nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά σήμερα πήρα ένα γατάκι από τον δρόμο...
μου κανε κλικ...
ΚΑΙ
Ανέλπιστη ευτυχία...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ μου κανε δόντια...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ μου κανε κιχ...
να μην ξεχάσω Ασπρούλης 17.10.2008...
τώρα είναι στο λαιμό μου!!!...
τον έβαλα σε ένα χαρτοκούτι
περπάτησα κοντά 700 μέτρα,
δεν έκανε κιχ...
μπορούσε να φύγει, αλλά δεν έφυγε...
όταν τον έπιασα δεν έκανε αντίσταση
ήταν κάτω από ένα αμάξι...
τώρα είναι στον λαιμό μου,
ανεβαίνει και γυρίζει στον λαιμό...
δεν βγάζει νύχια...
δεν το χω ξαναζήσει...
τον λατρεύω...
πάρτε και φωτό:
αύριο frontine, ditrol και ψαράκια...
λίγο ακόμα και θα γίνω χριστιανός...
μιλάμε το έχω 5 ώρες!!!!!!!.....
σας αφήνω, μακάρι να βρείτε κι εσείς ένα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Και εγώ εύχομαι να κρατήσει ο ενθουσιασμός και να το αγαπήσεις πραγματικά γιατί δεν είναι ένα καινούριο παιχνίδι,έχει ψυχούλα και είναι κρίμα να καταλήξει να ζει παραμελημένο.Και είναι πολύ όμορφο το μωρουλίνι,καλή του τύχη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
η προκατάληψη και η έλλειψη εμπιστοσύνης χαρακτηριστικά της νεοελληνικής κοινωνίας..
η Αριάδνη είναι μια χαρά παίζει έξω, τρώει μέσα...
ευχαριστώ για τις ευχές...

Raisa
Περιβόητο μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορίστε και στο avatar...
θέλεις να την βγάλω πάλι;
moukelis
Επιφανές μέλος
Και η προχειροτητα και η ανευθυνοτητα επισης δυστυχως...Νικο τωρα που βρηκες και δευτερο γατακι που πληρει τις προϋποθεσεις σου να φανταστω οτι θα πας την Αριαδνη σου για στειρωση;Το κανονισες;η Αριάδνη το κιχ το χει ψωμοτυρι..
η προκατάληψη και η έλλειψη εμπιστοσύνης χαρακτηριστικά της νεοελληνικής κοινωνίας..
η Αριάδνη είναι μια χαρά παίζει έξω, τρώει μέσα...
ευχαριστώ για τις ευχές...![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
αν θέλεις μου εξηγείς...
ορίστε και στο avatar...
θέλεις να την βγάλω πάλι;
Ή δεν είναι δική σου σου....ή είσαι ο ίδιος με τον χρήστη nekuleo ή θέλεις ψυχίατρο....διότι την ίδια φωτό έβαλε το μεσημέρι
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και η προχειροτητα και η ανευθυνοτητα επισης δυστυχως...Νικο τωρα που βρηκες και δευτερο γατακι που πληρει τις προϋποθεσεις σου να φανταστω οτι θα πας την Αριαδνη σου για στειρωση;Το κανονισες;
ας γεννήσει, δεν υπάρχει θέμα...
1000 καλοί χωράνε.. λέει η παροιμία, όχι μόνο εγώ...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
του την έστειλα με email και έκανε την .. να την βάλει...
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ή δεν είναι δική σου σου....ή είσαι ο ίδιος με τον χρήστη nekuleo ή θέλεις ψυχίατρο....διότι την ίδια φωτό έβαλε το μεσημέρι![]()
μαρτυριαραααααα
Raisa
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και έφυγε ο ένας και μπήκε ο άλλοςΚι εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η φωτο...Και το μηνυμα του χρηστη nekuleo επεξεργαστηκε πριν λιγο,που πηγε η φωτο;![]()

nekuleo
Νεοφερμένο μέλος
που μου την είχε στείλει με mail..
η γάτα είναι δική του...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
ναι παιδιά σορρυ έκανα πλάκα στον Νίκο..
που μου την είχε στείλει με mail..
η γάτα είναι δική του...
Καλά...μας έπεισες .....
(κάτσε τώρα να ξαναμπεί ο άλλος)

αρχίζω και το διασκεδάζω

moukelis
Επιφανές μέλος

nekuleo
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool