

Ο meredoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Για αυτή την εβδομάδα στο ΘΡΙΑΣΙΟ χρειάζεται
α) τάισμα για σκυλιά (Παρασκευή θα πάω εγώ). Τις άλλες μέρες ποιός μπορεί?

β) καταγραφή των γατιών (γιατί όσες φορές πήγαμε τελευταία δεν βρήκαμε τα εναπομείναντα 3-4)

γ) καθημερινή θεραπεία vibramicin για τον Αρη (με ειδικό όμως τρόπο που θα συνεννοηθούμε απο το τηλέφωνο)

δ) θεραπεία για το Τσίμπλα

ε)μεταφορές θηλυκών στο κτηνίατρο για στειρώσεις

στ)μεταφορά της ΦΡΙΝΤΑΣ απο τη ΚΕΡΑΤΕΑ στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ (Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ) OK TAKTOΠΟΙΗΘΗΚΕ!!! Ευχαριστούμε Ελενα!!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
https://adespotathriasio.blogspot.com, saveileia2@yahoo.gr, 6944860451

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταρχας ποσα ειναι; ειναι εξω απο το νοσοκομειο? θα ειναι καποιος εκει ; δωσε μας λιγες λεπτομερειες :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με ενδιαφερει να βοηθησω πες μου τι πρεπει να κανω?

στειλε μας κανενα τηλ ΄ή πμ :) περιμενουμε !

meredoula σου έστειλα πμ, αν πας αύριο Θριάσιο, για να βρεθούμε. ;)

ΘΡΙΑΣΙΟ

Σας στέλνω το κινητό μου σε pm για να συνεννοηθούμε...

Χρειαζόμαστε λίγα χέρια αυτές τις μέρες για να τελειώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα τις εκρεμμότητες στο ΘΡΙΑΣΙΟ!!!!

Ευχαριστω πολύ πολύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back