drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
01-02-09
12:17
Μετά από προσπάθεια εθελοντών μας, της Κατερίνας και της Δέσποινας εξασφαλίστηκε ένα μεγάλο κοντέινερ για την στέγη αδεσπότων του Λαυρίου, οπού υπάρχει μεγάλη ανάγκη ανάμεσα στα άλλα για στέγαση των ζώων (περισσότερα εδώ).
Στο κονέινερ αυτό θα μπορούν να προστατέυονται από το κρύο και τη βροχή τα κουτάβια και τα άρρωστα σκυλάκια.
Υπάρχει ανάγκη να μεταφερθεί το κοντέινερ αυτό και να τοποθετηθεί με γερανό στην στέγη. Το κόστος που βρήκαν για αυτό είναι 300 ευρώ από τα οποία έχουν μαζευτεί τα μισά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε ζωάκια που έχουν ανάγκη να έχουν μια στέγη από τη βροχή, ας επικοινωνήσει με το 6976516452, des_pip@yahoo.gr ή το adespotakia@gmail.com.
ευχαριστούμε,
η ομάδα του Αδεσποτολογίου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
02-02-09
10:42
Βιβή, το θέμα είναι να μαζευτούν χρήματα ? Η να βρεθεί φθηνότερο κόστος στον γερανό ?
Μπορεί κάποιος να μου πει αν το κοντέινερ αυτό είναι 20αρι ή 40αρι ?
Μπορεί κάποιος να μου πει αν το κοντέινερ αυτό είναι 20αρι ή 40αρι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool