24-10-15
18:02
H γατούλα της φωτογραφίας εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στην αυλή μας στο Ίλιον πολύ ταλαιπωρημένη και άρρωστη. Είναι πάρα πολύ φιλική και θέλει να μπει στο σπίτι. Φαίνεται σα να έχει χαθεί από κάπου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας μου γράψει εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
24-10-15
20:13
Εύχομαι από την καρδιά μου να είναι χαμένη και να βρεθεί γρήγορα η οικογένειά της. Γράψτε αν θέλετε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες, την ηλικία της για παράδειγμα, έστω και κατά προσέγγιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-10-15
22:04
Και εγώ το ίδιο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι μια γατούλα που χρειάζεται φροντίδα και ζεστασιά τώρα που αρχίζει και κρυώνει ο καιρός. Την πήγα σήμερα στον κτηνίατρο γιατί είναι πολύ αδύνατη, άρρωστη και έχει ένα μεγάλο απόστημα κάτω από το αυτί της. Ο γιατρός είδε ότι στην περιοχή με το απόστημα ήταν ξυρισμένη, το οποίο σημαίνει ότι κάποιος την είχε πάει σε γιατρό. Την έψαξε για microchip αλλά δεν έχει. Είπε επίσης ότι είναι γιαγιούλα, το οποίο είχα καταλάβει και εγώ από την κακή κατάσταση που είναι η στοματική της υγεία. Δε τον ρώτησα να μου κάνει πιο συγκεκριμένη προσέγγιση της ηλικίας της. Πάντως άλλο στοιχείο το οποίο δείχνει ότι είναι από σπίτι και πιθανότατα να ήταν μέσα σε σπίτι, είναι ότι από τότε που εμφανίστηκε δεν έχει φύγει ούτε μια στιγμή από το κρεβατάκι που της έχω βάλει έξω να κάθεται. Νομίζω ότι αυτό δείχνει ότι δεν έχει μάθει να κυκλοφορεί ιδιαίτερα και πραγματικά απορώ πώς εμφανίστηκε στην αυλή μας. Λογικά κάπως χάθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε προχθές , γιατί εμφανίστηκε βρεγμένη και τα ποδαράκια και η ουρά της ήταν λερωμένα και με λάσπη. Άλλο στοιχείο που μου δείχνει ότι έχει κάπου οικογένεια είναι ότι τρέχει και περιμένει στην πόρτα και κοιτάει όλο θλίψη την πόρτα όταν μπαίνω στο σπίτι. Είναι λες και είναι πολύ οικεία και φυσική κίνηση να μπαίνει με κάποιον σε σπίτι. Επιπλέον έχει απίστευτα καλό χαρακτήρα, είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την ανθρώπινη παρουσία, φιλική με τις άλλες γάτες, και ενώ την ταλαιπωρώ για να της καθαρίσω το αυτάκι της από το πύον υπομένει στωικά σχεδόν. Πραγματικά μακάρι να την ψάχνουν και να την βρουν. Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να την έχω μέσα στο σπίτι γιατί έχω άλλες γάτες και φιλοξενώ και κάποιο γατάκι με πρόβλημα και είναι απαγορευτικό να έρθουν σε επαφή.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
24-10-15
22:19
Καταλαβαίνω καλά δυστυχώς και απ' ότι λες τα πράγματα κάπως έτσι πρέπει να είναι, εκτός και αν πρόκειται για εγκατάλειψη...
Εύχομαι μόνο να είχε λίγο περισσότερο μαύρο στο μουτράκι της και να έβλεπα στο πρόσωπό της την δική μου γατούλα που έχω χάσει.
Εύχομαι μόνο να είχε λίγο περισσότερο μαύρο στο μουτράκι της και να έβλεπα στο πρόσωπό της την δική μου γατούλα που έχω χάσει.

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
24-10-15
23:05
Ευχομαι να μην την εχουν εγκαταλειψει
και συντομα να την αναζητησει η οικογενεια της! Ειναι πολυ ομορφη και αφου ειναι γιαγιουλα σιγουρα θελει ηρεμια και θαλπωρη!!
και συντομα να την αναζητησει η οικογενεια της! Ειναι πολυ ομορφη και αφου ειναι γιαγιουλα σιγουρα θελει ηρεμια και θαλπωρη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-10-15
02:05
Καλή τύχη να έχει η γλυκούλα και σιδερένια. Και να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου, πολύ σύντομα να βρεθεί σε αυτό το σπίτι από το οποίο λείπει και να ζήσει με τους αγαπημένους της συντρόφους τα τελευταία χρόνια της ζωής της.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
25-10-15
08:01
Μπράβο σου kari που περιμάζεψες και φρόντισες με τόση αγάπη την γατούλα που, αν και απ'ότι λέγεται έχει τα χρονάκια της, είναι πανέμορφη!
Εύχομαι ολόψυχα να βρει την οικεία της ανθρώπινη αγκαλιά και μαζί της τη ζεστασιά που τόσο της λείπει
Εύχομαι ολόψυχα να βρει την οικεία της ανθρώπινη αγκαλιά και μαζί της τη ζεστασιά που τόσο της λείπει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki