Αναπαραγωγή οικόσιτων ημίαιμων;

Ε, φυσικα μη περιμενετε σοβαρη απαντηση...

Τρια πουλακια καθουνταν....

(τις επομενες απαντησεις οι μοντς να τις σβησουν γιατι δε μπορω να διαβαζω αλλες μπουρδες)

Θενκς και οφφ δε τοπικ

Γιατι πολλες μπουρδες διαβασα, αλλα φωτος δεν ειδα , οεο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω πω πω!!!
Αμάν βρε παιδιά!
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι με τόση αρνητική ενέργεια που έχετε και στείλατε οι περισσότερες από εσάς, θα πάθουν τίποτα τα έρμα τα γατάκια!!!
Όλοι γίναμε ξερόλες και μιλάμε όπως θέλουμε...!! Σεβαστείτε και τίποτα! Έλεος...
Αντί να ορίεστε μπορείτε πολύ απλά και με περίσσιο ενδιαφέρον να συμβουλέψετε για μετέπειτα καταστάσεις...!
Τι να άλλο να πω...Ορμίξατε!
Συνιστώ ψυχραιμια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το θεμα δεν ειναι μονο αυτο ειναι η προληψη γι'αυτο πιστευω το συζηταμε για να μην έχουμε τετοια κρουσματα...

αν προσεξες γι'αυτο το λογο αναλυσαμε το θεμα για να μην εχουμε αλλα τετοια κρουσματα και να ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας...τα γατακιαδεν ενδιαφερθηκε αυτος που τα εχει να τα προωθησει αλλο ασχετα με το τι λεμε εμεις εγω αν ημουν στη θεση του θα κοιταζα το καλο των γατιων και οχι τι λενε οι αλλοι σε αυτη την περιπτωση... εμεις...δηλαδη που ειμαστε στην απεξω...:/:

Πω πω πω πω!!!
Αμάν βρε παιδιά!
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι με τόση αρνητική ενέργεια που έχετε και στείλατε οι περισσότερες από εσάς, θα πάθουν τίποτα τα έρμα τα γατάκια!!!
Όλοι γίναμε ξερόλες και μιλάμε όπως θέλουμε...!! Σεβαστείτε και τίποτα! Έλεος...
Αντί να ορίεστε μπορείτε πολύ απλά και με περίσσιο ενδιαφέρον να συμβουλέψετε για μετέπειτα καταστάσεις...!
Τι να άλλο να πω...Ορμίξατε!
Συνιστώ ψυχραιμια

Σε φόρουμ είσαι γλυκιά μου ανταλλαγή απόψεων γίνεται. Δεν είμαστε σύλλογος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Το ότι δίνεται και αυτή η δυνατότητα στο φόρουμ δεν πάει να πει ότι είναι μόνο αυτός ο σκοπός του ούτε θα μας απαγορέψει να εκφραζόμαστε pleaseeee:)
Ψύχραιμοι είμαστε μην ανησυχείς.

Ολα ωραία και καλά αλλά εγώ απάντηση στην ερώτηση που είχα κάνει δεν πηρα.
Αν δεν βρει σπίτια για τα 2 γατάκια που η ίδια επέλεξε να έρθουν στον κόσμο, τι θα τα κάνει?

Καλό ειναι καποιος αντμιν να μεταφερει την γενική συζητηση περι στειρωσεων σε αλλο θεμα .

Η πειρα μου λεει οτι το μονο που μπορουμε να κανουμε σε καποιον με μια τετοια αγγελια ειναι να ενημερωσουμε για την πραγματικότητα των αδεσποτων και τα καλα της στειρωσης και να βοηθησουμε να καταλαβει πλευρες της πραγματικότητας που αγνοει οποιος δε εχει ασχοληθει καθημερινα με αναπηρα ζωα, με τυφλα που δε δινονται η με παρα πολλα μικρα αδεσποτα.

Το να επιλεξει κανεις να ασχοληθει με αυτα οπως εγω η αλλοι απο εδω επειδη φερνει σε καθημερινη τριβη με την απογοητευση και θυμο μπροστα σε πληγωμενα ζωα η τον θανατο και περιεχει τον κινδυνο να φερομαστε επιθετικά.
Κι αυτο απομακρυνει και φερνει αντιθετα αποτελεσματα.

Ο σωστος τροπος ειναι κατι βασικο σε οποιον θελει να εκπαιδευσει να ενημερωσει και να επιτυχει αποτελεσματα.

Ενα αλλο θεμα ειναι οτι στο σαιτ τυπικα επιτρεπονται οι αγγελιες για ζευγαρωματα η για πωληση η για κατι αλλο παρομοιο αρα ο καΘενας δικαιουται να βαλει τη δικη του. Και τελευταια θυμίζω οτι ο καθενας μας λειτουργει με ταυτισεις και αυτες οταν εφαρμόζονται στα ζωα προκαλουν υπερβολικη ταυτιση και ετσι δεν μπορει κανεις να στειρωσει.. τον ευατο του( νιωθει το ζωο σαν ανθρωπο)

Οι λόγοι δημιουργίας αδεσπότων θυμιζω ειναι:
Ανεξέλεγτες / Ανεπιθύμητες γεννήσεις
ΕγκαταλείψειςΑπώλειες ζώων Κλοπές

Τρόποι περιορισμού των αδέσποτων:
Πρακτικά
  • Στείρωση αδέσποτων, περιθαλψη και επανατοποθέτηση (cach & release)
  • Υποχρεωτική Στείρωση Ιδιόκτητων ζώων.
  • Προώθηση αναπαραγωγης μονο απο εκτροφεις
  • Υιοθεσία αδεσποτων μικρων κουταβιών και γατιών
Γενικότερα
  • Αυστηρή εθνική νομοθεσία και εφαρμογή της σωστά
  • Απαγορευση πωλησης ζωων σε pet shop
  • Υγιής συνείδηση ιδιοκτήτη
    Κα υπευθυνότητα
  • Συστηματική καταγραφή, σήμανση (microchip),
  • Ενίσχυση της φιλοζωίας στους ενηλίκους κα τα παδιά.
  • Κοινωνική παιδεία και φιλοζωική στα σχολεία.
Ψυχολόγοι κι επιστήμονες Υπερ της Προστασίας Ζώων
www.psychanimal.com

Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά μπορώ να περιμένω μέχρι να βρεθεί κάποια σωστή οικογένεια μέσα από αγγελίες. Τα pet shops τα θεωρώ απάνθρωπα και τα αποκλείω τελείως, όπως και το εμπόριο ζώων γενικότερα. Άλλωστε αυτοί που ψάχνουν ημίαιμα είναι συχνά οι πραγματικοί φιλόζωοι κατ' εμέ και όχι όσοι διαλέγουν ράτσες που ικανοποιούν πρόσκαιρες ματαιοδοξίες συνήθως και όχι ανάγκη για τρυφερή επαφή και ανιδιοτελή αγάπη και συντροφικότητα μέχρι το τέλος του χρόνου τους. Sorry (αλλά οι ειδικοί λένε ότι όχι μόνο είναι ανώτερα γονιδιακά τα ημίαιμα, αλλά είναι καλύτεροι σύντροφοι, όποιος ενδιαφέρεται το ψάχνει).
Σ' ευχαριστώ πάντως

H διαφορα ημίαιμων με ράτσας είναι ότι αν ο άλλος θέλει ράτσας θα πληρώσει και θα το πάρει ούτως ή άλλως, αν όμως κάποιος θέλει ένα ημίαιμο γατάκι, γιατί να μην του δώσουμε την ευκαιρία να βοηθήσει ένα αδέσποτο αλλά να δημιουργούμε ακόμα περισσότερα ημίαιμα? Τι θα γίνουν αυτά τα γατάκια αν δεν βρουν σπίτι???

Τελικά είχα δίκιο στην κρίση μου. Μάθε ότι αφού απέτυχα με την υιοθεσία ενός αδέσποτου το οποίο πέρα από το ότι ήταν γεμάτο ψύλους, άρα δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας όπως ο Ερμής μας, διάκριση άδικη για το ίδιο, αντέδρασε στο εμβόλιο και πέθανε μετά από 2 μέρες. Αδύνατο να ξέρεις τι αρρώστιες μπορούν να κουβαλάνε. Μάθε επίσης, ότι η συλλέκτρια που μου χάρισε τη Σιαμέζα, την πλήρωσε αδρά κι αυτή και την αδελφή της, τις είχε δε να τριγυρνούν στους δρόμους ανεμβολίαστες!!!! και δεν μπήκε καν στον κόπο να ξεκινήσει θεραπεία όταν αρρώστησε. Μέσα στα άλλα ζώα αγόρασε και τις εντυπωσιακές Σιαμέζες και μετά της φάνηκαν πολλές οι ευθύνες...
Αν ήθελες να το ψάξεις εκτός καλλιστείων και pet shops τα οποία και φαντάζομαι εγκρίνετε αφού είναι στο επόμενο τετράγωνο και δε χρειάζεται να τρέχετε αλλού κι αλλού, τα ημίαιμα και αν έχουν δικαίωμα στη διαιώνιση του είδους, αφού οι ειδικοί λένε ότι πέρα από γονιδιακά ανώτερα, αποτελούν και καλύτερη συντροφιά λόγω τρυφερότερου χαρακτήρα.
Καμιά εκστρατεία κατά των pet shops έχετε την ευαισθησία να κάνετε, άραγε; προσωπικά αντιτίθεται και στο εμπόριο ζώων, το οποίο υποστηρίζεται από κάτι άτομα όπως εσείς εδώ μέσα. Τα "κατώτερα" αυτά πλάσματα που δεν έχουν νόηση μπορούν να αποτελέσουν εμπόρευμα, ε;
Λοιπόν, ή εσείς πρέπει να βάλετε γυαλιά να δείτε ότι υπάρχει χώρος αγγελιών χωρίς περιορισμό ότι πρόκειται για αγγελίες αγοραπωλησίας καθαρόαιμων ή εγώ δεν έχω θέση ανάμεσα σε ιδιοκτήτες ζώων και όχι φιλόζωους.

Δεν είναι μικρός ο χώρος, αλλά στριφνοί οι γείτονες, γιατί χρόνια τώρα φιλοξενώ αδέσποτα μέχρι να βρεθεί σπίτι και οι έλληνες ζητάμε κάθε ευκαιρία να μαχαιρώσουμε το γείτονα μόνο και μόνο επειδή πάρκαρε πιο κοντά στο σπίτι του από εμάς. Ο νόμος περί κατοικιδίων δίνει μια καλή λαβή για τους κακεντρεχείς και πράγματι υπάρχουν. Για να μη βρεθώ λοιπόν, υπόλογη και αναγκαστώ δια της βίας να τα αποχωριστώ με άγνωστο προορισμό (αλήθεια τα κατάσχουν; και μετά τι;), προσπαθώ να τους βρω με άνεση χρόνου ένα σπιτικό.

Τελικά είχα δίκιο στην κρίση μου. Μάθε ότι αφού απέτυχα με την υιοθεσία ενός αδέσποτου το οποίο πέρα από το ότι ήταν γεμάτο ψύλους, άρα δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας όπως ο Ερμής μας, διάκριση άδικη για το ίδιο, αντέδρασε στο εμβόλιο και πέθανε μετά από 2 μέρες. Αδύνατο να ξέρεις τι αρρώστιες μπορούν να κουβαλάνε. Μάθε επίσης, ότι η συλλέκτρια που μου χάρισε τη Σιαμέζα, την πλήρωσε αδρά κι αυτή και την αδελφή της, τις είχε δε να τριγυρνούν στους δρόμους ανεμβολίαστες!!!! και δεν μπήκε καν στον κόπο να ξεκινήσει θεραπεία όταν αρρώστησε. Μέσα στα άλλα ζώα αγόρασε και τις εντυπωσιακές Σιαμέζες και μετά της φάνηκαν πολλές οι ευθύνες...
Αν ήθελες να το ψάξεις εκτός καλλιστείων και pet shops τα οποία και φαντάζομαι εγκρίνετε αφού είναι στο επόμενο τετράγωνο και δε χρειάζεται να τρέχετε αλλού κι αλλού, τα ημίαιμα και αν έχουν δικαίωμα στη διαιώνιση του είδους, αφού οι ειδικοί λένε ότι πέρα από γονιδιακά ανώτερα, αποτελούν και καλύτερη συντροφιά λόγω τρυφερότερου χαρακτήρα.
Καμιά εκστρατεία κατά των pet shops έχετε την ευαισθησία να κάνετε, άραγε; προσωπικά αντιτίθεται και στο εμπόριο ζώων, το οποίο υποστηρίζεται από κάτι άτομα όπως εσείς εδώ μέσα. Τα "κατώτερα" αυτά πλάσματα που δεν έχουν νόηση μπορούν να αποτελέσουν εμπόρευμα, ε;
Λοιπόν, ή εσείς πρέπει να βάλετε γυαλιά να δείτε ότι υπάρχει χώρος αγγελιών χωρίς περιορισμό ότι πρόκειται για αγγελίες αγοραπωλησίας καθαρόαιμων ή εγώ δεν έχω θέση ανάμεσα σε ιδιοκτήτες ζώων και όχι φιλόζωους.

Κοπέλα μου δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γι αυτό και το είχα αποφύγει ως τώρα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν είσαι καθόλου ενημερωμένη και δεν έχεις παρακολουθήσει αρκετά το φόρουμ για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. ΠΟΥ είδες ότι το φόρουμ είναι υπέρ των petshops:blink: ίσα ίσα σε κάθε ευκαιρία όλοι εδώ μέσα προτείνουν να μην γίνονται αγορές από petshop που εμπορεύονται ζώα. Επίσης σε κανέναν δεν μπορείς να επιβάλλεις εδώ μέσα να έχει ημίαιμο όταν του αρέσει ένα ζωάκι ράτσας. Για μέτρα όμως πόσοι είναι οι μεν και πόσοι είναι οι δε. Εγώ σε διαβεβαιώ κόπρους έχω είχα και θα έχω γιατί τους λυπάμαι. Και όλα από τον ΔΡΟΜΟ. Μην μας λες λοιπόν ότι όλα τα ζωάκια του δρόμου είναι άρρωστα. Επιπλέον για τους ψύλλους στο γατί που σου πέθανε λες μετα συγχωρήσεως μπούρδες. Οι ψύλλοι φεύγουν σε μια μέρα μέσα αν το αποπαρασιτώσεις. Ξέρεις όταν βρίσκεις ένα αδεσποτάκι θέλει και την περιποίησή του. Αποπαρασίτωση επίσκεψη στον κτηνίατρο να το εξετάσει. Δεν του κοπανάμε ένα εμβόλιο και αυτό ήταν. Επίσης υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία που γίνονται τα εμβόλια. Γι αυτό χαλάρωσε λίγο και μην τα βάζεις με όλο το φόρουμ. Έχε το θάρρος να μιλάς με εκείνους που σου απευθύνουν τον λόγο. Αυτά

Κοίτα, χρόνια ασχολούμαι και φιλοξενώ αδέσποτα και αναλαμβάνω να προωθήσω την υιοθεσία τους και σε πληροφορώ ότι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για ένα σύντροφο ζωής και όχι ένα ακριβό μπιμπελό, τα αναζητούν μέσα από τις αγγελίες και υπάρχει ανταπόκριση.

Νομίζω οτι είσαι άδικη...
My Cat Community >> Γενική Γατοσυζήτηση >> Καταγγελίες
Το cats.gr έχει δραστηριοποιηθεί επανηλειμμένως στο θέμα των pet-shops, των τσίρκο, των δήμων-φονιάδων και άλλων απειλών για τα ταλαίπωρα ζώα (και όχι μόνο γατιών).

Μάθε ότι αφού απέτυχα με την υιοθεσία ενός αδέσποτου το οποίο πέρα από το ότι ήταν γεμάτο ψύλους, άρα δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας όπως ο Ερμής μας, διάκριση άδικη για το ίδιο, αντέδρασε στο εμβόλιο και πέθανε μετά από 2 μέρες. Αδύνατο να ξέρεις τι αρρώστιες μπορούν να κουβαλάνε. Μάθε επίσης, ότι η συλλέκτρια που μου χάρισε τη Σιαμέζα, την πλήρωσε αδρά κι αυτή και την αδελφή της, τις είχε δε να τριγυρνούν στους δρόμους ανεμβολίαστες!!!! και δεν μπήκε καν στον κόπο να ξεκινήσει θεραπεία όταν αρρώστησε. Μέσα στα άλλα ζώα αγόρασε και τις εντυπωσιακές Σιαμέζες και μετά της φάνηκαν πολλές οι ευθύνες.

Δε σου είπε κανένας ότι όσοι έχουν ράτσας τα προσέχουν αναγκαστικά περισσότερο.
Αλλά θα ήθελα (τρόπος του λέγειν θα ήθελα:|) να δω τη μέρα που θα βρεθουν νεογέννητα περσικά γατάκια δεμένα σε σακούλα και πεταμένα σε σκουπίδια, οπως έχω βρει κι εγώ και όλοι μας ημίαιμα άπειρες φορές :/:
Και τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα. Αυτό που είπα ήταν ότι τα γατάκια ράτσας υιοθετούνται ευκολότερα, και το ξέρουμε όλοι μας.
Από τη στιγμή που κι εσυ η ίδια έχεις μαζέψει αδέσποτα ημίαιμα θα πρέπει να ξέρεις οτι δεν είναι πάντα εύκολο να υιοθετηθούν, οπότε για ποιό λόγο να προσθέσεις 2 παραπάνω στα ήδη άπειρα που υπάρχουν? Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Μην το παίρνεις ότι σου επιτίθεται κάποιος, άλλωστε στην περίπτωσή σου υπάρχουν ήδη τα γατάκια και θα στειρώσεις τις γάτες απ'οτι κατάλαβα, απλά αυτά που γράφουμε είναι και για να τα διαβάζουν και άλλοι που μπορεί να έχουν την ίδια ιδέα με σενα και να βρεθούν με 6-7 ημίαιμα γατάκια που τι θα γίνει αν δεν υιοθετηθούν? Οσο ειναι μωρά όλα είναι εύκολα...αν βρεθείς όμως ξαφνικά με 4 ενήλικες γάτες, τι θα κάνεις? Εχουν υπάρξει τέτοιες περιπτώσεις πάρα πολλές :/:

Αν όλοι φέρονταν όπως ο UNCAS, θα υπήρχαν πολύ περισσότερα γατιά από όσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Και βλέπεις πόσο δύσκολο είναι ήδη να βρουν σπίτι και να ζήσουν μια καλή ζωή. Φαντάσου τι θα γινόταν αν ήταν ακόμα περισσότερα.

Και αν δεν βρει σπίτια (πράγμα πάρα πολύ πιθανό, δυστυχώς) τι θα γίνουν τα γατιά; Να σου πω εγώ: ή θα "απελευθερωθούν" στο δρόμο, ή θα δοθούν όπου να 'ναι (με αποτέλεσμα πάλι να καταλήξουν στο δρόμο ή και ακόμα χειρότερα) ή θα σταλούν σε κάποιο χωριό "για να ζήσουν όμορφα στη φύση" (δηλαδή για να φάνε τη φόλα του γείτονα, να τα κατασπαράξει κάποιο σκυλί, να γίνουν στόχος για σκοποβολή ή να τα πατήσει κάποιος με το αυτοκίνητο για πλάκα).

Τα ημίαιμα βρίσκουν δυστυχώς πιο δύσκολα σπίτι. Είναι μια αλήθεια, είτε μας αρέσει είτε όχι. Κατά τη γνώμη μου, ούτε οι γάτες ράτσας θα έπρεπε να αναπαράγονται από τους ιδιοκτήτες τους. Η αναπαραγωγή είναι μια δουλειά που θα έπρεπε να γίνεται από ανθρώπους που ξέρουν, υπεύθυνα. Δηλαδή, από πιστοποιημένους εκτροφείς.
Ο σεβασμός στη γάτα ως είδος και στη φύση γενικότερα δεν φαίνεται από το πόσα νέα θύματα δηλητηριαστών παράγουμε, αλλά από το πόσο καλή ποιότητα ζωής εξασφαλίζουμε στα ήδη υπάρχοντα ζωάκια (και αυτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ).
Κατ' αρχήν, αν πούμε ότι ο καθένας κρίνει από τον εαυτό του, πολύ περισσότερο επειδή δεν γνωριζόμαστε, αυτό θα ήσουν διατεθιμένη να κάνεις εσύ (εγκατάλειψη). Κι εγώ κρίνοντας από τον εαυτό μου, θεωρώ και ξέρω από πείρα από τα αδέσποτα που έχω μεσολαβήσει για την υιοθεσία τους, ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση σε αγγελίες ημίαιμων από ανθρώπους που θέλουν σύντροφο ζωής και όχι μπιμπελό με πιστοποιητικό εκτροφέα και γενεαλογικό δέντρο. Αλίμονο σ' αυτά που πάνε σε σπίτια που θέλουν ράτσας, είναι κατά κόρον σπίτια που θέλουν ακριβά εκθέματα και μόνο.
Και πριν εκτεθείτε την επόμενη φορά από την πρόχειρη και ρηχή κρίση σας, φροντίστε να μπει φόρμα υπεύθυνης δήλωσης σε όσους βάζουν αγγελίες στο φόρουμ (κακώς στην προκειμένη περίπτωση) που θα συμπληρώνεται υποχρεωτικά για αποφυγή οικτρών παρεξηγήσεων.

Κοίτα, χρόνια ασχολούμαι και φιλοξενώ αδέσποτα και αναλαμβάνω να προωθήσω την υιοθεσία τους και σε πληροφορώ ότι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για ένα σύντροφο ζωής και όχι ένα ακριβό μπιμπελό, τα αναζητούν μέσα από τις αγγελίες και υπάρχει ανταπόκριση.
Αν όντως φιλοξενείς αδέσποτα και προσπαθείς να βρεις κάποιον να τα υιοθετήσει, φαντάζομαι ότι θα έχεις "γευτεί" και τη δυσκολία αυτής της προσπάθειας.
Οπότε λογικά θα έπρεπε να έχεις κατανοήσει το λόγο που δέχτηκες την παραπάνω κριτική από μέλη. Όπως φυσικά θα έπερεπε να κατανοείς και για ποιο λόγο η στείρωση είναι η λύση για τα κάθε λογής ημίαιμα, αδέσποτα και όπως θες πέστα:hmm:.
Και σε παρακαλώ πολύ θέλω να σου επισημάνω ότι δεν είναι ωραίο να λες ότι όποιος έχει κάποιο ζώο της οποιαδήποτε ράτσας (το μπιμπελό όπως το αποκάλεσες) δεν ενδιαφέρεται πραγματικά.
Νομίζω ότι είναι προσβλητικό.

εχουμε ξεφυγει..εδω μεσα ειμαστε μια παρεα που μοιραζομαστε την κοινη μας αγαπη για τις γατες κ γενικα για τα ζωα,κ οχι για να ειρωνευομαστε κ να μιλαμε ετσι...

εχουμε ξεφυγει..εδω μεσα ειμαστε μια παρεα που μοιραζομαστε την κοινη μας αγαπη για τις γατες κ γενικα για τα ζωα,κ οχι για να ειρωνευομαστε κ να μιλαμε ετσι...
Επίσης κάποιος να μεταφέρει τη συζήτηση καπου αλλού ίσως..και να μπουν επιτέλους φωτος από τα γατάκια για όσους ενδιαφέρονται.Στο χαρίζονται είμαστε:)

Κατ' αρχήν, αν πούμε ότι ο καθένας κρίνει από τον εαυτό του, πολύ περισσότερο επειδή δεν γνωριζόμαστε, αυτό θα ήσουν διατεθιμένη να κάνεις εσύ (εγκατάλειψη). Κι εγώ κρίνοντας από τον εαυτό μου, θεωρώ και ξέρω από πείρα από τα αδέσποτα που έχω μεσολαβήσει για την υιοθεσία τους, ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση σε αγγελίες ημίαιμων από ανθρώπους που θέλουν σύντροφο ζωής και όχι μπιμπελό με πιστοποιητικό εκτροφέα και γενεαλογικό δέντρο. Αλίμονο σ' αυτά που πάνε σε σπίτια που θέλουν ράτσας, είναι κατά κόρον σπίτια που θέλουν ακριβά εκθέματα και μόνο.
Και πριν εκτεθείτε την επόμενη φορά από την πρόχειρη και ρηχή κρίση σας, φροντίστε να μπει φόρμα υπεύθυνης δήλωσης σε όσους βάζουν αγγελίες στο φόρουμ (κακώς στην προκειμένη περίπτωση) που θα συμπληρώνεται υποχρεωτικά για αποφυγή οικτρών παρεξηγήσεων.

Ε τότε με τόσες ανίκανες εδώ μέσα που παλεύουν για τις υιοθεσίες να βάλουμε εσένα βρε να μανατζάρεις τις υιοθεσίες τόσων αδέσποτων που περιμένουν όχι μήνες πάνω από χρόνο και μένουν στα αζήτητα γιατί έχουν μεγαλώσει. Αντε βρε βάζετε περιπτώσεις Τον Μίκυ, τον Φρέντυ, την τζίλντα...... Αφού ο κόσμος προτιμάει τα ημίαιμα θα τα δώσεις στο πιτσ φιτύλι:rolleyes:

Επίσης κάποιος να μεταφέρει τη συζήτηση καπου αλλού ίσως..και να μπουν επιτέλους φωτος από τα γατάκια για όσους ενδιαφέρονται.Στο χαρίζονται είμαστε:)

Συμφωνώ:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back