Αναζητείται γάτος και του λιμανιού και του σαλονιού!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Manuel

Νεοφερμένο μέλος

Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
..αναζητώ συγκάτοικο για σπιτάκι με αυλή, για συντροφιά μες στο σπίτι άλλα και κάτω από την κληματαριά όταν έχει καλό καιρό. Κατά προτίμηση 6-9 μηνών ίσως και λίγο μεγαλύτερος, στειρωμένος (γιατί άπαξ και γνωριστούμε θα με πείσει να μην τον στειρώσω..) και περπατημένος στους αθηναϊκούς δρόμους, ώστε όταν διαβαίνει τον φράκτη μου να ξέρει να φυλάγεται και να διασκεδάζει την βόλτα του. Μάλλον αρσενικός αλλά ίσως να μπορούσα να συνυπάρξω και με θηλυκό με χαλαρό χαρακτήρα, χαδιάρης και κοινωνικός, αδυναμία μου τα τιγράκια, οι μονόχρωμες με πινελιές σε άκρα και πρόσωπο και ο Μαυρος Γάτος του Ποε! Εγγύτητα στο μαγευτικό Γαλάτσι θα είναι θετική λόγω μετακίνησης κυρίως με ΜΜΜ και πόδια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μανουέλ, έχω θηλυκά και αρσενικά που σου ταιριάζουν, αλλά να ξέρεις ότι όσο περπατημένη και αν είναι μια γάτα, πρέπει να μείνει μέσα στο σπίτι χωρίς καθόλου πρόσβαση στο έξω πάνω από 3 βδομάδες για να μη χαθεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπερα.:) Απαξ και διαβει η γατα/ος τον φραχτη..ακομα και στειρωμενος να ειναι..κανεις δεν εγγυαται οτι θα ξαναγυρισει.Ειτε απο αυτοκινητο,ειτε απο φολα..ειτε απο το οτιδηποτε. Οι γατες δεν γνωριζουν απο διαβασεις,πρασινο και κοκκινο..ουτε απο ασυνειδητους οδηγους που πατανε γκαζι και οποιον παρει ο χαρος...Και οταν υπαρχει αυλη που δεν ειναι περιφραγμενη επαρκως...καποια στιγμη θα βγει..γιατι οι γατες ειναι εκ φυσεως περιεργες.Ειναι κριμα να υιοθετησουμε ενα γατακι..και να "φυγει" με αυτον τον τροπο..:)

Γεια καταρχήν!:)
Ελπίζω να βρεις τον γατούλη που ονειρεύεσαι!:)
Όμως...:hmm:Δεν ξέρω με τί επιχειρήματα θα μπορούσε να σε πείσει ο εκάστοτε γατούλης να μην τον στειρώσεις...Αν κοιτάξεις στα ¨χαρίζονται¨ του mycat,και γενικότερα στα ¨χαρίζονται¨ εκτός mycat,αλλά και αν κοιτάξεις τριγύρω στους δρόμους,θα δεις εκατοντάδες γατάκια,που βρίσκονται στα αζήτητα,και όλα αυτά επειδή κυκλοφορούν και οπλοφορούν ;) μη στειρωμένοι γατούληδες,ready and willing...Λυπηρό δεν είναι;;;
Οκ,και γω θα ήθελα να είχα έναν γατούλη ¨επιβήτορα¨,που να την περνάει φίνα,αλλά ...:(..υπάρχουν πολλές άσχημες προεκτάσεις...
:)

Μαρινα....στειρωμενο ζηταει ο ανθρωπος..:)

ζει στη γειτονιά μου ένα γατάκι μικρό σε ηλικία 9 μηνών το κόβω
μαύρο με πολύ λίγο άσπρο μακρύτριχο
και χαδιάρικο.δεν είναι στειρωμένο αλλά αν ενδιαφέρεσαι
θα το στειρώσω εγώ.θα το βγάλω φωτογραφία σήμερα να δεις πως είναι.
και εγώ γαλάτσι μένω

Μαρινα....στειρωμενο ζηταει ο ανθρωπος..:)
Συμφωνώ.Ζητάει στειρωμένο!Όμως σε παρένθεση (γιατί άπαξ και γνωριστούμε,θα με πείσει να μην στειρωθεί).Σε περίπτωση δηλ. που είναι μη στειρωμένο,θα τον πείσει το γατόνι να μην στειρωθεί.
:hmm:Λάθος το κατάλαβα;

Συμφωνώ.Ζητάει στειρωμένο!Όμως σε παρένθεση (γιατί άπαξ και γνωριστούμε,θα με πείσει να μην στειρωθεί).Σε περίπτωση δηλ. που είναι μη στειρωμένο,θα τον πείσει το γατόνι να μην στειρωθεί.
:hmm:Λάθος το κατάλαβα;

προφανως εννοει οτι θα τον λυπαται μετα να τον στειρωσει...ομως ο ανθρωπος για αυτο ζηταει στειρωμενο..
Ας μην χαλαμε αλλο την αγγελια..:)

οκ

υπάρχει και άλλος ένας γατούλης στη γειτονιά μου
που θα τον στειρώσω αν ενδιαφέρεσαι
είναι πανέμορφος

να η ιστορία του

γειά σας.είμαι γκριζόασπρος με πρασινομελιά μάτια είμαι ένα όμορφο αρσενικό γατουλίνι και με υπολογίζουν 7-8 μηνών.
με βρήκαν δύο κυρίες χτυπημένο από ένα αμάξι
και με πήγαν στο κτηνίατρο
μου έκοψαν την ουρά γιατί είχε νεκρωθεί
και μου χειρούγρησαν το ποδαράκι.κουτσαίνω λιγάκι
και δε μπορώ να τρέξω γρήγορα ούτε να πηδήξω ψηλά και αυτό κάνει την επιβίωση μου δύσκολη γιατί ζω στο δρόμο.είμαι πολύ χαδιάρης,φιλικός,ήσυχος και αγαπησιάρης δε δημιουργώ προβλήματα και τα πάω πάρα πολύ καλά με τις άλλες γατούλες.υιοθέτησε με ή βρες μου ένα σπίτι να με φιλοξενήσουν γιατί αναρώνω τώρα μετά την επέμβαση. :)βέβαια όταν μυριστώ φαγήτο τρέχω σαν τον κεντέρη...

9eed6bfef8d688758f94d5b5028ffdcd.gif

334478efcaa3b94e3f644279c048269d.gif

.ακριβώς.. το ξέρω ότι είναι σωστό να στειρωθεί, αλλά ο ίδιος δεν θα αισθανόμουν ωραία να το κάνω, νιώθοντας ότι επεμβαίνω κάπως βίαια στην ζωή του.. οπότε ας το κάνει άλλος για μένα, πιο συνειδητοποιημένος.. ευχαριστώ για την ανταπόκριση, και αν μπορείτε efoulito ανεβάστε κάποια φωτογραφία. Spiderwoman να υποθέσω ότι βρίσκεσαι κάπου στο Χαλάνδρι?

θα πάω σήμερα να τα ταίσω
και θα ανεβάσω αύριο φώτο
ή το βράδυ

καλησπερα και απο μενα:)
μια ερωτησουλα να κανω...
το ψιψινακι θα ειναι μεσα και εξω απ'οτι καταλαβα!
εξω θα βρισκεται οταν βρισκεσαι και συ και μετα ξανα μεσα η θα βολταρει και μονος του????:redface::redface::redface:

..για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να μην είναι ποτέ η γατούλα έξω,είτε είμαι στο σπίτι είτε κυρίως όταν φεύγω απο το σπίτι.Αλλά εφόσον έχω αύλίτσα στην οποία κάθομαι το μισό και πλέον χρόνο,μοιραία θα βγεί και η γάτα και μοιραία θα πάει και στον δρόμο να εξερευνήσει..γενικώς στην οικογένεια που μεγάλωσα πάντα είχαμε γάτες και ξέρω ότι αν το σπίτι βγαίνει στον κήπο είναι πρακτικα αδύνατο να την "φυλακίσεις" μέσα. Για αυτό θέλω μια γάτα που να έχει ζησει κι έξω..

Τιποτα δεν ειναι μοιραιο...τουλαχιστον καποια πραγματα...μπορουμε να τα καθορισουμε ΕΜΕΙΣ...:)

και οι 2 πλευρες εχετε δικιο. ΑΠο την μια το εξω εγκυμονει κινδυνους, απο την αλλη ειναι ομορφα να παιρνει καθαρο αερα η γατα. Αν εισαι σιγουρος οτι δεν θα κινδυνευει η γατα απο αυτοκινητα, κακους γειτονες και αλλους εχθρους, μπορεις να την αφηνεις να κανει την βολτα της. Εγω παντως θα φοβομουν να τον αφησω. Ξερω πολλοι που αφηνουν την γατα τους να κανει βολτες χωρις να εχει παθει τιποτα, αλλα αυτα τα ατομα που γνωριζω και το κανουν αυτο ζουν στο εξωτερικο :P

Ό Μάγκας: Περίπου 9 μηνών.
https://www.facebook.com/photo.php?pid=5263471&l=a8c1ad55d4&id=617832082
Ο Ρούλης (ο Χαδιαρούλης): ενήλικας, νεαρός σε ηλικία, άνω του έτους
https://www.facebook.com/photo.php?pid=5263487&l=b79722be9b&id=617832082

(Το άλμπουμ του:
https://www.facebook.com/album.php?aid=191161&id=617832082&l=f7bc85587b )

Η Λούτι: Περίπου 9 μηνών, αδελφή του Μάγκα
https://www.facebook.com/photo.php?pid=5263625&l=1c13ec96ba&id=617832082
Η Λίνα: ενήλικη, άνω του έτους, στειρωμένη
https://www.facebook.com/album.php?aid=191168&id=617832082&l=238bbafda1

Τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες τους:
https://www.facebook.com/album.php?aid=228711&id=617832082&l=b76f738eaf

και
https://www.facebook.com/album.php?aid=188157&id=617832082&l=cc0ce9d130

Χαρίζονται τσιπαρισμένα στο όνομα του νέου κηδεμόνα και στειρωμένα

Τηλ. επικοινωνίας: 698 024 98 33

..για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να μην είναι ποτέ η γατούλα έξω,είτε είμαι στο σπίτι είτε κυρίως όταν φεύγω απο το σπίτι.Αλλά εφόσον έχω αύλίτσα στην οποία κάθομαι το μισό και πλέον χρόνο,μοιραία θα βγεί και η γάτα και μοιραία θα πάει και στον δρόμο να εξερευνήσει..γενικώς στην οικογένεια που μεγάλωσα πάντα είχαμε γάτες και ξέρω ότι αν το σπίτι βγαίνει στον κήπο είναι πρακτικα αδύνατο να την "φυλακίσεις" μέσα. Για αυτό θέλω μια γάτα που να έχει ζησει κι έξω..

Εξαρτάται από το χαρακτήρα του ζώου. Η γάτα μου δεν γουστάρει με τίποτα να φύγει πέρα από το μπαλκόνι (μιλάμε για σπίτι σε αγροτική περιοχή στη μέση του πουθενά με τεράστιο κήπο) ενώ ο γάτος κάνει πέντε βόλτες παραπάνω. Και τα δύο στειρωμένα.

Manuel είμαι στο Χαλάνδρι, έλα ΣΚ να τα δεις , αν θες, απλά δεν έχω Internet στο σπίτι, μόνο στη δουλειά, για επικοινωνία πάρε με στο 6973689833, σου δείχνω φωτο, ηασπρόμαυρη είναι 7 μηνών, θα τη στειρώσω αυτές τις μέρες, είναι πολύ τρυφερή. Τα άλλα είναι πιο μικρά, αλλά έχω και πολύ ωραία χρονιάρικα στειρωμένα, κουκλιά, απλά δεν έχω φωτο, έλα να τα δεις.

Συνημμένα

• DSC01639[2].JPG
    DSC01639[2].JPG
    308,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • mpoukitsa1.jpg
    mpoukitsa1.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 47
  • No1.jpg
    No1.jpg
    265,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Tith.jpg
    Tith.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 48
..καλά, αυτός στην τρίτη φωτό είναι απίστευτο μούτρο!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back