Ανέλπιστη ευτυχία...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nikosxeng

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
Ανέλπιστη ευτυχία...

παιδιά σήμερα πήρα ένα γατάκι από τον δρόμο...

μου κανε κλικ...

ΚΑΙ

Ανέλπιστη ευτυχία...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ μου κανε δόντια...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ μου κανε κιχ...

να μην ξεχάσω Ασπρούλης 17.10.2008...

τώρα είναι στο λαιμό μου!!!...

τον έβαλα σε ένα χαρτοκούτι
περπάτησα κοντά 700 μέτρα,
δεν έκανε κιχ...

μπορούσε να φύγει, αλλά δεν έφυγε...

όταν τον έπιασα δεν έκανε αντίσταση
ήταν κάτω από ένα αμάξι...

τώρα είναι στον λαιμό μου,
ανεβαίνει και γυρίζει στον λαιμό...
δεν βγάζει νύχια...
δεν το χω ξαναζήσει...

τον λατρεύω...

πάρτε και φωτό:
as.jpg

asproulis.jpg

αύριο frontine, ditrol και ψαράκια...

λίγο ακόμα και θα γίνω χριστιανός...

μιλάμε το έχω 5 ώρες!!!!!!!.....

σας αφήνω, μακάρι να βρείτε κι εσείς ένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικο,και πριν ειχες ενα γατακι,την Αριαδνη,και μ'αυτην ερωτευμενος εγραφες οτι εισαι και την περιεγραφες πολυ τρυφερα στην πρωτη της σελιδα.Κι εμεις βρηκαμε ενα απο το δρομο,οποτε η ευχη σου εχει πιασει τοπο εδω και καιρο.Αλλοι στα σκουπιδια,επειδη καποιοι ηθελαν να νιωσει η γατα τους τη χαρα της μητροτητας,αλλοι στο δρομο επειδη καποιοι δεν ηταν αρκετα υπευθυνοι...Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει η χαρα σου αυτη τη φορα,γιατι νιωθω οτι το εργο αυτο το εχω ξαναδει.Να σου ζησει και ελπιζω να δεθεις μαζι του περισσοτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τολμήσω να ρωτήσω τι απέγινε η Αριάδνη ή δεν θα πάρω απάντηση;;:hmm:Και εγώ εύχομαι να κρατήσει ο ενθουσιασμός και να το αγαπήσεις πραγματικά γιατί δεν είναι ένα καινούριο παιχνίδι,έχει ψυχούλα και είναι κρίμα να καταλήξει να ζει παραμελημένο.Και είναι πολύ όμορφο το μωρουλίνι,καλή του τύχη!

η Αριάδνη το κιχ το χει ψωμοτυρι..

η προκατάληψη και η έλλειψη εμπιστοσύνης χαρακτηριστικά της νεοελληνικής κοινωνίας..

η Αριάδνη είναι μια χαρά παίζει έξω, τρώει μέσα...

ευχαριστώ για τις ευχές... :)

Η γάτα αυτή δεν είναι δική του....παιδιά μην παίζετε το παιχνίδι του!:down:

αν θέλεις μου εξηγείς...

ορίστε και στο avatar...

θέλεις να την βγάλω πάλι;

η Αριάδνη το κιχ το χει ψωμοτυρι..

η προκατάληψη και η έλλειψη εμπιστοσύνης χαρακτηριστικά της νεοελληνικής κοινωνίας..

η Αριάδνη είναι μια χαρά παίζει έξω, τρώει μέσα...

ευχαριστώ για τις ευχές... :)
Και η προχειροτητα και η ανευθυνοτητα επισης δυστυχως...Νικο τωρα που βρηκες και δευτερο γατακι που πληρει τις προϋποθεσεις σου να φανταστω οτι θα πας την Αριαδνη σου για στειρωση;Το κανονισες;

αν θέλεις μου εξηγείς...

ορίστε και στο avatar...

θέλεις να την βγάλω πάλι;

Ή δεν είναι δική σου σου....ή είσαι ο ίδιος με τον χρήστη nekuleo ή θέλεις ψυχίατρο....διότι την ίδια φωτό έβαλε το μεσημέρι:down::down:

Και η προχειροτητα και η ανευθυνοτητα επισης δυστυχως...Νικο τωρα που βρηκες και δευτερο γατακι που πληρει τις προϋποθεσεις σου να φανταστω οτι θα πας την Αριαδνη σου για στειρωση;Το κανονισες;

ας γεννήσει, δεν υπάρχει θέμα...

1000 καλοί χωράνε.. λέει η παροιμία, όχι μόνο εγώ...

για δες αν ο χρήστης nekuleo, έχει κάποια φωτό;

του την έστειλα με email και έκανε την .. να την βάλει...

Ή δεν είναι δική σου σου....ή είσαι ο ίδιος με τον χρήστη nekuleo ή θέλεις ψυχίατρο....διότι την ίδια φωτό έβαλε το μεσημέρι:down::down:

:eek:μαρτυριαραααααα:lol:

Κι εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η φωτο...Και το μηνυμα του χρηστη nekuleo επεξεργαστηκε πριν λιγο,που πηγε η φωτο;:hmm:

Κι εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η φωτο...Και το μηνυμα του χρηστη nekuleo επεξεργαστηκε πριν λιγο,που πηγε η φωτο;:hmm:
Και έφυγε ο ένας και μπήκε ο άλλος;)

ναι παιδιά σορρυ έκανα πλάκα στον Νίκο..

που μου την είχε στείλει με mail..

η γάτα είναι δική του...

είδες που σου τα λεγα να μην ανεβάσεις φωτό..

ναι παιδιά σορρυ έκανα πλάκα στον Νίκο..

που μου την είχε στείλει με mail..

η γάτα είναι δική του...

Καλά...μας έπεισες .....

(κάτσε τώρα να ξαναμπεί ο άλλος);):lol::lol::lol:
αρχίζω και το διασκεδάζω:up::up::up:

Ρε παιδια μπειτε λιγο και οι δυο,μπαινει ο ενας,βγαινει ο αλλος τι γινεται;:hmm:

ακούω όλα καλά;;...

τι γίνεται όλα ΟΚ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back