Ανακοινώσεις για Bazaars

Νότααα, σόρυ ρε συ, αλλά μετά τις 2 έφυγαν όλα... Είχαμε άπειρα πράγματα για ζώα, εκτός από κλουβάκια μεταφοράς. Μικρή αίθουσα, αλλά δεν ζήτησαν κάτι που δεν είχαμε. Μόνο κλουβάκια και γούρια έλειπαν!!

Ότι θες μας λες και πιστεύω θα το βρούμε.

Άλλη φορά να μας ψάχνετε, για να γνωριζόμαστε!!

Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άλλη φορα με γούρια εγώ θα σας προμηθεύσω. Μόνο χτες πρέπει να έφτιαξα καμμιά 50αριά! Επίσης άλλη φορά ελπίζω να καταφέρω να έρθω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι κριμα που το'χασα...:( υπαρχει καποιος χωρος οπου υπαρχουν μαζεμενα τα μπρελοκ,οι καρδουλες,μπλουζακια κτλ του stray ωστε να τα αγορασει καποιος?

:D Kι εμεις χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και απο κοντά! Kαι όμορφα περάσαμε και με σακουλάκια φύγαμε και κάναμε το meeting μας. Mπράβο για το κέφι και όλη την προσπάθεια! Kαι του χρόνου! Eχει και το Πάσχα;

καλημέρα σε όλους

τι συγνώμη βρε Μαρίνα μου, απλά και εμείς ήρθαμε αργά. Ναι η αλήθεια είναι οτι ενδιαφέρομαι για ένα ονυχοδρόμιο με αρκετό ύψος (καθώς βλέπεις έχω και μεγάλο γάτο:P ) καθώς και κάτι σαν κατάλυμμα (σπιτάκι, κουτί μεταφοράς) για ένα γατούλη αδέσποτο που ταϊζω στην αυλή μας. Αν πράγματι μπορώ να αγοράσω κάτι σε καλή τιμή και να προσφέρω και στο σωματείο θα είναι 2 φορές καλά. Κρίμα που ντράπηκα και δεν μίλησα σε κανέναν σας..την επόμενη φορά θα φανώ πιο τολμηρη (και αυτό είναι απειλή:) )

να έχετε όλοι μια ωραία (παρόλη την βροχή) μέρα
Νότα

Αν θέλεις σου στέλνω φωτογραφίες από τα πράγματα Stray που έχουμε, να τα δεις και τα στέλνουμε με αντικαταβολή.

Για άλλα πράγματα, πχ κλουβιά, νυχοδρόμια κτλ, θα μιλήσω με τα παιδιά που έχουν το μαγαζί, να δω τι θα μου πουν.

Μαρίνα

Μαρινάκι,
από τo stray πήρα την κλειδοθήκη με το κόκαλλάκι. Αλλά αν υπάρχει κάτι άλλο πέσμου. Επίσης θα μου έκανες πάρα πολύ μεγάλη χάρη αν μπορούσες να μάθεις απ'αυτή την φίλη σου με τον pet-shop και αν μπορεί και η αγορά τους να σημαίνει και συνεισφορά στο stray ακόμη καλύτερα.:)

σ'ευχαριστώ ούτως ή αλλως

Νότα

Υ.Γ.αν μπορώ ποτέ με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσω στο σωματείο ενημέρωσέ με. Χρήματα πολλά δεν περισσεύουν αλλά έχω καλή διάθεσή και μεγάλη αγάπη για τα ζώα (οπως και όλοι μας εδω μεσα φαντάζομαι)

υπαρχει καποιο link που εχει ολα τα πραγματα που πουλατε μαζεμενα?

Όχι μόνο τα μπρελόκ έχουμε και τα μπλουζάκια. Σύντομα και το ημερολόγιο. Τα άλλα είναι από δωρεές και ειναι 1-2 τμχ καθε φορα

Μαρίνα

Μαρίνα έχετε συζητήσει καθόλου για το πότε θα είναι το επόμενο bazaar?

Σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα μπαζάρ προς τον Φεβρούαριο-Μάρτιο. Ίσως είναι και συμμετοχή σε εκδήλωση, δε ξέρουμε ακόμα.

Μαρίνα

Σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα μπαζάρ προς τον Φεβρούαριο-Μάρτιο. Ίσως είναι και συμμετοχή σε εκδήλωση, δε ξέρουμε ακόμα.

Μαρίνα

Λίγο καιρό πριν θα μπορέσεις να μ'ενημερώσεις σχετικά για να μαζέψω κάποια πράγματα και να φτιάξω και μερικά κοσμήματα να σας φέρω? Καμιά δεκαριά μέρες πριν για να προλάβω γιατί με τη δουλειά στο γραφείο δεν έχω και πολύ χρόνο να φτιάξω κοσμήματα.:)

καλημέρα!!

Συγχαρητήρια και για το bazaar!!
Dragonfly-kishar, θα μπορούσες να μου πεις για το που βρίσκεται το συγκεκριμένο pet-shop που αναφέρεις?

αυτο θα ενδιεφεραι και μενα ειδικα αν ειναι μεγαλο και εχει πολλα πραγματα για γατες.

Κόρινθο!!

Μαρίνα

ελα για πες που????χιχι κορινθο ειναι το σπιτι τον γονιον μου καπου θα το εχω δει.

Παιδια το παζαρι ηταν τελειο! Ειχε πολλα πραγματα και πολυ ωραια μαλιστα! Μακαρι να ειχα φερει περισσοτερα λεφτα μαζι μου!:/: :)
Και μακαρι να ειναι τοσο ωραιο και το δικο μου παζαρι!:P :D :)

όταν λες δικό σου παζαρι? πες μας :hmm:

Το θεμα που εχω δημοσιευσει: Χριστουγεννιατικο παζαρι και το διοργανωνω μονη μου:) :
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B9.219794/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back