Αναζητείται γατομωρό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Κάπα

Νεοφερμένο μέλος

Η Κάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλημέρα / Καλησπέρα σε όλους σας!

Μετά απο 2 χρόνια σκέψης, αποφάσισα να μη το αναβάλλω άλλο και να υϊοθετήσω ένα γατάκι. Το σπίτι είναι ευρύχωρο και γενικά, είμαι διατεθειμένη να προσφέρω σε ενα γατομωράκι ένα ζεστο και σταθερό σπίτι! Ψάχνω λοιπόν ένα μικρό αρσενικό γατούλη. (Έχω μια τρέλλα με τις γκρί γάτες αλλα δεν θα επιμείνω εκεί.)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, αλλά επειδή έχω δει πολλά, να ρωτήσω γιατί ειδικά αρσενικό; Αν το θέμα σου είναι μη σου γεννοβολήσει η θηλυκιά, υπάρχει και η στείρωση. Την οποία πρέπει να κάνεις ΚΑΙ στο αρσενικό, αφενός για να μου σου φύγει, αφετέρου για να μην είσαι υπεύθυνη για τη δημιουργία νέων αδεσπότων.
Και πάλι, ελπίζω να μην το πάρεις στραβά. Αν απλά προτιμάς τα αρσενικά, για άλλους λόγους, πάσο. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, μόλις γέννησε μια γατούλα ένα γκρι θηλυκό (νομίζω) γατάκι και άλλα δύο ασπρόμαυρα αρσενικά. Δεν έχω βγάλει φωτογραφίες, θα τις ανεβάσω σύντομα. Μήπως σε ενδιαφέρει;
Αρ. πρωτοδικείου 6851/2007 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

Αργοπόρησα λιγάκι_ έως πάρα πολύ_ αλλα λίγο καιρό μετά υϊοθέτησα ένα μικρούλη μέσω μιας κτηνιατρου που γνώριζα.

#761-> καθόλου στραβά δεν το πήρα.. απλά θα προτιμούσα αρσενικό χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ίσως είχα στο μυαλό μου μια πολύ εξειδανικευμένη ιδέα για τα αρσενικά, μιας και απο την οικογένεια μου έχει περάσει ένας αρσενικός σκυλάκος και ένας αρσενικός γάτος οπότε είπα να συνεχίσω την "παράδοση". Και θυληκό να ήταν δλδ δεν θα είχα θέμα- Αρκεί να μου έκανε κλικ απο την πρώτη επαφή μαζί του. :)

#danaek-> Ευχαριστώ πάρα πολύ, ακόμα κι αν δεν πραγματοποιήθηκε η υϊοθεσία!

καλώς τον δέχτηκες τον μικρούλη σου.
άνοιξέ του κι ένα δικό του θεματάκι, αν θες, να μας τον γνωρίσεις, στην ενότητα "οι γάτες μου" . :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back