konstantinak
Νεοφερμένο μέλος
αν σωνει και ντε δε τα θελουν ας βαλουν αγγελια ας τα βαλουν σε ενα κλουβακι εν'αναγκη και ας τα πανε σε καποιο καταστημα, μια πλατεια να τα δωσουν σε οποιον περαστικο μπορει να τα θελει....8α κατσουν 2,3,5 ωρες τι θα παθουν τοσο πολυασχολοι ειναι πια????????εγω παντως θα τον στειρωσω τον δικο μου δε θα βγαινει εξω αλλα ποτε δε ξερεις......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
σωστα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soulitsa@xd
Νεοφερμένο μέλος
Ας την μαζέψουν να την κλείσουν κάπου! Με τέτοιους ψυχανόμαλους στην κοινωνία είναι λογικό να γίνονται αυτά!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
αμα ηταν αληθεια αυτο που ειπε, τωτε δεν θα τα παταγε στο ποταμι με τοση ευχαριστηση και θα εβαζε και βιντεο... φορουσε και γαντια...
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
σημερα ειδα κατι κουταβακια!!! γλυκα!!! αλλα οχι αδεσποτα!
konstantinak
Νεοφερμένο μέλος
απλως πρεπει να γινει με νομο υποχρεοτικη η στειρωση.....ξεκινωντας απο τα οικοσιτα ζωα(εχω δει πολλους να μην τα στειρωνουν και να τα αφηνουν ελευθερα)και σιγα σιγα να επεκταθουν και στα αδεσποτα.....οπως και να απαγορευτει η εγκαταήψη ζωων οπως γινεται και σε χωρες του εξωτερικου....δε γινεται να παιρνεις ενα κουταβι και μετα να το παρατας στο δρομο γιατι εχει μεγαλωσει........ντροπη
maria_lulu
Επιφανές μέλος
ενταξει για γατες και σκυλια αλλα οχι και τα αλλα ζωακια....
ειδα ενα βιντεο στο φβ με ενα καημενο γατακι! οσοι εχετε γατες καλο ειναι να μην το δειτε.,...
για οσους εχουν φβ https://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1490423269891
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειδα ενα βιντεο στο φβ που ειναι μια και πατει ενα γατακι με τα τακουνια της... του τρυπαει το σωμα με αυτα.... το καημενο... πρεπει να το αναφερουμε!...
Είναι καλύτερα να μην περιγράφουμε τέτοιες σκηνές.

maria_lulu
Επιφανές μέλος
σωστα!
καλυτερα τωρα?

konstantinak
Νεοφερμένο μέλος
και στα κουνελια, ινδικα χοιριδια,χαμστερ????
ενταξει για γατες και σκυλια αλλα οχι και τα αλλα ζωακια....
ειδα ενα βιντεο στο φβ με ενα καημενο γατακι! οσοι εχετε γατες καλο ειναι να μην το δειτε.,...
για οσους εχουν φβ https://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1490423269891
μα για γατες και σκυλια μιλαω δεν εχω δει κανα κουνελι η κανα χαμστερ να κυκλοφορει στο δρομο.......

δε το πιστευω ειναι δυνατον να κανουν κατι τετοιο......δεν το ειδα ολο το καημενο το γατακι....κομπλεξικοι ανθρωποι...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
γιατι καπου ακουστικε οτι πρεπει και αυτα!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι καπου ακουστικε οτι πρεπει και αυτα!![]()
Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι εφικτο να στειρωθουν χαμστερ

Παντως, ενα σωρο κουνελια εχουν βρεθει εγκαταλελειμμένα στον δρομο, ξερω και οικογενεια που πηρε κουνελι, τους προεκυψε επιθετικο και το αφησαν σε ενα χωραφι, στην τυχη του

Οταν ημουν γυμνασιο, οι γονεις μου κοιτουσαν οικοπεδα να αγορασουν για το σπιτι μας, και σε ενα απο αυτα, βρηκαν πεταμενο ενα κλουβι με μια 10αρια χαμστερ, εκ των οποιων 8 ειχα πεθανει, πιθανοτατα απο ασητεια. Τα δυο που ηταν ζωντανα μας τα εφεραν σπιτι, και συντομα τους βρηκαμε αλλο σπιτακι, μονιμο. Επισης εχω δει παπαγαλους πρασινους να πετανε ελευθεροι (παιζει και να το σκασανε βεβαια) ενω εχω ακουσει ιστοριες και για φιδια, νυφιτσες, και οτι αλλο ζωο μπορει να παρει καποιος ανευθυνος και να το πεταξει στο δρομο. Η λυση ειναι η στειρωση, σε οσα ζωα μπορει να γινει (και στα κουνελια γινεται, νομιζω ειναι καλυτερα και για την υγεια τους) και η απο τον νομο καταχωρηση των ιδιοκτητων σε καταλογους, με τσιπαρισμα των ζωων, ωστε αν βρεθει κανενα παραιτημενο, να μπορει να βρεθει και ο ιδιοκτητης τους. Σαν να λεμε, να μην μπορεις να παρεις κατοικιδιο, αν δεν δωσεις τα στοιχεια σου
Να δει για ποτε θα το ξανασκεφτονταν, και να παρουν ζωο (που νομιζουν οτι ειναι σαν λουτρινα παιχνιδια) και να το παρατησουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
εγω παντως δεν εχω κανει σε κανενα ζωο!

konstantinak
Νεοφερμένο μέλος
καλο ειναι να κανουμε κριμα δεν ειναι να βγει μια βολτα εξω και να προκυψουν 5-6 αδεσποτα?
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
ναι για τις γούνες έχεις δει ακούσει τίποτα? άστο είναι φρίκη
στιβάζουν γάτες σκύλους ρακούν κ.α.
στριμωγμενα σε κλουβιά 20 γάτες σε ένα κλουβί
και τα γδέρνουν ζωντανά για τη γούνα τους είτε τους κάνουν ηλεκτροπληξία στον πρωκτό
γιατί έτσι δεν χαλάει η γούνα
τρώνε σκύλους
και για να είναι πιο νόστιμο το κρέας τους χτυπάνε
με ξύλο ζωντανούς
αυτο ειναι φρικτο.................αυτο για της 20 γατες σε ενα κλουβι λιγες λες............βαλε αλλες τοσες...................μου δειξε ενας φιλος μου ενα βιντεο στο youtube για το θεμα κ φρικαρα..................κ το ποιο φρικιαστηκο ηταν τι ειπε ενας κρεοπολης που σκοτωνε της γατες για το θεμα . τον ρωτησε η δημοσιοργαφος τη ενιωθε καθε φορα που σοτωνε γατα κ αυτος απαντησε τιποτα γιατι η γατες δεν εχουν ψυχη

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αυτός δεν έχει ψυχή
για να το λέει αυτό
πραγματικά απορώ πως υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι
θέλω να υποφέρουν όσο υποφέρουν τα ζώα που βασανίζουν μέσα από την ψυχή μου τους το εύχομαι
maria_lulu
Επιφανές μέλος
στην θαλασσα του βοριου πολου!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool