Ανέκδοτα κι αστεία κειμενάκια με θέμα τις γάτες

• Thread starter Thread starter natalo9
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ενα τελειο βιντεάκι συγχρονισμου..

https://www.youtube.com/watch?v=hzX98zu894s&feature=related

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ένας κλέβει τον είδα χασμουριόταν:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρετε το παρακάτω ανέκδοτο;

"Ήταν μια γιαγιά 90 χρονών και ζούσε σε ένα χωριατόσπιτο, με μόνη συντροφιά τον γάτο της. Μια μέρα ψάχνοντας στο υπόγειο του σπιτιού της βρήκε ένα σκονισμένο λυχνάρι, πιο αρχαίο κι απ' την ίδια. Το έτριψε με ένα πανί για να το ξεσκονίσει και παρουσιάστηκε ξαφνικά ένα τζίνι (τι πρωτότυπο). Παραλίγο να πάθει καρδιακό η γιαγιά, αλλά το τζίνι την ηρέμησε λέγοντάς της ότι θα εκπληρώσει 3 επιθυμίες της. Ηρέμησε κάπως η γιαγιά και σαν πρώτη επιθυμία ζήτησε ένα πανέμορφο σπίτι βγαλμένο από παραμύθι. Έτσι το φτωχόσπιτό της μεταμορφώθηκε σε ένα παλατάκι, με όμορφο κήπο, χαριτωμένα έπιπλα, σιντριβάνι κτλ κτλ. Ξετρελάθηκε η γιαγιά και είπε την επόμενη επιθυμία της. "Θέλω να γίνω νέα κατά 70 χρόνια!" Ευθύς το τζίνι την μεταμόρφωσε σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα 20 χρονών. Πλέον νέα η γιαγιά άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της. "Έχεις ακόμη άλλη μια επιθυμία. Τι θέλεις;", είπε το τζίνι. "Μιας και είμαι μόνη σε αυτή τη ζωή, θα ήθελα να μεταμορφώσεις τον γάτο μου σε ένα πανέμορφο παλικάρι". Κι ο γάτος έπαψε να είναι γάτος κι έγινε ένας άντρας τόσο όμορφος που η κοπέλα τον ερωτεύτηκε αμέσως.
Σαν έπεσε λοιπόν η νύχτα, το ζευγάρι ξάπλωσε αγκαλιά στο κρεβάτι.

"Πιστεύω τώρα ότι θα το έχεις μετανιώσει", είπε ο γατο-νέος, καθώς εκείνη τον φιλούσε αχόρταγα.
"Ποιο πράμα", αναρωτήθηκε η κοπέλα.
"Το ότι με στείρωσες!"

χαχαχα καλόοοοο

Το ξέρετε το παρακάτω ανέκδοτο;

"Ήταν μια γιαγιά 90 χρονών και ζούσε σε ένα χωριατόσπιτο, με μόνη συντροφιά τον γάτο της. Μια μέρα ψάχνοντας στο υπόγειο του σπιτιού της βρήκε ένα σκονισμένο λυχνάρι, πιο αρχαίο κι απ' την ίδια. Το έτριψε με ένα πανί για να το ξεσκονίσει και παρουσιάστηκε ξαφνικά ένα τζίνι (τι πρωτότυπο). Παραλίγο να πάθει καρδιακό η γιαγιά, αλλά το τζίνι την ηρέμησε λέγοντάς της ότι θα εκπληρώσει 3 επιθυμίες της. Ηρέμησε κάπως η γιαγιά και σαν πρώτη επιθυμία ζήτησε ένα πανέμορφο σπίτι βγαλμένο από παραμύθι. Έτσι το φτωχόσπιτό της μεταμορφώθηκε σε ένα παλατάκι, με όμορφο κήπο, χαριτωμένα έπιπλα, σιντριβάνι κτλ κτλ. Ξετρελάθηκε η γιαγιά και είπε την επόμενη επιθυμία της. "Θέλω να γίνω νέα κατά 70 χρόνια!" Ευθύς το τζίνι την μεταμόρφωσε σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα 20 χρονών. Πλέον νέα η γιαγιά άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της. "Έχεις ακόμη άλλη μια επιθυμία. Τι θέλεις;", είπε το τζίνι. "Μιας και είμαι μόνη σε αυτή τη ζωή, θα ήθελα να μεταμορφώσεις τον γάτο μου σε ένα πανέμορφο παλικάρι". Κι ο γάτος έπαψε να είναι γάτος κι έγινε ένας άντρας τόσο όμορφος που η κοπέλα τον ερωτεύτηκε αμέσως.
Σαν έπεσε λοιπόν η νύχτα, το ζευγάρι ξάπλωσε αγκαλιά στο κρεβάτι.
"Πιστεύω τώρα ότι θα το έχεις μετανιώσει", είπε ο γατο-νέος, καθώς εκείνη τον φιλούσε αχόρταγα.
"Ποιο πράμα", αναρωτήθηκε η κοπέλα.
"Το ότι με στείρωσες!"
είμαι μόνη στο μπαλκόνι και γελάω, θα αναρωτιούνται οι γείτονες:lol::lol::lol::lol: . πολλη καλό

Καλό:lol::lol::lol:

χαχαχαχα!:D:D:D

Αγγελία

Μου το έστειλαν σήμερα με email και το βρήκα πάρα πολύ επιτυχημένο:

Συνημμένα

• ATT00083.jpg
    ATT00083.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 497
Χι χι χι! :)
Αν είναι όντως αληθινή η αγγελία καλά έκανε η κοπέλα! :up:

εγω θα τους επαιρνα κ τους δυο!!!:hmm::lol::lol::lol:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα 31 Οκτωβρίου είναι το Halloween και μερικές γάτες ντύθηκαν κατάλληλα για την περίσταση.:D

sashacat.jpg

missycat.jpg

847002179_98b2ca7c94.jpg

Από εδώ: https://www.i-pets.com/cat_costumes.html

Το αποσβολωμένο / τρελά ζοχαδιασμένο βλέμμα τους τα λέει όλα νομίζω! :lol::lol:

Αφιερωμένο...

ctpil4.jpg

Σκεφτόμουν κάποια στιχάκια όταν πήρα τη μικρή Ραλλού στο σπίτι,
αλλά με ότι συνέβη, τα ξέχασα τελείως.:/:

Χθες το ξαναθυμήθηκα, το τελείωσα και το αφιερώνω σε όλους όσοι
"μάζεψαν" ένα αδεσποτάκι απο το δρόμο και του έδωσαν χώρο στο σπίτι
και την καρδιά τους.
Να' στε πάντα καλά.

Πολύ γλυκό ποίημα!!! Μιλάει η ψυχή της γάτας !!Εσύ το έγραψες Μαριτάσσια;

Πολύ γλυκό ποίημα!!! Μιλάει η ψυχή της γάτας !!Εσύ το έγραψες Μαριτάσσια;

Ναι Ελένη μου, εγώ το έγραψα. Χαίρομαι που σου άρεσε. :)

Ναι, μου άρεσε πάρα πολύ, και το αποθήκευσα να το διαβάζω, μαζί με άλλα ποιήματα και λόγια για γάτες, που έχω βρει στο νετ (όχι φυσικά για να τα χρησιμοποιήσω εμπορικά, εξάλλου, η δουλειά μου το απαγορεύει δια ροπάλου), είμαι μια φανατική αναγνώστρια, τί να κάνω; Είμαι και γατομανής!!!:D

Τι γλυκυτατο ποιημα ειναι αυτο Μαριτασσια!Μπραβο!Ειναι πολυ ομορφο και συγκινητικο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back