Hlianna
Διάσημο μέλος
Oxι,δεν θα αλλαζε ουσιαστικα κατι,αλλα θα ηθελα να μαθω αν τελικα ειναι ημιαιμη ή καθαροαιμη και τι ρατσας.Ειναι το παρελθον της.Γιατι να μην το ξερω?
ελενα μου δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο απο ενα απλο κεραμιδακι μπλεδακι
αυτο που θα επρεπε να κοιταξεις ειναι αν η σελινα θα αντεχε να μπει σε αυτη την διαδικασια δηλαδη του ταξιδιου του στρες της εκθεσεις και να ακουει νιαουριτα το μικροφωνο δυνατα κλπ και μετα να αποφασισεις να την πας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ότι έγινα και μεγάλη καλλιτέχνης τώραΕτσι είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν ευχαριστιούνται με τίποτα
Τέλειεεεςςςκαλα το πρώτο μοιάζει πολύ με τον Μπατμαν μου (μόνο που δεν είναι τόσο όμορφο
)
Μπανάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ για την αφιέρωση![]()

Παρακαλώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι γάτα Θεέ μου!!!!!!!!Το κορίτσι μας (σε μερικες ποζες δεν εχει βγει λες και τη μαλωσαμε;)
![]()
![]()
![]()

Αγαααααααααπη μου Τρουφάααααααααακο μου!! Πανέμορφε!!!O Τρουφάκος...
![]()
![]()
![]()
...τον οποίο λάτρεψε η κριτής του! Αν και δε φαίνεται καθόλου αυτό
![]()
Ιδιος ο μπαμπάκας του ειναι καλέ στο βλέμμα, ίδια ματάκια έχει και το μουτράκι της μανούλας του!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ σιαμέζος. Υπογράφω και ως νονά παρακαλώ του μπαμπά του Σίμπα!

Το έβαλε το σχόλιο σου Ελενάκι καθώς και το δικό μου. Εβαλα ψευδώνυμο και τους ειπα πως άν επρόκειτο για καμμια εκθεσούλα με ξεβράκωτες όλα θα ήταν ΟΚ και θα την σχολίαζαν θετικά.Που είναι τα περσάκια δεσποινίς Μπανάκι;
Λουνα κ εγώ εγραψα σχόλιο αλλά δεν το βάλανε οι κύριοι των νέων κατά τα αλλά ελευθερία του λόγου σου λέει

Οχι βέβαια αλλα όπως ειπε και η Ελενα ειναι η "ελευθερία του λόγου " που μας αφήνουνεμενα το δευτερο περιειχε και τη λεξη ουστ!!!!
μα ειναι κακια η λεξη ουστ?
οχι πειτε μου

![]()
Πανέμορφες οι φωτο. Ευχαριστουμε πολύ.!!!! Βεβαια εδώ ο Περσουλης μου δεν ειναι ομορφος οπως ειναι στην πραγματικότητα
Αγαπη μου μπερδεύεσαι γιατι ειναι ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατάκια και όσο να'ναι ειναι και δύσκολοι οι χρωματισμοί τουςΕμενα δε μου φαινεται καν για chocolate,ειδα αρκετα απο κοντα στην Ολλανδια και το χρωμα του δεν μοιαζει καθολου.Τι να πω,με τα χρωματα των περσικων μπερδευομαι πολυ.χιχιχιχιχι
![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εβαλε το δευτερο σχόλιο Αναστασία μου κ το εβαλε την επόμενη μερα. Εσυ ήσουν με το ξεβράκωτο σχόλιο;Το έβαλε το σχόλιο σου Ελενάκι καθώς και το δικό μου. Εβαλα ψευδώνυμο και τους ειπα πως άν επρόκειτο για καμμια εκθεσούλα με ξεβράκωτες όλα θα ήταν ΟΚ και θα την σχολίαζαν θετικά.
Πανέμορφες οι φωτο. Ευχαριστουμε πολύ.!!!! Βεβαια εδώ ο Περσουλης μου δεν ειναι ομορφος οπως ειναι στην πραγματικότητα![]()

Καλα ο Περσης ακόμα κ οταν τον ασχημαίνει ο φακός είναι πανέμορφος

Φυσικά θέλει ειδικούς με γνώσεις ευφράδεια λόγου γιατί δεν μπορεί ο καθείς να προφέρει καθώς κ να αναγνωρίσει τον χρωματισμό μπλοτσεντ με χάρη κ τσαχπινιάΑγαπη μου μπερδεύεσαι γιατι ειναι ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατάκια και όσο να'ναι ειναι και δύσκολοι οι χρωματισμοί τουςχιχιχιχιχι
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε ναι,για να μην αρχισω με τις οστρακοχελωνες...

elvenstar
Επιφανές μέλος
οστρακοχελώνες;;; όχι χελωνοστικτα
moukelis
Επιφανές μέλος
Α δεν ξερω εγω ειμαι μια κοινη θνητη δεν ομιλω τη διαλεκτο.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Εβαλε το δευτερο σχόλιο Αναστασία μου κ το εβαλε την επόμενη μερα. Εσυ ήσουν με το ξεβράκωτο σχόλιο;![]()
Φυσικά θέλει ειδικούς με γνώσεις ευφράδεια λόγου γιατί δεν μπορεί ο καθείς να προφέρει καθώς κ να αναγνωρίσει τον χρωματισμό μπλοτσεντ με χάρη κ τσαχπινιά
Καλε ναι,για να μην αρχισω με τις οστρακοχελωνες...![]()
κοριτσια να σας κερασω ενα ΝΟΥΝΟΥ?

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι ναι κανε μου πασα ενα και μαζευτειτε,βγαινουμε οφ τοπικ.

elvenstar
Επιφανές μέλος
τωρα δεν μπορω να μη ρωτήσω γιατί νουνου; κ ας βγω οφ
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ ναι εγώ ήμουν και με το υπέροχο ψευδώνυμο ε??? Κατάλαβα....τα χάλια τους.Εβαλε το δευτερο σχόλιο Αναστασία μου κ το εβαλε την επόμενη μερα. Εσυ ήσουν με το ξεβράκωτο σχόλιο;![]()
Φυσικά θέλει ειδικούς με γνώσεις ευφράδεια λόγου γιατί δεν μπορεί ο καθείς να προφέρει καθώς κ να αναγνωρίσει τον χρωματισμό μπλοτσεντ με χάρη κ τσαχπινιά

Αυτο πού το βάζεις??? τέτοιοι χρωματισμοι ειναι καταπληκτικοί και πρέπει να αναφέρονται είναι η αλήθεια!Καλε ναι,για να μην αρχισω με τις οστρακοχελωνες...![]()

για να δουμε... Νουνού λάιτ ή κανονικό γιατι κάνω και δίαιτα.κοριτσια να σας κερασω ενα ΝΟΥΝΟΥ?![]()

staman2
Περιβόητο μέλος

Δωράκι το Γιογκίνο μου το αγαπημένο?

Μα πού ειναι το νουνου??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το Γιογκινι σου κανει αγαπες και γλυκες σε ολους και τρωει σαν δεινοσαυρος.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμεις είμαστε καλά εκτός από τον Μπατ που δεν τρώει κ τόσο πολύ τωρα τελευταία
αλλα τα υπολοιπα όλα καλά είναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο στον δεινόσαυρο Γιόγκι και οσο για τον Μπατ Ελενάκι μην στενοχωριέσαι τωρα την άνοιξη τους κόβεται λίγο η όρεξη. Κι εμένα δεν τρώνε όλα το ίδιο.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το μουσου ομως τρώει πιο πολύ κ από τον Γιογιο

Βρε κορίτσια δεν ανοίγει καμιά σας ενα θεματακι σαν καφενείο οπου θα μπαίνουμε κ να τα λέμε λίγο κ να μη χαλαμε τα θέματα
staman2
Περιβόητο μέλος
Eιχαμε ανοίξει Λενάκι μου εκεινο με την Γιούλη αλλα και πάλι ξεχνιομαστε και δεν μπαίναμε αρκετά. Αλλωστε τώρα μπαίνουμε και πιο λίγο (τουλάχιστον εγώ)Το μουσου ομως τρώει πιο πολύ κ από τον Γιογιο
Βρε κορίτσια δεν ανοίγει καμιά σας ενα θεματακι σαν καφενείο οπου θα μπαίνουμε κ να τα λέμε λίγο κ να μη χαλαμε τα θέματα
Υ.Γ: Και για να μη νομίζετε πως έφυγα έτσι ξαφνικά χωρίς γεια, ξανά'ρθα τώρα αφου σταμάτησα ξαφνικά την ώρα που μιλούσαμε για να πλύνω το κρεβάτι της Λούσης, γιατι ο κυριος Ορφέας για πολλοστή φορά το κατουρησε ενώ η κακομοίρα η Λούση κοιτουσε και μύριζε ως αποσβολωμένη και απο μέσα της του έριχνε μπινελίκια.

bunny
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χαϊδεψα κιολας ενα,την Κυριακη οταν τελειωσαμε.

bunny
Περιβόητο μέλος
Γιατί ντρέπεσαι ; Εγώ δηλαδή που ξεζούμισα τον αρκούδο, πόσαΧαϊδεψα κιολας ενα,την Κυριακη οταν τελειωσαμε.![]()
πρέπει να βάλω;

Πάντως πολύ ωραία γατάκια ήταν τα Ρωσακια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
χιχιχιχιχι