Αναζήτηση εγκυμοσύνης(;)

• Thread starter Thread starter Joh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Joh

Νεοφερμένο μέλος

Ο Joh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημερα,

Ανακαλυψα το site πριν απο 5 λεπτα. Ειναι 7.49 το πρωι και δεν εχω κοιμηθει καθολου. Γι' αυτο να ειστε λιγο υπομονετικοι.

Θα συνεχισω το κειμενο στα greeklish συγνωμη αν σας κουραζει.

Έχω μια περσική γάτα 3 χρόνων. Είναι η δεύτερη μου γάτα. Την πρώτη τη στειρώσαμε πριν γεννήσει. Αποφασίσαμε την Έβελυν να μην τη στειρώσουμε για να δούμε και να ζήσουμε την απόκτηση μωρών. Μένουμε στη Νέα Χαλκηδόνα, μικρός δήμος της Αθήνας, και αρσενικό δεν βρήκαμε ποτέ. Μετά τον πρώτο χρόνο ψάξαμε για αρσενικό, αλλά χωρίς επιτυχία. Πλέον είναι 3 χρονών όπως είπα και έχει ένα κουκλάκι το οποίο μοιάζει με γατάκι και μια φορά το μήνα το παίρνει, το κάνει βόλτα σε όλο το σπίτι και κλαίει. Καταλαβαίνω ότι έχει το αίσθημα της μάνας. Ξέρω ότι ήταν απερισκεψία που την αφήσαμε τόσο καιρό χωρίς στείρωση.
Όποιο μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Θέλουμε να γεννήσει ακόμα. Είναι καλό να γεννούν στα 3 τους χρόνια;
Τελευταία μου online απόπερια σε κάποιο άλλο σάιτ στεύθηκε με κλείδωμα και κατακραυγή από τα μέλη του, επειδή έψαχνα για γάτο. Το σάιτ μάλλον ήταν κατά της γέννας.

Πάω για ύπνο, ελπίζω το μεσημέρι που θα το ξανακοιτάξω να βρω απαντήσεις. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joh, καλώς ήρθες.
Δεν είναι επικίνδυνο να γεννήσει στα τρία της χρόνια, είναι μικρή ακόμα, αλλά όπως θα ξέρεις είναι επικίνδυνο να βρίσκεται σε οίστρο χωρίς να ζευγαρώνει.
Όσο γι' αυτό που λες για το κουκλάκι, μπορεί απλώς η γατούλα σου να ζητάει συντροφιά. Είναι πολλά τα γατιά που θέλουν και κάποια άλλη παρέα εκτός από του ανθρώπου. Καλό είναι να μην ανθρωποποιούμε τα ζώα. Για μας το κουκλάκι συμβολίζει το μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το βλέπουν έτσι και οι γάτες.
Αφού είναι τόσο δύσκολο να βρεις γαμπρό, θα σου πρότεινα να τη στειρώνατε και να υιοθετούσατε ένα μικρό γατάκι για να της κάνει συντροφιά. Καλή τύχη ό,τι και αν αποφασίσετε.:)

Να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish, γιατί είναι κουραστικά και απαγορεύονται από τους όρους χρήσης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joh καλημέρα και καλωσήρθες.Δεν είναι επικίνδυνο από όσο ξέρω να γεννήσει,τρία χρόνια είναι πολύ νεαρή ηλικία.Παρολα αυτά,θα πρέπει να την εξετάσει ο κτηνίατρος για τυχόν επιπτώσεις τόσων οίστρων χωρίς ζευγάρωμα.Το περιστατικό που αναφέρεις με το κουκλάκι,κι εμένα μου θυμίζει αναζήτηση συντροφιάς.Για να μη θέσετε σε κανέναν κίνδυνο την υγεία της μικρής σας,αλλά και να μην της στερείτε τη συντροφιά,γιατί δεν προχωράτε σε στείρωση,και να πάρετε ένα μικρούλι για παρέα;Δεν είναι θέμα αν είναι κάποιος υπέρ ή κατά της γέννας,είναι περισσότερο θέμα του αν είναι υπέρ ή κατά των δεκάδων αδέσποτων που γεννιούνται κάθε μέρα και πεθαίνουν από φόλες ή αυτοκίνητα.Δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα δε μας αφήνει περιθώρια επιλογής.:(
Θα σε συμβούλευα το παραπάνω,έχοντας φυσικά υπόψιν μου ότι ψάχνετε τόσο καιρό για αρσενικό και το ζώο ταλαιπωρείται από οιστρους χωρίς λόγο.Μήπως ήρθε καιρός να το ξανασκεφτείτε;Όλη αυτή η κατάσταση της κάνει κακό και σωματικά,και συναισθηματικά.Δεν στα λέω όλα αυτά για να σου κάνω την έξυπνη,σου μιλώ από ενδιαφέρον για σένα και τη γατούλα σου.Μπορείς να βρεις στις αγγελίες πολλά γατάκια,μικρά,μεγάλα,φουντωτά,κοντότριχα,ό,τι φανταστείς για να της κρατούν συντροφιά.Αν το αποφασίσεις,πες μας τι ψάχνεις να σε βοηθήσουμε.Αν πάλι βρεις και τη ζευγαρώσεις,καλή της τύχη!:)(Μήπως θα είχε περισσότερη επιτυχία η αγγελία αν την έβαζες στη στήλη "αναζητώ γαμπρό"; ):hmm:

Κι εγώ προτείνω στείρωση να ηρεμίσει η γατούλα.
Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται τόσο καιρό. Δεν της λείπει το να γίνει μητέρα. Στις γάτες αυτό είναι ένα ένστικτο που απλά καταλήγει σε αγκαρεία για αυτές. Αυτό που έχω δει είναι κάποιες να βαριούνται τα μωρά τους από πολύ μικρά ενώ ακόμα και οι πιο στοργικές μάνες καταλήγουν να "πέφτουν" σωματικά κατά απο το θηλασμό και την ανατροφή 5 μικρών.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στειρώσεις την γατούλα και να της πάρεις μια παρεούλα.

Μαλιστα, την ιδεα της απλης παρεας δεν την ειχα σκευτει καθολου. Να λοιπον που οντως βοηθουν τα sites!

Αναζητηση γαμπρου ηθελα να βαλω αλλα το απεφυγα για εναν συγγεκριμενο λογο. Το αλλαζω λοιπον. :)

Θα ανεβασω και φωτογραφιες της Evelyn και περισσοτερα χαρακτηριστικα αργοτερα!

Σκέψου ότι με το ζευγάρωμα μπορεί και πάλι να μην αποκτήσεις συντροφιά για τη μικρή σου,πολλά μπορεί να πάνε στραβά,να μην ταιριάξει με τον γατούλη,να πάει κάτι στραβά με τη γέννα(το απεύχομαι βέβαια) και θα πρέπει να βρεις και σπίτι για όλα της τα μωράκια.
Αν τελικά καταλήξεις στη λύση της παρεούλας,περίπου τι γατάκι θα έψαχνες;

Για δεύτερο γατάκι θα ήθελα πάλι μακρύτριχο αλλά όχι Περσίας. Μια Maine Coon ήταν από μικρός το ονειρό μου. Τα Αδέσποτα γατάκια τα έχω συνδέσει με το σπίτι στην εξόχη που έχει κήπο. Έχουμε 4-5 στο εξωχικό στους παππούδες μου. Θέλω ράτσας για την Αθήνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back