Voula
Διάσημο μέλος
Και όπως λέει καιη Drussilia καλό θα ήταν να δείτε τα ζωάκια από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται. Π.χ. υπάρχουν άρρωστα κι αν ναι σε τι κατάσταση είναι ? Τα θηλυκά έχουν στειρωθεί ? Προωθήσεις για υιοθεσίες γίνονται ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ζητείστε να πάτε να δείτε τα ζωάκια και ενεργοποιηθείτε άμεσα για αυτά με είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως εμβόλια και αποπαρασιτικά. Όχι τροφές και όχι λεφτά.
Θα συμφωνήσω. Απ' αυτά που μου έρχονται στο μυαλό, οι μεγαλύτερες ανάγκες είναι σε διάφορα φάρμακα, λουράκια σκάλιμπορ (για το καλοκαίρι), παλιές κουβέρτες και πλαστικές λεκάνες (για το νερό τους).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QuantumLeap2010
Νεοφερμένο μέλος
Γιατί οχι τροφές ?(κατόπιν συνενόησης για το είδος κλπ., φυσικά)
Φιλική μου συμβουλή πάντως για το συγκεκριμένο παζάρι και σωματείο.
Ζητείστε να πάτε να δείτε τα ζωάκια και ενεργοποιηθείτε άμεσα για αυτά με είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως εμβόλια και αποπαρασιτικά. Όχι τροφές και όχι λεφτά.
QuantumLeap2010
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης φάρμακα,σύριγγες, κατσαρόλες κλπ.
Επίσης χρειάζονται: 1 ψυγείο, 1 πλυντήριο ρούχων και 2 ποδήλατα για τους εργαζόμενους στην Στέγη (Κορωπί)
Θα συμφωνήσω. Απ' αυτά που μου έρχονται στο μυαλό, οι μεγαλύτερες ανάγκες είναι σε διάφορα φάρμακα, λουράκια σκάλιμπορ (για το καλοκαίρι), παλιές κουβέρτες και πλαστικές λεκάνες (για το νερό τους).
QuantumLeap2010
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να υποθέσω οτι οι 6 φατσούλες είναι μέλη της οικογένειάς σου?
Ξέρω ότι το συγκεκριμένο σωματείο κάνει παζάριο 1 φορά τον μήνα, στην ίδια δ/νση.
Και όπως λέει καιη Drussilia καλό θα ήταν να δείτε τα ζωάκια από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται. Π.χ. υπάρχουν άρρωστα κι αν ναι σε τι κατάσταση είναι ? Τα θηλυκά έχουν στειρωθεί ? Προωθήσεις για υιοθεσίες γίνονται ?
drusilia
Διάσημο μέλος
Γιατί οχι τροφές ?(κατόπιν συνενόησης για το είδος κλπ., φυσικά)
νομιζω οτι τα ζώα ταίζονται με μαγειρευτό φαγητό; Ή δεν ισχύει αυτό πλέον;
Από ότι γνωρίζω πάντως η βασική ανάγκη είναι η αποπαρασίτωση και τα εμβόλια.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ξέρω ότι το συγκεκριμένο σωματείο κάνει παζάριο 1 φορά τον μήνα, στην ίδια δ/νση.
Δυστηχως τα σωματεια που εχο συναντησει εως τωρα στην Αθηνα ειναι απογοητευση...Στην ουσια δινουν τα ζωακια για φιλοξενια σε *εμενα και εσενα*..... Επισης...ως δια μαγειας...ολο αλλαζουν προσωπικο...και ολο παραιτουνται ατομα...Τυχαιο δεν ειναι...
παιδια, στο συγγεκριμενο σωματειο(το οποιο δεν ειναι ακριβωσ σωματειο) αξιζει να βοηθησουμε ολοι μασ!!! εχω μιλησεισ με την κυρια οπου διατυρει τα ζωακια, εχω δει το περιβαλλον τησ. ειναι μια φιλικοτετη και πολυ καλη κυρια η οποια ηθελε να βοηθησει τα αδεσποτα. ετσι αποφασισε να διαθεσει δικο τησ ιδιοκτητο χωρο9 για τον σκοπο αυτον. τα ζωα ζουν υπο αριστεσ συνθηκεσ και τρωνε παρα πολυ καλα. πραγματικα αξιζει ολοι να βοηθησουμε αυτο το εργιοδιοτι η κυρια αυτη μαχετε χρονια τωρα μονη τησ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
κανενας δεν ειπε να μην βοηθησουμε αυτο το σωματειο. Οι κοπελες απλα ειπαν,να δουνε τα ζωακια,σε τι συνθηκες ζουνε,αν γινονται προωθησεις για υιοθεσια κλπ...οτι δηλαδη πρεπει παντα να γινεται σε ολα τα σωματεια...ελεγχος απο το κρατος ουτως η αλλως δεν γινεται...το οτι το λες εσυ, η οποιοσδηποτε αλλος οτι ολα ειναι τελεια,δεν σημαινει τιποτα...
ουτε εγω ειπα οτι λενε να μην βοηθηθει! ειπα απλωσ την γνωμη για ενα σωματειο το οποιο γνωριζω πολυ καλα, και για μια κυρια η οποια αξιζει συγχαριτιριων για το εργο το οποιο προσφερει, για τησ συνθηκεσ οπου διατυρει τα ζωακια και φυσιικα και μονο για το γεγονοσ οτι εχει 300 τοσα σκυλια τα οποια ταιζει με δικα τησ εξοδα!. ελευθερια αποψεων δεν εχουμε? μην παρεξηγεισ αυτα που λεω!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ουτε εγω ειπα οτι λενε να μην βοηθηθει! ειπα απλωσ την γνωμη για ενα σωματειο το οποιο γνωριζω πολυ καλα, και για μια κυρια η οποια αξιζει συγχαριτιριων για το εργο το οποιο προσφερει, για τησ συνθηκεσ οπου διατυρει τα ζωακια και φυσιικα και μονο για το γεγονοσ οτι εχει 300 τοσα σκυλια τα οποια ταιζει με δικα τησ εξοδα!. ελευθερια αποψεων δεν εχουμε? μην παρεξηγεισ αυτα που λεω!
μα δεν σε καταλαβαινω...ειπα εγω οτι σε παρεξηγησα???....και εγω απλως τη γνωμη μου λεω...οποιος δηλαδη παραθετει αντιθετη αποψη απο τη δικη σου,σημαινει οτι σε παρεξηγει???......

drusilia
Διάσημο μέλος
Το φιλοζωικο σωματειο παλαιου φαληρου σας προσκαλει :
Στο ετησιο χριστουγεννιατικο bazaar, που οργανωνει και φετος οπως καθε καθε χρονο, στον πολυχωρο δημαρχειου του παλαιου φαληρου, στην οδο τερψιχορης 51 και αρτεμιδος (εισοδος απο τερψιχορης και παρνασσου).
Θα διαρκεσει απο την δευτερα 16 νοεμβριου εως και την παρασκευη 20 νοεμβριου, ωρες 9 πμ - 8.30 μμ).
Ολα τα εσοδα θα διατεθουν για τα αδεσποτα ζωακια του δημου μας (και οχι μονο).
Σας περιμενουμε με πλουσια συλλογη απο χρηστικα και διακοσμητικα αντικειμενα, χειροποιητες δημιουργιες, βιβλια, cd, χριστουγεννιατικα ειδη, και αλλα πολλα, σε τελειως συμβολικες τιμες.
«τα αδεσποτα ζωακια χρειαζονται την βοηθεια μας»
Φ.Σ.Π.Φ.
Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ προσωπικά να εκφράσω μια απορία ; Οι γάτες Φλοίσβου που ανήκουν γεωγραφικά στο Π.Φάληρο είναι μια προσπάθεια μηνών που έχει κάποια αποτελέσματα για τα οποία μέλος της Φιλοζωικής Π.Φαλήρου έχει ενημερωθεί.
Δεν ζητήσαμε καμμία βοήθεια, ούτε για στειρώσεις, ούτε για φαγητό, εξήγησα εγώ προσωπικά ότι όλα αυτά καλύπτονται από εθελοντές, το μόνο που ζήτησα την παρουσία τους σε κάποια από τις εξορμήσεις που κάνουμε τις γνωστές μέρες και ώρες, έτσι ρε παιδί μου για να δουν έστω και από περιέργεια τι κάνουμε.
Και η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν ασχολούνται με γάτες, παρά μόνο με σκυλιά αλλά κάαααποια στιγμή θα περάσουν.
Εννοείται βέβαια ότι μέχρι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ δεν ήρθε ποτέ κανείς.
Όταν λοιπόν γράφουν ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), να διευκρινίζουν ποια είναι αυτά τα αδέσποτα ζωάκια, έτσι για να μην τρελλαθούμε τελείως.
stellak
Διάσημο μέλος
Αει στο καλό πια με τον κάθε αναίσθητο. Τουλάχιστον ας βάλουν έναν αστερίσκο * όπου ζωάκια=σκυλάκια. Τα οποία σαφώς και χρειάζονται προστασία, αλλά μη μας δουλεύουν και μέσα στη μούρη μας
Οι φιλόζωοι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά όπως έχω πει και αλλού για τα σκυλιά έχουν καταφέρει και έχουν βοήθεια από το Δήμο, ενώ με τις γάτες που δεν καλύπτονται από τον Νόμο 3170 είναι στην ίδια κατάσταση που είμαστε και όλοι μας, κάνουν στειρώσεις με καλύτερες τιμές μέσω του ΣΠΑΖ.
Επειδή έχουν κάνει ίδρυση σωματείου δεν σημαίνει ότι έχουν καμιά κότα με χρυσά αυγά.
Και προσωπικά κι εμένα αν μου έλεγαν ότι είμαστε 5-6 άτομα και στειρώνουμε τις γάτες στον Φλοίσβο, θα έλεγα "μπράβο, καλά κάνετε, συνεχίστε την καλή προσπάθεια" και θα πήγαινα να στειρώσω τις αστείρωτες γάτες παραδίπλα με τις δεν ασχολείται κανεις.
Voula
Διάσημο μέλος
Το είπα ξεκάθαρα και στο πρώτο μνμ μου, μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός και μόνο, ότι σαν Φιλ/κη Π.Φαλήρου, δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους, σ'ενα χώρο που ανήκει γεωγραφικά σ'αυτούς, έτσι ρε παιδί μου, για να δουν τι γίνεται.
Και στην τελική ρε Βιβή, τόσο καιρό πριν, που ήταν ? Δηλ θες να μου πεις ότι δεν ήξεραν για τον γατο-χαμό του Φλοίσβου ? Να θυμίσω ότι όταν ξεκίνησε η δική μας προσπάθεια αντικρίσαμε γατιά που τρέκλιζαν και δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους από την αδυναμία.
Άστο, δε λέει να το συνεχίσουμε. Ο κάθε ένας από μας είναι αρκετά έξυπνος για να βλέπει και να κρίνει ανάλογα.
Εγώ προσωπικά κρατάω, την έκπληξη των ανθρώπων που όταν μας ρωτούν αν είμαστε σωματείο ή φιλοζωική, απαντάμε απλά ότι είμαστε εθελοντές και τίποτα άλλο.
Havana
Διάσημο μέλος
ο συγγεκριμενος φιλοζωικος τρεχει προγραμμα του 3170 που δυστηχως αφορα, μονο τα σκυλια.
Πιστευεται οτι εχουν χρονο να κανουν δημοσιες σχεσεις?
Η πιστευεται πως οι εθελοντες που ασχολειστε με το φλοισβο χρηζεται αναγκης ηθικης συμπαραστασης και δημοσιων σεχεσεων?
Πρακτικα πραγματα θελουν τα ζωα ρε παιδια και οχι εντυπωσεις το ξερετε καλα οσοι δουλευεται με ζωα των δρομων.
και ο χρονος ειναι πολιτιμος για ολους, ας μην αναλωνομαστε σε χαιρετουρες και χαιρετιματα...
Voula
Διάσημο μέλος
Κι επειδή έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ, η σιωπή μου προς απάντησή σας.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Υπάρχει Άγιος Βασίλης; Ίσως ... εσύ.
Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.Gr για τα αδέσποτα ζώα
Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 (10:00 – 20:00) στο χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα (Μετρό: Κεραμεικός).
Στο φετινό Bazaar Stray.Gr θα προσφέρονται φανταστικά δώρα και στολίδια, ρούχα και κοσμήματα, βιβλία και dvd, και, βεβαίως, υπέροχα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας. Ο λαχνός φέτος κρύβει μεγάλες εκπλήξεις, με δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία όπως το Porto Elounda και Poseidonion Grand Hotel, βιντεοκάμερα Canon FS200, ποδήλατα, δωροεπιταγές περιποίησης spa, μαθήματα ιππασίας, εκπαιδεύσεις βασικής υπακοής για το σκυλί σας, και πολλά άλλα! Επίσης φέτος θα συμμετέχουν κτηνίατροι και εκπαιδευτές που θα προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε όσους επισκέπτες τις χρειάζονται.
Ελπίζουμε να σας δούμε όλες και όλους εκεί - για τα αδέσποτα ζώα που, και φέτος, θα κάνουν δύσκολα Χριστούγεννα. Έχουμε περισσότερα αδέσποτα από όσα μπορούμε να υποστηρίξουμε.
Έλα και βοήθησε ...ένα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool