chryssa
Διάσημο μέλος
Υπέροχες όλες οι γατούλες, η μία πιο όμορφη από την άλλη!

Κατερίνα, χάρηκα πολύ που γνώρισα εσένα και τις υπέροχες γατούλες σου! Ελπίζω να τις γνωρίσω καλύτερα στο άμεσο μέλλον!

Πολύ καλή η ιδέα για αυτή τη διοργάνωση, μακάρι να έχουμε πολλές ακόμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
επειδή έβγαλα ελάχιστες φώτο... τις έβαλα σε ενα smile Βοx ...
σε αυτό το Link
https://smilebox.com/playBlog/4d6a41324e6a41344f44673d0d0a&blogview=true
ελπίζω να λειτουργεί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
αααα να σας πω και τα αστεράκιa...
King weiss 29 ψηφοι
Deep Ocean 23
Alceony 31
Mars 34 !!!
and the winner Mars to μικρό ragdollaki ... Νιαου
staman2
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια για τα υπέροχα γατόνια!! Ειναι ΟΛΑ τους πανέμορφα...

Υπέροχο το smilebox Κατερίνα, και φαίνεται οτι η παρουσίαση ήταν πολύ όμορφη....

Δυστυχως δεν μπορεσα να έρθω λόγω υποχρεώσεων που είχα και ήταν αδύνατον...
Havana
Διάσημο μέλος
Αναστασία μπορεί να μην ήσουν εκεί, αλλα η θετική σκέψη όλων σας ήταν εκεί!!
Και αυτό μετράει!!
Παρολαυτα ενα καφεδάκι εκτος φεστιβάλ θα το έπινα όταν ξεπήξεις (αυτοπροσκαλεσθηκα η μουλάρα)
φιλακιααααααα
OCTOBER1ST
Νεοφερμένο μέλος
πάρα πολύ ωραία ήταν!!! άντε περιμένουμε και την επόμενη...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
goth
Δραστήριο μέλος
Αχ!!!Ενδιαφερομαι πολυ!!!Που και ποτε γινεται???Απαντησε μου γρηγορα!!!!!plz
Havana
Διάσημο μέλος
Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα κακοποίησης `zώων , (κρήτη, καλλιθέα κλπ)
Το τμήμα κτηνιατρικής σχολής Θεσσαλίας διοργανώνει στην Αθηνα :
Ημερίδα με θέμα ῾κακοποιήση και θανάτωση ζώων συντροφίας῾ απο το εγαστήριο παθολογικής ανατομικής ( τμήμα κτηνιατρικής πανεπηστημίου Θεσσαλίας ) σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας τη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α (Λ.Αλεξάνδρας 173, Αμπελόκηποι Αθήνα)
θα ακολουθήσουν ομιλίες απο τις 9.30-15.00
Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Είσοδος Ελεύθερη
9 με -10.00 το πρωί έχει χαιρετισμούς απο επισήμου κλπ΄
οι ομιλίες ξεκινούν μετά και αποτι είδα το πρόγραμμα εχεοι πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ενδιαφέρον θα είναι και είναι δυό βήματα απο το σπίτι μου. Θα προσπαθήσω να πάω, εσύ είσαι Αθήνα; Θα είναι παιδιά απο το αδεσποτολόγιο εκεί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
τα παιδια απο το αδεσποτολόγιο (οι εξης 5 νομάτοι που είμαστε) δεν ξέρω αν θα παρεβρεθούν ως ακροατές, το πεοτρίνω και απο εδώ για αν το συνδιάσουμε μετα με κανένα καφεδάκι η κανένα φαι στα applebeas..

mickey mouse
Διάσημο μέλος
αν και είναι πρωί για τα γούστα μου , ναι θα πάω , κατα τις δέκα αν πω την αλήθεια γιατι δεν αντέχω τους χαιτρετισμους ...
τα παιδια απο το αδεσποτολόγιο (οι εξης 5 νομάτοι που είμαστε) δεν ξέρω αν θα παρεβρεθούν ως ακροατές, το πεοτρίνω και απο εδώ για αν το συνδιάσουμε μετα με κανένα καφεδάκι η κανένα φαι στα applebeas..![]()

αν σου πω οτι γι αυτό σε ρώτησα
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
θα σου στείλω το κινητό μου με πμ..

Havana
Διάσημο μέλος

θα με πιάσει η τραγικότητα, εκείνη την ημέρα 9 με 3 έχω σεμινάριο yoga...τι στο καλό θα κάνω?
έχω διχαστεί..... γκρρρρ θα δα πως θα παει ο πρώτος κύκλος 5και 6 φεβρουαριου και θα δω εκείνη την εβδομάδα, διαφορετικα.. θα αγκαρέψω κάποιο να σκάσει με κασσετοφωνάκι. τα διαόλια μου λέμε....
Mikey την άλλη κυριακή 20/2 στο ξενοδοχείο president αμπελοκηπους κάνουμε την πρώτη ημερίδα αδεσποτολογίου...
αν δεν κάτσει τη μια κυριακή θα κάτσει την επόμενη...

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπάμαι που δεν είμαι στην Αθήνα

Εύχομαι όλες αυτές οι δράσεις να πιάσουν τόπο και να εισακουστούν από τους αρμόδιους πολιτικούς για να μετατραπεί η κακοποίηση σε κακούργημα.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Mikey την άλλη κυριακή 20/2 στο ξενοδοχείο president αμπελοκηπους κάνουμε την πρώτη ημερίδα αδεσποτολογίου...
αν δεν κάτσει τη μια κυριακή θα κάτσει την επόμενη...![]()
Οκ λοιπόν ίσως είναι καλύτερα και για μένα γιατί στις 12 έχει γενέθλια η κόρη μου και φαντάζομαι πως την Κυριακή θα έχουμε οικογενειακό τραπέζι

Havana
Διάσημο μέλος
να σου ζήσει το υδροχοάκι...!!!!! 

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μπαίνει στα 25 φέτος η αγάπη μου

Havana
Διάσημο μέλος
Το φιλοζωικό σωματείο Αδεσποτολόγιο σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων και την σωστή φροντίδα τους αλλά και την σωστή φροντίδα των αδέσποτων ζώων.
Μέλη του σωματείου και προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναφερθούν στην γενικότερη κατάσταση των ζώων στην χώρα μας και σε θέματα νομοθεσίας, διατροφής αλλά και κτηνιατρικά θέματα που σχετίζονται με τα κατοικίδια, δεσποζόμενα και αδέσποτα, και πώς μπορούμε όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε την ευζωία τους.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 20/2/2011 12:00 – 18:00 στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43.
Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, διανομή ενημερωτικού υλικού, καθώς και πώληση αντικειμένων για την ενίσχυση του σωματείου.
To τελικό πρόγραμμα ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα

staman2
Περιβόητο μέλος
Ωραια εκδήλωση!!!! Θα εχει πολυ ενδιαφέρον!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool