τα καλά νέα,
στην έκθεση εκτός απο τις υπερόχες γατολύλες , θα βρίκστεαι το adespotologio με τα γνωστά του φυλλάδια, και για πρώτη φορά Oi ninelives
επίσης με φυλλάδια και ενημερωτικό υλικο,
η groomer Φλώρα θα βρίσκεται εκει για last minute grooming σε πολύ φιλικές τιμές.
Η pizza fun θα σιτήσει με Pizzes τους εκθέτες,
η κυρία Πιπιλή θα μας τιμήσει το Σάβαβτο με τη παρουσία της,
ενώ ο καταλογος αμς θα έχει φέτος τη Μορφή funzine με χρήσιμες πληροφορίες και αρθράκια!
Ωραία!!! Με το καλό να συναντηθούμε εκει!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι καλε δικος μου ο Περσης!!:P Ο γαμπρος μας ειναι εγω τη Σισσυ εχω..:D
Καλέ δικός μου ειναι ο Πέρσης ο άντρας της Σίσσυς!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΟΓ-12η & 13η Εκθεση Γάτας!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια! Λυπάμαι που για τους προσωπικούς λόγους απουσιάζω από την παρέα σας εδώ αυτόν τον καιρό, αλλά τουλάχιστον έχω μια καραμέλα για όλους εσάς. Παρακάτω είναι οι φωτογραφίες των κριτών που θα έχουμε αυτή τη φορά και που έχω ακούσει τα καλυτερά λόγια γι'αυτούς!!!
https://lh5.ggpht.com/_3RmotA_eOPU/SgBPZzvlfLI/AAAAAAAABT0/bOfjZBjwP38/s512/0234_02-030509.jpg
https://lh3.ggpht.com/_3RmotA_eOPU/S1aqdCdkZWI/AAAAAAAADtk/ir8tCIDsD2s/s512/006_170110.jpg
https://lh3.ggpht.com/_3RmotA_eOPU/S1bKjxPhGtI/AAAAAAAAEAc/fnl9XGVY38Q/s512/c_0832.jpg

Και εγώ θα έρθω με αμάξι οπότε θα χρειαστώ μία θέση στο πάρκινγκ!!!:D:D:D

Και εγώ θα έρθω με αμάξι οπότε θα χρειαστώ μία θέση στο πάρκινγκ!!!:D:D:D
Ναταλακι θες να παμε μαζι; η δεν θα κατσεις ολη μερα;;:P:worry::worry:

Ναταλακι θες να παμε μαζι; η δεν θα κατσεις ολη μερα;;:P:worry::worry:
Και τις δύο μέρες, όλη μέρα θα είμαι!!!:P:PΘα το κανονίσουμε γιατί θα έρθει και ο Χάρης.. Μπορεί την μια από τις δυο μέρες να πάμε μαζί!!!:P:P:P

Και τις δύο μέρες, όλη μέρα θα είμαι!!!:P:PΘα το κανονίσουμε γιατί θα έρθει και ο Χάρης.. Μπορεί την μια από τις δυο μέρες να πάμε μαζί!!!:P:P:P
Aμα δεν σας ενοχλουν τα κοριτσια μου να παμε μαζι..:clapup::clapup:
Αφου ειμαστε διπλα μην παιρνουμε 2 αμαξια..;)

Aμα δεν σας ενοχλουν τα κοριτσια μου να παμε μαζι..:clapup::clapup:
Αφου ειμαστε διπλα μην παιρνουμε 2 αμαξια..;)
Ο χάρης θα το πάρει το αμάξι και έρχομαι εγώ μαζί σου!!!:P:P:P

Sorry για το off!!!:redface::redface: Και αν μπερδευτήκατε, η θέση του πάρκινγκ για μένα ισχύει!!!:D:P:P

Απάντηση: Felikat International Cat Show-Haarlem 17/01/2010

Μερικες φωτογραφιες που ανακαλυψα στο site ενος φωτογραφου απο την εκθεση που επισκεφθηκαμε και στην οποια συμμετειχαμε στην Ολλανδια:
_DSC0085.jpg
_DSC0101.jpg
_DSC0105.jpg
_DSC0058.jpg
_DSC0060.jpg
_DSC0068.jpg
_DSC0070.jpg
_DSC0072.jpg

_DSC0030.jpg
_DSC0037.jpg
_DSC0047.jpg
_DSC0051.jpg
_DSC0054.jpg
_DSC0002.jpg
_DSC0004.jpg
_DSC0013.jpg
_DSC0021.jpg

_DSC0076.jpg
_DSC0080.jpg
_DSC0109.jpg
_DSC0114.jpg
_DSC0124.jpg
_DSC0126.jpg
_DSC0132.jpg
_DSC0136.jpg
_DSC0138.jpg

_DSC0142.jpg
_DSC0146.jpg

Πανέμορφες γάτες όλες... ειδικά η τελευτέα. Είναι σαντρέ ή βρετανική;:)

Νομιζω οτι ειναι βρετανικη.;)

να ρωτησω κατι χαζο, ως απλος επισκεπτης, χρειαζεται καποια αιτηση ή καποια συμετοχη? κ επισης απο τι ωρα ανοιγει η εκθεση? δν εχω ξαναρθει:redface::redface:

Οσοι εκθετες ερθουν στην εκθεση με αυτοκινητο δικο τους η ακομη και επισκεπτες και θελουν να το βαλουν σε παρκινγκ(απεχει 100 μετρα) παρακαλουμε να μας το δηλωσετε εγκαιρα γιατι το συγκεκριμενο παρκινγκ δεν ανοιγει το πρωι και θα το κανει μονο για μας.Αν ο αριθμος των αυτ/των ειναι μικρος δυστυχως δεν θα ανοιξει.Η τιμη του ειναι 8 ευρω για ολη τη μερα και θα προσπαθησουμε για πιο κατω.Ολα θα εξαρτηθουν απο τον αριθμο των αυτ/των.
Ευχαριστω
Νεκταρια Δωρα
Νεκταρια
Ναντια
Λευτερης
Aντωνια
Kατερινα (Havana)
Θοδωρης
Αναστασια (Staman)
Μαριεττα
Δημητρης Καγιουλης
Pramatarova
Vasileva
natalouko

να ρωτησω κατι χαζο, ως απλος επισκεπτης, χρειαζεται καποια αιτηση ή καποια συμετοχη? κ επισης απο τι ωρα ανοιγει η εκθεση? δν εχω ξαναρθει:redface::redface:
ουτε αιτηση ουτε συμμετοχη:) Η εισοδος για το κοινο ανοιγει στις 11πμ:)

κανενα βιρμανακι θα εχει?
θα ηθελα να ερθω...αλλα δεν το βλεπω...

και μια ερωτηση...τα crate που ειναι τα γατια μεχτι και αφου διαγωνιστουν...δεν τα εχει ο καθενας και τα στεινει εκηνη την ωρα?ειναι ηδη εκει?

Διόρθωση , οι πόρτες ανοίγουν 10.00 για το κοινό, οι εκθέτες με τις γάτες του μπορουν να περάσουν για κτηνιατρικό έλεγχο κλπ, στις 9.00
όχι νωρίτερα, οι κριτές θα έρθουν στις 11. για να έιμαστε ολοι σουλουπωμένοι !!
dress code: άνετο και χαμογελάστο...!!
επίσης
όσοι θέλετε αφίσσες για την έκθεση , στείλτε μου πμ μέσα στο σκ..
μπορώ να σας στείλω α.ταχυδρομικά
β. ηλεκτρονικά εάν θέλετε να τυπώσετε σε δικό σας εκτυπώτη , παρακαλώ στείλτε μου διευθυνηση , ηλεκτρονική ή ταχυδρομίκή,
staman (anastasia) μου συννενοήθηκα με Κ.Ηλία θα το στείλω ταχυδρομικά...

Eγω θελω αφισα να βαλω στο ΚΕΠ:P.. Αλλα δεν εχω εγχρωμο εκτυπωτη και θα ειναι ασπρομαυρη..:(
Κατερινα δεν ειναι αυτη που υπαρχει και στο fb?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back