natalo9
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
αααχχχ....Τέλειο.....

είναι και βρετανάκια τα μικρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
Αχ, καρδούλες μου!!!

senda990
Νεοφερμένο μέλος
"Ήταν μια γιαγιά 90 χρονών και ζούσε σε ένα χωριατόσπιτο, με μόνη συντροφιά τον γάτο της. Μια μέρα ψάχνοντας στο υπόγειο του σπιτιού της βρήκε ένα σκονισμένο λυχνάρι, πιο αρχαίο κι απ' την ίδια. Το έτριψε με ένα πανί για να το ξεσκονίσει και παρουσιάστηκε ξαφνικά ένα τζίνι (τι πρωτότυπο). Παραλίγο να πάθει καρδιακό η γιαγιά, αλλά το τζίνι την ηρέμησε λέγοντάς της ότι θα εκπληρώσει 3 επιθυμίες της. Ηρέμησε κάπως η γιαγιά και σαν πρώτη επιθυμία ζήτησε ένα πανέμορφο σπίτι βγαλμένο από παραμύθι. Έτσι το φτωχόσπιτό της μεταμορφώθηκε σε ένα παλατάκι, με όμορφο κήπο, χαριτωμένα έπιπλα, σιντριβάνι κτλ κτλ. Ξετρελάθηκε η γιαγιά και είπε την επόμενη επιθυμία της. "Θέλω να γίνω νέα κατά 70 χρόνια!" Ευθύς το τζίνι την μεταμόρφωσε σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα 20 χρονών. Πλέον νέα η γιαγιά άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της. "Έχεις ακόμη άλλη μια επιθυμία. Τι θέλεις;", είπε το τζίνι. "Μιας και είμαι μόνη σε αυτή τη ζωή, θα ήθελα να μεταμορφώσεις τον γάτο μου σε ένα πανέμορφο παλικάρι". Κι ο γάτος έπαψε να είναι γάτος κι έγινε ένας άντρας τόσο όμορφος που η κοπέλα τον ερωτεύτηκε αμέσως.
Σαν έπεσε λοιπόν η νύχτα, το ζευγάρι ξάπλωσε αγκαλιά στο κρεβάτι.
"Πιστεύω τώρα ότι θα το έχεις μετανιώσει", είπε ο γατο-νέος, καθώς εκείνη τον φιλούσε αχόρταγα.
"Ποιο πράμα", αναρωτήθηκε η κοπέλα.
"Το ότι με στείρωσες!"
prince
Διάσημο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
είμαι μόνη στο μπαλκόνι και γελάω, θα αναρωτιούνται οι γείτονεςΤο ξέρετε το παρακάτω ανέκδοτο;
"Ήταν μια γιαγιά 90 χρονών και ζούσε σε ένα χωριατόσπιτο, με μόνη συντροφιά τον γάτο της. Μια μέρα ψάχνοντας στο υπόγειο του σπιτιού της βρήκε ένα σκονισμένο λυχνάρι, πιο αρχαίο κι απ' την ίδια. Το έτριψε με ένα πανί για να το ξεσκονίσει και παρουσιάστηκε ξαφνικά ένα τζίνι (τι πρωτότυπο). Παραλίγο να πάθει καρδιακό η γιαγιά, αλλά το τζίνι την ηρέμησε λέγοντάς της ότι θα εκπληρώσει 3 επιθυμίες της. Ηρέμησε κάπως η γιαγιά και σαν πρώτη επιθυμία ζήτησε ένα πανέμορφο σπίτι βγαλμένο από παραμύθι. Έτσι το φτωχόσπιτό της μεταμορφώθηκε σε ένα παλατάκι, με όμορφο κήπο, χαριτωμένα έπιπλα, σιντριβάνι κτλ κτλ. Ξετρελάθηκε η γιαγιά και είπε την επόμενη επιθυμία της. "Θέλω να γίνω νέα κατά 70 χρόνια!" Ευθύς το τζίνι την μεταμόρφωσε σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα 20 χρονών. Πλέον νέα η γιαγιά άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της. "Έχεις ακόμη άλλη μια επιθυμία. Τι θέλεις;", είπε το τζίνι. "Μιας και είμαι μόνη σε αυτή τη ζωή, θα ήθελα να μεταμορφώσεις τον γάτο μου σε ένα πανέμορφο παλικάρι". Κι ο γάτος έπαψε να είναι γάτος κι έγινε ένας άντρας τόσο όμορφος που η κοπέλα τον ερωτεύτηκε αμέσως.
Σαν έπεσε λοιπόν η νύχτα, το ζευγάρι ξάπλωσε αγκαλιά στο κρεβάτι.
"Πιστεύω τώρα ότι θα το έχεις μετανιώσει", είπε ο γατο-νέος, καθώς εκείνη τον φιλούσε αχόρταγα.
"Ποιο πράμα", αναρωτήθηκε η κοπέλα.
"Το ότι με στείρωσες!"

. πολλη καλόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑλεξάνδραΚαρ
Νεοφερμένο μέλος

ΑλεξάνδραΚαρ
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
senda990
Νεοφερμένο μέλος

Αν είναι όντως αληθινή η αγγελία καλά έκανε η κοπέλα!

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Από εδώ: https://www.i-pets.com/cat_costumes.html
aretha
Περιβόητο μέλος

Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκεφτόμουν κάποια στιχάκια όταν πήρα τη μικρή Ραλλού στο σπίτι,
αλλά με ότι συνέβη, τα ξέχασα τελείως.

Χθες το ξαναθυμήθηκα, το τελείωσα και το αφιερώνω σε όλους όσοι
"μάζεψαν" ένα αδεσποτάκι απο το δρόμο και του έδωσαν χώρο στο σπίτι
και την καρδιά τους.
Να' στε πάντα καλά.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ γλυκό ποίημα!!! Μιλάει η ψυχή της γάτας !!Εσύ το έγραψες Μαριτάσσια;
Ναι Ελένη μου, εγώ το έγραψα. Χαίρομαι που σου άρεσε.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool