Luna
Περιβόητο μέλος
Η Lenja στους κριτές:
![]()
![]()
το ποσο μ'αρεσει αυτη η γατα δεν λεγεται!!!

τον ελεγαν Charming και ηταν απο Βουλγαρια!!!εμενα μ' πολυ εκεινος!!Όχι, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ήταν ένα εξ ίσου όμορφο γατί! Βρήκα το site ( www.felikat.org ) και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ. Τον γάτο στην Αθήνα τον έλεγαν Choosse ή κάπως έτσι. Καμία σχέση με αυτόν εδώ!
Όμως τι φάτσα απίστευτη που έχουν!
Και η επόμενή τους έκθεση θα είναι 14 Μαρτίου, στο Spijkenisse, ΝΔ του Ρότερνταμ...
εχω βρει και τον site της κυριας που το ειχε και τον χαζευα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ο παράδεισος τον γατόφιλων και ο δικός μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

(έχω το ίδιο μπολάκι με την κορόνα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
θα πρεπει να ζητησω απο τον θεό να μου χαρίσει μια μέρα, ενα τεραστιο δωμάτιο με τεράστιες γατες χνουδωτες όπως αυτά τα μωρα που είδα, και να χωθω να κυληθώ αναμεσα τους να τις ζουπάω και να τις χαιδευω
πωπω...θα χουφτωσω τον γάτο μου μολις παω σπιτι.
Τι χρειάζεται για να πας σε διαγωνισμούς και επίσης τι κοιτάνε στις γάτες.
Hlianna
Διάσημο μέλος

αν δεν ειναι ρατσας και ειναι πανω απο 6 μηνων πρεπει να ειναι στειρωμενο αλλιως δεν σε δεχονται..πρεπει να εχεις κανει εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση λιγες μερες πριν την εκθεση και πρεπει να εχει κανει το 3πλο εμβολιο το νωριτερο 3 μηνες πριν νομιζω..στην εκθεση κοιτανε την μορφολογια και τα χαρακτηριστικα της γατας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Πέρα των διαγωνισμών, ποιος μπορεί ή που μπορώ να απευθυνθώ για pedigree?
Αξίζει επίσης η όλη διαδικασία (γιατί φαντάζομαι και ψυχοφθορα είναι για το ζώο πέρα δωθε ταξίδια, ελεγχους κλπ, αλλά και το οικονομικό για τον ιδιοκτήτη)?
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, μάθε πως πρεπει να διαμορφώσεις τη συμπεριφορά της καθώς αυτό παιζει πολύ σπουδαίο ρόλο για το πως θα σταθεί χωρίς πρόβλημα σε εναν κριτη και γενικά σε ξένους ανθρώπους που δεν γνωριζει.
Το πότε θα γίνει η επομενη εκθεση στην Αθήνα θα το μαθουμε σιγουρα από εδώ κι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω. Θα παρακολουθήσω ως κοινό...
Hlianna
Διάσημο μέλος
είναι σιαμ. Και να σε ρωτησω κάτι ακόμη
Πέρα των διαγωνισμών, ποιος μπορεί ή που μπορώ να απευθυνθώ για pedigree?
Αξίζει επίσης η όλη διαδικασία (γιατί φαντάζομαι και ψυχοφθορα είναι για το ζώο πέρα δωθε ταξίδια, ελεγχους κλπ, αλλά και το οικονομικό για τον ιδιοκτήτη)?
η σιαμ νομιζω δεν ειναι αναγνωρισμενη ρατσα
νομιζω δεν τις δεχονται..ρωτα την μουκελις που εχει σιαμ και γνωριζει καλυτερα..μπορεις να απευθυνθεις στον εογ www.eog.gr για να σου πουν λεπτομερειες..απο κει και περα..μια φορα ελαβε μερος η γατα μου..πηγα μονο με 1 συμμετοχη αλλα μαλλον αυτη τη φορα θα παμε με 3
..υπηρχαν πολλοι που ηρθαν απο θεσσαλονικη αλλα και απο αλλες πολεις της αθηνας..αν πιστευεις οτι εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για το εισητιριο ή αν σε φερει καποιος απο θεσσαλονικη τοτε ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια..φυσικα υπαρχει παρα πολυ κουραση..ειναι 2 μερες σκ ηταν τωρα και ειμασταν εκει απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα..εμενα παντως μου αρεσε πολυ και αξιζε η κουραση..τωρα για το θεμα της γατας ειναι αναλογως..μερικες δεν τους νοιαζει τιποτα μεχρι που κοιμουνται κι ολας αλλες οπως η δικια μου ειναι ψιλοφοβισμενες..βεβαια την επομενη μερα η γατα μου ηταν φυσιολογικοτατη και δεν ειχε αλλαξει η συμπεριφορα της λογω εκθεσης..αλλα και παλι ρωτα την μουκελις αν μπορεις να παρεις μερος να δεις τι θα σου πει γιατι εγω δεν ξερω για σιαμ..εχω περσικη..
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Δεν δεχονται σιάμ σε εκθέσεις?Σε βίντεο στο youtube από εκθέσεις στο εξωτερικό (που τα χω ρημάξει αυτά τα βίντεο) εχω δει καμπόσες.
Σιγουρα δεν δεχονται τις σιαμ που γεννιουνται με κοντή ουρά ή "κατσαρή" ή στραβή ουρα. Τις...."βασιλικές" που ευφυέστατα καποια πετ σοπ ονομασαν ετσι, για να μη μενουν απούλητες.
Τις σιαμ με μακρια ίσια ουρα τις δεχονται μια χαρα, αν πληρούν όλες τις προυποθέσεις των εκθέσεων...
Αλλα ας μας που στα σίγουρα τι συμβαίνει οι ειδικοί και εμπειροι των εκθέσεων....
Hlianna
Διάσημο μέλος
Τι?Δεν δεχονται σιάμ σε εκθέσεις?
Σε βίντεο στο youtube από εκθέσεις στο εξωτερικό (που τα χω ρημάξει αυτά τα βίντεο) εχω δει καμπόσες.
Σιγουρα δεν δεχονται τις σιαμ που γεννιουνται με κοντή ουρά ή "κατσαρή" ή στραβή ουρα. Τις...."βασιλικές" που ευφυέστατα καποια πετ σοπ ονομασαν ετσι, για να μη μενουν απούλητες.
Τις σιαμ με μακρια ίσια ουρα τις δεχονται μια χαρα, αν πληρούν όλες τις προυποθέσεις των εκθέσεων...
Αλλα ας μας που στα σίγουρα τι συμβαίνει οι ειδικοί και εμπειροι των εκθέσεων....
και της μουκελις η γατα η σιαμ με κατσαρη ουρα ειναι..δεν λεγονται βασιλικες επειδη ετσι της ονομασαν τα πετ σοπ..ετσι λεγονται
και ειναι ειδος σιαμ..(αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποια πιο σχετικη στις σιαμ)εσυ ισως λες τις μοντερνες σιαμ και οχι απαραιτητα μονο αυτες που εχουν μακρια ουρα..αν δεις και στις φωτο που εβαλε η δωρα εχει βαλει και μια μοντερνα σιαμ που επαιρνε μερος στης εκθεση..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Τα σιαμ όπως η Μόιρα και τα παιδια της (Τρουφας, Τιραμισου και Κιάρα) μπορούν να πάρουν μέρος στην έκθεση αλλά σαν γάτα σπιτιού. Δεν αναγνωρίζονται σαν σιαμ τα κοντά, με κομπους στην ουρά και στρογγυλομούρικα γατιά. Αλλά μέρος στην έκθεση εννοειται οτι μπορούν να πάρουν.
α οκ οκ αυτο δεν το ηξερα

moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για τα κλασσικα σιαμ,δε διαγωνιζονται πλεον ως σιαμ.Η FIFe εξεταζει το ενδεχομενο να κανει χωριστη κατηγορια,τα Thai.Προς το παρον δεν κατεβαινουν παντως στην κατηγορια των σιαμ,μονο τα μοντερνα επιτρεπονται.
moukelis
Επιφανές μέλος
Να και τα αποτελεσματα της Εκθεσης στο Haarlem:
https://www.felikat.org/content/berichten.asp?action=bericht&id=388#NOM
Κατι που δεν προκειται να ξεχασω ποτε,ειναι οτι ειχα την ευκαιρια να θαυμασω απο κοντα μια Chartreux.Παιδια οτι και να λεμε,οσο εντυπωσιακες κι αν ειναι αλλες φυλες,οσο κι αν λατρευουμε μια φυλη,οι γατες αυτες ειναι μαγικες...Απο το βελουδινο τους τριχωμα,μεχρι τα ματια τους που εχουν μια εκφραση που ποτε δεν εχω δει σε αλλες γατες,ειναι μια εμπειρια που δε μπορω να σας μεταφερω αν δεν τη ζησετε.Να φανταστειτε οτι ειναι οι μοναδικες γατες που δεν προλαβα να φωτογραφισω στον τελικο,απλα τις κοιτουσα...
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τοσο μεγαλη διοργανωση ακομα δε νομιζω να γινει στη χωρα μας,αλλα μπορεις να ερθεις τον Απριλη στη Εκθεση στην Αθηνα.

drusilia
Διάσημο μέλος
Έλαβα αυτό από την εθελοντική ομάδα GreenAttack και αναδημοσιεύω για οποιον ενδιαφέρεται.
Μετά την επιτυχία της αναδάσωσης της 23/1/2010 αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια δεύτερη αναδάσωση στις 20/2/2010. Η αναδάσωση αυτή θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε συνεργασία με τους Εθελοντές Δασοπροστασίας Καισαριανής, αλλά το σημείο όπου θα γίνει η φύτευση είναι διαφορετικό. Συγκεκριμένα θα αναδασώσουμε ένα τμήμα της καμένης έκτασης του Υμηττού από την πλευρά του Παπάγου (Αγ. Ελεούσα).
Το ραντεβού μας είναι ξανά στις 12:00 το μεσημέρι, στο τέρμα του λεωφορείου 224, το οποίο βρίσκεται στο τέλος του οικιστικού ιστού της Καισαριανής, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο της Καισαριανής, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – (δείτε και την επισύναψη με το χάρτη). Πριν την αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη ενημέρωση γύρω στα 15-20 λεπτά (λίγα θεωρητικά για την αναδάσωση με σπόρους βελανιδιάς και λίγα πρακτικά π.χ. πώς φυτεύουμε κοκ) και στη συνέχεια θα κινηθούμε οργανωμένα με οχήματα προς το τόπο της αναδάσωσης. Αν έρθετε στο ραντεβού μας με ΙΧ και μπορείτε να βοηθήσετε στη μεταφορά κόσμου προς το σημείο της αναδάσωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλ. 6932374852 (Ελένη) ή στέλνοντας ένα e-mail. greenattack2007@gmail.com
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ παλι σκαλωσα...η..Chartreux..τι διαφορα εχει απο το σειριο?η απο μπλε ρωσσικη?????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool