Αναζητώ γατούλα χαριτωμένη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα σας ενδιέφερε κάποιο ασπρόμαυρο κορίτσι όπως η Μελίτα και η Μουσίτσα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μελίτα είναι θεά, και ομολογώ είναι το πρώτο γατούλι που με ενδιαφέρει τόσο έντονα, και τράβηξε το ενδιαφέρον μου... θα επιμείνω όμως λίγο ακόμα, και αν μέχρι δεκαπεντάυγουστο δεν βρώ... τότε σίγουρα αυτό το γατούλι θα είναι νούμερο ένα στην καρδιά μου... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα!εχω ενα γατακι,μπορει να ειναι αρσενικο και πορτοκαλι αλλα ειναι μια γλυκα!ειναι περιπου 2 μηνων,αποπαρασιτωμενος και παει μονος του στην αμμο.ειναι παρα πολυ παιχνιδιαρης!
παιζει και με γατες και με σκυλους!
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-πορτοκαλόγατο-μια-σταλιά.227667/

ΟΚ, sorry! Είπα μήπως...

Γεια σου, διάβασα το μήνυμά σου. Υπάρχει μια γατούλα που φιλοξενώ εδώ και καιρό και την χαρίζω. Είναι πανέμορφη, με φουντωτό τρίχωμα, μπλε μάτια, μαθημένη στην άμμο της και πολύ καλοσυνάτη. Δεν είναι άσπρη, είναι άσπρη και μελί... Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου μήνυμα να συζητήσουμε. Ευχαριστώ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δες αυτο το αγγελάκι που βρήκαμε πριν απο περίπου έναν μήνα στην μηχανή αυτοκινήτου.:)
Ειναι κοριτσάκι 2 μηνών αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη. Της άνοιξα και θεματάκι... https://www.mypetz.gr/posts/5725398/
Οποιο γατάκι κι αν διαλέξεις να εισαι σίγουρη πως θα σου δώσει ατέλειωτες ώρες ευτυχίας και συντροφιάς. Καλή τύχη σου εύχομαι....:)

Soularas, αν μπορείς στείλε μου φωτο για να σου πώ... Ευχαριστώ...

Αναστασία μου, το κοριτσάκι της φωτό είναι το κάτι άλλο, φευγω αύριο για εκδρομή και γυρίζω Τετάρτη. Τα λέμε τότε... Είναι πάντως άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση το μωρό σου... Ευχαριστώ.!

Ίσως και να είμαι ελαφρώς εκτός... Βρήκες γατάκι τελικά που να σε ενδιαφέρει;;;

γεια σου!
στην ακαλυπτο της πολυκατοικιας εχουν πεσει 3 γατακια ,το ενα λευκο με λιγες βουλες,το αλλο λευκο με γκρι και εναι τιγρε.ειναι περιπου 30-40 ημερων και το ενα πολυ ηρεμο και καλουλι!!
αν σε ενδιαφερει μπορεις να παρεις καποιο,θα τα παμε και στον κτηνιατρο αυτες τις μερες.
αν ενδιαφερεσαι απαντησε σε παρακαλω γιατι καποιοι ενοικοι δεν τα θελουν και απειλουν οτι θα ριξουν φολα.
επισης εχουμε κουβαδακι με αμμο και το χρησιμοποιουν κανονικα!!!!

αυτα με τα ζουζουνια....

Εμείς αν ενδιαφέρεσαι εχουμε τρια αρσενικά γατάκια που γεννηθηκαν σε σπιτι και μεγα'λώνουν σε αυτό.Είναι αυτά που εμφανίζονται στο προφίλ.Αν ενδιαφέρεσαι τα δυο είναι κατασπρα με λιγο γκρι μονο στο κεφαλάκι.ΌΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ 40 ΗΜΕΡΏΝ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ μπορούμε να σου δώσουμε όποιο σου αρέσει. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μήνυμα.

Θα μπορούσες να δεις και αγγελίες για να πάρεις κατοικίδιο,όμως οι αγγελίες αυτές να έχουν και φωτογραφία για να διαλέξεις!

τι λες?ειναι θηλυκο 5 εβδομαδων,την φωναζω σταχτουλα αφου ειναι χρωματος σταχτι (χωρις την παραμικρη κηλιδα η ο,τι αλλο) και εχει κορες ματιου χρωματος μπλε και το υπολοιπο του ματιου χρωματος πρασινο.παιζει , γουργουριζει , κανει ναζια , τριβεται , τρεχει και εχει φοβερη επαφη με τους ανθρωπους.Θελει φροντιδα, εμβολια,κλπ.στειλε μηνυμα αν θελεις στο djstam33@gmail.com , περιοχη κεντρο αθηνας

Ελπιζω να βρεις την γατουλα που ψαχνεις. Γιατι δεν ψαχνεις στις αγγελιες? Πιστευω οτι σιγουρα θα βρεις μια γατουλα.;)

Αυτή εδώ η κουκλίτσα δεν είναι μακρύτριχη αλλά μπορεί να σου αρέσει!
P1010015.jpg

DSC01702.jpg

είναι 6 μηνών πιστή και πολύ παιχνιδιάρα και δεν είναι στειρωμένη!

άμα ενδιαφέρεσαι στείλε μου e-mail στο eleutheriakoziokou@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χμμμ! :hmm:
Έχει περάσει όμως πάνω από 1 χρόνος από όταν άνοιξε το θέμα η κοπέλα οπότε σκέφτομαι ότι ίσως έχει βρει το γατάκι που έψαχνε, Τρελόγατονι. :)
Εάν η γατούλα που έβαλες στις φωτογραφίες χαρίζεται, ίσως να άνοιγες μια αγγελία για αυτήν εδώ. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ!! Άνοιξα καινούρια αγγελία μόνο για εκείνην! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back