popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χμμμμ αδυναμίες...Μήπως τον κυνηγάς πολύ???εμενα παλι,το μικρο με εωτευτηκε πιστευω,ο μεγαλος,ακομη και τωρα,σημασια δε μου δινει ποτέ μα ποτέ!!!μονο μια φορα που ελειπα 6 μερες εκατσε να τον χαιδεψω.κατα τ'αλλα,θελει τη μαμα μου και το μπαμπα μου μονο!![]()

Αν τον αγνοήσεις θα προσκολληθεί πάνω σου...Εμένα έχουν γίνει αυτοκόλλητα πάνω μου!!!!Τώρα στο άλλο σπίτι που θα προστεθεί και άλλο ένα μελος δεν ξέρω τι θα γίνει...
Με φοβίζει και λίγο αλλά οκ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατερίνα καλη μου πολυ ωραια αποψη,μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποιος ανωτερος-καλυτερος σκοπος μου εστειλε το Σειριο;;;;;;;;;;;;;;;;;Επέλεξες να τα κρατήσεις όμως...Αυτό λέει κατι νομίζω...
Εγώ το έψαχνα κάπως αλλά για να είμαι ειλικρινής ήθελα να τα βρω για να ξέρω ότι τα πνεύματα μου τα αφησαν για δωράκι και ότι είναι οι σύντροφοι της ζωής μου...
Δεν έγινε έτσι αλλά μου έστειλαν αυτά τα μωράκια μου με άλλον τρόπο...!!!!!
Γενικά πιστεύω πολύ ότι ήταν γραφτό να τα βρεις εσύ ...Και για εμένα που καταλήξαμε σε αυτα...Όλα γίνονται για κάποιον ανώτερο-καλύτερο σκοπό κοινώς...
![]()

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειτε τον αγνοω ειτε οχι,το ιδιο κ το αυτο!!ολα τα εχω δοκιμασει πια!Χμμμμ αδυναμίες...Μήπως τον κυνηγάς πολύ???Αν τον αγνοήσεις θα προσκολληθεί πάνω σου...Εμένα έχουν γίνει αυτοκόλλητα πάνω μου!!!!Τώρα στο άλλο σπίτι που θα προστεθεί και άλλο ένα μελος δεν ξέρω τι θα γίνει...
Με φοβίζει και λίγο αλλά οκ..
![]()

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερεις τι ειναι να μην ταιριαζει με το υπολοιπο σπιτι??σου χαλαει το ντιζα'ι'ν!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σε όλα τα νορμάλ χωριά.. φτάνει να αφήσεις το βράδυ λίγο φαγητό έξω.. και το πρωί σε περιμένουν ΟΙ ΓΑΤΕΣ να τους βάλεις πρωινό!!
Απλά κάποιοι πιστεύουν οτι ενα γατάκι απο αγγελία είναι πιο καθαρό, πιο υγείες πιο.. δεν ξέρω... και προτιμούν να το πάρουν έτσι...

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά τα γατάκια του χωριού έχουν πιο πολύ "μπελά" θέλουν ξεψύλλισμα, αποπαρασίτωση.... πλύσιμο, πιθανότατα να έχουν τσίμπλες, ανεμβολίαστα και αστείρωτα.
Αρκετοί τα θεωρούν κατώτερα γατια
... και προτιμούν τις αγγελίες ελπίζοντας ότι τα αγγελίας θα είναι μεσα στα στανταρ... και ήδη έτοιμα και υγιεί.Επίσης τα περισσότερα ΔΕΝ ξέρουν απο άμμο, ξέρουν και πάνε γενικά στο χώμα... δεν είναι χαδιάρικα ή είναι άγρια... γενικά θέλουν πιο πολύ ΔΟΥΛΕΙΑ και ασχολία.. πράγμα που πολλοί βαριούνται, δεν ξέρουν και δεν θέλουν να ασχοληθούν.

Θέλουν γατάκι, αλλά το θέλουν ΕΤΟΙΜΟ κομπλέ!. Τώρα μετά απο αυτό μπορεί και παλι να το βάλουν να γεννάει, ή να το έχουν για να κυνηγάει ποντίκια ή να παίζει το παιδί τους.. αλλά αυτό παίζει με όλες τις αγγελίες και υποψήφιους γονείς.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις τώρα είδα αυτό το ποστ και έχω να πω κάτι για τα χρώματα.
Εδώ οι επιλογές μεταξύ ανθρώπων γίνονται με βάση στοιχεία εξωτερικά και φετίχ και σεις μου λέτε για την επιλογή των ζώων!!!!
Ο καθένας μας έχει μέσα του το κάτι τις που του αρέσει πιο πολύ σε ανθρώπους σε ζώα σε φυτά και σε όλα ..... άλλο αυτό και άλλο να γίνεται το μόνο κριτήριο. Πρόκειται για τις αξίες της ζωής μας λοιπόν.
Το θέμα είναι τεράστιο γιατί, πιστεύω, ότι όταν μας αρέσει κάτι έχει σχέση με πολύ βαθύτερα βιώματά μας και παιδικές ικανοποιήσεις μας. Γιατί αλλοιώς κάποιοι ζητάνε χνουδωτά ζωάκια? γιατί έχουμε τα διάφορα κάτι-maniacs? (μη με παρεξηγήσουν οι φίλες). Γιατί? γιατί? γιατί?
Να σας πω την αμαρτία μου και γω ήθελα ένα χνουδωτό πορτοκαλάκι σαν εκείνο τον Πουφ που χαριζόταν κάποτε ή την αγαπημένη μου ράτσα την τουρκική Βάν (με κατηγόρησαν εξ αιτίας της για κρυφή επιθυμία απόκτησης πισίνας!!), αλλά είμαι ερωτευμένη με τον γκριζόλευκο Χούχο και λατρεύω την μαύρη Ελίνα. Λοιπόν?
Παρ' όλ' αυτά εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα όσους ασχολούνται με τα τραυματισμένα ή κακοπαθημένα ζώα, τυφλά, κουφά, ανάπηρα κτλ.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι έξυπνα και ζωηρά...
όταν πήγα την δική μου στο γιατρό, μου είπε ότι μάλλον
θα με θάψει...

θέλουν γατάκι ακίνητο;;;
εμένα όποτε είναι ακίνητη παίζω μαζί της...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλά έκανες και φέρθηκες τόσο επιφυλακτικά. Από τέτοιες ιστορίες χαλαρά μπορεί κανείς να βρει και τον μπελά του.κ ερωτω εγω τωρα,δεν ειναι πολυ μικρη για ν ασχολειται εκεινη αντι η μαμα της?
Εγώ θεωρώ πιθανότερο η μικρή να σε πήρε τηλέφωνο κρυφά απ' τον κηδεμόνα της. Πράγματι, όπως είπε και η julia, κάτι δεν πάει καλά. Σε χωριό και να ψάχνουν γατάκι;

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool