moukelis
Επιφανές μέλος
Αγαπητοί φίλες και φίλοι!
Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας σας ενημερώνει ότι η 16η & 17η Διεθνής Μορφολογική Έκθεση Γάτας θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Ιανουαρίου 2012, στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105) https://www.athensconventionbureau.gr/en/node/4210.
Οι κριτές των εκθέσεων θα είναι οι:
1) Mrs. Laura Burani (όλες τις ράτσες, Ολλανδία),
2) Mr. Louis Coste (όλες τις ράτσες, Γαλλία),
3) Mr. Fabrice Calmès (κατηγορίες I, II, III, Τσεχία).
Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά υπέροχες ράτσες!! Παιχνιδιάρικες Περσικές κι Εξωτικές, κουκλίστικες Ράγκντολ και Βιρμανίας, γιγαντόσωμες Μέιν Κουν και Νορβηγικού Δάσους, αριστοκρατικές Βρετανικές, Σφίγγες, Ρωσικές Μπλε, Αγκύρας, Σιάμ, Σιβηρίας, Βεγγάλης, Αβησσυνίας κι άλλες ακόμη.
Θα παρευρίσκονται επίσης και φιλοζωικά σωματεία με γατούλες προς υιοθεσία και με εξειδικευμένο προσωπικό λύνοντας οποιαδήποτε απορία .
Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας με την ανανεωμένη του σύνθεση έχει σκοπό την καταξίωση και τη προστασία της γάτας στην Ελλάδα.
Ώρες κοινού: 10:00-19:00.
Σας περιμένουμε όλους στη διήμερη γιορτή μας με πολλές εκπλήξεις.
Με εκτίμηση,
Ελληνικός Όμιλος Γάτας
ETHNIKI ASFALISTIKI CONFERENCE CENTRE | Athens Convention Bureau www.athensconventionbureau.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
θελω παρα πολυ να παω αλλα μενω θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν γινεται να γινει κατι αναλογο και εδω?????????????????????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα περισσοτερα εκτροφεια ειναι στην Αθηνα,οποτε φανταζομαι ειναι λιγο δυσκολο να μετακινηθουν τοσα ζωα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις θα ειμαστε εκει με τη Breena,τον Casanova,την Ηλένια και τον Freki μας.Μαζι μας θα ειναι η φιλη μου η Anda από τη Ρουμανία με εναν υπεροχο μικρουλη-εκπληξη νορβηγό,τον Dirty Dancing, που εχει ηδη συμμετασχει σε εκθεσεις του εξωτερικου αν και μολις εξι μηνων,τον καταλευκο με γαλαζια ματια νορβηγομπαμπά του,και την ασημενια της νορβηγοθεά.Θα ειναι επισης μαζι μας η Moira,η εκτροφεας που εχει παρει τη Seadas,την αδερφουλα του Casanova μας,η οποια επισης θα συμμετεχει στην εκθεση!Ανυπομονω να την ξαναδω,τελευταια φορα ηταν οταν ηταν δεκα εβδομαδων περιπου!
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορούμε να έχουμε από κάπου περισσότερες πληροφορίες;
Για παράδειγμα, πως δηλώνουμε συμμέτοχη και μέχρι πότε;
θα συμμετέχουν φέτος και οι αδέσποτες γατούλες;
Υπάρχει κάποιο site των διοργανωτών;.......
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωρίζει κανείς αν οι επισκέπτες πληρώνουν είσοδο και αν ναι πόσο?
manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
και εγω θα ηθελα να το μαθω αυτο...^
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Προπερσι που ειχα παει στην εκθεση γατας,ναι..πληρωνεις εισοδο.Αλλα ειναι μικρο το ποσο.

manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια, πηγε σημερα κανενας στην εκθεση να μας πει πως ητανε? ποσα λεφτα ηταν η εισοδος? θα παω αυριο εγω και θελω να μαθω πως ητανε...
ευχαριστω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lazp11
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, 3 Ε ήταν. Σιγά την είσοδο δηλαδή! Και ήταν πάααρα πολυ ωραία!!! Μακάρι να μην είχα υποχρεώσεις να ξαναπήγαινα σήμερα!

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πήγα σήμερα ήταν καταπληκτικά!! Τι κουκλάκια ήταν αυτά??!! Τα θέλω όλαα!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πήγα στην έκθεση και εγώ και ξετρρελάθηκα με τις Σφυνξ!
Τί ματάκια, τι τρυφερούλικα!!!
Δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου που όλα τα γατάκια ήταν καταταλαιπωρημένα και σχεδόν όλα κοιμόντουσαν παραδωμένα στην κούρασή τους. Τρομερή ταλαιπωρία για τα γατουνάκια βρε παιδιά, τα λυπήθηκα τα καημενούλια μου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα δεν κανουν κατι για να ταλαιπωρηθουν,απλα ειναι μεσα στα κλουβακια τους και οπως και στο σπιτι,κοιμουνται σχεδον ολη τη μερα.Βγαινουν απλα απο το κλουβακι για να πανε στον κριτη,ο οποιος τα εξεταζει για λιγοτερο απο πεντε λεπτα και μετα ξαναπανε στο κλουβακι τους.Ετσι οπως το παρουσιαζετε θα νομιζουν οτι τα βαζουμε και σκαβουν σε κατεργο γατων.

houlieta
Δραστήριο μέλος
Δώρα, για όσους δεν μπορέσαμε να έρθουμε, υπάρχουν φωτογραφίες κάπου;
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω πάει ποτέ..Η αλήθεια αυτή..
Ωστόσο, να πω την αλήθεια μου, δε βρίσκω και κανένα λόγο

moukelis
Επιφανές μέλος
Εχουν φτιαξει αρκετα αλμπουμ στο FB,δεν ξερω αν θα βαλουν και καποιες στο site του ομιλου.Αν θελετε βαζω οσες εβγαλα εγω,αλλα δεν ειναι πολλες γιατι ειχα γατες στον τελικο και τις δυο μερες και ημουν λιγο στο τρεξιμο.
houlieta
Δραστήριο μέλος
Αν υπάρχει καποιο λινκ...
Να χαζέψουμε καλοχτενισμένες φατσούλες!..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150617107363755.449632.397543358754&type=3
Ένα που βρήκα εύκαιρο.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμμμ.. κοιτώντας τις φοτωγραφίες έχω να παραπονεθώ γιατί μου ξέφυγε ολόκληρη φυλή, όυτε που ήξερα ότι υπήρχε Devon Rex εκεί, και πολλές ωραίες γατούλες! Θα έπρεπε να υπάρχει μια λίστα με όλες τις φυλές και τα εκτροφεία που παρευρίσκονταν εκεί και την οποία θα μπορούσαν να δουν όλοι οι επισκέπτες ώστε να μην μας ξεφεύγει τίποτα!!!

Σοβαρά τώρα, το λάθος πιστεύω ήταν ότι τα κλουβάκια είχαν μαύρο πλέγμα και δεν μπορούσες να δεις τίποτα!!! Μόνο αν ζητούσες να βγάλουν τη γάτα απ το κλουβί και να στη δείξουν καταλάβαινες την ομορφιά της κι έβλεπες ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της. Αλλά δεν ήταν δυνατό να πάρω όλους τους εκτροφείς στη σειρά.. !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool