Manuel
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απαξ και διαβει η γατα/ος τον φραχτη..ακομα και στειρωμενος να ειναι..κανεις δεν εγγυαται οτι θα ξαναγυρισει.Ειτε απο αυτοκινητο,ειτε απο φολα..ειτε απο το οτιδηποτε. Οι γατες δεν γνωριζουν απο διαβασεις,πρασινο και κοκκινο..ουτε απο ασυνειδητους οδηγους που πατανε γκαζι και οποιον παρει ο χαρος...Και οταν υπαρχει αυλη που δεν ειναι περιφραγμενη επαρκως...καποια στιγμη θα βγει..γιατι οι γατες ειναι εκ φυσεως περιεργες.Ειναι κριμα να υιοθετησουμε ενα γατακι..και να "φυγει" με αυτον τον τροπο..
marina289
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω να βρεις τον γατούλη που ονειρεύεσαι!

Όμως...
Δεν ξέρω με τί επιχειρήματα θα μπορούσε να σε πείσει ο εκάστοτε γατούλης να μην τον στειρώσεις...Αν κοιτάξεις στα ¨χαρίζονται¨ του mycat,και γενικότερα στα ¨χαρίζονται¨ εκτός mycat,αλλά και αν κοιτάξεις τριγύρω στους δρόμους,θα δεις εκατοντάδες γατάκια,που βρίσκονται στα αζήτητα,και όλα αυτά επειδή κυκλοφορούν και οπλοφορούν
μη στειρωμένοι γατούληδες,ready and willing...Λυπηρό δεν είναι;;;Οκ,και γω θα ήθελα να είχα έναν γατούλη ¨επιβήτορα¨,που να την περνάει φίνα,αλλά ...
..υπάρχουν πολλές άσχημες προεκτάσεις...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
μαύρο με πολύ λίγο άσπρο μακρύτριχο
και χαδιάρικο.δεν είναι στειρωμένο αλλά αν ενδιαφέρεσαι
θα το στειρώσω εγώ.θα το βγάλω φωτογραφία σήμερα να δεις πως είναι.
και εγώ γαλάτσι μένω
marina289
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ.Ζητάει στειρωμένο!Όμως σε παρένθεση (γιατί άπαξ και γνωριστούμε,θα με πείσει να μην στειρωθεί).Σε περίπτωση δηλ. που είναι μη στειρωμένο,θα τον πείσει το γατόνι να μην στειρωθεί.Μαρινα....στειρωμενο ζηταει ο ανθρωπος..![]()
Λάθος το κατάλαβα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ.Ζητάει στειρωμένο!Όμως σε παρένθεση (γιατί άπαξ και γνωριστούμε,θα με πείσει να μην στειρωθεί).Σε περίπτωση δηλ. που είναι μη στειρωμένο,θα τον πείσει το γατόνι να μην στειρωθεί.
Λάθος το κατάλαβα;
προφανως εννοει οτι θα τον λυπαται μετα να τον στειρωσει...ομως ο ανθρωπος για αυτο ζηταει στειρωμενο..
Ας μην χαλαμε αλλο την αγγελια..

marina289
Περιβόητο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
που θα τον στειρώσω αν ενδιαφέρεσαι
είναι πανέμορφος
να η ιστορία του
γειά σας.είμαι γκριζόασπρος με πρασινομελιά μάτια είμαι ένα όμορφο αρσενικό γατουλίνι και με υπολογίζουν 7-8 μηνών.
με βρήκαν δύο κυρίες χτυπημένο από ένα αμάξι
και με πήγαν στο κτηνίατρο
μου έκοψαν την ουρά γιατί είχε νεκρωθεί
και μου χειρούγρησαν το ποδαράκι.κουτσαίνω λιγάκι
και δε μπορώ να τρέξω γρήγορα ούτε να πηδήξω ψηλά και αυτό κάνει την επιβίωση μου δύσκολη γιατί ζω στο δρόμο.είμαι πολύ χαδιάρης,φιλικός,ήσυχος και αγαπησιάρης δε δημιουργώ προβλήματα και τα πάω πάρα πολύ καλά με τις άλλες γατούλες.υιοθέτησε με ή βρες μου ένα σπίτι να με φιλοξενήσουν γιατί αναρώνω τώρα μετά την επέμβαση.
βέβαια όταν μυριστώ φαγήτο τρέχω σαν τον κεντέρη...
Manuel
Νεοφερμένο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
και θα ανεβάσω αύριο φώτο
ή το βράδυ
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

μια ερωτησουλα να κανω...
το ψιψινακι θα ειναι μεσα και εξω απ'οτι καταλαβα!
εξω θα βρισκεται οταν βρισκεσαι και συ και μετα ξανα μεσα η θα βολταρει και μονος του????

Manuel
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

socratisv
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?pid=5263471&l=a8c1ad55d4&id=617832082
Ο Ρούλης (ο Χαδιαρούλης): ενήλικας, νεαρός σε ηλικία, άνω του έτους
https://www.facebook.com/photo.php?pid=5263487&l=b79722be9b&id=617832082
(Το άλμπουμ του:
https://www.facebook.com/album.php?aid=191161&id=617832082&l=f7bc85587b )
Η Λούτι: Περίπου 9 μηνών, αδελφή του Μάγκα
https://www.facebook.com/photo.php?pid=5263625&l=1c13ec96ba&id=617832082
Η Λίνα: ενήλικη, άνω του έτους, στειρωμένη
https://www.facebook.com/album.php?aid=191168&id=617832082&l=238bbafda1
Τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες τους:
https://www.facebook.com/album.php?aid=228711&id=617832082&l=b76f738eaf
και
https://www.facebook.com/album.php?aid=188157&id=617832082&l=cc0ce9d130
Χαρίζονται τσιπαρισμένα στο όνομα του νέου κηδεμόνα και στειρωμένα
Τηλ. επικοινωνίας: 698 024 98 33
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
..για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να μην είναι ποτέ η γατούλα έξω,είτε είμαι στο σπίτι είτε κυρίως όταν φεύγω απο το σπίτι.Αλλά εφόσον έχω αύλίτσα στην οποία κάθομαι το μισό και πλέον χρόνο,μοιραία θα βγεί και η γάτα και μοιραία θα πάει και στον δρόμο να εξερευνήσει..γενικώς στην οικογένεια που μεγάλωσα πάντα είχαμε γάτες και ξέρω ότι αν το σπίτι βγαίνει στον κήπο είναι πρακτικα αδύνατο να την "φυλακίσεις" μέσα. Για αυτό θέλω μια γάτα που να έχει ζησει κι έξω..
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool