prince
Διάσημο μέλος
πάντως δεν νομίζω ότι το χαδιάρικο είναι χαρακτηριστικο κάποιας ράτσας. αν το χαιδεύεις από μιρκό θα το μαθει.αλλιώς θα το κυνηγάς όπως εγώ τον πρίνς που τον έκανα ανεξάρτητο από μένα. του φτάνει να ειναι διπλα μου χωρίς να τον ακουμπάω για να είναι ευτιχισμένος και να γουργουρίζει.
Η ηρεμία όμως είναι χαρακτηριστηκό της ράτσας. καθώς και το αν θα νιαουρίζει ή όχι. και εκεί διαλέγεις τι θες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρα το υπογραφω ειναι θεμα χαρακτηρα, μεγαλωματος και κυριως εκπαιδευσης.
Συνυπογράφω σε αυτό.
Ο Φρίξος, θεωρητικά θα περίμενε κανείς να είναι χαδιάρης και ήρεμος λόγω ράτσας.
Δεν με αφήνει να τον χαιδέψω όμως. Δεν γρατζουνάει, δεν θυμώνει ποτέ, ειναι πολυ καλος χαρακτήρας.
Αλλά κάθε φορά που πάω να τον αγγίξω κάνει σαν να τον περνάει ηλεκτρικό ρεύμα...πετάγεται και φεύγει. Ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία (ποδαράκια, χαμηλά στην ράχη). Δέχεται χάδια μονο στο κεφαλάκι.
Γενικώς έχει προβλήματα συμπεριφοράς αρκετά.
Το συζήτησα με τον γιατρό και μου είπε πως προφανώς έχει συνδυάσει πράγματα με μνήμες που είχε όταν ήταν μικρός. Εφόσον έχει πια διαμορφωθεί ο χαρακτήρας είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Δεν ξέρω πως του φερόντουσαν όταν ήταν μικρός, πάντως σίγουρα τον επηρέασε σε όλη του τη ζωή. Και η ράτσα του δεν έχει καμιά επιρροή στον χαρακτήρα του τελικά.
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να τα σκεφτουν θα πρεπει αντα λεμε και καλα βεβαια... οχι με επιθεση. Με διαθεση να κανουμε να σκεφτει ο αλλος
αύτό ακριβώς ήθελα να πω.....
ενημερώστε όλους εμάς λοιπόν που δεν πράτουμε όπως εσείς για διαφορους λόγους (άγνοια, ή πολλή δουλειά, ή οτιδήποτε)!
ΜΗΝ επιτίθεστε! κάνει κακό νομίζω γενικότερα στο community.
απ'όσα διάβασα σήμερα θεωρώ την/τον UNCAS αρκετά ζωόφιλο/η για τα σημερινά δεδομένα και το μόνο που καταφέρθηκε είναι να την 'διώξετε' από το σαιτ, ενώ θα μπορούσε να αποτελεί ενεργό μέλος!
Είσαι λάθος. Εμείς οι δύο έχουμε γραφτεί την ίδια περίοδο περίπου. Εγώ για κάποιο λόγο (συχνή πρόσβαση στο ίντερνετ) γράφω πιο συχνά ΟΚ αυτό δεν αλλάζει κάτι. Αν βλέπεις κάποια μεγαλύτερη οικιότητα σε μέλη εδώ μέσα είναι γιατί απλά έχουμε βγει για καφέ αρκετές φορές και γνωριζόμαστε. Δεν έχει να κάνει αν είναι παλιό μέλος ή καινούριο. Όσο για τις αντιδράσεις κάποιων μελών εδώ μέσα δεν είναι αδικαιολόγητες σε πληροφορώ. Αυτοί που φωνάζουν είναι άτομα που έχουν τρελαθεί να φιλοξενούν αδεσποτάκια και να προσπαθούν να τα δώσουν, πληρώνουν άπειρα λεφτά από την τσέπη τους για να τα φιλοξενούν κάπου προστατευμένα ε και κάπου τους την δίνει να ακούνε γενικότερα μπούρδες. ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ να βρίσκουν σπιτάκι σε γατάκια και να τους παρουσιάζονται καινούρια που πολλές φορές τους τα αφήνουν κάποιοι που φοβούνται μην δεν κάνει η γάτα τους μια γέννα. Για αυτό να χαλαρώσουμε όλοι ούτε κήρυγμα κάνουν ούτε τίποτα. Αγωνία έχουν. Δες τι γίνεται στο χαρίζονται και μετά τα λέμε πάλι. Για βάλε για πλάκα μια αγγελία Χαρίζονται περσάκια και μια αγγελία χαρίζονται αδεσποτάκια και θα δεις ανταπόκριση στο καθένα.
και μπράβο τους! αλλά με την επίθεση δεν νομίζω να ξοδεψουν λιγότερα λεφτά, να μην βρίσκουν κι άλλα γατάκια, να μην ασχολούνται τόσο και περισσότερο!
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομίζω να της 'επιτέθηκε' κάποιος της κοπέλας. Απλά της είπαμε ότι για να ζήσει ο γιός της τη χαρά της γέννας δεν υπάρχει λογος να έρθουν στον κόσμο ακομα περισσότερα ημίαιμα γατάκια![]()
η 3η ή 4η απάντηση ήταν:
την επομενη φορα καλυτερα να δειτε κανενα ντοκυμαντερ και να παρεις ψευτικα παιχνιδια για το παιδακι σου...καλη τυχη σε οτι ζωντανό εχεις στα χερια σου..
αν αυτό δεν είναι επιθεση ρε παιδιά, τι είναι???
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
αύτό ακριβώς ήθελα να πω.....
ενημερώστε όλους εμάς λοιπόν που δεν πράτουμε όπως εσείς για διαφορους λόγους (άγνοια, ή πολλή δουλειά, ή οτιδήποτε)!
ΜΗΝ επιτίθεστε! κάνει κακό νομίζω γενικότερα στο community.
απ'όσα διάβασα σήμερα θεωρώ την/τον UNCAS αρκετά ζωόφιλο/η για τα σημερινά δεδομένα και το μόνο που καταφέρθηκε είναι να την 'διώξετε' από το σαιτ, ενώ θα μπορούσε να αποτελεί ενεργό μέλος!
Να την διώξει ποιός. Εδώ δεν είμαστε σωματείο ανεξάρτητα άτομα είμαστε που λέμε την γνώμη μας. Το σάιτ ανήκει μόνο στην Michele. Οποιανού του αρέσουν αυτά που λέει καθένας εδώ μέσα μένει οποιανού δεν του αρέσουν δεν ξαναμπαίνει. Εμένα προσωπικά μ αρέσει. Χαίρομαι όταν αδεσποτάκι βρίσκει σπίτι , κάποιες φορές αδιαφορώ με ανοησίες , άλλες φορές επεμβαίνω, και μ αρέσει η γενικότερη συναναστροφή που μου κρατάει παρέα. Στα λέω αυτά επειδή μιλάς συνέχεια στον πληθυντικό. Εσείς και εσείς.
και μπράβο τους! αλλά με την επίθεση δεν νομίζω να ξοδεψουν λιγότερα λεφτά, να μην βρίσκουν κι άλλα γατάκια, να μην ασχολούνται τόσο και περισσότερο!
Κοίτα όμως δεν μπορεί να της λένε μπράβο καλά έκανες. Κάτσε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ενημερωση και εκπαιδευση= λεμε κατι με συμπαθεια οχι με κριτικη η με αποριψη η παρορμητικα κα με την ορμη της αντιδρασης της στιγμης αλλα καθομαστε σκεφτομαστ και μετα γραφουμε..
( Αν εγραφα αμεσως σε μερικες αγγελιες θα μ ειχαν κανει μπαν εδω και καιρο το λεω εκ πειρας.. μονο προσφατα εμαθα κι εγω να τα λεω πιο διαφορετικα)
Δε νομίζω να της 'επιτέθηκε' κάποιος της κοπέλας. Απλά της είπαμε ότι για να ζήσει ο γιός της τη χαρά της γέννας δεν υπάρχει λογος να έρθουν στον κόσμο ακομα περισσότερα ημίαιμα γατάκια![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και μένα ο πρίνς έτσι μου ήρθε. εκεί που γκρίναζα για το ότι είανι πολύ δύσκολο να μένεις 24 ώρες το 24ωρο στο κρεβάτι για δύο τρεις μήνες άκουσα νιάου.
πάντως δεν νομίζω ότι το χαδιάρικο είναι χαρακτηριστικο κάποιας ράτσας. αν το χαιδεύεις από μιρκό θα το μαθει.αλλιώς θα το κυνηγάς όπως εγώ τον πρίνς που τον έκανα ανεξάρτητο από μένα. του φτάνει να ειναι διπλα μου χωρίς να τον ακουμπάω για να είναι ευτιχισμένος και να γουργουρίζει.
Η ηρεμία όμως είναι χαρακτηριστηκό της ράτσας. καθώς και το αν θα νιαουρίζει ή όχι. και εκεί διαλέγεις τι θες.
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτή τώρα είναι υπευθυνη απάντηση δηλαδή????
αν 'οποιανού δεν του αρέσει δεν ξαναμπαίνει', και όπως το βλέπω εγώ δεν θα είναι λίγοι, τότε που θα τα δώσετε όλα αυτά τα γατάκια που βρίσκετε????
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδή να μιλήσω στον ενικό....μόνο στην michelle εννοείς?
βλέπω από διάφορους επίθεση, στον πληθυντικό θα μιλήσω!
τώρα βέβαια που μου κάνεις εσύ μία μπορώ να μιλήσω στον ενικό και να πω ότι μάλλον δεν διάβασες αυτά που έγραψα ή δεν τα κατάλαβες!
τελικά μάλλον δεν δέχεστε κριτική......μόνο κάνετε!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
hermes
Νεοφερμένο μέλος
Στα λέω αυτά επειδή μιλάς συνέχεια στον πληθυντικό. Εσείς και εσείς.
τώρα βέβαια που μου κάνεις εσύ μία μπορώ να μιλήσω στον ενικό και να πω ότι μάλλον δεν διάβασες αυτά που έγραψα ή δεν τα κατάλαβες!
Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου... Δεν αξίζει... Γενικότερα κράτα στο μυαλό σου ότι όταν κάποιος έχει μια άποψη Α, πρήζει τους πάντες με αυτή και όλοι τον γράφουν, έρχεται εδώ και τη γράφει σε όποιο θέμα του καπνίσει για να ξεσπάσει...

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην κρινετε ενα σαιτ απο ενα η μερικα μελη παιδια και μην κανετε γενικευσεις δεν προαγουν την επικοινωνια και εσυ και οπι αλλοι ολοι μας λεω λιλη
δεν κρίνω το σαιτ καλή μου. αν το έκανα δεν θα έμπαινα πια!
ήθελα να πω τι βρίσκω αρνητικό και άδικο για το καλό του σαιτ!
για να γίνω πιο σαφής γιατί θέλησα σήμερα να πω αυτά που ειπα......
αν είχα τα νευρα μου (όπως παλιότερα στην ζωή μου) και η σειρά των πραγμάτων ήταν λίγο διαφορετική, θα είχε γίνει πιθανότητατα το εξής:
- θα είχα τσακωθεί/τσαντιστεί με την -μικρή ξαναλέω - επιθεση που μου έγινε για το ζευγάρωμα της γάτας μου
- δεν θα είχα ξαναμπει
- δεν θα έβρισκα τον γάτο μου ( τον μαυρούλη μου τον είχε βρει μία κοπέλα στον δρόμο και τον είδα στις αγγελίες και τον πήρα εγώ)!
άρα....? ένα γατάκι ακόμα ίσως χωρίς σπίτι!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στα λέω αυτά επειδή μιλάς συνέχεια στον πληθυντικό. Εσείς και εσείς.
Βρε χαλάρωσε όλο τα ίδια ξαναλέτε. Ενοούσα ότι το σάιτ δεν είναι δικό μας. Δεν είμαστε σωματείο. Απόψεις ξεχωριστές εκφράζουμε. Αν θες να απευθυνθείς γράψε Τάδε είπες αυτό εσύ αυτό. Μην απαντάς γενικευμένα.
Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου... Δεν αξίζει... Γενικότερα κράτα στο μυαλό σου ότι όταν κάποιος έχει μια άποψη Α, πρήζει τους πάντες με αυτή και όλοι τον γράφουν, έρχεται εδώ και τη γράφει σε όποιο θέμα του καπνίσει για να ξεσπάσει...![]()
Ο δικηγόρος έβγαλε το πόρισμα του

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε χαλάρωσε όλο τα ίδια ξαναλέτε. Ενοούσα ότι το σάιτ δεν είναι δικό μας. Δεν είμαστε σωματείο. Απόψεις ξεχωριστές εκφράζουμε. Αν θες να απευθυνθείς γράψε Τάδε είπες αυτό εσύ αυτό. Μην απαντάς γενικευμένα.
Ο δικηγόρος έβγαλε το πόρισμα του![]()
χαλαρή είμαι τελευταία....απορώ κι εγώ βασικά...χαχα
ε δεν μπορώ να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστά 'εγώ νομίζω πρέπει να κάνεις αυτό'! τα λεώ γενικά και όποιος θέλει ας το σκεφτεί....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
χαλαρή είμαι τελευταία....απορώ κι εγώ βασικά...χαχα
ε δεν μπορώ να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστά 'εγώ νομίζω πρέπει να κάνεις αυτό'! τα λεώ γενικά και όποιος θέλει ας το σκεφτεί....
Ναι βρε αλλά αυτό προκαλεί όλους τους υπόλοιπους. Αυτό προσπαθώ να σου πω. Δεν είχα σκοπό πραγματικά να εμπλακώ σε αυτό τον διάλογο αλλά δεν μπορούσα να ακούω εσείς και εσείς. Λες και υπάρχουν κλίκες. Αναξάρτητο φόρουμ είναι. Μπορούμε να λέμε τις απόψεις μας και να συζητάμε. Μην τα γενικεύουμε. Το μόνο που απαγορεύεται είναι να βρίζουμε και σ αυτό υπάρχει ένας έλεγχος από τις mods.
hermes
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικηγόρος έβγαλε το πόρισμα του![]()
Και επίσης ειρωνεύονται πολύ

RedCat
Διάσημο μέλος
Φυσικά και θέλω ολα τα γατιά, ημίαιμα και ράτσας να είναι σε ένα καλό σπίτι και να τα φροντίζουν. Γνωρίζοντας ομως οτι αυτό δεν είναι εφικτό προσπαθώ να τους κάνω τη ζωή σ'αυτή τη ρημαδουπολη που ζούμε πιο ανεκτική..και καμμια φορά και πιο άνετη..
Δεν γνωριζω κανεναν απο εσας που έχετε διαφορετική άποψη, αντιθέτως γνωρίζω τα παιδια που έχουμε την ίδια. όχι γιατί ειναι παλαιότερα στο σαιτ, αλλα γιατί όλοι μαζί οταν μπορουμε κάνουμε εθελοντική εργασία και εχουμε ενώσει τις δυναμεις μας γι'αυτο τον σκοπό.
Το σαιτ αυτο λεει "ας μιλήσουμε για γάτες" δεν ειναι φυσικα ουτε φιλοζωικό σωματείο ουτε προσπαθούμε να κάνουμε κανεναν να ενστερνιστεί τις απόψεις μας. Δεν θα μ'εμποδισει κανενας ομως να τις λέω, οπως φυσικα ουτε και κανεναν αλλον.
Hermes, εύχομαι κάποια στιγμή να ειδωθούμε από κοντά και να σου περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια (αν αντέξεις) οταν αφησα τα ζώα εδω, της πολης, ήσυχα, να ζήσουν "φυσικά" τι συνέβη.
Νομιζω οτι ο καθένας είπε την άποψή του, και ελπίζουμε ολοι να υιοθετηθούν και αυτά τα γατάκια και όλα οσα περιμένουν ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool