Ανέλπιστη ευτυχία...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλά νίκο θα μας τρελάνουνε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια μπειτε λιγο και οι δυο,μπαινει ο ενας,βγαινει ο αλλος τι γινεται;:hmm:

Σιγά το δύσκολο....αρκεί να έχεις Η/Υ και λαπτόπ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πώ...

τσπ. παιδιά σας αφήνω, να απλώσω κανα ρούχο...

Σιγά το δύσκολο....αρκεί να έχεις Η/Υ και λαπτόπ;)

και απο τον ιδιο γινεται, windows na εχεις και ανοιγεις 2 φορες τον explorer:rolleyes:

Να ανταλλάξετε και κοινωνικές επισκέψεις. Μια πόρτα είσαστε μπρε Δράμα Ξάνθη. Να μας ανεβάσετε και φωτογραφίες από τις συναντήσεις σας:lol:. Πρόσεξε μην κάνεις εγγραφή μόνο και με κανένα γυναικείο όνομα (αν δεν την έχεις ήδη κάνει) γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ τότε:rolleyes:

Μιλάμε,δεν πας καλά,Νίκο.
Με το καλό και με το μαλακό σε πήρανε,με το σκληρό και το ειρωνικό,εσύ τίποτα.
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο άτομο ή όχι με 2 ταυτότητες,πάντως,εκτός των άλλον,γράφει και με τον ίδιο τρόπο-προτάσεις μια κάτω από την άλλη.
Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζει και πέφτει δούλεμα πλέον κι όχι καταστάσεις δήθεν "νοιάζομαι για το γατί μου".
Αν,όντως,έχεις γατιά,όσα και όποια κι αν είναι αυτά,πολύ κρίμα,γιατί είναι σαν κούκλες στα χέρια σου και τίποτα άλλο.

Ενα τραγουδακι της Βισση "Σχιζοφρενεια" το θυμαστε;:lol:Αν ειναι ο ιδιος χρηστης απο τον ιδιο υπολογιστη θα εχει το ιδιο ΙΡ.

Μπορεί να δημιούργησε κι άλλη ταυτότητα,προκειμένου να μπαίνει και να υποστηρίζει ως άλλος τον εαυτό του,μιας και από εδώ κανείς δεν συμφωνεί με τα όσα λέει και κάνει.

Μπορεί να δημιούργησε κι άλλη ταυτότητα,προκειμένου να μπαίνει και να υποστηρίζει ως άλλος τον εαυτό του,μιας και από εδώ κανείς δεν συμφωνεί με τα όσα λέει και κάνει.
:lol::lol::lol:

μπορείτε να λέτε ότι θέλετε...
δεν με αγγίζει,.. άχ...

τώρα από αυτή την ιστορία, εσείς καταλάβατε όλα αυτά...

προσωπικά δικαιούμαι ένα καλό γατάκι...

τσπ...

η ιστορία του γατιού...

το γατάκι το πήρε μια οικογένεια με μια κορούλα γύρω στα 5,

η μαμά του δεν το τάϊζε και έτσι το μεγάλωμα έγινε με ειδικό γάλα,..

να μην τα πολυλογώ όταν έγινε 2 μηνών και
είδαν ότι τα κάνει σχεδόν όπου να 'ναι...

σχετικά καλύτερα σε εμένα ...

το αφήσαν έξω από το σπίτι και το προσέχαν...

η κόρη κλάμα, αλλά οι γονεις...

τις είπα να ρχετε να το βλέπει όποτε θέλει...

αυτή είναι η ιστορία του Ασπρούλη,

εμένα με θεωρεί κάτι σαν μάνα του, διότι τρίβεται στην μούρη μου...

πολύ αξιόλογο γατάκι...

ευχαριστώ για την συμβουλή...

μπορείτε να λέτε ότι θέλετε...
δεν με αγγίζει,.. άχ...

τώρα από αυτή την ιστορία, εσείς καταλάβατε όλα αυτά...

προσωπικά δικαιούμαι ένα καλό γατάκι...

τσπ...

η ιστορία του γατιού...

το γατάκι το πήρε μια οικογένεια με μια κορούλα γύρω στα 5,

η μαμά του δεν το τάϊζε και έτσι το μεγάλωμα έγινε με ειδικό γάλα,..

να μην τα πολυλογώ όταν έγινε 2 μηνών και
είδαν ότι τα κάνει σχεδόν όπου να 'ναι...

σχετικά καλύτερα σε εμένα ...

το αφήσαν έξω από το σπίτι και το προσέχαν...

η κόρη κλάμα, αλλά οι γονεις...

τις είπα να ρχετε να το βλέπει όποτε θέλει...

αυτή είναι η ιστορία του Ασπρούλη,

εμένα με θεωρεί κάτι σαν μάνα του, διότι τρίβεται στην μούρη μου...

πολύ αξιόλογο γατάκι...
Στο δρόμο δεν είπες ότι το βρήκες? Κάτω από ένα αμάξι? Πως άλλαξε τώρα και το έδωσε μια οικογένεια????:hmm:

σας αφήνω, μακάρι να βρείτε κι εσείς ένα...

Νίκο, να σου ζήσει....

Έχω βρεί ΑΠΕΙΡΑ.. έχω μόνιμα 20...
δεν είναι όλα ρόδινα και ρομαντικά, είσαι μάλλον νέο μπαμπάς...:/:
οταν θα σου κάνει 10 τον χρόνο, 50 στα 5 χρόνια μονο απο αυτήν, και όχι μετρώντας τα παιδιά τους θα σε δω....

Ελπίζω όσο καλά τα γράφεις, τόσο καλά να τα τρέχεις στον γιατρό, ετσι να τα ξεκολλάς απο τις ρόδες, και να τα βρίσκεις φολιασμένα, και ξεσκισμένα απο τα σκυλιά...

80% ΔΕΝ θα ΖΗΣΟΥΝ μέχρι το πρώτο έτος της ηλικίας τους....

και παλι να σου ζήσει η μικρή, ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για την τύχη της τώρα, και την ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ!!!!

καλό το όνειρο ώρα να ξυπνήσεις!!!;)

Στο δρόμο δεν είπες ότι το βρήκες? Κάτω από ένα αμάξι? Πως άλλαξε τώρα και το έδωσε μια οικογένεια????:hmm:

αυτοί που το έιχαν ήταν δίπλα...

ανέβαινα μια ανηφόρα το είδα, ρώτησα και
μου είπαν να το πάρω, η μικρή κάτι πήγε να πει...

την επόμενη έμαθα την πλήρη ιστορία...

αυτοί που το είχαν, έχουν και μαγαζί μου δώσανε και
κούτα να το βάλω...

τώρα αν δεν, δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Νίκο, να σου ζήσει....

Έχω βρεί ΑΠΕΙΡΑ.. έχω μόνιμα 20...
δεν είναι όλα ρόδινα και ρομαντικά, είσαι μάλλον νέο μπαμπάς...:/:
οταν θα σου κάνει 10 τον χρόνο, 50 στα 5 χρόνια μονο απο αυτήν, και όχι μετρώντας τα παιδιά τους θα σε δω....

Ελπίζω όσο καλά τα γράφεις, τόσο καλά να τα τρέχεις στον γιατρό, ετσι να τα ξεκολλάς απο τις ρόδες, και να τα βρίσκεις φολιασμένα, και ξεσκισμένα απο τα σκυλιά...

80% ΔΕΝ θα ΖΗΣΟΥΝ μέχρι το πρώτο έτος της ηλικίας τους....

και παλι να σου ζήσει η μικρή, ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για την τύχη της τώρα, και την ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ!!!!

καλό το όνειρο ώρα να ξυπνήσεις!!!;)

ευχαριστώ, αλλά είναι μικρός...

ευχαριστώ, αλλά είναι μικρός...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!! Από όλα αυτά, μόνο το να σου ζήσει είδες;
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι στο καλό το θες το γατάκι...
Δεν πρόκειται όμως να ασχοληθώ άλλο διότι αρκετά έχω συγχιστεί...
Ελπίζω μόνο να καταλάβεις έστω και κάτι από όσα σου έχουμε πει όλοι είτε σ'αυτό είτε στα υπόλοιπα θέματα που έχεις ξεκινήσει και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ότι τα βλέπεις...

για παρέα όπως όλα τα κατοικίδια,...

αλλά δεν θέλω να τυρανιέται, ούτε αυτό, ούτε εγώ, αν δεν δένουμε...

α!ο νικος που εχει ανοιξει και αλλου θεμα...?ειπα και γω κατι δεν παει καλα...τοσο καιρο μεσα στο site τα μυριζομαστε ευκολα..anyway καλη τυχη στο γατακι θα τη χρειαστει απ'οτι καταλαβα...α!!!!!!υπαρχουν και forum για παιχνιδι chat κτλ δοκιμασε εκει καλυτερα......:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back