Ανάγκη για βοήθεια!!! Γατίτσα μπουκίτσα

κανε edit απο το photobucket και κάνε το σε μέγεθος πιο μικρο (resize) περίπου 680χ... δεν θυμάμαι ακριβώς..νομίζω αυτό ζητάς..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προσπαθω να ανεβάσω μέσω photobucket αλλα μάταια. Τι κανω λάθος ρε γμτ;:hmm:
Πάτα "Απάντηση" και μετά πάτα το κουμπάκι "Εισαγωγή εικόνας". Θα το βρεις πάνω από το πλαίσιο κειμένου, στη δεύτερη σειρά, έκτο από το τέλος. Στο παραθυράκι που θα ανοίξει, βάλε το direct link της εικόνας από το photobucket.

Είναι κουκλί το μωρό!! Εύχομαι να 'ναι και τυχερό :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι Θεος ο μικρός. Το πρωι που λειπω τον αφήνω στη γατοφόρο με την τροφούλα του το νερακι του και την αμμο του, κλεισμένο στο δωμάτιο μου για να ειμαστε και σιγουροι οτι δεν θα δεχτει καμια επιθεση και ανεβασμενο σε δυο σκαμπο για να αποκλεισω καθε πιθανοτητα. Ετσι υπολογιζα τουλαχιστον.
Και γυρναω σημερα και βλεπω την γατοφόρο ανοιχτη, τον Αλέξη πάνω στο κρεβάτι μου χωμένο μεσα σε μια μπλουζα μου να χουρχουριζει!!!:inlove::inlove::inlove:
Ο βλάκας είχε πεσει κιολας και δεν μπορουσε να ξαναμπει στην γατοφόρο. Και όμως δεν είχε κάνει καμια ζαβολίτσα του τυπου τσισακια κακάκια ή κατι δυσοσμο....
Περιττό να σας πω ότι προσπαθω 30' να γραψω αυτο το κειμενο, αλλα έρχεται συνέχεια πάνω στο λαπιτόπι μου και κανει ότι γουσταρει:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back