Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γι'αυτό καλύτερα να απευθύνεσαι ονομαστικά να μην τους παίρνει όλους η μπάλα.
Και ήδη που το συζητάμε αυτό έχουμε απομακρυνθεί εντελώς από το θέμα που είναι ότι στα χιλιάδες ημίαιμα που υπάρχουν ας προσπαθούμε να μην προσθέτουμε κι εμείς, εφόσον μπορούμε να το αποφύγουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου... Δεν αξίζει... Γενικότερα κράτα στο μυαλό σου ότι όταν κάποιος έχει μια άποψη Α, πρήζει τους πάντες με αυτή και όλοι τον γράφουν, έρχεται εδώ και τη γράφει σε όποιο θέμα του καπνίσει για να ξεσπάσει...![]()
Και επίσης ειρωνεύονται πολύ![]()
Δεν το παίζει κανείς υπεράνω στην ειρωνία πρέπει να απαντάς με ειρωνία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδια πρεπει να κανουμε ομαδα ψυχολογικης υποστηριξης σε μελη σωματειων- εθελοντες .. οσοι ασχολουμαστε βρισκομαστε καθημερινα μπροστα σε παρα πολλα περιστατικα ανευθυνοτητας κακοποιησης και τα λοιπα...λεω να ανοιξω ειδικο ποστ... ουφ
A βρε Yasmin ψυχολόγα

hermes
Νεοφερμένο μέλος
Το αλλάζω εγώ, διαλέξτε:
1. πως θα εκπαιδεύσω τη γάτα μου να μου φέρνει μπύρες;
2. πως θα εκπαιδεύσω τη γάτα μου να βουτάει στον κουβά με τη χλωρίνη και μετά να κοιλιέται στο πάτωμα αλλά απλώνοντας ομοιόμορφα το υγρό?

prince
Διάσημο μέλος
2. πως θα εκπαιδεύσω τη γάτα μου να βουτάει στον κουβά με τη χλωρίνη και μετά να κοιλιέται στο πάτωμα αλλά απλώνοντας ομοιόμορφα το υγρό?
![]()
βουτατην στον κουβά και μετά φόρεσέ της σαμαράκι... κάνει δουλειά

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως το παρακάναμε με αυτό το θέμα; Πολλά δε γράψαμε; Μήπως να το σταματήσουμε ή να του αλλάξουμε θέμα γιατί λέμε όλο τα ίδια και τα ίδια;
Το αλλάζω εγώ, διαλέξτε:
![]()
ε τώρα πας γυρευοντας να σε αρχισουν στην κατσάδα γιατί θέλεις να κακομεταχειριστείς τα ζωα σου!

πάντως αν βρεις άκρη εγώ θέλω απλά να καθαρίζουν το χώμα μόνες τους! ή να πηγαίνουν τουαλέτα καλύτερα....και να τραβούν και το καζανάκι!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μήπως το παρακάναμε με αυτό το θέμα; Πολλά δε γράψαμε; Μήπως να το σταματήσουμε ή να του αλλάξουμε θέμα γιατί λέμε όλο τα ίδια και τα ίδια;
Το αλλάζω εγώ, διαλέξτε:
![]()
Αν κρίνω από την γλυκογατούλα που έχεις βρει μάλλον εκείνη θα σε εκπαιδεύσει όπως συμβαίνει με κάθε θυληκό στον πλανήτη. Σε βλέπω να της πηγαίνεις εσύ μπύρες και να πιάνεις εσύ την χλωρίνη

RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
τι λέτε βρε παιδια;;; εδω η Γιασμίν είπε οτι θα μου κάνει ψυχοθεραπεία και εσείς αλλαξατε το θέμα πανω στο καλύτερο;;;;![]()
Νότα σε όλους είπε καλέ ότι θα κάνει ψυχοθεραπεία

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
τι λέτε βρε παιδια;;; εδω η Γιασμίν είπε οτι θα μου κάνει ψυχοθεραπεία και εσείς αλλαξατε το θέμα πανω στο καλύτερο;;;;![]()
hermes
Νεοφερμένο μέλος
Και μετά όλα τα γατιά θα τα φωνάζουμε χιονάτες
γιατί θα ασπρίσουν και τα πολύχρωμα θα γίνουν περιζήτητα και θα τα μαζέψουν όλα από τους δρόμους! Είδατε που χρειάζεται το αντρικό μυαλό; Ευχαριστώ...

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Saiho
Νεοφερμένο μέλος
Θα σε παρακαλέσω να μη ταυτίζεις αυθαίρετα τη συνειδητοποίηση με τις προσωπικές σου επιλογές. Έχεις εξηγήσει τους λόγους που έχεις κάνει τις συγκεκριμένες επιλογές αρκετές φορές για να τις καταλάβει κι ένα χρυσόψαρο. Το ότι κάποιος επιλέγει διαφορετικά πράγματα σημαίνει διαφορετική αντίληψη, όχι απαραίτητα κατώτερη απ'τη δική σου. Υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητά δεν στειρώνουν τις γάτες τους. Αυτό δε τους καθιστά ανεύθυνους, απλά διαφορετικούς από σένα. Είναι ελάχιστη υποχρέωση ενός πολιτισμένου ανθρώπου να σέβεται τη διαφορετικότητα των απόψεων. (Αυτό ισχύει για όσους έχουν πει ή υπονοήσει παρόμοιες ταυτίσεις, απλά δεν υπήρχε λόγος να παραθέσω ίδια posts.)Αν ημαστασν ολοι συνειδητοποιημενοι και στειρωνονταν τα ζωα η δινονταν απο τον καθενα μ την υποχρεωση στειωσης και αν παραλληλα ειμασταν πιο φιλοζωοι και με καλυτερες συνθηκες στην ελλαδα δεν θα γινονταν τετοιος χαμος.
Και για όλους όσους αντέδρασαν στην παρατήρηση ότι δίνει κακή εικόνα μια τέτοια επίθεση:Μην κρινετε ενα σαιτ απο ενα η μερικα μελη παιδια και μην κανετε γενικευσεις δεν προαγουν την επικοινωνια και εσυ και οπι αλλοι ολοι μας λεω λιλη
Μπορεί να μην είστε σωματείο ή επίσημος οργανισμός. Είστε όμως ενα community και καλώς ή κακώς αυτό το forum είναι η εικόνα που παρουσιάζετε στον έξω κόσμο. Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με fora κάθε είδους για να ξέρω την κοινωνιολογική διάσταση του θέματος. Μπορείτε να πείτε όσες φορές θέλετε ότι ο καθένας εκφράζει την προσωπική του άποψη και όχι κάποια επίσημη θέση και δε θα αλλάξει τίποτα. Την εικόνα ενός forum τη δίνουν τα ενεργά μέλη του και η συμπεριφορά τους είτε μας αρέσει είτε όχι.
Αυτός είναι και ο λόγος που κατά κανόνα υπάρχει κάποιο private section, εντάσεις πάντα δημιουργούνται και πολλοί προτιμούν να τισ λύνουν εκεί που δε θα δώσουν άσχημη εντύπωση. Το ότι δεν υπάρχει εδώ κάτι αντίστοιχο δεν είναι δικό μου θέμα, προφανώς υπάρχουν λόγοι και δεν προτείνω να αλλάξει κάτι. Αλλά (και πραγματικά δείτε το αυτό σα φιλική συμβουλή), απ'τη στιγμή που είναι έτσι, είστε όλοι και όλες υπεύθυνοι για την εντύπωση που αποκομίζει ο επισκέπτης. Όσο πιο ενεργοί, τόσο πιο υπεύθυνοι. Σκεφτείτε ότι είστε το τμήμα δημοσίων σχέσεων πριν αποφασίσετε να λύσετε διαφωνίες μ'αυτό τον τρόπο. Το να δηλώσετε ότι εκφράζετε μόνο την προσωπική σας γνώμη δε θα επηρρεάσει τον επισκέπτη στο ελάχιστο όταν αυτή η γνώμη εκφράζεται με επιθέσεις και σαρκασμούς. (Και ναι, το τελευταίο είναι ελαφρώς off topic αλλά επαναλαμβάνω, είναι απλά μια φιλική συμβουλή. Αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε.)
UNCAS
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι αγαπητή RAISA, αλλά μετά από τόσες σελίδες επιθέσεις, όχι φωτο δεν θα βάλω αλλά μετάνιωσα πικρά που τόλμησα να βάλω αγγελία πριν κάτσω να διαβάσω τα προηγούμενα ξεκατινιάσματα και μαλλιοτραβήγματα για να φύγω με ελαφρά πηδηματάκια. Μάλιστα χτες ζήτησα να καταργηθεί ο λογαριασμός μου στο forum και η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται κατάργηση. Πρώτη αντίφαση ότι βάζουμε αγγελίες για υιοθεσίες, αλλά δε βάζουμε στην πραγματικότητα γιατί θα μας σταυρώσουν. Δεύτερη αντίφαση, καταργείται χρήστης αν δεν είναι κόσμιος, αλλά στους χαρακτηρισμούς ανεγκέφαλος, ανεύθυνος, στις ειρωνείες κ.λπ. κανένας από τους masters δεν επενέβη. Πρέπει να αρχίσω να βρίζω για να με καταργήσουν; Τέλος πάντων, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τα γατάκια, χτες έδωσα το αρσενικό σε οικογένεια που μου έστειλε ο κτηνίατρός του αλλά για το θηλυκό, πάρε τηλέφωνο στον αριθμό της αγγελίας να συνεννοηθούμε πώς να σου στείλω φωτογραφία σε κάποιο e-mail ή κάπως αλλιώς. Σε μηνύματα από το forum δε σκοπεύω να απαντήσω ξανά.Φωτό θα δούμε από τα γατάκια?????![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα. Όχι μόνο οι επισκέπτες, αλλά, πιστεύω και αρκετά μέλη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πιο πάνω εικόνα, εμού συμπεριλαμβανομένης. Αγγελία έβαλε η γυναίκα στη σωστή στήλη και το θέμα βγήκε off topic αμέσως . Εγώ, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο με αγγελίες ντρέπομαι.Και για όλους όσους αντέδρασαν στην παρατήρηση ότι δίνει κακή εικόνα μια τέτοια επίθεση:
Μπορεί να μην είστε σωματείο ή επίσημος οργανισμός. Είστε όμως ενα community και καλώς ή κακώς αυτό το forum είναι η εικόνα που παρουσιάζετε στον έξω κόσμο. Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με fora κάθε είδους για να ξέρω την κοινωνιολογική διάσταση του θέματος. Μπορείτε να πείτε όσες φορές θέλετε ότι ο καθένας εκφράζει την προσωπική του άποψη και όχι κάποια επίσημη θέση και δε θα αλλάξει τίποτα. Την εικόνα ενός forum τη δίνουν τα ενεργά μέλη του και η συμπεριφορά τους είτε μας αρέσει είτε όχι.
Αυτός είναι και ο λόγος που κατά κανόνα υπάρχει κάποιο private section, εντάσεις πάντα δημιουργούνται και πολλοί προτιμούν να τισ λύνουν εκεί που δε θα δώσουν άσχημη εντύπωση. Το ότι δεν υπάρχει εδώ κάτι αντίστοιχο δεν είναι δικό μου θέμα, προφανώς υπάρχουν λόγοι και δεν προτείνω να αλλάξει κάτι. Αλλά (και πραγματικά δείτε το αυτό σα φιλική συμβουλή), απ'τη στιγμή που είναι έτσι, είστε όλοι και όλες υπεύθυνοι για την εντύπωση που αποκομίζει ο επισκέπτης. Όσο πιο ενεργοί, τόσο πιο υπεύθυνοι. Σκεφτείτε ότι είστε το τμήμα δημοσίων σχέσεων πριν αποφασίσετε να λύσετε διαφωνίες μ'αυτό τον τρόπο. Το να δηλώσετε ότι εκφράζετε μόνο την προσωπική σας γνώμη δε θα επηρρεάσει τον επισκέπτη στο ελάχιστο όταν αυτή η γνώμη εκφράζεται με επιθέσεις και σαρκασμούς. (Και ναι, το τελευταίο είναι ελαφρώς off topic αλλά επαναλαμβάνω, είναι απλά μια φιλική συμβουλή. Αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε.)
Όταν κάποιος έρχεται " Ικέτης" στην πόρτα σου (που μάλιστα την έχεις ανοιχτή γι'αυτό το λόγο) ,εν προκειμένω στη στήλη των αγγελιών, δεν τον βομβαρδίζεις με αρνητικά σχόλια. Είτε τον βοηθάς, είτε όχι. Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες σε πάμπολλα θέματα σε αυτό το forum να εκφράσουμε τις απόψεις μας (και ειδικά για τη στείρωση) ενημερώνοντας και συμβουλεύοντας, οι αγγελίες δεν είναι ο κατάλληλος χώρος, γιατί αποσκοπούν στο συμφέρον του συγκεκριμένου γατιού που ζητάει σπίτι και δεν είναι χώρος ενημέρωσης και συμβουλών ._Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Λυπάμαι αγαπητή RAISA, αλλά μετά από τόσες σελίδες επιθέσεις, όχι φωτο δεν θα βάλω αλλά μετάνιωσα πικρά που τόλμησα να βάλω αγγελία πριν κάτσω να διαβάσω τα προηγούμενα ξεκατινιάσματα και μαλλιοτραβήγματα για να φύγω με ελαφρά πηδηματάκια. Μάλιστα χτες ζήτησα να καταργηθεί ο λογαριασμός μου στο forum και η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται κατάργηση. Πρώτη αντίφαση ότι βάζουμε αγγελίες για υιοθεσίες, αλλά δε βάζουμε στην πραγματικότητα γιατί θα μας σταυρώσουν. Δεύτερη αντίφαση, καταργείται χρήστης αν δεν είναι κόσμιος, αλλά στους χαρακτηρισμούς ανεγκέφαλος, ανεύθυνος, στις ειρωνείες κ.λπ. κανένας από τους masters δεν επενέβη. Πρέπει να αρχίσω να βρίζω για να με καταργήσουν; Τέλος πάντων, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τα γατάκια, χτες έδωσα το αρσενικό σε οικογένεια που μου έστειλε ο κτηνίατρός του αλλά για το θηλυκό, πάρε τηλέφωνο στον αριθμό της αγγελίας να συνεννοηθούμε πώς να σου στείλω φωτογραφία σε κάποιο e-mail ή κάπως αλλιώς. Σε μηνύματα από το forum δε σκοπεύω να απαντήσω ξανά.
UNKO...
ειλικρινα ευχομαι τα καλυτερα στα γατουλινακια σου.. να βρουνε τα καλυτερα σπιτακια !
δεν θα απολογηθω ως μελος του φορουμ. αλλα δε μπορω παρα να συμφωνησω με τη γνωμη των μοντς οτι καλυτερα να εδειχνες ντοκυμαντερ στον μικρουλη σου. Με τοσα γατακια αφημενα στους δρομους, τυφλα, χτυπημενα, πεταμενα στα σκουπιδια για να πεθανουν ειναι κριμα να γεννιουνται αλλα και να παιρνουν τη θεση αυτων που ειναι ανυπερασπιστα. Και ειναι χιλιαδες, πιστεψε με. Εχουμε γατακια 'νομαδες' που βρεθηκαν στα σκουπιδια αφημενα να πεθανουν και τα φιλοξενουν μελη του σαιτ εως οτου βρεθουν αναδοχες οικογενειες.
Τεσπα, φυσικα και δεν περιμενω απαντηση, αλλως τε δεν την χρειαζομαι γιατι ξερω σε τι πιστευω. Ξερουμε τι κανουμε και για ποιον λογο το κανουμε.
Να υποθεσω οτι τωρα που ειδε πλεον λαιβ ντοκυμαντερ το μικρο σου ισως και κανεις στειρωση στο γατακι. (λολ)
Φρου
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα. Όχι μόνο οι επισκέπτες, αλλά, πιστεύω και αρκετά μέλη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πιο πάνω εικόνα, εμού συμπεριλαμβανομένης. Αγγελία έβαλε η γυναίκα στη σωστή στήλη και το θέμα βγήκε off topic αμέσως . Εγώ, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο με αγγελίες ντρέπομαι.Όταν κάποιος έρχεται " Ικέτης" στην πόρτα σου (που μάλιστα την έχεις ανοιχτή γι'αυτό το λόγο) ,εν προκειμένω στη στήλη των αγγελιών, δεν τον βομβαρδίζεις με αρνητικά σχόλια. Είτε τον βοηθάς, είτε όχι. Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες σε πάμπολλα θέματα σε αυτό το forum να εκφράσουμε τις απόψεις μας (και ειδικά για τη στείρωση) ενημερώνοντας και συμβουλεύοντας, οι αγγελίες δεν είναι ο κατάλληλος χώρος, γιατί αποσκοπούν στο συμφέρον του συγκεκριμένου γατιού που ζητάει σπίτι και δεν είναι χώρος ενημέρωσης και συμβουλών ._
ΕΛΕΝΗ,
Ο/ Η ΙΚΕΤΗΣ, οπως λες, καλο θα ειναι να εχει διασφαλισει το μελλον των γατιων πριν να βαλει τον γατο/τα του να ζευγαρωση. Αλλοιως, ας κατσει με τα γατια του και τα μωρα τους και ας μεριμνησει μονος/η του.
Εγω αν θελω να ζευγαρωσω το σκυλο μου π.χ. πρεπει να εχω εξασφαλισει που στην ευχη θα δωσω τα κουταβια απο πριν.
Ετσι απλα, πρακτικα. Μονο σε εξελ δε μπορω να το γραψω.
Φρου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool