Ανέκδοτα κι αστεία κειμενάκια με θέμα τις γάτες

Πως θα δώσετε το χάπι στη γάτα σας!

1. Πάρτε τη γάτα στο αριστερό σας χέρι σαν να κρατάτε ένα μωρό. Χρησιμοποιήστε το δεξί σας αντίχειρα και το δείκτη και ασκήστε ελαφριά πίεση στο στοματάκι της γάτας, μέχρι αυτή να το ανοίξει. Σπρώξτε μέσα το χάπι και αφήστε τη γάτα να κλείσει το στόμα της.

2. Μαζέψτε το χάπι από το δάπεδο και μαζέψτε τη γάτα πίσω από τον καναπέ. Ξαναπάρτε τη στο χέρι και επαναλάβετε τη διαδικασία.

3. Φέρτε τη γάτα από το υπνοδωμάτιο και πετάξτε το σαλιωμένο χάπι.

4. Βγάλτε ένα καινούριο χάπι από τη συσκευασία του, ξαναπάρτε τη γάτα στο χέρι και κρατήστε της σφιχτά τα πόδια. Ανοίξτε της τα σαγόνια με δύναμη και σπρώξτε μέσα το χάπι μέχρι το πίσω μέρος του στόματος. Κλείστε το και μετρήστε μέχρι το 10.

5. Ψαρέψτε το χάπι από τη γυάλα του χρυσόψαρου και τη γάτα από την ντουλάπα. Φωνάξτε τον άντρα σας από τον κήπο.

6. Γονατίστε στο δάπεδο και σφηνώστε τη γάτα ανάμεσα στο γόνατά σας. Κρατήστε της σφιχτά τα μπροστινά πόδια. Αγνοήστε το γρύλισμα της γάτας. Παρακαλέστε τον άντρα σας να κρατήσει σφιχτά το κεφάλι της γάτας και να της βάλει ένα χάρακα στο στόμα. Αφήστε το χάπι να κυλήσει κατά μήκος του χάρακα και τρίψτε το λαιμό της.

7. Ξεκολλήστε τη γάτα από την κουρτίνα. Πάρτε ένα καινούριο χάπι από τη συσκευασία. Σημειώστε να αγοράσετε ένα νέο χάρακα και να μπαλώσετε την κουρτίνα.

8. Τυλίξτε τη γάτα σε μία μεγάλη πετσέτα. Βάλτε το χάπι στο πίσω μέρος από ένα καλαμάκι. Παρακαλέστε τον άντρα σας να κρατήσει τη γάτα κάτω από τη μασχάλη του έτσι ώστε να κοιτάει έξω μόνο το κεφάλι της. Ανοίξτε της το στόμα και φυσήξτε μέσα το χάπι.

9. Ελέγξτε τις οδηγίες προφύλαξης τους χαπιού για να βεβαιωθείτε ότι το χάπι είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Πιείτε ένα ποτήρι νερό για να απαλλαχτείτε από την άσχημη γεύση. Δέστε το χέρι του άντρα σας και απομακρύνετε το αίμα από το χαλί με κρύο νερό και σαπούνι.

10. Φέρτε τη γάτα από την αποθήκη του γείτονα. Πάρτε ένα καινούριο χάπι. Χώστε τη γάτα σε μία ντουλάπα και κλείστε το φύλλο στο ύψος του λαιμού, έτσι ώστε να κοιτάει προς τα έξω το κεφάλι της. Ανοίξτε της το στόμα με ένα κουταλάκι του γλυκού και εκσφενδονίστε μέσα το χάπι με τη βοήθεια ενός λάστιχου.

11. Φέρτε το κατσαβίδι από το γκαράζ και ξαναβιδώστε το φύλλο της ντουλάπας. Τοποθετήστε μία κρύα κομπρέσα στο πρόσωπό σας και ελέγξτε πότε κάνατε για τελευταία φορά αντιτετανικό εμβόλιο. Πετάξτε το αιματοπιτσιλισμένο μπλουζάκι σας και φορέστε ένα καινούριο.

12. Φωνάξτε την Πυροσβεστική για να κατεβάσει τη γάτα από το δέντρο του απέναντι πεζοδρομίου. Ζητήστε συγγνώμη από το γείτονα, ο οποίος συγκρούστηκε με το φράχτη προκειμένου να μην πατήσει τη γάτα με το αυτοκίνητο. Βγάλτε το τελευταίο χάπι από τη συσκευασία.

13. Δέστε μεταξύ τους τα μπροστινά και πισινά πόδια της γάτα και κατόπιν δέστε τη στο πόδι του τραπεζιού. Φορέστε τα γάντια κηπουρικής, ανοίξτε το στόμα της γάτας με τη βοήθεια ενός γρύλου, χώστε μέσα το χάπι και αμέσως μετά ένα μεγάλο κομμάτι φιλέτο. Κρατήστε το κεφάλι της γάτας κάθετα και ποτίστε τη νερό για να ξεπλύνει το χάπι.

14. Αφήστε κάποιον να σας πάει στον νοσοκομείο. Καθίστε ήσυχα ενώ ο γιατρός θα ράβει το δάχτυλο και το χέρι σας καθώς και όταν σας απομακρύνει το χάπι από το δεξί μάτι. Γυρνώντας στο σπίτι, σταματήστε στο επιπλάδικο για να παραγγείλετε ένα νέο τραπέζι.

Thanks στη ladycat που μου το στειλε :)
Καλα ξεραθηκα στα γελια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεϊκό!!!!:up::up::up:
Λέω να το δοκιμάσω!!!!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασφάλειες ζωής και νοσηλείας έχεις?:hmm:

Όχι, αλλάλ ότι και να έχω δοκιμάσει για τις βιταμίνες που πρέπει να παίρνει δεν πιάνει.... Άρα πόσες επιλογές έχω???:redface:

Όχι, αλλάλ ότι και να έχω δοκιμάσει για τις βιταμίνες που πρέπει να παίρνει δεν πιάνει.... Άρα πόσες επιλογές έχω???:redface:
Άσχετο με το θέμα, αλλά κάπου είχα διαβάσει για κάποιο είδος σύριγγας να το πω? που κατά κάποιο τρόπο έσπρωχνε το χάπι βαθειά στο στόμα της γάτας. :hmm:
Αν βρω κάτι θα στο στείλω, εκτός αν θυμάται κατι σχετικό κάποια άλλη

Το βρήκα! Λέγεται Pill Popper και λογικά θα υπάρχει στα petshop

Γάτα και Ποντίκι

:inlove::inlove:

cat_n_mouse.jpg

:lol:μου το στειλαν και μενα σημερα και εγραφε''πωλειται αχρηστη γατα'':lol:

Αγγελική, κι εμένα μ' αυτόν τον τίτλο μου το έστειλαν, αλλά είπα να τον παραλείψω προς αποφυγή παρεξηγήσεων!! ;) :lol:
Γλύκα δεν είναι όμως, έτσι όπως αγκαλιάζονται; :inlove:

ναι,γλυκα:)

Ποιήματα ή λογοτεχνικά κείμενα επιτρέπονται? (φυσικά με αναφορά των δημιουργών τους) Αν όχι που αλλού μπορεί να στείλει κανείς κάτι παρόμοιο?
εάν σε ενδιαφέρει για κάτι καθαρά λογοτεχνικό υπαρχει και θέμα οι γάτες και η τέχνη που έχει ήδη ανοιχτεί.

κι εμένα μου το έστειλαν. Πώς κυκλοφορούν όλα... Δεν μπορεσα όμως να βάλω τις φωτο... κι έχω πολλά καλά που δεν μπορώ να κατεβάσω δεν ξέρω γιατί..:mad:
Πάντως είναι κουτσούνια έτσι αθώα που παίζουν χωρις προκαταλήψεις:lol:

Αν και το ποντίκι κάμπως μλιάχ μου ΄ρχεται...

Καλα ξεραθηκα στα γελια!
και δεν είσαι η μόνη εγώ από το πρωί το έχω διαβάσει πόσες φορές δεν ξέρω και γελάω μέχρι δακρύων.:lol:

Το κείμενο το στέλνω όχι μόνο για την αστεία πλευρά του αλλά και σαν απόδειξη του σε τι ακόμα είναι χρήσιμος ένας άντρας στο σπίτι. Ηθικό δίδαγμα: Μην πλένεις ποτέ τη γάτα σου όταν υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι.
Το Μπανιάρισμα μιας Γάτας ως Πολεμική τέχνη
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι γάτες δεν χρειάζεται να μπανιαρίζονται. Λένε ότι οι γάτες γλύφουν το τρίχωμά τους και αυτοκαθαρίζονται. Λένε ότι το σάλιο τους έχει ένα ειδικό ένζυμο, κάτι σαν καθαριστικό και ότι αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά, διώχνοντας μακριά τα μικρόβια και την σκόνη. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου πιστεύοντας αυτήν την παράδοση. Όπως οι περισσότεροι τυφλοί πιστοί, κατάφερνα να μην λαμβάνω υπ' όψιν όλους τους παράγοντες που διέψευδαν αυτόν τον μύθο.
Υπάρχει όμως μια μέρα που ένας άντρας πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Είναι τότε που θα πρέπει να κοιτάξει στα μάτια το κοινωνικό αίσθημα και να αναφωνήσει: Αυτή η γάτα βρωμάει σαν χωματερή σε μια ζεστήκαλοκαιρινή ημέρα.
Οταν αυτή η μέρα φτάσει στο σπίτι σας, όπως έγινε και στο δικό μου, έχω μερικές συμβουλές να σας δώσω, και τις οποίες θα πρέπει να υπολογίσετε όταν χρειαστεί να πάρετε υπό μάλης την αγαπητή σας γάτα και να κατευθυνθείτε προς το μπάνιο.
Ξέροντας ότι μολονότι οι γάτες έχουν το πλεονέκτημα της ταχύτητας και την έλλειψη ενδιαφέροντος για την ανθρώπινη ζωή, εσείς έχετε το πλεονέκτημα της δύναμης. Επικεντρώστε το δικό σας πλεονέκτημα διαλέγοντας τον τόπο της μάχης. Μην δοκιμάσετε να την μπανιάρετε σε μια ανοιχτή περιοχή όπου θα χρειαστεί να την κυνηγήσετε για να την πιάσετε. Διαλέξτε ένα πολύ μικρό μπάνιο. Αν το μπάνιο σας είναι μεγαλύτερο από ένα τετραγωνικό μέτρο, θα σας συμβούλευα να μπείτε μέσα στην μπανιέρα μαζί με την γάτα και να κλείσετε τα γυάλινα φύλα που θα απομονώσουν την μπανιέρα, όπως θα κάνατε αν θέλατε να κάνετε ένα ντους. Μια απλή κουρτίνα δεν θα κάνει τίποτα. Μια έξαλλη γάτα μπορεί να κάνει φιτίλια μια τριπλή νάιλον κουρτίνα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πριν προλάβετε να κάνετε απολύτως τίποτα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι μια γάτα έχει νύχια και δεν θα διστάσει να αφαιρέσει όλο το δέρμα από το σώμα σας. Το πλεονέκτημά σας, εδώ, είναι ότιείσαστε αρκετά έξυπνοι για να ντυθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατευθείτε αποτελεσματικά. Συνιστώ μουσαμά από πάνω μέχρι κάτω, συνδυασμένο με μπότες λαστιχένιες, ένα ζευγάρι γάντια οικοδομής, ένα κράνος μοτοσικλέτας full-face και ένα μακρυμάνικο μπουφάν.
Προετοιμαστείτε πλήρως εκ των προτέρων. Δεν υπάρχει χρόνος να βγείτε έξω και να πάρετε μια πετσέτα όταν μια γάτα θα προσπαθεί να ανοίξει μια τρύπα πάνω στο μπουφάν σας. Φτιάξτε την θερμοκρασία του νερού, από πριν. Σιγουρευτείτε ότι το σαμπουάν του ζώου σας είναι μέσα στο γυάλινο κλουβί. Σιγουρευτείτε ότι η πετσέτα είναι προσβάσιμη, ακόμη κι όταν βρίσκεστε μέσα στο νερό, ξαπλωμένος με την πλάτη. Χρησιμοποιήστε το στοιχείο της έκπληξης. Σηκώστε την γάτα απαλά, σαν να θέλατε απλά να την μεταφέρετε στο πιάτο του φαγητού της. Οι γάτες συνήθως δεν προσέχουν το παράξενο ντύσιμο. Έχουν ελάχιστο ή καθόλου ενδιαφέρον για την μόδα. Αν δείξει ενδιαφέρον για την αμφίεσή σας, απλά και ήρεμα εξηγείστε της ότι λαμβάνετε μέρος στην δοκιμή κάποιου προϊόντος που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. Μόλις βρεθείτε μέσα στο μπάνιο, η ταχύτητα είναι ένα ουσιώδες στοιχείο για την επιβίωσή σας. Με μια μοναδική και γρήγορη κίνηση, κλείστε την πόρτα του μπάνιου, μπείτε στην μπανιέρα, τραβήξτε τα γυάλινα χωρίσματα, βυθίστε την γάτα στο νερό και απλώστε σαμπουάν πάνω της. Έχετε μόλις ξεκινήσει τα πιο άγρια 45 δευτερόλεπτα της ζωής σας. Οι γάτες δεν έχουν χερούλια και χειρολαβές. Προσθέστε το γεγονός ότι η γάτα έχει τώρα σαπούνι στο τρίχωμά της και το πρόβλημα έχει αυξηθεί δραματικά. Μην περιμένετε να είσαστε ικανός να την κρατήσετε περισσότερο από δύο ή τρία δευτερόλεπτα κάθε φορά. Όταν καταφέρετε να την αρπάξετε, πρέπει να θυμάστε να της κάνετε ένα σύντομο τρίψιμο κάθε φορά και να προσπαθείτε να της απλώνετε σαπούνι σαν τρελός. Αυτή θα πετάγεται σαν ελατήριο και θα σας ξεφεύγει και θα πέφτει μέσα στο νερό, όπου και θα ξεπλένεται. Μετά από όλα αυτά, η γάτα πρέπει να στεγνώσει. Οι αρχάριοι πλύστες γάτας θεωρούν αυτό το κομμάτι σαν το πιο δύσκολο, επειδή οι άνθρωποι συνήθως είναι ξεσκισμένοι σε αυτό το σημείο και οι γάτες γίνονται σαφώς πιο αποφασιστικές. Στην πραγματικότητα, όμως, το στέγνωμα είναι εύκολη δουλειά, συγκρινόμενη με αυτά που έχετε περάσει μέχρι τώρα. Αυτό συμβαίνει επειδή μέχρι τώρα η γάτα έχει σχεδόν ενσωματωθεί με το δεξί σας πόδι. Με το άλλο πόδι, βγάζετε το πώμα της μπανιέρας και το νερό αρχίζει να φεύγει. Εκεί, πιάνετε την πετσέτα και περιμένετε λιγάκι. Μερικές φορές, ωστόσο, η γάτα αρχίζει και ανεβαίνει φτάνοντας μέχρι το κράνος σας. Αν συμβεί αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την χαλαρώσετε και να την ενθαρρύνετε να γαντζωθεί πάνω στο δεξί σας πόδι. Μόλις όλο το νερό έχει στραγγίξει από την μπανιέρα, είναι απλό να φτάσετε την γαντζωμένη γάτα και να την στεγνώσετε. Σε λίγες ημέρες η γάτα θα έχει ηρεμήσει αρκετά ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί από το πόδι σας. Συνήθως δεν θα βγάλει άχνα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και θα περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι χρόνου, ξαπλωμένη με την πλάτη της πάνω σας. Σίγουρα θα θεωρείτε ότι είναι πολύ θυμωμένη. Όμως δεν συμβαίνει αυτό. Σαν κανόνα, θεωρείστε το γεγονός ότι απλά σχεδιάζει τρόπους να καταστείλει τις άμυνες σας και να σας τραυματίσει θανάσιμα την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να την πάτε στο μπάνιο.Τουλάχιστον, όμως, τώρα μυρίζει πολύ καλύτερα.
:lol::lol::lol::lol::lol:αυτοί που το νομίζουν αυτό δεν γνώρισαν εμένα και την Κλειώ να δουν τι πάει να πεί μπάνιο στυλ σφουγγαρίσματος:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Thoughts on cat baths - by the cat . .

ShowLetter

I thought you loved me!

ShowLetter

You just wait . I'll get even with you for this....
ShowLetter

You said the water was warm!!!!
ShowLetter

I don't like you anymore.....
ShowLetter

I'm gonna sit here until you get the towel ... now go!
ShowLetter

You're squeezing too tight ... look at my eyes ... they say 'tilt'!
ShowLetter

No, I am NOT your good kitty!
ShowLetter

What's wrong with you people? This is cruel....and....WET!
ShowLetter

Why can't I get any traction?
ShowLetter

I wish I could get on my knees to pray
ShowLetter

No, no, no, no! I said 'NO!'

Σε τι διαφέρουν οι σκύλοι από τις γάτες;

Ο σκύλος σκέφτεται:
οι άνθρωποι με ταίζουν, με φροντίζουν, με χα'ι'δεύουν, με παίζουν,
μάλλον θα πρέπει να είναι Θεοί!

Η γάτα σκέφτεται:
οι άνθρωποι με ταίζουν, με φροντίζουν, με χα'ι'δεύουν, με παίζουν,
μάλλον θα πρέπει να είμαι Θεά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ο Θεος έπλασε τη γάτα

Την 1η μέρα έπλασε ο Θεός τη γάτα.:up:

Τη 2η μέρα έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο να υπηρετεί τη γάτα.:)

Την 3η μέρα έπλασε ο Θεός όλα τα ζώα της γης ως πιθανή τροφή για τη γάτα.:hmm:

Την 4η μέρα έπλασε ο Θεός τη Δουλιά, για να δουλεύει ο άνθρωπος για τη γάτα.:P

Την 5η μέρα έπλασε ο Θεός το Μπαλάκι για να παίζει η γάτα.:D

Την 6η μέρα έπλασε ο Θεός τον κτηνίατρο για να φροντίζει τη γάτα και να φτωχαίνει ο άνθρωπος.:/:

Την 7η μέρα ο Θεός ήθελε να ξεκουραστεί και να χαρεί το έργο του...αλλά έπρεπε να καθαρίσει την λεκάνη της γάτας.....:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την 1η μέρα έπλασε ο Θεός τη γάτα.:up:

Τη 2η μέρα έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο να υπηρετεί τη γάτα.:)

Την 3η μέρα έπλασε ο Θεός όλα τα ζώα της γης ως πιθανή τροφή για τη γάτα.:hmm:

Την 4η μέρα έπλασε ο Θεός τη Δουλιά, για να δουλεύει ο άνθρωπος για τη γάτα.:P

Την 5η μέρα έπλασε ο Θεός το Μπαλάκι για να παίζει η γάτα.:D

Την 6η μέρα έπλασε ο Θεός τον κτηνίατρο για να φροντίζει τη γάτα και να φτωχαίνει ο άνθρωπος.:/:

Την 7η μέρα ο Θεός ήθελε να ξεκουραστεί και να χαρεί το έργο του...αλλά έπρεπε να καθαρίσει την λεκάνη της γάτας.....:lol::lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back