Αναζήτηση για υιοθεσία γατομωρού calico

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατί είχα βρει κι εγώ μια αγγελία θυμάμαι με ίδια γατάκια (δε ξέρω αν είναι η ίδια ούτε θυμάμαι πόσα γατάκια ήταν) και ζητούσε 100 ευρώ ο ιδιοκτήτης.. Πανέμορφα είναι, ζωγραφιές!:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sorry παιδια η δευτερη αγγελια ακυρη αλλα η πρωτη παραμενει σπαρταριστη του μηνα ειναι και το σαιτ εχει κατηγορια ''υιοθετημενα'' και δεν ειναι εκει εναι εκατο τοις εκατο σιγουρο τι περιμενετε; τηλεφωνηστε στον pako μας:D:D:clapup:παντως ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΝ [για την δευτερη αγγελια εννοω]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω κατιουλίνι για διαφημίστρια πρέπει να δουλέψεις! Τα λες πολύ ωραία!:D:D:D

thanks a lot:redface::redface::redface:

λοιπον φωτο απο το γατι; αντε ντε:clapup::clapup::clapup::clapping::clapping::clapping::baby::baby::baby:

γευτειτε λοιπον και αλλο πακο και μην το σκευτεσαι καθολου κυρια μου:whistle::whistle::whistle: Pako.jpg

Συνημμένα

• Pako.jpg
    Pako.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Pako.jpg
    Pako.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 48
pako.jpg να και αλλη μια δεν πιστευω να μην εχεις τηλεφωνησει ακομα:whistle::whistle::whistle:

Συνημμένα

• pako.jpg
    pako.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 64
  • pako.jpg
    pako.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 64
Πάντως μια που το θέμα είναι για calico, τον προηγούμενο μήνα είχα δει μια αγγελία που μια γάτα calico είχε γεννήσει κ χαρίζονταν αυτή κ τα γατιά της. Παρόλο που εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα θαυμάστρια των calico, αυτή η γάτα είναι το κάτι άλλο! Έμεινα ξερή όταν την είδα.Ιδού κ η φωτό για να τη θαυμάσετε. Τα δύο από τα μωρούλια της, αυτά που της έμοιασαν κ ήταν calico, ήταν Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Α

Συνημμένα

• balkonakia3.jpg
    balkonakia3.jpg
    294 KB · Εμφανίσεις: 48
ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ:/::/::/:

Καλησπέρα στην γατοπαρεούλα . Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και για τη βοήθεια σας προς εμένα να αποκτήσω ένα νέο μέλος στην οικογένεια , και για τη βοήθεια στο νέο μέλος μας το οποίο βρήκε μια νέα οικογένεια για να ζήσει μαζί τους. Για να μην σας ζαλίζω εγώ σας δείχνω το μηνυμα που έστειλε η κουκλίτσα που υιοθετήσαμε στην Κατερίνα που μας εμπιστεύτηκε . Ηρθε στον υπολογιστή μου και πατούσε τις πατουσίτσες της για να γράψει τα κάτωθι στην προηγούμενη μαμά της :

Κατερίνα μου καλημέρα. Είμαι η ΟΣΙΣ (έτσι με βάφτισε η νέα μου οικογένεια) . Ηδη καταλαβαίνω την χροιά της φωνής όταν φωνάζουν το όνομα μου , γιαυτό και κατ'ευθείαν γυρίζω το κεφαλάκι μου και τους κοιταζω.εχθές ήρθα στο νέο μου σπίτι και έκανα ένα υπεροχοτατο μπανακιθ το οποίο δε με χάλασε καθόλου , να φανταστείς ούτε νύχι δεν έβγαλα να γρατζουνίσω, καθόμουν στην μπανιέρα μου λες και την ήξερα και από πριν . μετά μου έκαναν κάτι πολύ περιεργο , το είπαν μανικιουρ - πεντικιουρ , αυτό με προβλημάτισε λιγουλάκι αλλά το αποδέχτηκα τελικά. βρήκα και ένα μεγάλο κουρι γεματο με καθαρο χωμα και επειδή ήθελα να του βάλω τη δικη μου μυρωδια αποφάσισα να το εγκαινιάσω . δε με είδαν ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον , οπότε μετά έσκαψα και τα έκρυψα αυτά που έκανα. χι χι χι χι χι τους ξεγέλασα .. Εφαγα και έπαιζα με νεα παιχνιδια .... αχ να δεισ που μου ειχαν ένα μεγαλοοοοοοοοοοο περιεργο πραγμα στο οποίο και γρατζουνάς και κρεμιέσαι και παιζεις με κάτι κρεμαστα που έχει επανω του. στο τελος με τοσο παιχνιδι που έκανα με εβαλαν να κοιμηθω με το νεότερο μελος της οικογενειασ . ε και σήμερα την έπεσα στο φαγητο και στα παιχνιδια , καλε μου ρίχνουν και κατι υγρό στα ματακια μου και νευριαζω. Αποφάσισα οτι μου αρεσει να με χαιδευουν και να μου κανουν μασαζ , οπότε τρέχω συνέχεια στα ποδια τους και ξερω ότι με το που θα τους σκουντίζω με τις πατουσιτσες μου θα αρχισουν να με χαιδευουν κι εγω ξαπλώνω τα ανάσκελα και γουργουρίζω. Α θα σου πω κι ενα κόλπο που έχω βρει και τους βάζω να μου φτιαχνουν συνέχεια μα συνέχεια μπαλακια απο αλουμινόχαρτο και τα παιζω παρα πολυ , αλλά μετα τα χάνω και δεν τα βρίσκω και μου ξαναφτιάχνουν. Σήμερα τους ακουσα να λενε ότι ειμαι τσαχπινα κινητικοτατη και πανεξυπνη καθολου γκρινιαρα και παραξενευόντουσαν που δεν έκλαψα καθολου εχθες. Πάντως μου έλειψεσ εσυ και τα αδελφακια μου , αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να μας εχεις πια όλους μαζι σου. Σου στέλνω γατοφιλάκια πολλα και παω για υπνο σε ένα μαλακό μέρος που μου αρέσει πολύ και είναι σαν γεφυρούλα και με ξετρελαίνει. Με αγάπη Όσις !!!!!!!!!!!

Απαντήστε...

Να τη χαιρεστε,καλως τη δεχτηκατε!

Κυκλοφορει μια τετοια μακρυτριχη calico στη γειτονια. Αδεσποτουλα. Ειναι πανεμορφο πλασμα και πρωτη φορα βλεπω calico σε μακρυτριχη εκδοση. Εσυ που ξερεις, ειναι πιο σπανια;
Συχναζει σε ενα κοντινο παρκο μαζι με πολλες αλλες γατουλες, που τις ταιζουν δυο τρεις καλοι γειτονες.
Ειναι σε ησυχη περιοχη και εχουν βρει καταφυγιο εκει πανω απο 20 γατες.
Και βρε παιδια ειναι ολες πανεμορφες.
Δεν ειναι σπανιες,μπορουν να γεννηθουν τετοιου χρωματισμου γατακια απο μαμα τριχρωμη,με λευκο ή χωρις,ή απο οποιουδηποτε χρωματος μαμα,αν ο μπαμπας ειναι κοκκινος ή κοκκινος με λευκο.:)Το γονιδιο του μακρυτριχου ειναι πιο ασθενες απο του κοντοτριχου,γι'αυτο γενικα πιο δυσκολα βρισκει κανεις μακρυτριχες αδεσποτες γατουλες.Σχετικα με το συγκεκριμενο χρωματισμο μπορειτε να δειτε περισσοτερα εδω.:)

Παρα πολυ χαιρομαι!!!Να τη χαιρεστε,και να περασετε μαζι πολλα πολλα ευτυχισμενα χρονια!!
Πολυ θα χαρουμε να ανοιξεις ενα θεματακι για την μικρη,και να την απολαυσουμε μκαι σε φωτο εννοειται!!:D

Άντε ωραία, να τη χαίρεστε!!!:D
Συμφωνώ με την Έφη, περιμένουμε φωτό :bounce::bounce::yahoo:

Σας ευχαριστώ κορίτσια να είστε καλά. θα ειχα βγάλει φωτό , αλλά έχω θέμα με το κινητό δεν τις βγάζει καλές για να ανεβάσω , αλλά μόλις το διορθώσω θα σας την ανεβάσω να την δείτε. κουκλίνα ειναι . Μας θυμίζει και την προηγούμενη calico . Δύο με τρία πράγματα μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει ότι τα είχαν κοινά και οι δύο. 1) Στα αυτιά : μεταξύ αυτιού και ένωσης με το κεφαλάκι δηλαδή στο κάτω τελείωμα του αυτιού, πετάγονται σαν κερατάκια τριχούλες. λές κιέχουν βάλει ζελέ και έχουν χωρίσει μία τουφίτσα πάνω στο ένα αυτί και μία τουφίτσα στο άλλο και φαίνονται να προεξέχουν αυτές οι τουφίτσες. αυτό το χαρακτηριστικό μου έχει κάνει τρομερή εντυπωση. και ξέρω ότι δεν είναι ράτσα αυτές οι γάτες ώστε να έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. 2) Είναι πολύ ντροπαλές και ήρεμες.κάνουν σαν δεσποινίδες που σε κοιτούν ντροπαλά και 3) είναι υπάκουες και πιάνουν αυτό που θέλεις να τους εμπεδώσεις αμέσως. ε εντάξει όσο υπάκουα μπορεί να είναι αυτά τα πλασματάκια βέβαια. αλλά δεν είναι τσατίλες ώστε να κάνουν κάτι για το οποίο θα τις μαλώσεις με πονηρό ή κρυφό τρόπο μετά. έχω γνωρίσει και άλλες γατούλες όχι ράτσας , αδεσποτούλες ήταν και τέτοιο χαρακτήρα δεν τον είχαν. εάν δεν κινδύνευα να γελάσετε μαζι μου θα έλεγα ότι δεν είναι κομψές ώς εμφάνιση , δεν είναι λεπτεπίλεπτες , αλλά έχουν κομψή και λεπτεπίλεπτη συμπεριφορά . Γιατί δεν μπορεί και οι δύο γατούλες οι οποίες δεν είχαν καμία απολύτως συγγενική σχέση και φυσικά είναι αδεσποτούλες να έχουν ιδια χαρακτηριστικά και ίδια συμπεριφορά. μου έχει κάνει μεγάλη περιεργια.

H δικη μας calico παντως ειναι τελειως Μεριλιν Μονρο,ετσι την κοροϊδευουμε.Μεσα στο ναζι,την τρελα,και την ιδιαιτεροτητα.Ειναι απιστευτα γλυκια και παιχνιδιαρα,πολυ ζωηρη γενικα.Αλλη γατουλα τετοιου χρωματος δεν ειχαμε στο παρελθον,αλλα τωρα ετοιμζομαστε να κλεισουμε μια μικρουλα calico οποτε θα διευρυνουμε την...εμπειρια μας.:P

το σκεφτεσαι για τον πακο μας;:hmm::whistle::whistle::whistle:

Oία τελικά ενδιαφέρεσαι για το μικράκι που έχω?

erika μου, σε ευχαριστώ , αλλά προς το παρόν θα μείνω με την όσις ώστε να εγκλιματιστούμε και οι δυό μας στο σπιτι και στη συμβίωση. και για να γιατρέψουμε και το κρυολόγημα που έχει. Σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολυ.

Να την χαίρεσαι, Οία! :)
Απ' όσο έχω ακούσει, οι calico είναι γενικά λίγο πιο χαδιάρες και τρυφερές ως γάτες απ' ότι κάποιες άλλες οπότε ίσως επιβεβαιώνεται αυτή η άποψη με τη δική σου μικρή. ;)
Εύχομαι να ζήσετε μαζί πολλά ευτυχισμένα χρόνια. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back