Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ευχαριστησω ολες τις ομορφες κιουριες ποθ φωτογραφισαν το βρετανακι μου
!!Κουνελακι...δεν καταλαβα οτι ησουν εσυ!!Ειδα που την φωτογραφια ομως τωρα!!

!!Χαρηκα πολυ για οσο ατομα ειδα ξανα στην έκθεση ή για οσα καινουρια γνώρισα!!Τα υπολοιπα ελπιζω σε μια επομενη συναντηση!!Γιατι απο οτι ειδα εδω ειναι πολλοι αυτοι που δεν γνωρισα...

Τα γατουνακια ηταν ολα τους πολυ ξεχωριστα...!!Ολα ηταν υπεροχα πλασματα αν και ταλαιπωρηθηκαν αρκετα απο τη ζεστη πιστευω, ειδικοτερα τη πρωτη μερα!!
Ακομα και χωρις κριτες η διοργανωση ηταν πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη και αυτο πιστευω ειναι πολυ καλο!Ελπιζω να συνεχισουν ετσι και να ειναι ολο και καλυτερη!!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ηλιαννα και στην υπεροχη φλαφουλα που μας ανεχτηκαν διπλα τους!!

Αν και Ηλιαννακι στο ξεπληρωσα με αυτα που εκανες στο γκριζλυ!!
Και...ενα ευχαριστω ακομα στην Αντωνια για την παρέα της!!
Επισης, Ναταλία...Γιάννα...Στέλλα...Λέττα...Αναστασία...Δωρα...(οποιον αλλον ξεχναω...συγγνωμη!)χαρηκα πολυ που σας ειδα!!Ελπιζω την επομενη φορα που θα βρεθουμε να εχουμε περισσοτερο χρονο να τα πουμε!!
Ναταλια και κουνελακι ευχαριστουμε για τις φωτο του grizzly!!

Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονακια της εκθεσης!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η κυρια μου ειπε οτι εινει chocolate.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι αλλά είναι Smoke chocolate νομίζω

moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα δε μου φαινεται καν για chocolate,ειδα αρκετα απο κοντα στην Ολλανδια και το χρωμα του δεν μοιαζει καθολου.Τι να πω,με τα χρωματα των περσικων μπερδευομαι πολυ.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ηλιαννα και στην υπεροχη φλαφουλα που μας ανεχτηκαν διπλα τους!!Αν και Ηλιαννακι στο ξεπληρωσα με αυτα που εκανες στο γκριζλυ!!
![]()
ο γκριζλυ πρεπει να με μισει ηδη παρα πολυ

ας μην του εκανες κυρια μου τετοια μαγουλα να μην τρελενομουν να τα φιλησω..δεν φταιω εγω..
και εμεις ευχαριστουμε χρυσα μου
Hlianna
Διάσημο μέλος
αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό chocolate smoke persian![]()
το θελω αυτο το μωρο

δεν ειναι extrim ετσι δεν ειναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ηταν τετοιο το χρωμα του,ηταν πολυ πιο σκουρος,σαν σοκολατα υγειας και πιο σκουρος ακομα νομιζω.Τον εδειξε και χτες στην εκπομπη του Φωτη.
elvenstar
Επιφανές μέλος
οχι δεν είναι δεν βλέπεις τη μυτάρα που έχειτο θελω αυτο το μωροδεν ειναι extrim ετσι δεν ειναι?

Μα κ εγώ γι αυτό είπα στην αρχή ότι ήταν Black smoke γιατί τα σοκολα είναι αυτό το χρώμα που εχει ο γατούλης πιο πάνω εκτός αν βγαίνουν κ σε sealΔεν ηταν τετοιο το χρωμα του,ηταν πολυ πιο σκουρος,σαν σοκολατα υγειας και πιο σκουρος ακομα νομιζω.Τον εδειξε και χτες στην εκπομπη του Φωτη.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Oxι,δεν θα αλλαζε ουσιαστικα κατι,αλλα θα ηθελα να μαθω αν τελικα ειναι ημιαιμη ή καθαροαιμη και τι ρατσας.Ειναι το παρελθον της.Γιατι να μην το ξερω?γιατι παιζει κανενα ρολο αν η σελινα ειναι ρατσας?παντως αυτα του οτι η σελινα μπορει να ειναι καθαροαιμη και οτι επρεπε να της κανεις εκτροφη το αφηνω και εγω ασχολιαστο..εκτος και αν ειναι να μην στειρωσουμε και εμεις τον σιανρο που θα γινει αυτη τη βδομαδα και να τον βαλουμε με μια αντιστοιχη σελινα να ζευγαρωσει..ημαρτον..
Α Ρε Kounelaki πως γνώρισες τον Τρουφομπαμπά και εμένα δεν με γνώρισες? Άσε που σε μια φωτογραφια του Τρουφα που έχεις τραβήξει εγώ είμαι ακριβώς από πίσω!!!????
Σοβαρα?Μαλλον θα νομιζα οτι εισαι ιδιοκτητρια των διπλανων γατακιων...
Που να καταλαβω καλο μου οτι αυτη η γλυκα ειναι η Σισσυ που εχεις στην υπογραφη?Kιουρια μου κατω τα χερια σας απο το Σισσονι!!!
Θα κανω στην ακρη οτι δεν μας μιλησες αλλα οχι να μας κλεψεις και το γατι!!!![]()
Πραγματικα η φωτο δεν την κολακευει καθολου!Θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι αλλο γατι! Ειναι απο τα πιο γλυκουλια περσακια που εχω δει...και με τελειο χρωμα.Κρεμουλα μπισκοτενια.
Κι εγω δε σε καταλαβα!Ειδα την Ηλιανα και μαλλον νομιζα οτι εχεις φυγει και την αφησες στο ποστο σου.Να ευχαριστησω ολες τις ομορφες κιουριες ποθ φωτογραφισαν το βρετανακι μου!!
Κουνελακι...δεν καταλαβα οτι ησουν εσυ!!Ειδα που την φωτογραφια ομως τωρα!!!!
Ναταλια και κουνελακι ευχαριστουμε για τις φωτο του grizzly!!![]()
Ειχα κολλησει στο κλουβι του Γκριζλυ,ειναι πανεμορφος και πολυ χοντρουλης! Τελικα ειναι λιλα ή μπλε?
Voula
Διάσημο μέλος
Μήπως ήρθε η ώρα να πας ένα κοριτσάκι στους γιούς σου ??Καλά, αυτή μικρή η sushi από το Χαλάνδρι, με έκανε και κόλλησα πολλή ώρα με την πάρτη της....της μιλούσαν όλοι και αυτή κοιτούσε μόνο εμένα και είχα λιώσει!!! Αν δεν είχα 2ο γατί, την είχα πάρει αμέσως!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ax αυτη η μικρη ηταν ΟΝΕΙΡΟ!Μήπως ήρθε η ώρα να πας ένα κοριτσάκι στους γιούς σου ??![]()

Διπλα ηταν κατι μικρα νεογεννητακια που μας ξετρελαναν ολους.
Παραθετω βιντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=geQc1HRteCQ
Βουλα μου,κριμα που δεν σε συναντησα.Ευχομαι να τα ξαναβρεθουμε συντομα γιατι εισαι ξεχωριστο ατομο και σε λατρευω πολυ.

natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτά τα μικρά ήταν τόσο γλυκά!!!Ax αυτη η μικρη ηταν ΟΝΕΙΡΟ!
Διπλα ηταν κατι μικρα νεογεννητακια που μας ξετρελαναν ολους.
Παραθετω βιντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=geQc1HRteCQ
Βουλα μου,κριμα που δεν σε συναντησα.Ευχομαι να τα ξαναβρεθουμε συντομα γιατι εισαι ξεχωριστο ατομο και σε λατρευω πολυ.![]()

Τα τάισα και εγώ με το μπιμπερό...

Και ευτυχώς υιοθετήθηκαν όλα!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτά τα μικρά ήταν τόσο γλυκά!!!Τα τάισα και εγώ με το μπιμπερό...
Και ευτυχώς υιοθετήθηκαν όλα!!!
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Aντίπαλο; Καλέ ξέρεις πόσες έχω σβήσει; Τί αγώνα έκανα για να μην εστιάζω αλλού; Η Σημέλα που μου έβγαινε καφέ;xmmm ας κάνω ότι σε πιστεύωΠάντως σου το είχα πει κ την προηγουμενη φορά έχεις μεγάλο ταλέντο στις φωτογραφίες νομίζω ότι η Δώρα βρήκε αντίπαλο
![]()

Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δεν το βλέπω έτσι...

Τώρα θα βάλω τα Σφιγγάκια μέχρι να ανεβούν τα Περσάκια

moukelis
Επιφανές μέλος
Χριστινακι μπες στο προφιλ μου,ενας κυριος εψαχνε φωτο απο τα σφιγγακια του,μηπως μπορεις να του τις στειλεις;Ειναι τελειες!
bunny
Περιβόητο μέλος

Αυτό είναι πολύ ωραίο...
bunny
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω,μου έστειλε ΠΜ,και του τις έστειλα όλες γιατί δεν ήξερα ποια είναι τα γατάκια του.Χριστινακι μπες στο προφιλ μου,ενας κυριος εψαχνε φωτο απο τα σφιγγακια του,μηπως μπορεις να του τις στειλεις;Ειναι τελειες!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ετσι είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν ευχαριστιούνται με τίποταAντίπαλο; Καλέ ξέρεις πόσες έχω σβήσει; Τί αγώνα έκανα για να μην εστιάζω αλλού; Η Σημέλα που μου έβγαινε καφέ;
Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δεν το βλέπω έτσι...![]()

ΤέλειεεεςςςΕλεναααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι πολύ ωραίο...
![]()

καλα το πρώτο μοιάζει πολύ με τον Μπατμαν μου (μόνο που δεν είναι τόσο όμορφο
)Μπανάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ για την αφιέρωση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool