moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος

Κουκλακια γατουλια ολα.Πρεπει να χωρτασε το ματι σου γατια.

Η μικρουλα σου ,ολο απορια ηταν στο βλεμμα.Σαν ελεγε,τι μου κανουν αυτοι εδω...με ζουλανε....με στριφογυρνανε απο δω κι απο κει....
Πολυ μουσουδι ειναι...

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σοκολατενια βρετανακιααααααααααααααα!
Δειτε προγουλια!
moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
Μα γιατι να μην υπαρχει μπαρμπα-Μπριλιος που να του τρεχουν τα σαλια στα smilies μας??????????????
Μου αρεσαν οοοοοολες (εκτος απο ενα μοντερνο Σιαμ,νομιζω,που,αν και δεν φταιει το ζωντανουλι,μου βγαζει κατι...ακαθοριστα αρνητικο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το μοντερνο σιαμ ειναι αυτο που στεκεται ορθιο και πλενεται το αλλο το τιγρε ειναι ανατολιτικη κοντοτριχη.Ωχ Παναγια μου...
Μα γιατι να μην υπαρχει μπαρμπα-Μπριλιος που να του τρεχουν τα σαλια στα smilies μας??????????????
Μου αρεσαν οοοοοολες (εκτος απο ενα μοντερνο Σιαμ,νομιζω,που,αν και δεν φταιει το ζωντανουλι,μου βγαζει κατι...ακαθοριστα αρνητικο)
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Λιγες και -οχι και τοσο- καλες 
marzep
Δραστήριο μέλος
Γι'αυτο ελεγα Δωρακι,αλλα τελικα καταλαβα και ΤΙ με χαλαει.Μου θυμισει εντονα Σφιγγα,αλλα τις προτιμω ατριχες τις σφιγγουλες και σιγουρα οχι ξαναβαφτισμενεςΤο μοντερνο σιαμ ειναι αυτο που στεκεται ορθιο και πλενεται το αλλο το τιγρε ειναι ανατολιτικη κοντοτριχη.

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Τι να κανουμε Μαρακι,δεν τα δεχονται τα γιουβαρλακια ακομα...
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε Αφροδιτη τι ρωτας;
Τι να κανουμε Μαρακι,δεν τα δεχονται τα γιουβαρλακια ακομα...
Ζητω ταπεινα την αδεια σου, ω κακιστη εκτροφεα
Να ενημερωσω τον κοσμο, οτι εισαι πολυ τρομακτικη απο κοντα. Εμπνεεις δεος, σεβασμο και φοβο, οπως αρμοζει σε μια σατανικη εκτροφεα
(πως τα πηγα?
Τις εχω και στο θεμα τις Ηλενιας, θα τις περασω σιγα σιγα.

Επισης, να διαμαρτυρηθω εντονως γιατι τα γιουβαρλακια ειναι υπεροχα, ενω τα μοντερνα σιαμ ειναι σαν να προσγειωθηκαν απο αλλο πλανητη
Βεβαια, ψυχουλες ειναι και αυτες. Αλλα αληθωρες, με τεραστια αυτια και μου θυμιζουν ανορεξικα μοντελα. 
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα πηγες εξαιρετικα τεκνον μου,θα σου αποσταλλει νορβηγακιον οιουδηποτε χρωματισμου επιθυμεις.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;507191:Ζητω ταπεινα την αδεια σου, ω κακιστη εκτροφεαΝα ενημερωσω τον κοσμο, οτι εισαι πολυ τρομακτικη απο κοντα. Εμπνεεις δεος, σεβασμο και φοβο, οπως αρμοζει σε μια σατανικη εκτροφεα
(πως τα πηγα?
Επισης, να διαμαρτυρηθω εντονως γιατι τα γιουβαρλακια ειναι υπεροχα, ενω τα μοντερνα σιαμ ειναι σαν να προσγειωθηκαν απο αλλο πλανητηΒεβαια, ψυχουλες ειναι και αυτες. Αλλα αληθωρες, με τεραστια αυτια και μου θυμιζουν ανορεξικα μοντελα.
![]()

marzep
Δραστήριο μέλος
Πεστα χρυσοστομη.Ζητω τα γιουβαρλακος!!!!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;507191:Ζητω ταπεινα την αδεια σου, ω κακιστη εκτροφεαΝα ενημερωσω τον κοσμο, οτι εισαι πολυ τρομακτικη απο κοντα. Εμπνεεις δεος, σεβασμο και φοβο, οπως αρμοζει σε μια σατανικη εκτροφεα
(πως τα πηγα?
Επισης, να διαμαρτυρηθω εντονως γιατι τα γιουβαρλακια ειναι υπεροχα, ενω τα μοντερνα σιαμ ειναι σαν να προσγειωθηκαν απο αλλο πλανητηΒεβαια, ψυχουλες ειναι και αυτες. Αλλα αληθωρες, με τεραστια αυτια και μου θυμιζουν ανορεξικα μοντελα.
![]()
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα πηγες εξαιρετικα τεκνον μου,θα σου αποσταλλει νορβηγακιον οιουδηποτε χρωματισμου επιθυμεις.![]()
Eιμαι καλοβολο παιδακι εγω, στειλε μου οποιο θες!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool