Αναπάντεχος επισκέπτης

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Η χθεσινή νύχτα ήταν λίγο εφιαλτική καθώς ήταν η πρώτη νύχτα που δε θα βγαίναμε καθόλου!! Κατά την διάρκεια της ημέρας μου πηδούσε πάνω στα παράθυρα να βγει αλλά εγώ δεν τα είχα ανοιχτά βέβαια. και μετά από μια μέρα μόνο χάδια, ύπνο κ φαί δεν είχε πάει καθόλου στην τουαλέτα.
Έψαξα να δω πως θα την κάνω να δει την λεκανιτσα με το χώμα κ να το χρησιμοποιεί κ μάλιστα της έβαλα 2 για να έχει επιλογή κ της έπαιρνα τα πατουσακια κ έσκαβα το χώμα (έτσι διάβασα ότι πρέπει να κάνω) σβήνουν τα φώτα, πάμε για ύπνο, τρελαθήκαμε στο κλάμα βρε καλή μου βρε χρυσή μου μόνο αν ήμασταν δίπλα της ηρεμούσε.
Μετά από στιγμές απελπισίας (πραγματικά πίστευα ότι θα σκάσει το καημένο) κ λίγη αγνόηση (της έκανε καλό τελικά) πήγε το καλό μου κ τα έκανε!!!! Κ από εκείνη τη στιγμή δεν την ξανακούσαμε καθόλου ούτε ξανά ήθελε έξω!!!!! Ήταν το πρώτο μας βήμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο σας παιδια!! μια χαρα θα τα πατε με την γατουλα! θα παρει καποιο καιρο να συνηθισει διοτι ζουσε εξω αλλα στο τελος θα προσαρμοστει και επισης θα δεθει παρα πολυ μαζι σας διοτι το καταλαβαινει οτι την "σωσατε" απο την εξωτερικη απειλη. (φολες, αυτοκινητα, κτλ).. τα μωρακια οταν με το καλο θα ερθουν να ειστε σιγουροι για το που θα δοθουν και εμεις εδω φυσικα μπορουμε να βοηθησουμε στην σωστη προωθηση των μικρουλικων! ευχομαι να πανε ολα καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Η χθεσινή νύχτα ήταν λίγο εφιαλτική καθώς ήταν η πρώτη νύχτα που δε θα βγαίναμε καθόλου!! Κατά την διάρκεια της ημέρας μου πηδούσε πάνω στα παράθυρα να βγει αλλά εγώ δεν τα είχα ανοιχτά βέβαια. και μετά από μια μέρα μόνο χάδια, ύπνο κ φαί δεν είχε πάει καθόλου στην τουαλέτα.
Έψαξα να δω πως θα την κάνω να δει την λεκανιτσα με το χώμα κ να το χρησιμοποιεί κ μάλιστα της έβαλα 2 για να έχει επιλογή κ της έπαιρνα τα πατουσακια κ έσκαβα το χώμα (έτσι διάβασα ότι πρέπει να κάνω) σβήνουν τα φώτα, πάμε για ύπνο, τρελαθήκαμε στο κλάμα βρε καλή μου βρε χρυσή μου μόνο αν ήμασταν δίπλα της ηρεμούσε.
Μετά από στιγμές απελπισίας (πραγματικά πίστευα ότι θα σκάσει το καημένο) κ λίγη αγνόηση (της έκανε καλό τελικά) πήγε το καλό μου κ τα έκανε!!!! Κ από εκείνη τη στιγμή δεν την ξανακούσαμε καθόλου ούτε ξανά ήθελε έξω!!!!! Ήταν το πρώτο μας βήμα!

:clapup::clapup::clapup: Μπράβο η κουκλίτσα μας!
"Κάθε αρχή και δύσκολη" λένε και επίσης, λένε, η "αρχή είναι το ήμισυ του παντός" ..
Κι εγώ λέω, δώστε της λίγο χρόνο και θα γίνει μια τέλεια σπιτόγατα ! :D :clapup:

Ξέρω ότι είμαι υπερβολικά περιγραφική (ίσως κ φλύαρη :ρ) αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που την έχουμε κοντά μας, που θέλω να τα πω σε όλον τον κόσμο!!!!!! Η συμπεριφορά της είναι άψογη. Τα πράγματα που έχει μάθει μέσα σε δυο μόνο μέρες είναι απίστευτα. Του τύπου: δεν ανεβαίνει στο κρεβάτι, στον καναπέ μόνο αν είμαστε κ εμείς να καθίσουμε μαζί, την λεκανιτσα με την άμμο, μηδέν γκρίνια για έξω παρά μόνο χαζεύει από το παράθυρο κ το πιο τρομερό, έχει το καλαθάκι της κ το «σαλονάκι» της που είναι ένα χαλάκι με μαξιλάρια όπου το χρησιμοποιεί για να είναι μαζί μας (δουλεύουμε πολύ στον Η/Υ κ οι δυο) κ πάει κ αράζει όπου είμαστε κ εμείς!! Με έχει εντυπωσιάσει τόσο πολύ… αλλάξαμε κ τροφουλα να βοηθηθεί να κατεβάσει γαλατακι, η καλόβολη κουκλαρα μου <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back