Αναζητείται σπίτι για 4 μήνες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

giotap1

Νεοφερμένο μέλος

Η giotap1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Αναζητειται ακρως φιλοζωικο σπιτι για 4 μηνες (μαιος-σεμπτεβρης περιπου)με ολα τα εξοδα πληρωμενα φυσικα...για τον joy μου (αρσενικο-στειρωμενο-με ολα τα εμβολια του) ειναι υγιεστατος 10 μηνων τωρα, εχει μεγαλωσει σε διαμερισμα κ θα ηθελα να μην βγαινει εξω...περιοχη αθηνα+λουτσα κ γυρω περιοχες.... επικοινωνία στο giotoula1000@hotmail.com η στο φεισμπουκ ονομα- lea ditra

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά εδώ: Cat sitters - Γατονταντάδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαχνω ακριβως το ιδιο για τον δικο μου γατο!Φιλοξενια για 4-5 μηνες,Μεσα Δεκεμβρη με τελη Απριλη αρχες Μαη.Ο γατος μου ειναι στειρωμενος και θα αναλαβω ολα τα εξοδα του.Ψαχνουμε φιλοξενια σε ολη την Αττικη και στα νησια Ανδρο,Συρο,Τηνο και Μυκονο.Εκτος εαν μενετε σε αλλη περιοχη και μπορειτε να ερθετε να τον παραλαβετε απο Μυκονο.Ευχαριστουμε!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back