Αναζητούνται εθελοντές για δημιουργία ΣκυλοΟμάδας Λάρισας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Μετα την εξορμηση του Αδεσποτολόγιου στη Λαρισσα και την διαπιστωση οτι χρειαζεται βοηθεια το τοπικο κυνοκομειο που εχει πηξει αποζωα και πιθανως να λειτουργει συλλεκτικα, εγινε η προταση να φτιαχτει δομημενη πολυ οργανωμενη σκυλοομαδα εκει απο παιδια που θα εκπαιδευτουν οπως εγινε στη Ξανθη προκειμενου να υιοθετηθουν τα 400 σκυλακια και να προωθηθουν αλλα και να εκπαιδευτει ο πλυθυσμος εκει. Οσοι θελετε να συμμετεχετε και μενετε εκει γραψτε εδω.
Υπαρχει ηδη ατομο εκπαιδευμενο απο μενα που μπορει να αναλαβει την προωθηση των σκυλιων στο ιντερνετ , αυτο που χρειαζεται ειναι:

Ενας Υπευθυνος συντονιστης της Ομάδας,
Ενας Υπευθυνος υιοθεσίας
Καποιος να συντονισει τις στειρωσεις των ζώων
Καποιος για τοπικη αφισοκόλληση σε πετ σοπς κλπ
και αλλοι εθελοντες για οτι προκυψει.

Εαν βρεθουν τα καταλληλα 4 αυτα ατομα μπορει να φτιαχτει σαιτ ειδικα για την προωθηση αυτων των ζωων πολύ ευκολα και να σας δειξω πως να το λειτουργειτε. Το Psychanimalβοηθαει με ενα σαιτ καθε ομαδα η σωματειο που θα ασχοληθει ενεργα και οργανωμενα με την προωθηση ζωων ενος προβληματικου κυνοκομειου γιατι γνωριζουμε οτι οι τροφες και τα υλικα ειναι πολύ σμαντικα σημαντικοτερο ομως ειναι να αλλαξει η νοοτροπια του τοπικου πλυθησμου και να αρχισουν να υιοθετουνται υπευθυνα τα ζωα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν βλεπω προθυμια...το ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν ατομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Larissa calling!

παιδιά είναι νωρίς μην απογοητεύεστε! υπάρχει μια Μαρία (20 ετών ) από Λάρισα αλλά δεν μπαίνει στο site , Νονικα θα σου στειλω το τηλ της....

άλλος κανείς??/

μπαίνει κανείς στα dog forums και our dogs να το κοινοποιήσει???

Δεν μπαινω,δεν ειχα ποτε σκυλι οποτε...

Το εχω βαλει κι εκει παιδια

Εαν υπαρχουν η Νονικα η Μαρια και η Δωρα που δεχτηκε να προωθει τις αγγελειες ειναι μια χαρα αρκει να θελουν. Δεν χρειαζονται πολλοι για μια σκυλοομαδα, αρκει μια απο τις δυο να μπορει αν συντονισει την ομαδα

Αν δεν κανονιστει κατι με τις τιμες των στειρωσεων δεν γινεται κατι,με 150Ε το ζωο ειναι ασκοπο το να κανονισουμε κατι.
Αναφερθηκε ο ΣΠΑΖ στο αλλο θεματακι,αν κανονιστει κατι τοτε μπορει να ξεκινησει το θεμα.Επιμενω ομως πως χρειαζονται ατομα,με μια ελευθερη μερα την εβδομαδα δεν μπορω να κανω πολλα.Και να υπαρχει κ ατομο με μεσον,δεν ξερω ποσες φορες θα ειναι διαθεσιμος ο αδερφος μου,ασε που τα σκυλια ειναι θηρια τα περισσοτερα-σε μεγεθος εννοω-κ δεν υπαρχει περιπτωση να τα βαλει μεσα.
Απο κει κ περα βλεπουμε πως θα συγκεντρωσουμε χρηματα για να ξεκινησει η δουλεια.

Η δημιουργια μιας Σκυλοομαδας ειναι θεμα ιδεων και μεθοδου οχι τοσο ατομων. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να παρει στο 6979780445 να του εξηγησω πως λειτουργει μαι τετοια ομάδα. Δεν μοιαζει με τον τροπο λειτουργιας του δεσποτολογιου γι αυτο και δεν χρειαζονται πολλα ατομα, ειναι βοηθητικο να υπαρχουν αλλα οχι απαραιτητο. Το χρηματικο θεμα μπορει να λυθει καθως και το θεμα των στειρωσεων εφοσον υπαρχει ενα ατομο να συντονισει την ομαδα. Θα πρεπει να εχει χρονο και να ακολουθει μια στρατηγικη ομως

Χρονο δυστυχως δεν εχω,απο κει κ περα ομως αν μου πεις εναν τροπο που μπορω να κινηθω θα δω τι μπορω να κανω.Το μεγαλο ερωτημα ειναι πως θα λυθει το χρηματικο για τις στειρωσεις?Τι μπορω να κανω?

Νονικα το χρηματικο και της στειρωσεις το παλευουμε απο εδω ήδη αρκετα ατομα και 2 σωματεια... νομιζω ειμαστε πολύ κοντα στη λύση!
αλλα και απο εδω λενε τα ιδια, πρεπει να υπαρχουν ατομα στη Λαρισα!
ειναι και μεγαλη εβδομαδα βρε παιδια., μην απογοητευομαστε, εγω θελω να ρωτησω το εξης...
ποιος μπορει να συντονισει την επανω κατασταση ωστα οι ενδιαφερομενοι να στελνουν mail, θελω να αναρτησω το νημα της γιασμιν στο αδεσποτολογιο
και στα σκυλοφορουμ αλλα χρειαζεται ενα μαιλ επικοινωνιας.
μπορω να βαλω του αδεσποτλογιου και αν τα προωωθω επισης σε εσενα νονικα?

Στα σκυλοφορουμ το εβαλα μονο στο πετς δεν εβαλα. Επειδη χρειαζεται συντονισμος και επειδη δεν ξερω κανεναν για να σας εξηγησω πως λειτουργει μια σκυλοομαδα και να εκτιμησω ποιος μπορει να αναλαβει τι, καλο θα ηταν να βαλεις το τηλεφωνο μου και να με παρετε να σας εξηγησω γιατι διαφορετικα θα γινει ενα χαος θα εχεις βαλει ενα τηλ πχ της νονικα η της μαριας και θα εξηγουν κατι που δε θα ξερουν ουτε οι ιδιες.
Επειδη οι ομαδες αυτες ειναι πολύ διαφορετικες απο το αδεσποτολογιο δεν χρειαζεται απαραιτητα "κοσμος" χρειαζονται μερικοι βασικοι εθελοντες σε βασικα ποστα που θα ειναι αναλογα με τις ικανοτητες τους. Πρωτα φτιαχνουμε τη δομη και μετα τα υπολοιπα. Το να δωθει ενα τηλεφωνο χωρις να εχει φτιαχτει η δομη και να εχει καθοριστει η λειτουργια δεν εξυπηρετει σε τιποτα σε αυτη τη φαση. Εαν θελετε να γινει πραματικα σκυλοομαδα χρειαζεται καταρχας πολύ καλη οργανωση. Γι αυτο προτεινω να με παρετε τηλεφωνο οσοι θελετε να σας εξηγησω.
Ειναι πολύ διαφορετικη η λειτουργια απο την ομαδα του αδεσποτολογιου και καλο ειναι να μην μπερδευονται οι δυο δομες γιατι μετα δεν μπορω να σας βοηθησω δεν ξερω πως λειτουργειτε εσεις . Προτεινω η να γινει ή ομαδα τυπου σκυλοομαδα / γατοομαδα και τοτε παρτε να σας πω ή κανετε μια ομαδα οπως νομιζετε με βαση τους πολλους εθελοντες και εκει την οργανωνεις εσυ αβανα. Για μας το θεμα δεν ειναι να υπαρχουν ατομα αλλα να υπαρχουν σωστα καταρτισμενα και διαλεγμένα ατομα .

Παντως η αναμειξη των δυο συστηματων δεν λειτουργει οπως ειδαμε στο παρελθον εχει καταστροφικα αποτελεσματα.

Εαν θελετε βοηθεια απο μενα 6979780445 (2-4/22-2300)κα μην αγχωνεστε για τα ατομα δεν λειτουργει ετσι το συστημα σε μας.

Καποια στιγμη θα σε παρω τηλ Yasmin,αν κ θα ηταν καλυτερα να τα λεγαμε κ απο κοντα μιας κ εισαι κοντα(Θεσ/κη δεν εισαι μονιμα?).Αυτη τη στιγμη δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω κ ποσο χρονο χρειαζεται.Αν ειναι κατι που μπορω να το ενταξω στο καθημερινο μου προγραμμα εννοειται οτι ειμαι μεσα.
Πχ για τα mail Havana αλλες φορες τυχαινει να ξεκλεψω χρονο στη δουλεια κ να τα δω κ αλλες μπαινω μετα τις μια το βραδυ,δεν ξερω ποσο συνεπης μπορω να ειμαι.Αν δε χρειαζεται ομως να μπαινω στανταρ ωρες τοτε ειμαι μεσα,κανενα προβλημα.
Θελω παντως να μου εξηγηθει μια στανταρ διαδικασια,να ξερω τι πρεπει να κανω γιατι προς το παρον ολα ειναι μια ιδεα.

Συμφωνω απολυτα ελα απο δω να τα πουμε να σου εξηγησω και εαν νομιζεις οτι θες θα το ξεκινησουμε με καθοδηγηση

Ok,μετα το Πασχα θα κανονισω να ερθω μια μερα στο ρεπο μου :)

τελεια νεα ειναι αυτα, yasmin σευχαριστουμε για την προσπαθεια, !!!:up::up::up::up::up:

Φαινεται οτι βρεθηκε ατομο υπευθυνο να αναλαβει τον συντονισμο και να εχει κοτσια για τις απογοητευσεις ετσι ξεκιναμε και το σαιτ σιγα σιγα. Νονικα θα σου πω να επικοινωνήσεις κι εσυ. Κατερινα παρε να σου πω πως θα συνεργαστειτε σε λιγες μερες μολις βρουμε ακρη.

https://larissadoggroup.webs.com

Ok περιμενω να μου πεις τι μπορω να κανω!:)

ok yasmin makia;)

Βαζω κι εδω τον αριθμο λογαριασμου,καλα θα ειναι να συνεχισουμε εδω να μιλαμε για το θεμα.

Eurobank 0026.0398.10.0100328697

Σας βαζω κ 2-3 προηγουμενες φωτο για να καταλαβετε οτι δεν ειναι καν στεγη,μια αλανα με ενα συμπλεγμα συρματοπλεγματος ειναι...

041.jpg

040.jpg

0392.jpg

0382.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back