kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτα που λες με τσι ριγες ειναι τα Βρεττανικα Κοντοτριχα.Αν λες τα Ρωσσικα Μπλε,εχουν καποιες μικρες λεπτες ριγες συνηθως στο τελειωμα της ουρας ή στα ποδια και οταν μεγαλωνουν εξαφανιζονται.Ριγες που αχνοφαινονταν ειχε καποτε και η Σελινα αλλα τωρα εξαφανιστηκαν.Γιατί τα μπλε ρωσσικά έχουν ρίγες; Εξαφανιστούν αυτές όταν μεγαλώσουν;![]()
Δωρα ακου τι μου ειπε η κυρια με τα ρωσσικα μπλε.Καταρχην μολις ειδα τα ρωσσακια ειπα "να η Σελινα!" Μιλαμε ηταν ολοιδια σε νεοτερη και λεπτοτερη εκδοση.
Εγω νομιζω οτι η Σελινα μοιαζει με Κορατ,αλλα η εκτροφεας των Ρωσσικων Μπλε μου ειπε οτι τα Κορατ εχουν κοντη ουρα.
Της εδειξα φωτογραφια της Σελινας και μου ειπε οτι ειναι ρωσσικο μπλε και οτι μπορει να ειναι καθαροαιμη ακομα κι αν ειναι απο το δρομο!Και μου ειπε οτι εκανα χαζομαρα που τη στειρωσα γιατι επρεπε να της παρω εναν Ρωσσο να κανω breeding.
Ισχυει τετοιο πραγμα?Μπορει να ειναι καθαροαιμη Ρωσσικη και να μην το ξερω?Παντως επιμενω πως μοιαζει με Κορατ τωρα που μεγαλωσε."Εφυγε" το αδυνατο και το "τριγωνικο" που ειχε μικρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω καλο μου,δεν ειμαι κριτης και δεν την εχω δει καν απο κοντα...Τα περι χαζομαρας που τη στειρωσες και οτι επρεπε να την εκτρεφεις τα αφηνω ασχολιαστα.Αυτα που λες με τσι ριγες ειναι τα Βρεττανικα Κοντοτριχα.Αν λες τα Ρωσσικα Μπλε,εχουν καποιες μικρες λεπτες ριγες συνηθως στο τελειωμα της ουρας ή στα ποδια και οταν μεγαλωνουν εξαφανιζονται.Ριγες που αχνοφαινονταν ειχε καποτε και η Σελινα αλλα τωρα εξαφανιστηκαν.
Δωρα ακου τι μου ειπε η κυρια με τα ρωσσικα μπλε.Καταρχην μολις ειδα τα ρωσσακια ειπα "να η Σελινα!" Μιλαμε ηταν ολοιδια σε νεοτερη και λεπτοτερη εκδοση.Εγω νομιζω οτι η Σελινα μοιαζει με Κορατ,αλλα η εκτροφεας των Ρωσσικων Μπλε μου ειπε οτι τα Κορατ εχουν κοντη ουρα.
Της εδειξα φωτογραφια της Σελινας και μου ειπε οτι ειναι ρωσσικο μπλε και οτι μπορει να ειναι καθαροαιμη ακομα κι αν ειναι απο το δρομο!Και μου ειπε οτι εκανα χαζομαρα που τη στειρωσα γιατι επρεπε να της παρω εναν Ρωσσο να κανω breeding.
Ισχυει τετοιο πραγμα?Μπορει να ειναι καθαροαιμη Ρωσσικη και να μην το ξερω?
Παντως επιμενω πως μοιαζει με Κορατ τωρα που μεγαλωσε."Εφυγε" το αδυνατο και το "τριγωνικο" που ειχε μικρη.

moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτή η μικρή με έκανε να αλληθωρίσω...
moukelis
Επιφανές μέλος
Και το ζεύγος Ορφέας-Aurora:
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλα συμφωνω σιγα μην εκανα breeding,αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι καθαροαιμο και να βρεθηκε στο δρομο?Με βασανιζει το γεγονος να εχω γατακι ρατσας και να μην το ξερω!Δεν ξερω καλο μου,δεν ειμαι κριτης και δεν την εχω δει καν απο κοντα...Τα περι χαζομαρας που τη στειρωσες και οτι επρεπε να την εκτρεφεις τα αφηνω ασχολιαστα.![]()
Μου φαινεται θα την φερω στην εκθεση την επομενη φορα,μονο και μονο για να μαθω αν ειναι Κορατ,Ρωσσικη ή τιποτα απο αυτα.Αλλα θα ειχε πλακα να μου βγει καμια ρατσα,θα εχω να το λεω παντου.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο το πλασμα το ερωτευτηκα....

Hlianna
Διάσημο μέλος
αφου το αρσενικο ειχε ριγεςΝαι μερικα εχουν ghost markings που χανονται οταν μεγαλωνουν.![]()
..η ουρα του γεματη ηταν..
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα αν θες τοσο πολυ να μαθεις φερε την...
Ηλιαννα σου αντιγραφω απο το site του CFA:
"COLOR: even bright blue throughout. Lighter shades of blue preferred.
Guard hairs distinctly silver-tipped giving the cat a silvery
sheen or lustrous appearance. A definite contrast should be
noted between ground color and tipping. Free from tabby markings.
Nose leather: slate grey. Paw pads: lavender pink or
mauve. Eye color: vivid green."
Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλα συμφωνω σιγα μην εκανα breeding,αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι καθαροαιμο και να βρεθηκε στο δρομο?Με βασανιζει το γεγονος να εχω γατακι ρατσας και να μην το ξερω!Μου φαινεται θα την φερω στην εκθεση την επομενη φορα,μονο και μονο για να μαθω αν ειναι Κορατ,Ρωσσικη ή τιποτα απο αυτα.Αλλα θα ειχε πλακα να μου βγει καμια ρατσα,θα εχω να το λεω παντου.
![]()
γιατι παιζει κανενα ρολο αν η σελινα ειναι ρατσας?παντως αυτα του οτι η σελινα μπορει να ειναι καθαροαιμη και οτι επρεπε να της κανεις εκτροφη το αφηνω και εγω ασχολιαστο..εκτος και αν ειναι να μην στειρωσουμε και εμεις τον σιανρο που θα γινει αυτη τη βδομαδα και να τον βαλουμε με μια αντιστοιχη σελινα να ζευγαρωσει..ημαρτον..
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ελενα αν θες τοσο πολυ να μαθεις φερε την...
Ηλιαννα σου αντιγραφω απο το site του CFA:
"COLOR: even bright blue throughout. Lighter shades of blue preferred.
Guard hairs distinctly silver-tipped giving the cat a silvery
sheen or lustrous appearance. A definite contrast should be
noted between ground color and tipping. Free from tabby markings.
Nose leather: slate grey. Paw pads: lavender pink or
mauve. Eye color: vivid green."
μα το ξερω οτι δεν πρεπει να εχουν ριγες..ομως ο αρσενικος τους ειχε ριγες
και δεν σου λεω για τα μικρα που εφεραν την 2η μερα που οκ μπορει να δικαιολογειται αλλα λεω για τον επιβητορα
επισης νομιζα οτι τα ματια τον ρωσσικων εχουν πολυ πιο εντονο πρασινο απο αυτο το χρωμα του αρσενικου..τα ματια του ηταν ελαχιστα πιο πρασινα απο του σιανρο..
moukelis
Επιφανές μέλος
Το ξερω,εγω τα ρωσικα τα ξερω ετσι:
Αλλα για να βραβευονται παει να πει οτι οντως πληρουν τις προϋποθεσεις και ειναι αρτια.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά μεγάλωσε τόσο πολύ;;; Θα γίνει πιο τεράστια κ από τον Γιο αυτήΕχμ...δε σου θυμιζει τιποτα;
Για ριξε μια ματια εδω:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798&page=111
Καλά οι περσοφωτογραφίες ήταν ξελιγωτικές μόνο ένα παράπονο έχω από εσένα, το μαυρο το καπνιστό δεν το πήρες από πολύ κοντά

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι μαυρο καπνιστο,μου φωναζαν οτι ειναι σοκολα.

Ναι,το κοριτσι μας μεγαλωσε τοσο πολυ,και ειναι εξι μηνων μολις.Θα γινει μεγαλη γατουλα,εξαλλου μου το ειχε πει η Ρενε οτι η μαμα της δινει παντα μεγαλα μωρα.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πανέμορφες!!! Αλλά και τα υπόλοιπα γατιά είναι μια γλύκα σκέτη!Και εγώ πέρασα πολύ όμορφα, αν και υπήρχαν πάρα πολλές γκρίνιες που μου την έσπασαν λιγάκι. Και σε πολλές περιπτώσεις οι γκρίνιες είχαν βαση και αυτό μου την έσπαγε ακόμα περισσότερο.
Μου άρεσε που είδα πολύ κόσμο που είχα καιρό να τον δω και που γνώρισα και καινούργιο! Ρε Kounelaki πως γνώρισες τον Τρουφομπαμπά και εμένα δεν με γνώρισες? Άσε που σε μια φωτογραφια του Τρουφα που έχεις τραβήξει εγώ είμαι ακριβώς από πίσω!!!????
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ενα τετοιο θελω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο θα τον βουταγα!Δεν ειναι γλυκουλι?
![]()
![]()
![]()
Kιουρια μου κατω τα χερια σας απο το Σισσονι!!!

Θα κανω στην ακρη οτι δεν μας μιλησες αλλα οχι να μας κλεψεις και το γατι!!!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ελβεν εισαι θεααααα!!!
λοιπον σχετικα με τα ρωσσικα γατακια που ειδατε στην εκθεση ειναι κατα 99% σιγουρη οτι προκειται για την εκτροφεα που θα αγοραζα εγω ενα....
παντως η ελενα για καλο ρωτησε,κι εγω θα ηθελα πολυ να ηξερα απο που κραταει η σκουφια του σανταμ και με ποια ρατσα μοιαζει η τι χαρακτηριστικα και απο που.Φυσικα αν μοιαζει με ρωσικο κορατ η σαρτρε δεν σημαινει οτι θα τον αγαπουσα περισσοτερο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρε Δώρα μήπως είναι η μικρή της Μαριέττας που ήθελα να πάρωΔεν ειναι μαυρο καπνιστο,μου φωναζαν οτι ειναι σοκολα.
Ναι,το κοριτσι μας μεγαλωσε τοσο πολυ,και ειναι εξι μηνων μολις.Θα γινει μεγαλη γατουλα,εξαλλου μου το ειχε πει η Ρενε οτι η μαμα της δινει παντα μεγαλα μωρα.
Πάντως είναι καταπληκτικό γατί τουλάχιστων απ όσο μπορώ να διακρίνω από τη φωτογραφία. Πραγματικά θα γίνει τεράστια γάτα άσε που μπορεί να σου τη ζητήσει κ η Νεκταρία για κουνάκι
A! και εσύ το κατάλαβες;ελβεν εισαι θεααααα!!!

Ο Σαντάμ Χουσεΐν Αμπντ αλ Ματζιντ αλ Τικρίτι ήταν Ιρακινός,κι εγω θα ηθελα πολυ να ηξερα απο που κραταει η σκουφια του σανταμ

moukelis
Επιφανές μέλος
Λες να μας βγει κουν τελικα;

Να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτηκα μηπως ηταν η δικη σου,αλλα δε νομιζω να ειναι κοριτσι.Νομιζω οτι ειναι αγορι γυρω στους εξι μηνες.Παντως κι εγω για καπνιστο το νομιζα αλλα μια κυρια με διορθωσε οταν το ειπα σε κατι φιλους.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως από μακριά που το είδα ήταν φανερώτατα καπνιστό φαινόταν κ η "ποδια" μπροστά στο στέρνο δηλ αυτή η κυρία τι έλεγε ότι είναι σολιντ;Λες να μας βγει κουν τελικα;
Να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτηκα μηπως ηταν η δικη σου,αλλα δε νομιζω να ειναι κοριτσι.Νομιζω οτι ειναι αγορι γυρω στους εξι μηνες.Παντως κι εγω για καπνιστο το νομιζα αλλα μια κυρια με διορθωσε οταν το ειπα σε κατι φιλους.
Οσο για την Ηλένια προς κουν την κόβω πραγματικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool