Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Οι γκρι-μπλε τρίχες θα κάνουν το ΤΕΛΕΙΟ κοντράστ με το ροδακινί! Είσαι πρωτοπόρος στην αισθητική!!Να υποθέσω ότι οι γατότριχες πρέπει να είναι ασορτί με το χρωματισμό του δωματίου.. Πχ εγώ ένα μία ροδακινί - κόκκινι κρεβατοκάμαρα... έπρεπε να επιλέξω το κόκκινο θηλυκό που είδα φτου μου..... τι θα κα΄νω τώρα με το γκρι μπλέ μου αρσενικό και την αρλεκίνα θηλυκιά μου; φτου μου.. Θα ξαναβάψω το δωμάτιο, θα αλλάξω και τη δερματίνη στο κρεβάτι...

Με μια γάτα βασικά άσπρη και έναν καρακατίμαυρο γατούλη, έχω εξασφαλίσει πως ό,τι ρούχα και να φοράω, ό,τι έπιπλα και να έχω, οι τρίχες τους θα φαίνονται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ασπρες που κανουν αντιθεση με τις μαυρες μπλουζες μου!!αλλα η μαμα μου δε χαιρεται και τοσο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
(έτσι λέει τον πρίνς) θα έρχεται και θα χαιδεύει μόνο τον πρίνς μου δήλωσε. Δεν μπορεί και δεύτερο γατί. που να έμενα και μαζί της δηλαδή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ σε όσους δεν προτιμούν τα μακρύτριχα, τί προτείνουν? Αααααα!!!! Τί άλλο θα ακούσω?ποιος ξερει..ααα!προχθες μπηκα σε ενα σαιτ ενος πετ σοπ που ειναι εδω Ηρακλειο κ προτεινε να αγορασουμε γατα Περσιας γιατι λεει ειναι πολυ ωραιες γατες οσον αφορα τη διακοσμηση!!!![]()

Διακοσμητικό στοιχείο είναι το κατοικίδιο? Κ αν κουνηθεί κ σου χαλάσει το ντεκόρ, τί κάνεις? Το...βαλσαμώνεις??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
-Καλημερα,τα γατακια στη βιτρινα τα πουλατε ή τα χαριζετε;
-Τα πουλαμε.
-Ποσο αν επιτρεπεται;
-50 το ασπρομαυρο και 60 το ασπρο-γκρι.
-Ειναι αδερφακια;
-Ναι.
-Ειναι καποιας ρατσας;
-Ναι,ειναι διασταυρωση με Αγκυρας.
-Μα αφου ειναι αδερφακια,γιατι εχει αλλη τιμη το καθενα;

-Το ενα ειναι λιγο πιο Αγκυρας απο το άλλο.
...............................................................................................
prince
Διάσημο μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά σε όποιο σπίτι πήγε την σουτάραν σε 2 μέρες..
μιλάμε για πολύ χάλια χαρακτήρα..
το περιέργο με αυτήν ότι σε άφηνε να την χαϊδεύεις...
>>>>>προσωπικά δεν ξέρω, αλλά μπορεί να κάνω λάθος,
αν δηλαδή τα μαυρα και τα γκρι, είναι περίεργα..
φυσικά παντού υπάρχουν εξαιρέσεις...
λατρευω σαν χρώμα: τα άσπρα, τα ασπρόμαυρα, τα τρίχρωμα, τα από όλα και από λίγο...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια τι λετε τωρα...Διαλογος σε ενα πετ σοπ που έχει στη βιτρινα δυο φουντωτα γατακια,ενα λευκο με γκρι κουρτινακια,κι ενα λευκο με μαυρα κουρτινακια:
-Τα πουλαμε.
-Ποσο αν επιτρεπεται;
-Ειναι αδερφακια;
-Ναι.
-Ειναι καποιας ρατσας;
...............................................................................................
αβυσσος....
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι θεμα χρωματος φυσικα,ειναι θεμα σωστου μεγαλωματος(και το Σειριακι μου ειναι ολογκριζο και λιγο τζαναμπετης αλλα ειναι και μεγαλος μαλαγανας επισης)>>>>>>υπάρχει μια κούκλα γάτα, εδώ που είναι πανέμορφη,
αλλά σε όποιο σπίτι πήγε την σουτάραν σε 2 μέρες..
μιλάμε για πολύ χάλια χαρακτήρα..
το περιέργο με αυτήν ότι σε άφηνε να την χαϊδεύεις...
>>>>>προσωπικά δεν ξέρω, αλλά μπορεί να κάνω λάθος,
αν δηλαδή τα μαυρα και τα γκρι, είναι περίεργα..
φυσικά παντού υπάρχουν εξαιρέσεις...
λατρευω σαν χρώμα: τα άσπρα, τα ασπρόμαυρα, τα τρίχρωμα, τα από όλα και από λίγο...

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι βρε. Μη γελάτε. Τους έκαναν τεστ DNA, κ είδαν ότι στο ένα τα γονίδια της Αγκυρας είναι επικρατέστερα, ενώ στο άλλο επικράτησαν τα κεραμιδογονίδια. Ε, λογικό είναι να'ναι πιο ακριβό το ένα.Παιδια τι λετε τωρα...Διαλογος σε ενα πετ σοπ που έχει στη βιτρινα δυο φουντωτα γατακια,ενα λευκο με γκρι κουρτινακια,κι ενα λευκο με μαυρα κουρτινακια:
-Τα πουλαμε.
-Ποσο αν επιτρεπεται;
-Ειναι αδερφακια;
-Ναι.
-Ειναι καποιας ρατσας;
katerina10
Περιβόητο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βασικα δεν μου έχει τύχει..εγω πιστευω οτι μπορει να εισα τρελαμενος/η με ασπρο και να σου κανει κλικ ενα ολομαυρο κ να τρελαθεις μαζι του κ να το παρεις!

Γιατί πάντα πρέπει να έχεις ένακριτήριο για να απορρίψεις κάτι άλλο..Και πας για κάτι συγκεκριμένο..Την Ήλια την αγαπησα αμέσως αλλά αν ήταν μαύρη δεν θα μου έκανε τόσο κλικ ώστε να την πάρω..Το τιγρέ είναι γενικά αδυναμία μου.(Να σημειώσω ότι το τιγρέ μου αρέσει αν είναι ομοιομορφο..όχι μόνο στο προσωπάκι, πάει για την Γιούλη αυτό
!!)Οπότε δεν παρέκλινα και πολύ..Πήρα τιγρέ πορτοκαλί και γκρι!!!!!

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Επέλεξες να τα κρατήσεις όμως...δεν μπορω να εχω κ τοση αποψη στο θεμα επιλογης γιατι κ τα δυο τα βρηκα στη μεση του δρομου.το ενα πριν 3 χρονια,αυτο στην υπογραφη και ηταν σε μεγεθος σαν πορτοκάλι,τοσο μικρο, και ενα πριν ενα μηνα!το οποιο τωρα ειναι 3,5 μηνων συμφωνα με την κτηνιατρο!και στις δυο περιπτωσεις επρεπε να τα παρω αρα δεν ειχα επιλογες!δλδ αν ειναι ασπρο/μαυρο,ομορφο/ασχημο κτλ!

Αυτό λέει κατι νομίζω...
Εγώ το έψαχνα κάπως αλλά για να είμαι ειλικρινής ήθελα να τα βρω για να ξέρω ότι τα πνεύματα μου τα αφησαν για δωράκι και ότι είναι οι σύντροφοι της ζωής μου...
Δεν έγινε έτσι αλλά μου έστειλαν αυτά τα μωράκια μου με άλλον τρόπο...!!!!!

Γενικά πιστεύω πολύ ότι ήταν γραφτό να τα βρεις εσύ ...Και για εμένα που καταλήξαμε σε αυτα...Όλα γίνονται για κάποιον ανώτερο-καλύτερο σκοπό κοινώς...

nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθε πραγμα θελει τον καιρο του τελικα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ξέρεις τι???Πάντα έρχεται την κατάλληλη στιγμή...Αυτό που θες θα σου έρθει τότε μόνο για να το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο...να φανταστεις πως εγω απ'την ημερα που βρηκα το σαιτ,κολλησα να παρω 2η γατα.βρε αμαν ελεγα,δε θα βρω στο δρομο?εψαχνα εδω μεσα.τιποτα.κανεις απο Ηρακλειο.μεχρι και να μου στειλουν απο Αθηνα σκεφτηκα!Ε!με τα πολλα,26/9 ημερα Σαββατο εκει που οδηγουσα το μηχανακι,τσοουυυπ!!ενα μωρακι στη μεση του δρομου!ερωτας με την πρωτη ματια!!καθε πραγμα θελει τον καιρο του τελικα!!
Και να σου μείνει μια ζωή στην καρδιά σου...Πολλά πράγματα είναι να γίνουν με τον σωστό τροπο...Άκόμα και το σπίτι μας με την φίλη μου το βρήκαμε όταν και οι δύο είχαμε πειστει ότι καθε μία μας προσποιόταν ότι δεν της άρεσε το σπίτι που άρεσε στην άλλη γιατί ήθελε ένα άλλο.Μόλις άνοιξε η πόρτα του σπιτιού, κοιταχτήκαμε καλά καλά και αυτό ήταν!!!Όταν είδα τον Μάπα μου τον ερωτεύτηκα, όταν με είδε η Ήλια με ερωτευτηκε(λέω εγώ τώρα)και μετά την ερωτεύτηκα κι εγώ..΄Γενικά ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΑΣ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool