Ανακοινώσεις για Bazaars

Καλή επιτυχία στο bazaar και από εμένα!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία στο bazaar του stray:)

Καλή επιτυχία στο bazaar και από εμένα!!!:):):)

μακαρι να παει καλα κοριτσια..
εγω θα παω μια βολτα να ενισχυσω :P θα ερθει καμια μαζι μου?:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα έρθουμε μάλλον με την Κωνσταντίνα και από ότι ξέρω θα πάμε πρωί:)

θα ερθει καμια μαζι μου?:up:

Ότι θα έχεις παρέα είναι σίγουρο;) Θες να με πάρεις τηλέφωνο το Σάββατο να κανονίσουμε; Είναι και κάτι άλλες τσούπρες που θ'ακολουθήσουν:)

Θα έρθουμε μάλλον με την Κωνσταντίνα και από ότι ξέρω θα πάμε πρωί:)

εγω ελεγα να παω μεσημερακι προς απογευμα:/:
αν ομως μπορεσω για πρωι θα σας στειλω πμ να βρεθουμε :)

Ότι θα έχεις παρέα είναι σίγουρο;) Θες να με πάρεις τηλέφωνο το Σάββατο να κανονίσουμε; Είναι και κάτι άλλες τσούπρες που θ'ακολουθήσουν:)

ναι θα μιλησουμε, θα σε παρω :up:

Μακάρι να τα καταφέρω να έρθω, το θέλω πολύ!!!:P:P:P
Ιωάννα θα μιλήσουμε μήπως πάμε μαζί!!!:D:D:D

Ιωάννα θα μιλήσουμε μήπως πάμε μαζί!!!:D:D:D

ναι αμε, θα μιλησουμε, αντε παμε παρεουλα :up:

θα ηθελα κ γω να ρθω, το μεσημερο-απογευμα, μου κανει πιο καλα.:up: μονο που δν σας ξερω:( γινεται καπως να συνεννοηθουμε για το πως να βρεθουμε εκει?

Θα συννενοηθούμε από κοντά την Πέμπτη Νίνα;)

θα ηθελα κ γω να ρθω, το μεσημερο-απογευμα, μου κανει πιο καλα.:up: μονο που δν σας ξερω:( γινεται καπως να συνεννοηθουμε για το πως να βρεθουμε εκει?

μεσημερο-απογευμα θα παω εγω, αν θες ελα μαζι, σιγουρα θα ειναι κι αλλοι. μπορουμε π.χ να δωσουμε ρβ στο σταθμο μετρο. σου στελνω πμ:)

Θα ερθω κι εγω μαλλον με τον φιλο μου!!!θα σας δω ολους εκει ε??:P

Θα ερθω κι εγω μαλλον με τον φιλο μου!!!θα σας δω ολους εκει ε??:P

θα μας δεις, τι ωρα θα ερθεις ? :D

φανταζομαι μετα τις 3!!ακομα δεν εχουμε πει τιποτα γιατι μας αρεσει να κοιμομαστε πολυ τις κυριακες και τα σαβατα και δεν ειμαστε καλοι με την ωρα..
αλλα θα σας πω!!:P:P:P

Εχτές πήγαμε και ήταν πολύ-πολύ ωραία:up::up:.
Ο χώρος ήταν πολύ όμορφος, τα πράγματα μπόλικα και ωραία, είχε και σκυλάκια, είχε και 2 γατάκια για υιοθεσία, ήταν πάρα πολύ όμορφα.
Ελπίζω να μαζέψανε πολλά-πολλά λεφτουδάκια για να συνεχίσουν το όμορφο έργο τους:up:

είχε και 2 γατάκια για υιοθεσία, ήταν πάρα πολύ όμορφα.

εκ των οποιων το ενα, το γκρι-ασπρο, πως δεν το βουτηξα :blink:
παιδια δεν υπηρχε αυτο το γατι, χαδιαρικο κ τριβομενο μεχρι αηδιας...εβλεπε ανθρωπο κ καθοταν ωρα για χαδια, ηθελε επαφη το καλο μου.
και κουκλιτσα...
η ανηψια μου δεν ξεκολλουσε :rolleyes:

γενικα ηταν οντως ομορφα χτες. μακαρι να πηγε καλα για να βοηθηθουν οσο πιο πολλα αδεσποτα γινεται :)

Και σε μένα άρεσε πολύ...και ο χώρος, και τα πράγματα, και τα σκυλάκια και τα γατάκια, ΟΛΑ!
Εύχομαι να πήγαν καλά από οικονομικής άποψης, γιατί σίγουρα το έργο τους είναι δύσκολο και χωρίς τέλος.

Xριστουγεννιάτικο Bazaar

ΑΥΡΙΟ
Αδέσποτα
Με σύνθημα «Έχουμε περισσότερα αδέσποτα από όσα μπορούμε να υποστηρίξουμε. Έλα και βοήθησε... ένα!», το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar, με πολλά δώρα και στολίδια (όχι μόνο για φιλόζωους...) και την παρουσία κτηνιάτρων και εκπαιδευτών που θα προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε όσους επισκέπτες τις χρειάζονται, στον χώρο Thission Lofts (Πειραιώς 123), από 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.

αλλο μπαζααρ ειναι αυτο? κ εκεινο που πηγαμε την κυριακη τι ηταν? μπερδευτηκα:hmm:

αλλο μπαζααρ ειναι αυτο? κ εκεινο που πηγαμε την κυριακη τι ηταν? μπερδευτηκα:hmm:
Έχεις απόλυτο δίκαιο που μπερδεύτηκες:) Εγω φταίω, έγινε λάθος, χίλια συγγνώμη :redface::redface::redface::redface:για την παραπληροφόρηση...ήταν για την Κυριακή 13 του μήνα, ακριβώς εκεί που πήγαμε:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back