natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλή επιτυχία στο bazaar του stray![]()
Καλή επιτυχία στο bazaar και από εμένα!!!![]()
μακαρι να παει καλα κοριτσια..
εγω θα παω μια βολτα να ενισχυσω
θα ερθει καμια μαζι μου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
θα ερθει καμια μαζι μου?![]()
Ότι θα έχεις παρέα είναι σίγουρο
Θες να με πάρεις τηλέφωνο το Σάββατο να κανονίσουμε; Είναι και κάτι άλλες τσούπρες που θ'ακολουθήσουν
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα έρθουμε μάλλον με την Κωνσταντίνα και από ότι ξέρω θα πάμε πρωί![]()
εγω ελεγα να παω μεσημερακι προς απογευμα

αν ομως μπορεσω για πρωι θα σας στειλω πμ να βρεθουμε

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ότι θα έχεις παρέα είναι σίγουροΘες να με πάρεις τηλέφωνο το Σάββατο να κανονίσουμε; Είναι και κάτι άλλες τσούπρες που θ'ακολουθήσουν
![]()
ναι θα μιλησουμε, θα σε παρω

natalouko
Επιφανές μέλος

Ιωάννα θα μιλήσουμε μήπως πάμε μαζί!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωάννα θα μιλήσουμε μήπως πάμε μαζί!!!![]()
ναι αμε, θα μιλησουμε, αντε παμε παρεουλα

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο που δν σας ξερω
γινεται καπως να συνεννοηθουμε για το πως να βρεθουμε εκει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
θα ηθελα κ γω να ρθω, το μεσημερο-απογευμα, μου κανει πιο καλα.μονο που δν σας ξερω
γινεται καπως να συνεννοηθουμε για το πως να βρεθουμε εκει?
μεσημερο-απογευμα θα παω εγω, αν θες ελα μαζι, σιγουρα θα ειναι κι αλλοι. μπορουμε π.χ να δωσουμε ρβ στο σταθμο μετρο. σου στελνω πμ

Luna
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα ερθω κι εγω μαλλον με τον φιλο μου!!!θα σας δω ολους εκει ε??![]()
θα μας δεις, τι ωρα θα ερθεις ?

Luna
Περιβόητο μέλος
αλλα θα σας πω!!

konstans
Περιβόητο μέλος

.Ο χώρος ήταν πολύ όμορφος, τα πράγματα μπόλικα και ωραία, είχε και σκυλάκια, είχε και 2 γατάκια για υιοθεσία, ήταν πάρα πολύ όμορφα.
Ελπίζω να μαζέψανε πολλά-πολλά λεφτουδάκια για να συνεχίσουν το όμορφο έργο τους

ιβανα
Επιφανές μέλος
είχε και 2 γατάκια για υιοθεσία, ήταν πάρα πολύ όμορφα.
εκ των οποιων το ενα, το γκρι-ασπρο, πως δεν το βουτηξα

παιδια δεν υπηρχε αυτο το γατι, χαδιαρικο κ τριβομενο μεχρι αηδιας...εβλεπε ανθρωπο κ καθοταν ωρα για χαδια, ηθελε επαφη το καλο μου.
και κουκλιτσα...
η ανηψια μου δεν ξεκολλουσε

γενικα ηταν οντως ομορφα χτες. μακαρι να πηγε καλα για να βοηθηθουν οσο πιο πολλα αδεσποτα γινεται

Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να πήγαν καλά από οικονομικής άποψης, γιατί σίγουρα το έργο τους είναι δύσκολο και χωρίς τέλος.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΥΡΙΟ
Αδέσποτα
Με σύνθημα «Έχουμε περισσότερα αδέσποτα από όσα μπορούμε να υποστηρίξουμε. Έλα και βοήθησε... ένα!», το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar, με πολλά δώρα και στολίδια (όχι μόνο για φιλόζωους...) και την παρουσία κτηνιάτρων και εκπαιδευτών που θα προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε όσους επισκέπτες τις χρειάζονται, στον χώρο Thission Lofts (Πειραιώς 123), από 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις απόλυτο δίκαιο που μπερδεύτηκεςαλλο μπαζααρ ειναι αυτο? κ εκεινο που πηγαμε την κυριακη τι ηταν? μπερδευτηκα![]()
Εγω φταίω, έγινε λάθος, χίλια συγγνώμη 

για την παραπληροφόρηση...ήταν για την Κυριακή 13 του μήνα, ακριβώς εκεί που πήγαμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool