flora.m123
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

παντως ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΝ [για την δευτερη αγγελια εννοω]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

Οία
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα μου καλημέρα. Είμαι η ΟΣΙΣ (έτσι με βάφτισε η νέα μου οικογένεια) . Ηδη καταλαβαίνω την χροιά της φωνής όταν φωνάζουν το όνομα μου , γιαυτό και κατ'ευθείαν γυρίζω το κεφαλάκι μου και τους κοιταζω.εχθές ήρθα στο νέο μου σπίτι και έκανα ένα υπεροχοτατο μπανακιθ το οποίο δε με χάλασε καθόλου , να φανταστείς ούτε νύχι δεν έβγαλα να γρατζουνίσω, καθόμουν στην μπανιέρα μου λες και την ήξερα και από πριν . μετά μου έκαναν κάτι πολύ περιεργο , το είπαν μανικιουρ - πεντικιουρ , αυτό με προβλημάτισε λιγουλάκι αλλά το αποδέχτηκα τελικά. βρήκα και ένα μεγάλο κουρι γεματο με καθαρο χωμα και επειδή ήθελα να του βάλω τη δικη μου μυρωδια αποφάσισα να το εγκαινιάσω . δε με είδαν ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον , οπότε μετά έσκαψα και τα έκρυψα αυτά που έκανα. χι χι χι χι χι τους ξεγέλασα .. Εφαγα και έπαιζα με νεα παιχνιδια .... αχ να δεισ που μου ειχαν ένα μεγαλοοοοοοοοοοο περιεργο πραγμα στο οποίο και γρατζουνάς και κρεμιέσαι και παιζεις με κάτι κρεμαστα που έχει επανω του. στο τελος με τοσο παιχνιδι που έκανα με εβαλαν να κοιμηθω με το νεότερο μελος της οικογενειασ . ε και σήμερα την έπεσα στο φαγητο και στα παιχνιδια , καλε μου ρίχνουν και κατι υγρό στα ματακια μου και νευριαζω. Αποφάσισα οτι μου αρεσει να με χαιδευουν και να μου κανουν μασαζ , οπότε τρέχω συνέχεια στα ποδια τους και ξερω ότι με το που θα τους σκουντίζω με τις πατουσιτσες μου θα αρχισουν να με χαιδευουν κι εγω ξαπλώνω τα ανάσκελα και γουργουρίζω. Α θα σου πω κι ενα κόλπο που έχω βρει και τους βάζω να μου φτιαχνουν συνέχεια μα συνέχεια μπαλακια απο αλουμινόχαρτο και τα παιζω παρα πολυ , αλλά μετα τα χάνω και δεν τα βρίσκω και μου ξαναφτιάχνουν. Σήμερα τους ακουσα να λενε ότι ειμαι τσαχπινα κινητικοτατη και πανεξυπνη καθολου γκρινιαρα και παραξενευόντουσαν που δεν έκλαψα καθολου εχθες. Πάντως μου έλειψεσ εσυ και τα αδελφακια μου , αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να μας εχεις πια όλους μαζι σου. Σου στέλνω γατοφιλάκια πολλα και παω για υπνο σε ένα μαλακό μέρος που μου αρέσει πολύ και είναι σαν γεφυρούλα και με ξετρελαίνει. Με αγάπη Όσις !!!!!!!!!!!
Απαντήστε...
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι σπανιες,μπορουν να γεννηθουν τετοιου χρωματισμου γατακια απο μαμα τριχρωμη,με λευκο ή χωρις,ή απο οποιουδηποτε χρωματος μαμα,αν ο μπαμπας ειναι κοκκινος ή κοκκινος με λευκο.Κυκλοφορει μια τετοια μακρυτριχη calico στη γειτονια. Αδεσποτουλα. Ειναι πανεμορφο πλασμα και πρωτη φορα βλεπω calico σε μακρυτριχη εκδοση. Εσυ που ξερεις, ειναι πιο σπανια;
Συχναζει σε ενα κοντινο παρκο μαζι με πολλες αλλες γατουλες, που τις ταιζουν δυο τρεις καλοι γειτονες.
Ειναι σε ησυχη περιοχη και εχουν βρει καταφυγιο εκει πανω απο 20 γατες.
Και βρε παιδια ειναι ολες πανεμορφες.
Το γονιδιο του μακρυτριχου ειναι πιο ασθενες απο του κοντοτριχου,γι'αυτο γενικα πιο δυσκολα βρισκει κανεις μακρυτριχες αδεσποτες γατουλες.Σχετικα με το συγκεκριμενο χρωματισμο μπορειτε να δειτε περισσοτερα εδω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πολυ θα χαρουμε να ανοιξεις ενα θεματακι για την μικρη,και να την απολαυσουμε μκαι σε φωτο εννοειται!!

flora.m123
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ με την Έφη, περιμένουμε φωτό

Οία
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

erika
Νεοφερμένο μέλος
Οία
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Απ' όσο έχω ακούσει, οι calico είναι γενικά λίγο πιο χαδιάρες και τρυφερές ως γάτες απ' ότι κάποιες άλλες οπότε ίσως επιβεβαιώνεται αυτή η άποψη με τη δική σου μικρή.

Εύχομαι να ζήσετε μαζί πολλά ευτυχισμένα χρόνια.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool