Αναζητείται γατόσκυλο! :) (γάτος φιλικός με τους σκύλους)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν ξερω σιγουρα να σου πω.Εκτος απο ενδωπαρασιτα(που βεβαια προστατευεται αν του δινεις χαπι..αλλα οχι και 100/100) ισως υπαρχει κινδυνος απο λοιμωδη περιτονιτιδα..διοτι αυτη η ασθενεια ,σε αντιθεση με το aids,μεταδιδεται απο τα εκριματα των γατιων που την εχουν.Εγω..δεν θα το ρισκαρα να σου πω την αληθεια..Ομως..εκτος απο τον γιατρο σου..μπορεις να ρωτησεις και τον γιατρο του site εδω.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γνώμη μου είναι το μπαλκόνι να καθυστερήσει αρκετά, ει δυνατόν μετά την ηλικία της στείρωσης: η διαδικασία που θες να ακολουθήσεις είναι και η ενδεδειγμένη,
αλλά καλύτερα να το κλείσεις γύρω γύρω και με πλέγμα!!!!!!! Το έξω στον κήπο καλύτερα να μη συμβεί ποτέ: Είναι όπως και να το κάνεις ένα ρίσκο: το γατάκι δε χαίρεται συνήθως όταν βγαίνει με λουρί και όντως εκτίθεται χωρίς λόγο σε ασθένειες. Θα αποκτήσει και την τάση να θέλει να βγαίνει, μπορεί να πηδήξει και από το μπαλκόνι γι' αυτό το λόγο!!!!
Στο θέμα του φαγητού θα πράξεις πολύ σωστά , αν του βάζεις πολλές φορές την ημέρα να τρώει: Τα γατάκια χρειάζονται πολλή τροφή και έχουν μικρό στομάχι, οπότε 4-5 φορές είναι το ιδανικό και μεγαλώνοντας το μειώνεις σε 2-3 φορές την ημέρα: Το να του αφήνεις όλη την τροφή όλη μέρα (μόνο ξηρά βέβαια) είναι μια ευκολία, ειδικά αν δουλεύεις πολλές ώρες, αλλά δεν ενδείκνυται όταν έχεις και άλλα ζώα. Εγώ δυστυχώς αυτό κάνω, γιατί λείπω πολλές ώρες και ταϊζω και αλλού, αλλά το αποτέλεσμα είναι οι 2 μεγαλύτεροι γάτοι να είναι θεόχοντροι και τα πιο μικρά να με περιμένουν λιμασμένα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερωτευτηκα!
23122010082.jpg

Ηταν κεραυνοβόλο!

Όλα τα γατακια ήταν φοβερα αλλα ένα μου έκλεψε την καρδια.
Ηταν το πρώτο που με πλησιασε και αυτο που παρεμεινε στην αγκαλια μου περισσοτερο απο τα αλλα χωρις να διαμαρτυρηθει!
Το φύλο αυτου ..
Κοριτσι.. τελικα :D
Ειδα απο την αρχη πολύ ενθραρυντικά σημαδια κι είπα να επισπευσω τη διαδικασια ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Rebcp_QN4kc

Το προσωρινο της όνομα είναι Lily και έχει παθει "ψυχωση" με το μεγαλο σκυλο τη Λόρα!
Νομιζει μαλλον οτι είναι η μαμα της γιατι παει και τη ζυμώνει..:P

Ο μικρος σκύλος της κανει παιχνιδια αλλα αυτη ακομα δεν ξερει να παιζει.

Ειμαι κατενθουσιασμενη :):):)

Δεν ερωτευτηκες μονο εσυ!!! Φανταστικο ειναι!!!..να το χαιρεστε!!:clapup:

Ευχαριστώ πολύ :):):)

Κουκλακι! Εχει και μπλε ματακια?

Ναι έχει μπλε ματακια :)
Εχει και μια μπεζ κηλιδα σχεδον "αορατη" στη μουσουδιτσα της.

Το καλύτερό μου να βλέπω συνύπαρξη γάτας και σκύλου!!!:clapup::clapup:
Στο μεταξύ την βλέπεις τη μικρή τσαχπινούλα και τσαπερδονούλα,
και τον σκυλάκο τόσο αγαθούλη και γλυκούλη και μπουνταλούλη!!!!:bigarmhug:bigarmhug
Τα συγχαρητήριά μου στον σκυλάκο σου,που αποδέχτηκε τόσο αναπάντεχα καλά το νέο μέλος....
Πρέπει να έχει απίστευτο χαρακτήρα και είναι πολύ γλυκούλης!!!!!!:)

Γνωριζεις οτι τα λευκα γατακια με μπλε ματακια εχουν προβλημα ακοης?:rolleyes:

Ε δεν ειναι απολυτο αυτο βρε ελενα μου....:)

Το καλύτερό μου να βλέπω συνύπαρξη γάτας και σκύλου!!!:clapup::clapup:
Στο μεταξύ την βλέπεις τη μικρή τσαχπινούλα και τσαπερδονούλα,
και τον σκυλάκο τόσο αγαθούλη και γλυκούλη και μπουνταλούλη!!!!:bigarmhug:bigarmhug
Τα συγχαρητήριά μου στον σκυλάκο σου,που αποδέχτηκε τόσο αναπάντεχα καλά το νέο μέλος....
Πρέπει να έχει απίστευτο χαρακτήρα και είναι πολύ γλυκούλης!!!!!!:)

Ειναι η Λόρα, 2,5 χρονων και αγαπαει πολυ τις γάτες :)
Εχει κι αυτη ένα ματακι γαλανο, ή καλύτερα άχρωμο.
Της κανει τοσο ωραιο μασαζ που μετα απο λίγο την παιρνει ο ύπνος :P

Εχω μια υποψια ότι η Lily συμπαθει πιο πολύ τη Λόρα απ ότι εμενα :hmm::mad::D

Ναι το γνωριζω ότι υπαρχει μεγαλο ποσοστο στις λευκες γατες με γαλανα ή ενα γαλανο ματι/ματι να αναπτυξουν πορβληματα ακοής κι αυτος ήταν κι ενας λογος που επελεξα ασπρο γατακι δεδομενο των συνθηκων διαβιωσης (μονο μέσα και μακρια απο κινδυνους, που λογω ενδεχομενου προβληματος ακοης, να μη μπορει να αντιμετωπισει).
Θεωρω ότι θα ήταν ανεφυκτο αυτο γατακι σε περιπτωση που ανεπτυσσε προβλημα ακοης να ζησει έξω...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι απίστευτα καλά μαζί τα κουκλιά σου:clapup::clapup::clapup:

Εχουν παρα ππολυ καλα σχεση! Ειναι κουκλια και τα 2! Να σου ζησουν!

Ναι το γνωριζω ότι υπαρχει μεγαλο ποσοστο στις λευκες γατες με γαλανα ή ενα γαλανο ματι/ματι να αναπτυξουν πορβληματα ακοής κι αυτος ήταν κι ενας λογος που επελεξα ασπρο γατακι δεδομενο των συνθηκων διαβιωσης (μονο μέσα και μακρια απο κινδυνους, που λογω ενδεχομενου προβληματος ακοης, να μη μπορει να αντιμετωπισει).
Θεωρω ότι θα ήταν ανεφυκτο αυτο γατακι σε περιπτωση που ανεπτυσσε προβλημα ακοης να ζησει έξω...
Καλα εκανες! Εγω ενημερωνω γενικα τον κοσμο γιατι ποτε δεν ξερεις...υπαρχουν καποιοι που δεν θελουν γατακι με αναπηρια (δεν ξερουν τι χανουν) και καλυτερα ειναι να γνωριζουν απο πριν για να μην υπαρξει κανενα απροοπτο.:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back