Ανάγκη για δότες

Εγω επειδη χτες ειχα πονοκεφαλο και πηρα ασπιρινη, που συνηθως ποτε δεν περνω αλλα δεν ειχαμε τιποτα αλλο στο σπιτι, δεν μπορω να δωσω. Ρωτησα γιατι, απαντηση δεν πηρα ειχανε λεει δουλεια και η ωρα πολιτιμη:(

Μαλλον ειναι πιο παλια απ οτι νομιζα και καπου διαβασα οτι δεν χρειαζονται πλεον..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μικρή νοσηλεύεται εκεί. Τηλεφώνησα στην αιμοδοσία και μου είπαν ότι για την ώρα είναι καλυμμένη, αλλά θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα αιμοπετάλια μετά τις γιορτές. Για αυτό και μου ζήτησαν να ξανατηλεφωνήσω μετά τα Χριστούγεννα για πληροφορίες.
Το τηλ. της αιμοδοσίας είναι: 2107726327 και 7726325.
Συγνώμη που δεν το έλεγξα νωρίτερα.
Και μόνο εκεί μπορείτε να δώσετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο στο νοσοκομειο που ειναι το κοριτσι Νερινα?

Ναι. Εαν σε ενδιαφέρει όμως να γίνεις και δότης αιμοπεταλίων ρώτησε στην αιμοδοσία να σου πουν τη διαδικασία. Σε ελέγχουν, σε τυποποιούν και όταν χρειάζονται αιμοπετάλια για κάποιον επικοινωνούν μαζί σου και πας και δίνεις. Και όντως μπορείς να το κάνεις νομίζω κάθε 2 εβδομάδες. :)
Εδώ που τα λέμε θα το ψάξω καλύτερα και θα το ανεβάσω σαν θέμα.

Παιδια εγώ για γυναικολογικους λογους ανωτερας βιας αιμα δεν γινεται να δωσω για καποιες ημερες :( . Μετα τις γιορτες αν χρειαστει ευχαριστως. Και ανεβασε το αν βρεις κατι σαν θεμα γιατι εχει ενδιαφερον. ειναι πολύ σημαντικο να μπορουμε να βοηθαμε συνανθρωπους μας και μαλιστα χωρις κανενα κόστος.....

Και ανεβασε το αν βρεις κατι σαν θεμα γιατι εχει ενδιαφερον. ειναι πολύ σημαντικο να μπορουμε να βοηθαμε συνανθρωπους μας και μαλιστα χωρις κανενα κόστος.....
Τα αιμοπετάλια είναι συστατικό του αίματος, και μπορεί να γίνει κάποιος δότης αρκεί να κάνει μια απλή εξέταση αίματος.Αν η μέτρηση είναι επαρκής ,μέσα στα φυσιολογικά όρια, τότε μπορεί να γίνεται λήψη αυτών, ακόμα και 2 φορές τον μήνα.Η διαδικασία μοιάζει με αυτήν της λήψης αίματος , αλλά στην ουσία λαμβάνεται το αίμα ,παρακρατούνται τα αιμοπετάλια και πολλές φορές πλάσμα , και το αίμα επιστρέφεται πίσω στον δότη.
Καλό θα ήταν να ευαισθητοποιηθούμε λίγο στο θέμα αιμοδοσίας , γιατί υπάρχουν συνάνθρωποί μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη όπως περιπτώσεις μεσογ.αναιμίας ,και διάφορων μορφών καρκίνου.:(

Ανάγκη για αίμα!!!

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα.
Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.
Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00.
Προωθείστε το όπου μπορείτε. Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επείγουσα ζήτηση για αίμα Θεσσαλονίκη

Με ειδοποιησαν για μια συγγενή που εσπασε το πλευρο και τρυπηθηκε και το νεφρό της απο ατύχημα και χρειαζεται αιμα παιδια, ειπα να το βαλω κι εδω , μπορει ο καθενας να δωσει σε οποιοδήποτε νοσοκομειο της χώρας για την Α. Χατζητρύφωνος, που νοσηλέυεται στο Παπαγεωργίου, Ουρολογική Κλινική 1ος οροφος δωμ Α125. Ευχαριστω σε οσους δωσουν, η ομάδα δεν εχει σημασία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back