Ανάπηρα γατάκια ψάχνουν οικογένεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

FELINE ANGELS

Νεοφερμένο μέλος

Η FELINE ANGELS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 77 μηνύματα.

ΑΝΑΠΗΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας
Αρ. Πρωτ. 25700/2005

Οι 2 μικρούλες, Φρόσω (η μαυροκόκκινη ταρταρούγα) και η Φιλιώ (η κοκκινωπή)είναι 2 αδερφούλες γατούλες, περίπου 3,5 μηνών, που δέχτηκαν επίθεση όταν ήτανπολύ μικρές (σχεδόν 20 ημερών) από σκυλιά. Εχουν μείνει παράλυτες από τη μέσηκαι κάτω. Η ακτινογραφία τους δεν έδειξε κάποια βλάβη. Το πρόβλημά τους είναινευρολογικό. Μπορούν να κάνουν τσίσα και κακά μόνες τους, χωρίς να χρειάζονταιτη βοήθειά σας, όμως χρειάζονται, όπως όλα τα ζωάκια με ειδικές ανάγκες, ναφοράνε τύπου "βρακάκι" για να μη λερώνονται και φυσικά, μόλιςμεγαλώσουν λίγο ακόμη, μπορούν να έχουν το δικό τους αναπηρικό καροτσάκι που θατους δώσει αυτονομία στις κινήσεις τους.
Είναι πολύ γλυκιά κορίτσια, παίζουν, και έχουν μάθει να δε΄χονται και τα σκυλιάστο σπίτι που φιλοξενούνται.
Οποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ για τις 2 αναπηρούλες, ας επικοινωνήσει με το6936045788, Κατερίνα Χατζηγιάννη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να βρουν την φροντίδα και την αγάπη που χρειάζονται και τους αξίζει πραγματικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γλυκούλες μου! Εύχομαι να βρουν τα δικά τους σπιτάκια που θα τις φροντίζουν όπως τους χρειάζεται :redface:

Πω...μην τα βλεπω αυτα,γιατι τα θελω και τα 2 τωρα....Κριμα που δεν μπορω καν να τα παρω...Μακαρι να βρουν ενα ωραιο σπιτακι και καποιον να τα αγαπαει πολυ πολυ πολυ:redface:

Μακάρι να ρθει και γι' αυτά τα αθώα πανέμορφα γατάκια μια καλή τύχη, μια μεγάααααλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και μακάρι να εισακουστούν.
Σας παρακαλώ, επειδή δεν έχω επαφή με fb, να τα προωθείτε ΠΑΝΤΟΥ.

:D

κανένα ενδιαφέρον για τις μικρές παραλυτούλες;;;;
είναι αξιολάτρευτες. Η Φρόσω (ταρταρούγα) παίρνει κυριολεκτικά, αγκαλιά με τα δυο χεράκια της την αδερφούλα της και κοιμούνται αγκαλίτσα

Αχ μωρέ οι ψυχούλες μου! Μην απογοητεύσαι Feline Angels, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά γατιά που χαρίζονται (κι άλλα τόσα που βρίσκονται έξω κ σκάνε μύτη μπροστά σου σε κάθε βήμα) οπότε μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά θα βρουν σπιτάκι οπωσδήποτε! Αφού σώθηκαν μέχρι τώρα, θα φροντίσει το σύμπαν (κι εσύ φυσικά) κ για τα υπόλοιπα...:) Χρειάζονται κ περισσότερη φροντίδα οι μικρούλες, όποιος τις πάρει θα πρέπει να το κάνει συνειδητοποιημένα δείχνοντας την απαραίτητη δέσμευση κ φροντίδα.
'Εχω δει αγγελία κ για αυτές τις γατούλες στο Facebook (όπως κ για τις τυφλούλες)

σε ευχαριστώ Fideloudi και ξέρω δυστυχώς, για τα τοοοοοοοοοοοοοοσα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Ομως, τα ανάπηρα/τυφλά, κλπ. ζωάκια, έχουν ελάχιστες, δυστυχώς, ελπίδες να βρουν σπιτάκι, όπως αυτό πρέπει να είναι. Έχω κι άλλα ζωάκια και το ξέρω. Και έχω και ανάπηρο σκυλάκι και ήμουν η μόνη που είχε ενδιαφερθεί να το υιοθετήσι (αν εξαιρέσεις έναν ανώμαλο που το είχε πάρει για λίγες μέρες και από ό,τι καταλαβαίνω από τη συμπεριφορά του, το κακοποιούσε το δύστυχο).
Ναι, τις προωθώ ΠΑΝΤΟΥ, όπου δυνατόν, μπας και βρεθεί κάποιος "ιδιαίτερος" άνθρωπος για αυτές.
:)

Χρόνια Πολλά μωρά μου, σας εύχομαι να βρείτε σύντομα το σπιτάκι σας!
Μην ξεχνάτε αυτή τη μέρα πως υπάρχουν και ηλικιωμένα ζωάκια αλλά και ζωάκια με ειδικές ανάγκες!

Εϊχα πει πως το επόμενο ζωάκι που θα αποκτήσω θα είναι με ειδικές ανάγκες, που γνωρίζω πως αυτά τα ζωάκια είναι πιο δύσκολο να βρουν σπίτι, από τα υπόλοιπα αρτιμελή! Όμως βρέθηκε μπροστά μου πριν από μήνες στον δρόμο μου ο μαυρούλης μας, & δεν είχα επιλογή! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να βρουν την αγάπη που τους αξίζει!

αν θέλει συντροφιά ο γατούλης σου, μας λες :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back