OCTOBER1ST
Νεοφερμένο μέλος
ωραία ιδεά! στα πλαίσια festival του εξωτερικού.
πολλά bravo
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
h.k
Νεοφερμένο μέλος
ψιλοετοιμαζόμαστε! Βουρτσίζουμε γούνες, κάνουμε καλό grooming και σας περιμένουμε να μάθετε τα χαίρια μας...
Το adespotologio θα βρίσκεται μαζί μας,
η αγαπημένη μας Φλώρα groomer θα βρίσκεται επίσης μαζί μας για να λύσει τις όποιες απορίες σας σχετικά me to grooming
επίσης θα βρείτε
το ημερολόγιο του σωματείου adespotologio...
πολλά ενημερωτικά φυλλάδια,
χριστουγεννιάτικα στολίδια,
μπουτίκ με πραγματάκια και αξεσουάρ με θέμα τη γάτα
(τσάντες , κούπες , ποτιστήρι κλπ κλπ)
εξωτικά τσάγια και λιχουδιές!
είσοδος ελεύθερη
Σας περιμένουμε
Ευκαιρία να δούμε μερικά πράγματα για το grooming, γιατί ο Δίας διαμαρτύρεται συνεχώς όταν τον χτενίζουμε και αναγκαζόμαστε να τον δωροδοκήσουμε για να το δεχτεί!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OCTOBER1ST
Νεοφερμένο μέλος
Aυτή η φλώρα είναι ένας μύθος στο grooming... επιτέλους θα τη δούμε από κοντά!!!

Havana
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Aν ειναι λέει???? Ειναι τέλεια η γυναίκα. Καταπληκτική στη δουλεια της, καταπληκτική δασκάλα (το λέω γιατι το ξέρω προσωπικά επειδη η κόρη μου φοιτά αυτον τον καιρο στη σχολή της ως μαθήτρια), και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!Aυτή η φλώρα είναι ένας μύθος στο grooming... επιτέλους θα τη δούμε από κοντά!!!![]()
Αυθόρμητος και ειλικρινής!

Με το καλό λοιπόν να γίνει η έκθεση μεθαύριο και καλή επιτυχία να έχει και δώστε πολλα φιλιά στα γατόνια τα υπέροχα!
Τα βρετανάκια και τα περσάκια ειναι και οι αγαπημένες μου φυλές!
Αν μπορέσω θα σας έρθωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Havana
Διάσημο μέλος
anastasia!!! τι σουπερ νέα είναι αυτά??
συγχαρητήρια για την επιλογή των σπουδών!!!
ουαο!!!
έχω χαρεί πάρα πολύ!!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Αναστασία τι σχολή είναι αυτή? Έχει σχέση με γατο-groomong? Για πες, για πες, με ενδιαφέρει!Aν ειναι λέει???? Ειναι τέλεια η γυναίκα. Καταπληκτική στη δουλεια της, καταπληκτική δασκάλα (το λέω γιατι το ξέρω προσωπικά επειδη η κόρη μου φοιτά αυτον τον καιρο στη σχολή της ως μαθήτρια), και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
Αυθόρμητος και ειλικρινής!
Με το καλό λοιπόν να γίνει η έκθεση μεθαύριο και καλή επιτυχία να έχει και δώστε πολλα φιλιά στα γατόνια τα υπέροχα!
Τα βρετανάκια και τα περσάκια ειναι και οι αγαπημένες μου φυλές!
Αν μπορέσω θα σας έρθωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Havana
Διάσημο μέλος
δενξερω αν μπορεις να δεις απο δω τη σελιδα στο facebook
https://www.facebook.com/pages/Floras-Pet-Grooming-Academy/268565004801
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
no worries θα ειμαστε εκει...
για να τα μαθετε όλα.

sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστηχως ειναι λιγο δυσκολο να ορισεις συγκρκριμενη ωρα για να παρουσιασεις την καθε φυλη...
no worries θα ειμαστε εκει...
για να τα μαθετε όλα.![]()
ωραία!!!!! αντε....μια μέρα ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονώ!!!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
δενξερω αν μπορεις να δεις απο δω τη σελιδα στο facebook
https://www.facebook.com/pages/Floras-Pet-Grooming-Academy/268565004801
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Θα τα πούμε αύριο και από κοντά. ανυπομονώ να σας γνωρίσω!

staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄έυχαριστουμε πολύ Κατερίνα!!anastasia!!! τι σουπερ νέα είναι αυτά??
συγχαρητήρια για την επιλογή των σπουδών!!!
ουαο!!!
έχω χαρεί πάρα πολύ!!!!

Ειναι κάτι που της αρέσει παρα πολύ. Εχει μεγάλη τρέλα στα ζωάκια και απο μικρή που την θυμάμαι σε ηλικία 5 χρονών οταν πήραμε την πρώτη μας σκυλίτσα μια μικρή θιβετιανή σπάνιελ, της έδωσε αυτή το όνομα (Ροζυ), και διαρκώς την πασπάτευε και την χτένιζε και της έκανε κομμώσεις. Και επίσης και τωρα οταν κατεβάζω τον Περσούλη μου στις εκθέσεις κάθεται και χαζεύει την όλη προετοιμασία που του κάνουμε και βοηθάει.

Να φανταστεις έχει σπουδάσει νοσηλευτική στα ΤΕΙ αλλα αυτο δεν την ενδιαφέρει καθόλου να το ασκήσει ως επάγγελμα...

Χαιρομαι που ειναι ευτυχισμένη ομως πια...

Χρυσα μου η σχολή της Φλώρας ειναι για grooming σκυλων και γατιών. Ειναι καταπληκτικό το περιβάλλον και η φοίτηση κοντά της... Η κορουλα μου ειναι πολύ χαρούμενη!!! Και αυτο μετράει. Μπες στο σάιτ που σου έβαλε η Κατερίνα να τη δεις.Αναστασία τι σχολή είναι αυτή? Έχει σχέση με γατο-groomong? Για πες, για πες, με ενδιαφέρει!![]()
Φιλάκια σε εσένα και στο Αγγελούδι σου!

ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΦΛΩΡΑ
Νεοφερμένο μέλος
Aυτή η φλώρα είναι ένας μύθος στο grooming... επιτέλους θα τη δούμε από κοντά!!!![]()
Αντε να έρθει το event μας αύριο!!! Να γνωρίσει ο κόσμος όλες συτές τις υπέροχες φυλές... Και φυσικα παντού χωράει ένας μύθος....χαχαχαχαχαχαχα

Αν είναι δυνατόν!!! Ευχαριστώ Αναστασία για τα υπέροχα σου λόγια, αλλα η Βασιλική είναι αστεράκι
Havana
Διάσημο μέλος
θελω ena megalo σαμπουαν whitening αν εχεις ευκαιρο θυμησου το για γατες...!!!
παω να κανω beauty sleep
niaou
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήρθα χθες στο φεστιβάλ και μου άρεσε πάρα πολύ!!!! Και οι δύο ράτσες ήταν καταπληκτικές!!!!! Τα συγχαρητηρια μου και στα δύο εκτροφεία για αυτήν τους την πρωτοβουλία!!!!! Έχω βγάλει και μερικές φωτογραφίες και αν με αφήνει η Κατερίνα θα τις ανεβάσω εδώ!!!
Απο τα ραγκντολ μου άρεσαν πολύ ο πήγασος, ο απολλωνας(στο χαρτί έγραφε ότι ήταν lynx...τι σημαίνει αυτό?), και ένα γατάκι που ήταν το πρώτο απο την μερια της πόρτας(δεν θυμαμαι το ονομα του δυστυχως)
Απο τα βρετανικα, μου άρεσαν πολύ τα τρια μικρούλια (misa, mia και ava), και ο tattoo!!!!!!!!!!
Havana
Διάσημο μέλος
εννοείται και θέλουμε τις φώτο καλέ...
το γατάκι στην πόρτα ήταν ο Derby
lynx είναι το tabby ή αλλιώς εκείνο με ραβδώσεις ..!
ακόμη δεν έχω συνέλθει, πέρασα πολύ πολύ όμορφα..
αλλά τα ψιλοέφτυσα....
χιχιιχι
θα ανεβάσω κι εγώ φωτό μέσα στη βδομάδα
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα πραγματικά καταπληκτικές και οι δύο φυλές.Μετά βίας συγκρατηθήκαμε να μην υιοθετήσουμε και ένα δεύτερο να κάνει παρέα στο Δία. Ολα τα ragdoll ήταν το ένα πιο όμορφο απ' το άλλο.Αυτή η Αλκυόνη όμως.. είναι άλλο πράγμα.Στο γυρισμό λέγαμε με την Ερασμία:"Τι ωραία που θα ταίριαζε να κάνει παρέα με τον Δία μας".Ευτυχώς μας γλύτωσε το γεγονός ότι θα την κρατήσεις στο εκτροφείο και δεν μπήκαμε στον πειρασμό!!Γεια! Ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να γνωρίσουν τα γατάκια μας..!!!!!!
εννοείται και θέλουμε τις φώτο καλέ...
το γατάκι στην πόρτα ήταν ο Derby
lynx είναι το tabby ή αλλιώς εκείνο με ραβδώσεις ..!
ακόμη δεν έχω συνέλθει, πέρασα πολύ πολύ όμορφα..
αλλά τα ψιλοέφτυσα....
χιχιιχι
θα ανεβάσω κι εγώ φωτό μέσα στη βδομάδα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool