Ανέκδοτα κι αστεία κειμενάκια με θέμα τις γάτες

ετσι οπως την ειδα μου φανηκε σαν να την εχουν ξυρισει και να της εχουν αφησει απλα το τριχωμα του κεφαλιου και στα ποδια στην ακρη.θεωρησα οτι ειναι ξυρισμενη επειδη μειωνεται ο ογκος αισθητα στο σωμα.το κεφαλι ειναι τεραστιο,οποτε θα περιμενα να ηταν και σχετικα ογκωδης η γατα.φαινονται κουμπια Ασπασια:blink: ?(παει,εχει ανεβει η μυωπια...:redface: ).
Μισελ,υπαρχουν περιπτωσεις οπου η γατα πρεπει να ξυριστει για ιατρικους λογους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πειράζει που εξακολουθώ να βλέπω κουμπί? Κάτω από από το For this, στη μέση ακριβώς, δεν βλέπετε ένα στρογγυλό ανοιχτότερου χρώματος? Και στο αριστερό πόδι, δεξιά όπως το βλέπουμε έχει κάτι σαν ραφή. Δεν ξέρω αλλά μου θυμίζει τα φορμάκια που φοράμε στον σκύλο της αδελφής μου. Κι έχει και το ίδιο απογοητευμένο ύφος...:lol:

Αν ήταν ξυρισμένο, δεν θα έπρεπε να φαίνονται οι φλέβες? Έτσι αδιαφανές θα ήταν το δέρμα? Τον σκύλο που τον είχαμε ξυρίσει σ'ένα σημείο που είχε κάνει μια επεμβασούλα φαινόντουσαν οι φλεβίτσες όπως φαίνεται και στο ανθρώπινο δέρμα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Απίστευτες οι φωτογραφίες!

φορμακι ειναι γιατι στο δεξι ποδι φαινονται και οι ραφες.

φορμακι ειναι γιατι στο δεξι ποδι φαινονται και οι ραφες.
Άϊ γειά σου! Είπα κι εγώ! Μόνο εγώ το βλέπω?:lol:

Και εγω βλεπω ενα κουμπακι ασπρο στη μεση στη κοιλιτσα του.Φορμακι μαλλον του φωρεσανε του φουκαρα.

μου στειλανε ενα φοβερο video,αλλα δεν υπαρχει διευθυνση,ετσι δεν μπορω να το βαλω ε??

Δεν ξέρω αλλά μου θυμίζει τα φορμάκια που φοράμε στον σκύλο της αδελφής μου. Κι έχει και το ίδιο απογοητευμένο ύφος...:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: καλε,γιατι του φορατε φορμακι του κακομοιρη του Ραμση:P ?

τωρα το ειδα κι εγω Ασπασια αυτο που λες,εχεις δικιο:redface:

Αγγελικη,δε γινεται να το αποθηκευσεις π.χ. στο photobucket και να βαλεις το λινκ του απο'κει?

θα προσπαθησω,αν τα καταφερω.

:lol: :lol: :lol: :lol: καλε,γιατι του φορατε φορμακι του κακομοιρη του Ραμση:P ?

Γιατί η αδελφή μου είναι παλαβή και του έχει αγοράσει ολόκληρη γκαρνταρόμπα. Παρκά με κουκούλα, πουλοβεράκια με ασορτί γκέτες, κασκόλ, αδιάβροχο κλπ. Για να μην κρυώνει όταν τον βγάζει βόλτα λέει...:blink:
Εγώ της είπα να πάει να κάνει άλλο ένα παιδί για να εκτονώσει το μητρικό της ένστικτο και ν'αφήσει τον Ραμσή ήσυχο, αλλά δε μ'ακούει....:lol: :lol: :lol:

ιχιχιχι ειδα το βιντεακι ειναι φοβερο ειδικα εκει που τα σκιλια ριχνουν κατω ανθρωπους αλλα και στο τελος ο σκιλακος που πεφτει νανακια και τραωαει και τι κουβερτουλα.:D
Ξεχασα και εκει που κανει πιπι σε μια που ειναι θαμενη στην αμμο:P

Δεν ειναι ξυρισμενο, γιατι θα φαινονταν οι φλεβες του. Η Αγελαδιτσα που εχει ξυρισμενο ποδι, φαινονται πολυ εντονα οι φλεβες της.
Αγγελικη τελειο το βιντεο!

Nαι καλέ δεν είναι ξυρισμένος ο γάτος, φορμάκι φορά! Άπαιχτα τα σκυλάκια στο βίντεο Αγγελική! Αυτό με το κατούρημα στην παραλία το έχει κάνει και ο πρώην σκύλος της κολλητής μου και ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε καλοκαίρι σε παραλία!

:lol: :lol: :lol:
To βιντεάκι με τα σκυλιά δεν παίζεται!!!! Και όντως το τελευταίο με την κουβερτούλα είναι από τα καλύτερα!

φοβερο το βιντεακι:lol: :lol: :lol:

ευχαριστω παιδια και να φανταστειτε οτι ειχα πολλα τετοια videakia αλλα δεν ηξερα οτι μπορουσα να τα ανεβασω ετσι.

Δείτε αυτά τα δυο sites, θα βρείτε πολλές αστείες φωτογραφίες από γατουλάκια!!! :D
https://www.roflcats.com/

https://www.acc.umu.se/~zqad/cats/index.html

απιστευτο βιντεακι με γατουλι στην ιαπωνια!!!! ο τιτλος το λεει ευτυχισμενο!!! μαλλον ειναι!! χιχι:lol: :lol: :lol: :lol: δειτε το!!!!

https://www.liveleak.com/view?i=d23beb6545

:lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back