strayshelp
Δραστήριο μέλος
Οποιος μπορεί να δωσει αίμα παρακαλώ.
From: Haris Horacio Papathomas
Καλημέρα, Κλειάννα,
Ολόκληρο το όνομα της Θεοφίλης είναι "Θεοφίλη Μηλαθιανάκη", πρέπει να το δηλώσει κανείς όταν πάει να δώσει αίμα,είναι στον Ευαγγελισμό.
Οι ώρες, καθημερινά είναι 15:00-17:00, και έχει και κάποιες πρωινές ώρες το Σάββατο.
χρειαζόταν αυτή τη φορά τουλάχιστον 6...
Το μόνο που δεν ξέρω καλά ακόμα είναι αν χρειάζεται να πας μόνο στον Ευαγγελισμό ή αν γίνεται και σε άλλα νοσοκομεία, δηλώνοντας και πάλι ότι είναι για τη Θεοφίλη.
Φιλικά,
Χάρης[/i
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
αν δεν ημουν" ατακτο "παιδι θα πηγαινα.... οπωσδηποτε .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
αν μπορείς δώσε...
Μπορείς να δώσεις κ αλλού,αλλά μου είπαν ότι σπάνια τα στελνουν!!!!Λενε ''εχουμε 1 μπουκαλι για σας'΄' αλλα δε το πανε!!!

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
κλειαννα....ειμαι εθελοντρια αιμοδοτρια...εδωσα αιμα το φλεβαρη, αλλα αν ειναι αναγκη να ξαναδωσω....
Avrilio, γειά σου και πάλι.
Αν έδωσες αίμα το Φλεβάρη ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.
Θα βρεθούν άλλοι. Είμαι κι εγώ αιμοδότης και αιμοπεταλιοδότης και το έχω κάνει αυτό το λάθος.
Οι γυναίκες πρέπει να δίνουν κάθε 4 μήνες το συντομότερο διάστημα, κι αυτό πάλι θεωρείται συχνό.
Κινδυνεύεις από σοβαρότατη σιδηροπενική αναιμία εάν δεν το τηρείς (εγώ το έχω πάθει ήδη μιά χρονιά) και σαν αποτέλεσμα εκτός από την (αναστρέψιμη) βλάβη στο εαυτό σου θα έχεις το να μην μπορείς να δώσεις αίμα για πολύ καιρό.
Θα βρεθούν άλλα παιδιά εδώ μέσα που θα δώσουν, είναι σίγουρο.
Καλή τύχη στο κορίτσι που χρειάζεται αίμα.
gremlin
Νεοφερμένο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio,
αν μπορείς δώσε...
Μπορείς να δώσεις κ αλλού,αλλά μου είπαν ότι σπάνια τα στελνουν!!!!Λενε ''εχουμε 1 μπουκαλι για σας'΄' αλλα δε το πανε!!!![]()
νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό
..υποτίθεται κάθε νοσοκομείο έχει φιαλες και απλά παίρνεις τη φιαλη όταν πάει κάποιος και δώσει αίμα στο ονομά σου σε οποιοδήποτε νοσοκομείο.η οικογενειά μου είχε δώσει αίμα για συγγενή από επαρχία,σε νοσοκομείο της αθήνας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio,
αν μπορείς δώσε...
Μπορείς να δώσεις κ αλλού,αλλά μου είπαν ότι σπάνια τα στελνουν!!!!Λενε ''εχουμε 1 μπουκαλι για σας'΄' αλλα δε το πανε!!!![]()
Ποτέ δεν πηγαίνει το αίμα συγκεκριμένου δότη
Χρεώνεται η αιμοδοσία στην τράπεζα αίματος και στο όνομα του ασθενή.
Δίδονται φιάλες από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται και βέβαια της ομάδας αίματος στην οποία ανήκει. Οι αιμοδότες μπορεί να ανήκουν σε άλλες ομάδες.
Επίσης αίμα δίδεται ΠΑΝΤΟΤΕ σε ασθενή που το χρειάζεται, ακόμα κι αν δεν έχει βρεθεί αιμοδότης ακόμα, και μπορεί να ξεχρεωθεί στη συνέχεια με αιμοδότες που πάνε στο όνομα του ασθενούς, έστω και μετά. Όμως αν είναι μιά περίπτωση που χρειάζεται συχνά αίμα, καλό είναι να οργανωθεί δίκτυο φίλων-αιμοδοτών που να την εξυπηρετούν όποτε χρειάζεται.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχεις δικιο για τα οσα λες....το μονο μου προβλημα ειναι η χαμηλη μου πιεση...που τρωω πατατακια κ αλατι σκετο για να την φτασω στο 10,5 κ να τους το δωσω....Με σωζει ο καλος μου αιματοκριτης....
Σε φιλω γλυκα χαρα μου...κ μη ξεχνας....θα χαρω να σε δω η κι εστω να σε ακουσω οποτε το θελησεις κ μπορεσεις.....
gremlin
Νεοφερμένο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ βρε μαρκουλη.....μακαρι να βρεθουν αιμοδοτες...αλλα αν οχι...ας δψσψ για το κοριτσι...Κοιτα...εκανα πολλες φορες τετοιες κουτουραδες να δωσω αιμα σε διαστημα 2 η 3 μηνων....Ειμαι τοσο ντουρασελ που ολες μου οι εξετασεις ειναι...μαγευτικες!!!
Εχεις δικιο για τα οσα λες....το μονο μου προβλημα ειναι η χαμηλη μου πιεση...που τρωω πατατακια κ αλατι σκετο για να την φτασω στο 10,5 κ να τους το δωσω....Με σωζει ο καλος μου αιματοκριτης....
η μαμά μου που έχει χαμηλή πίεση σαν και σένα καλή μου avrilio πάει να δώσει αίμα και δεν την αφήνουν,αφού της παίρνουν την πίεση πρώτα.ψάξτο πριν δώσεις..ε?
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε αίμα δίδεται ΠΑΝΤΟΤΕ σε ασθενή που το χρειάζεται, ακόμα κι αν δεν έχει βρεθεί αιμοδότης.
Άλλωστε, αυτή είναι η λογική και της εθελοντικής αιμοδοσίας που κάνουμε όλοι εμείς οι εθελοντές αιμοδότες.
Δίνουμε αίμα το οποίο δεν χρεώνεται σε κάποιο συγκεκριμένο όνομα ασθενούς, ώστε να υπάρχει παρακαταθήκη για όλους εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να βρούν αιμοδότες, ή δεν υπάρχει ο χρόνος για να γίνει αυτό.
Αυτό το διευκρινίζω για να το μάθει ο Χάρης (αν κατάλαβα καλά) του οποίου νοσηλεύεται η φίλη, και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να της δωθεί το απαραίτητο αίμα που χρειάζεται με το επιχείρημα που ανέφερα παραπάνω.
Δεν έχει κανείς δικαίωμα να μην της δώσει άμεσα το αίμα που χρειάζεται, αλλά καλό θα ήταν να ξεχρεωθεί στην συνέχεια με αιμοδότες στο όνομά της.
Αυτά για να ξέρετε τί ισχύει και μην σας πιέζουν περισσότερο από τα νοσοκομεία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool