Ανακοινώσεις για Bazaars

Α! θέλω και εγώ!!! Με/μας θέλετε;;; :rolleyes:...
Βέβαια, να μην μου/μας τύχει κάτι απρόοπτο εκείνη την μέρα. Αλλά αφού θα είμαστε στην μητέρα μου (μένει Άγια Παρασκευή) θα πάω/παμε!!!:D...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι,καλυτερα να παμε νωρις για να το γυρισουμε πολλη ωρα:up:

Ασπασια,θα εχει πραγματα για γατακια και σκυλακια και οχι μονο,θα εχει και δωρακια,π.χ. dvd και τετοια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχετε ακουσει κατι για μια εκθεση με αδεσποτακια στο πρωην ανατολικο αεροδρομιο αυτο το σαββατοκυριακο? χρεωνουν εισοδο?

εγω λεω η Νιαου να ερθει με τους γονεις της κακο δεν ειναι αφου κ αυτοι πρεπει να αγαπανε τα ζωα λοιπον κοριτσια του πειραια στις 3 στον ηλεκτρικο καλα δεν ειναι?

Λέω, τα παιδια απο τον Πειραια, όταν θα εισαστε στο Σύνταγμα ακόμα με με πάρεις ενα τηλ να ξεκινήσω κι εγώ, να ειμαι σε 10' Eθνική Aμυνα. Kαλά έτσι; :happy:

Περιπου τι ωρα θα ειστε εκει?
Α, και πως θα σας γνωρισω?:confused:

τελικα ειμαι πολυ ατυχη...:( βγηκε σημερα ανακοινωση οτι στις 11/12 9 το πρωι δινω το τελευταιο μου μαθημα,οποτε την κυριακη θα πρεπει να κατσω να διαβασω...:cry: :cry:

Kρίμα βρε Mάριελ... Aλλά υπάρχουν και άλλες συναντήσεις. Eλπίζω να σε δούμε τότε :happy:
H Sardelitsa μας θέτει σωστά ερωτήματα. Άλλες φορες γνωριζόμασταν κρατώντας γατοτροφές. Tώρα; :hmm: Eκει δεν έχει να ταίσουμε :/:
Eχω στερεψει απο ιδέες για την ώρα... Kαμμιά καλή; Kαι πόση ώρα είναι η διαδρομή απο Πειραιά; Mετά για Aγ. Παρασκευή είναι περίπου 10-15'.
Oσοι είναι να έρθετε να στειλετε με πμ οπωσδήποτε το κινητό σας στη Ladycat ή σε μένα ή σε κάποιον άλλο που είναι να έρθει σίγουρα :)

Να κρατάτε οι μισές απο μια βοσκοπούλα και οι άλλες μισές απο ένα βοσκό, λέει;:rolleyes: Η εύκολη λύση.
Στο φόρουμ υπάρχει φωτο της Ladycat. Θα σταθεί στην είσοδο και θα ψάχνετε όλες αυτήν. Η δύσκολη λύση.:rolleyes:

ναι καλε θα καθομαι με κλειστα τα ματια κ θα φοραω πυτζαμες μηπως να φερω την πατουνα μαζι?

Με το μετρο θα ερθετε?

ναι καλε θα παμε στο μοναστηρακι κ απο εκει μετρο για πενταγωνο

Κ απο το πενταγωνο?Θα σας παρει η Ολγα?

H Sardelitsa μας θέτει σωστά ερωτήματα. Άλλες φορες γνωριζόμασταν κρατώντας γατοτροφές.

Μμμμ, κρατωντας μια σημαιουλα που θα την εχετε περασει σε καλαμακι απο σουβλακι με την φωτογραφια της γατουλας σας;;; :cool:

Συγνωμη ρε παιδια, ειλικρινα...
Απλα ειχε χαλασει το internet και καθυστερησα ωσπου να το φτιαξω...
Τελοσπαντων, φυσικα και θα ερθω με τη μητερα μου. Και για το αλλο θεμα, ολες συζητατε για το που θα συναντηθειτε απο Πειραια...
Εγω που ειμαι απο Βουλα τι γινεται;;;:( :( :( :hmm: :rolleyes: :redface:

Εγώ μένω Αγία Παρασκευή οπότε με βολέυει!Πολύ θέλω να σας γνωρίσω όλες από κοντά!Υπάρχει μια πιθανότητα να λείπω το σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών οπότε δεν θα μπορέσω.Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο οπότε αν κανονίσετε ώρα και πώς θα γνωριστούμε θα σας πω σίγουρα αν θα έρθω ή όχι.Πιστέυω πως αύριο μεθαύριο θα ξέρω.Πάντως εγώ θα σας συναντήσω εκεί που γίνεται το bazaar.

προσβαση για ΑΜΕΑ εινε δινατη?

Όλγα, τον καφέ τον κερνάμε εμείς φυσικά!!!!!!!

Μαρίνα

fonkat, δε ξέρω αν έχει ασανσέρ. θέλεις να ρωτήσω την υπεύθυνη ή θελεις να ρωτήσεις εσύ?

Μαρίνα

Δεν είδα τα μηνύματα σας νωρίτερα, σορυ που απαντώ σε όλα τώρα. Το ξέρω ότι είναι σπαστικό αλλά γράφτηκα σήμερα στο γατο-φόρουμ.

Όσοι θέλετε να σας βοηθήσουμε σε μεταφορά, να ενημερώσω πως υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με κάποιο από τα μέλη μας, από βόρεια προάστια, από νέα σμυρνη που μένω εγώ, από βούλα που μένει η γραμματέας του σωματείου και μετά από κάποιο κοντινό μετρό (θα κανονίσουμε να έρθει κάποιος να σας παραλάβει).

Πάντως ο χώρος βρίσκεται σε πάρα πολύ εύκολο σημείο, στην Αγία Παρασκευή ακριβώς στο ύψος της πλατείας, το πρώτο φανάρι μετά αριστερά και ευθεία... είναι ακριβώς εκεί. Πάρα πολύ εύκολο.

Ότι θέλετε να παίρνετε τη Χριστιάννα να σας βοηθήσει, που μένει κοντά. Είναι γλυκήτατη κοπέλα, σαν και εσάς που θέλετε να έρθετε. :)

Μαρίνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back